Selammmlar 🥳
30 yaşından sonra flörtleşmeye devam eden insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Selammmlar 🥳
30 yaşından sonra flörtleşmeye devam eden insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Hayır tabi ki herkesin kendi kararıdır. bunun yaş ile ilgisi yok ama tabi ki belirli bir yaştan sonra insan artık bu işleri bırakmalı. ama 30 yaş genç bir yaş yani kişi isterse flört etmeye devam edebilir bence.
Burada önemli olan ikili ilişkilerde nasıl davrandığıdır. çoğu insan günümüzde flört yapmayı bilmiyorum ya da beceremiyor diyebiliriz. bu yüzden öz güvenli olup karşı cins ile iletişimde iyi olmak gerekiyor.
Şimdi bırakmak derken hangi bırakmak? 😀
Hiç flörtleşmemek anlamında bırakmak mı? Ki o zaman bizim yaşımızdakileri çok erken gömdün demektir 😂
Yoksa flörtleşme süresini abartıp hatta hiç yapmayıp ilişkiye geçme anlamında bırakmak mı?
İlk seçenekse; eğer bekarsa ilişkisi olamaz demektir yalnız devam ederler hayatlarına bence olmamalı.
İkincisi ise; bu daha olabilir gibi ama bu sefer de kimi neye göre seçecek o var, ancak öncesinde arkadaşlarsa bu olabilir.
Asıl 30 yaşından sonra başlıyor jfjfjfffj
Fiçuuuuı 😅
Rica ederim ☺️
Bunun yaşı olmaz aslında. İnsan istedikten sonra her yaşta yapar. 30 yaş çok da yaşlı sayılmaz yanii 😄
İpin ucunu kaçıranlar için bir şey diyemem tabii o işin rahatsız edici kısmına giriyor.
Dimii hayat yeni başlıyordu :D
Cevap
56Cevap
Ay hayır tabii ki asıl bal 30 ve üstünde yatıyor onlar flört bırakırsa biz çıtırlar naparız aç kalırız kııazz
30 yaşından sonra ciddiyet olmalı diye düşünüyorum, flört işlerine gerek yok.
Ben flortun kendisine karşıyım.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tanrı bile bu kadar acımasız olmuyor. Bence 30 yaş üstü tecrübeleriyle hatalardan daha uzak durabilirler ve kendileri için en doğru insanla hem ciddi düşünüp hem flört edebilirler. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hayır niye bırakalım, bizim bir ayağımız çukurda mı ay ne münasebet haha hiç de bırakmam vallahi bu hayata dert çekmeye gelmedim, asıl bu yaştan sonra flört heyecanı başlıyor benim için 🤣
shjs artık ciddi şeyler düşünme vakti gelmiştir :D
Ben o yaşları geçtiğim için demiyorum ancak her yaşın ayrı güzelliği ve heyecanı vardır. Bu his bazılarında hiç bitmez. Bazı evliler bile bu heyecanı kaç sene geçerse geçsin yaşıyor. Yani ben daha çok aile yanlısı olduğum için ve zaman geçtiği için kimseyi üzmeyeyim kendimde üzülmeyeyim diye kenara çekildim. Şükür yaşayıp gidiyoruz. Ama dediğim gibi yaşamak isteyen insan yaşamalı. Güzeldir heyecanı :)
Bir insanı tanımadan nasıl bir iliskiye başlayabiliriz.
Hayır tabi ki de
Kaldı kı sadece bır tek sey uzerınden gıden ılıskılerın nasıl sonuclar dogurdugunu son 20 sende goruyor ve gormeye devam edıyoruz.
Sonuc olarak dış gorunus ıle karakter uyumunun tutup tutmadıgı konusunda emın olana kadar zaman gecırıyorlar.
Taslar yerlı yerıne oturdugunda da yuzuk takılıyor.
Zaten sıkıyor belli bir yaştan sonra ve çoluk çocuk triplerine gelemiyorsun. 30 yaş üstü flörtleşmesi, 24 yaş üstü flörtleşme ile elbette bir olmayacak.
30 yaş üstü de öyle tripleşmeye devam :D o bitmez
Yapmayacaksın o zaman trip falan.
Olmaz, elimizde değil
Olur olur. Evde kalma.
