Biraz yaşı büyük olan erkekler (40) genç kadınla flörtleşince neden yaşa bukadar takar ya da benmi böyle düşünüyorum?

Birisiyle flört döndmimdeydim şu an biraz karışıgız ama kendisi 40 ben 26 ama cok iyi anlaşıyoruz falan sonra biraz ben kendimi geri çektim cünkü kafamda bazı soru işaretleri olduğu için. Geçenlerde bana hayat nasıl gidiyor falan dedi normal sohbet ettik kısa sonra işte bana ee sen Gençsin biz artık yaşlandık dedi bende estagfurllah dedim. Yani bunu bazen önceleride daha sıkı flört dönemindede derdi ama bunu neden hep söylediğini anlamıyorum hayat nası gidiyor falan filan iyi diyincede iyi demek ha diyip konuyu yaşa vuruyor. Ben konu açmaya calıştıgını düşünüyordum ama neden arada bazen hep böyle konuyu böyle ee sen gençsin biz yaşlandık artık falan diyor buna getirsinki sizce yaşla ilgili sorunumu var geçende yaşımı bildiği halde tekrardan yaşımı sordu sizce bunun nedeni ne olabilir?

Biraz yaşı büyük olan erkekler (40) genç kadınla flörtleşince neden yaşa bukadar takar ya da benmi böyle düşünüyorum?