30'larına gelindiğinde neden daha flörtöz olunuyor, flört bu yaşlarda daha mı kolay hale geliyor?
30'larına gelindiğinde neden daha flörtöz olunuyor, flört bu yaşlarda daha mı kolay hale geliyor?
O yaşa kadar genelde belli filtreler oluyor o filtrelerin dışına çıkmıyorlar ama 30’dan sonra hani bir de belli bir yerden sonra bazı şeyler yaşla alakalı yaşanmışlıklar artıyor ve bunlar artınca doğal olarak artık hani zaten ölüp gideceğiz niye boşu boşuna insanları filtreliyorum ki gibi bir düşünce oluşuyor olabilir önüne çıkan ile konuşuyorlar flört ediyorlar olabilirler bir de belli bir yerden sonra insan zaten bir kere aşık oluyor ondan sonrası da hani olsa da olur olmasa da olur modunda olduğu için önüne gelenle konuşuyorlar ben de artık öyle herkesle konuşuyorum herkesle olabilirim yani hiç problem değil çünkü ben bir kere aşık oldum bir kere vazgeçtim djdjdjdj artık bundan sonra kullanıyorum elimden geldikçe manevi ya da maddi çıkarlarım için😂
Tabi ki daha kolay hale geliyor. 20'li yaşlardaki insanların çoğu olgunlaşma sürecini tamamlayamamış kişilerdir. 30'unu geçmiş özellikle evli erkeklerin kadınların gözünde seksapalitesi oldukça yüksek olduğu için her zaman bir adım öndeler.
Cevap
59Cevap
Biraz kendini ispat etme çabalarına giriyorlar çünkü günümüzde özellikle ülkemizde 30 yaş ve üstü insanlara kadın erkek fark etmez evde kalmış yaşlanmış çirkin gözüyle bakılıyor bu durumda da böyle olmadıklarını ispat etmek için karşı cinse çok daha fazla yöneliyorlar zaten artık kadın erkek fark etmez belli bir yaşın üstünde çok daha genç insanlarla özellikle birlikte olmaya çalışıyorlar yine bu da kendini ispat etme isteginden kaynaklı
.
.
.
.
.
aslında 30 lu yaşlarda flörtöz olan birisi
büyük bir darbe yiyor.. sonrasın da hayatına devam etmek adına da güvensizlik had safhada olunca
duygusal durumlara karşı :)
biraz daha mesafeli oluyo
Öyle bir analizim olmadı hiç. Flört manasında bir pik yaşamış olduğumu düşünmüyorum çünkü 😅
Nasılsa bu dünya ya bir daha mı geleceğim denmesi 😂
30'lu yaşlarda öyle mi deniliyor 😄
7mde neysem 30mda da o olurum bence ben 😂
Üç sene var daha emrecim 27'yim, ay hatası var KS de..😄
Zamanında buraların çapkını sizdiniz üç yıl sonra da ben olurum-muş dksjdkf
Hâla gençsin 🙂
Sende aynada bir tipine bak 😄 38 yaşlı bir yaş değil gerçek düşüncem bu inan
Rica ederim gerçekler Emrecan
Son çırpınışları ondan
Zamparalık tecrübeleri birikmiş oluyor :)))
Tecrübe kazanıyor. Birazda özgüven varsa..
30'dan sonra genelde insanlarda artık 20li yaşlardaki enerjik haller kendini yavaş yavaş durgunluğa ve sakinliğe bırakmaya başlıyor. Erkeklerde bu durum "ya ben eskiden böyle değildim, ne oluyor bana" şeklinde ortaya çıktığı için kendi içinde bu durumu sindirmesi uzun sürüyor. Erkek de bu süre içerisinde yaşlanmaya başlamadığını, ben hala kız tavlayabilirim, sabahlara kadar eğlenebilirim gibi şeyleri kendine ispat etmeye çalışıyor. Artık 20lerindeki adam olmadığını fark ettiğinde de bu durum yerini olgunluğa bırakıyor.
Bunun cevabını aslında kadınlar için bilimsel bir gerçeğe bağlamak daha kolay gibi. Şöyle ki, kadınlar 30 lu yaşlarına gelince hormonlar ona, artık verimli olarak üremek açısından sona yaklaştığı alarmını vermeye başlar. Risk faktörünün yavaş yavaş artmaya başlayacağı yaşa yaklaştığı için hormonlar ona, üremen gerek sona yaklaşmaya başlıyorsun der. Bu nedenle aslında libodo artışı daha sık yaşanır. Kadınların 30 lu yaşlardan sonra daha yüksek oranda aldatmalarının nedenini de aslında buna bağlayabiliriz. Erkeklerden farklı olarak ise kadınlar için üreme döngüsü neredeyse 2 yıl sayılır. Erkeğin ise öyle bir sorunu yoktur. Bugün bir kadını hamile bırakmış olması ve geleceğe bir nesil bırakması yarın başka bir nesil bırakma ihtimalini etkilemez. Başka bir yumurtayı dölleme şansı vardır yani erkeğin.
Kısmen doğru lisedeyken teklif eden kızlara teşekkür ederim diyip yoluma bakardım. Belki de tespitin doğru olabilir.
Hahaha aynen öyle oluyor
Öyle mi oluyor Emin değilim.. olsada gerçi daha flortöz ama daha da akıllıca davranır diye düşünüyorum
Daha akıllıca davrandığı için daha başarılı oluyor zaten ")
Flört bu yaşlarda daha kolay hale mi geliyor dedim 🙂
30 undan sonra evlenmek için kişi artık geç kalmıştır. Bu zihniyet kafaya oturduğu için ancak çapkınlık ve eline ne denk gelirse takil mantığı ile gelene geçene yaz. Hangi kız denk gelirse konuş. Mantik bu
31 ime geldim hala öyle olduğumu düşünmüyorum. 😂 Hatta aksine yas ilerledikçe bu beladan uzak durmanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorum.
Tabii bir yerde yeniliyorum bu düşünceye, lanet evrimleşme ve üreme psikolojisi...😂
İnsanın asıl hayatı 30larda başlıyor çünkü, hayatın şifresini çözmüş gibi oluyorsun
Hayatın şifresi 30'larda çözülüyor bence de
Kaldı 7senem
Olgunluk tecrübe ve ekonomik rahatlama biraz daha cesaretimizi artırıyor. 😎😃
Mantıklı bir cevap
Karşı cinsin ruhundan anlayabilme olgunluğu başlıyor..
Kimi için artık ipler kopuyor. Sadakatmiş ciddi ilişkiymiş önemsiz olduğunu anlıyorlar saldım çayıra modu
kendi adıma yapımla alakalı hiç öyle biri olmadım.
Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum ya da bana uğramadı bilemiyorum... 20 li yaşlarda daha flörtöz olduğumu, 30 lu yaşlarımın da bayağı emekli mod olduğunu düşünüyorum...
Evde kalıyorum, eskisi gibi çok fazla yürüyen yok ilgi odağı değilim bari elimden geleni yapayım da yaşlanınca yalnız olmayım diyerek bütün kriterleri sallayıp basit duygularla ilişki kurmaktan tabi
20li yaşlar biraz daha her iki tarafın da ne istediğini tam olarak bilmediği yaşlar olduğu için, bide hayat koşturmacası filan derken 30da başlanıyor gibi
Hayattan beklentilerini bırakıp aşkta birşeyler bulmaya çalışıyorlar artık 30 yaşından sonra herşeyden mahrum kaldıklarını düşünüyorlar. Bu düşünce çok yanlış 30 yaşından sonra hayat başlıyor aslında
En İyi Cevap