:D sokakta mı kalayım
Şaka diyorum ya, senin gibi hatunda sokakta kalacaksa ooooo :)
Yanii donarak ölmek istemem :D
Sizin o taraflar fena..
Evet öyle
Kalın giyin, üşütme kendini.
🫡 olur dikkat ederiz
bence.. her şey 30 da başlıyor :) neden bıraksınlar ki
zaten bir insan 30 dan önce evlenmiyorsa hayatı daha bir değişik oluyor :)
Bence de yani 30 yaş üstü insanlar eğer ciddi ilişki istiyorsa flört aşamasını çok çabuk geçmeleri gerekiyor diyebilirim.
Asıl o zaman başlanır ne bırakması. Ne istediğini bilen insanlardır onlar, en güzel flört ve ilişkiler onlarla olur, mesela seninleee 😄😍
Dii mi :D
Evettttt, benimle çıkar mısınnnn 😍
Çıkalım 😃
Çıkalım seninle Bağdat yoluuuna
Sen bir şahinsin, ben garip serçe
Attın kalbimeee demirden pençe
Babamın anneme günlük serenatını sana uyguluyorum aşkımm 💋❤️
hahahah çok tatlı ama ya :D
Yahu sus çocukların yanında deli misin nesin?
Ne çocuğu? Yulia ne çocuğu? Boyları küçük diye çocuk mu sandın sen bunları
😂😂😂
ahahaha :D
😂😂😂
Olabilir. Pek beceremiyorlar.
30'dan sonra insan daha duygusal oluyor galiba. Bilemedim 😁
Oha saldırın bu görüşe :D
Niye? Muaf mı olmalıyız flört döneminden sdfgds
Tabii o saatten sonra evlenmeli :D veya yalnız ölmeli
Evde mi kaldım yani sdfgds
Sanmam, ilişki içindesin ya zaten :D sen bi dur ya
Belki aylardır flört ediyorum sdfghsd ne ya :D
Bıraksınlar tabi bir ayağı çukurda flört peşinde gezmek mi olurmuş aaa
Ahhaha ya kes 😅
Yaşlılar siziii 🤪
Hıı evladım yaşlandık be
asıl 30 yaş üstünde başlar
istisnalar hariç 30 yaş altı flörtlerin sonlarını ahanda burada görüyoruz üstelik burdakiler sadece bi kısmı daha nice neler var neler cinayetler hakaretler otlar boklar çivisi çıktı
20-30 arası çocuklar flörtleşmeyi bırakmalı, her şeyin bir yaşı var
dhdj güzel bakış açısı
Bekarsa niye flörtleşmesin? Yalnız mı yaşayıp ölsünler? Yoksa birini tanımadan annelerini mi gönderip istetsinler? Bekar insanlar 50 yaşında da flörtleşebilir, buluşabilir (date), ne var bunda?
Şöyle bir devirde 30’dan sonra’da
Hemen evlenirim kafası olamaz
ama olgun insanlar vardır illaki
yaşına göre takılıyorsa
İlişki mantık olarak daha güçlü gidebilir
Hayır iyi birini bulunca ciddi düşün. Seni seviyorum ve iyi bir hayatın olacaginada eminim. Mücadeleye devam. Bosaninca çok kötü oldum ama dünya sadece kötülerden ibaret değilmis
Kafasına göre davransın ya, nasıl mutluysa.. İnsanımız seviyor aklı sıra sınırlandırma yapmayı dtfghf isterse 70 yaşında flört etsinler ya baaaanneeğğ
Hayır, esas hayatta bazı konuları aşmış, yaşamış, akıllanmış olup daha güzel ilişki yaşayabilme ihtimali yüksektir. 20'liklere göz dikilmediği müddetçe gayet güzel bence.
O onlarin bilecegi is bana yargilamak dusmez. Sadece kendilerinden yasca kucuk biriyle flortlesmesinler bir de evli kisilerle.
Ben 30 dan sonra flört etmeye başladım ve yeni ergenliğine girmiş biri olarak hiç tövbe etmeye niyetim yok.
Sevgili olana kadar her yaş için uygundur. Asıl flört ilişkinin ayar kapısıdır. ilişkinin adını koyduktan sonra ciddiyet başlayabilir.
Bence asıl onlar daha iyi yapıyor yılların tecrübesi mi 30dan sonra otomatik mi geliyor bilemiyorum
Neden olmasın hayatın her anı güzel ölmedik ya❗️ Direkt olaya dalmak biraz kaba olmaz mı 🙂
Ben 33 yaşındayım daha hiç flört deneyimim olmadı flört etmenin nasıl olduğunu bile bilmiyorum ama eğer gerek yoksa flört etmeden de sevgili olmak ve romantik bir ilişki içinde olmak isterdim
30 yaş yaşlı değil ya, bazıları yaşlı dediği için diyorum. Ne bileyim kendi tercihleri.
Şu an bütün 30 üstü insanları düşman belledin kendine 😂
Flörtün yaşı olduğunu düşünmüyorum. Bekar olduğun sürece😄
Ne alaka aşk her yaşta güzel ve başkadır önemli olan o duyguları yaşayabileceginiz bir insan... 🥂
Flört nedir ya iki kişi birbirinden hoşlanır birlikte olur..
30 üstüne zaten bir şey yakışmıyor ☹️ ölelim biz en iyisi valla 😂
ben flörtleşmem ki hiç bi zaman sevmedim flört mülört
Bence tam zamanı neden bırakalım ki
hemde her şey tam da yerine oturmuşken 😊
Bir noktada laylaylom lar bitmeli ciddiyete koşmalı insan
tadını ve hazzını alan o yaş gurubu bence diğerleri lay lay lom
Neden bırakayım onca biriktirdiğim tecrübelerle daha sehveltiyim
Valla ben de o kategoriye giriyorum az kaldı ve hiç niyetim yok
30 yaşındaki aklı başında olgun insanların ciddi olması gerekir flört gibi basit şeylerle uğraşması için geç bir yaş
Bırakmasınlar sjsfs çoluk çocuğa kalmayalım
Haha :D mantıklı
doğru !
aslında nefes almamalı
yemek yememeli hatta yaşamamalı falan...
:D :D
Neden 30 yaş üstünün canı yok mu hayatı yok mu millete mi sorcaklar napcsklarini
Erkekler ömür boyu çapkınlığı bırakmamalı ama kadınlar 25'ten sonra yavaşlamalı
neden bıraksınlar, yaşlılar mı
He yaşlandık bea
Yoh bea hala iyiyz, 😌🤨ne var yaşımızda
Senin bırakman lazım evet bu işleri 😂😂😂😂😂
Ben flörtleşmiyorum ki :D
flörtleş ne olcak yaşımı var bunun :D
Ama ben flörtöz değilim :D
diyosun ki ben evlenilecek kadınım nokta :D
Yok ben aşık olunacak kadınım. Evlenilir de, eğlenilir de :D
Ben flörtü bu sitede gördüm 🤣
Kim? Tanıştır bi ara djkd
🤣 Flört kelimesi bu sosyetik sosyetik buda flört
Tipim değilmiş :D bb
🤣🤣 Tipin olsa flörte mi yürüyeceksin
Hıı kaçırmam hdjd
Ooo tamam olursa sana direk engel 😀 rakip çok güçlü
shjs hangi rakip
Flört ne ki 😁
Makarna çeşidi diyorlar
Birde şu Çin usulu var, 😀
Çin mantısı mı hdjd
🤣 Makarna ya aklın fikrin manita
Yoo değil :D
😀 Bildiğim soruları sor
Bildiğin şeyleri sormam, tarzım değil
O zaman konu ikimizinde dışına çıktı
30 yaşına gelince hayat bitiyo mu ki 🤣 biz yine aynı biz olmuyo muyuz
Aynen 😊
Ne yapalım direkt zıplayalım mı? Flörtün yaşı mı var?
30 yaş çok büyük bir yaş değil 40 desen neyse de 30 gayet güzel bir yaş ve 30 lar daha fena 😅
Bizim sınıfta bir kız sugar daddy yaptı valla herkes aşkı aramıyor sandığınız gibi.
Bırakmasınlar tatlı oluyorlar o yaşlardan sonra
Derhal hem de. 😄
Ateşi kor tutmak iyidir
Bence onlar artık evlensin
Ne alaka. Aç mı kalalım biz :)
Dokunma boş ver be
35 e kadar yolu var bence ya
30 yaş üstündekiler yaşamasın bence
Yok ya flörtün yaşı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?