Bir ilişkide erkek kadından büyük olur da, kadın erkekten olamaz mı?

#orkide
#beyazorkidem😘
Bir ilişkide erkek kadından büyük olur da, kadın erkekten olamaz mı?

#orkide
#beyazorkidem😘
Yani bir kaç tane kendim den büyük hanımefendilerle birlikte olduğum oldu ama bu istek teklif karşı taraf dan oluğu icin kabul ettim ama ne eğlendim ne de zevk aldim şimdi ise 5 yaş küçük 18 inde tanıdığım 3 senedir sevgili olduğum birisi var daha önce ayaklarimin altina aldığım yaşıtlarım veya daha olgunlari unuttum şimdi ise kız arkadaşım beni arada alıyor altına
Ya bence öncelikle erkek kendini ispatlamak istiyor, hani nihayetinde yaşıtı olan bir kızdansa yaşça daha büyük daha olgun bir kadın bir nevi challenge demek onun için. Bu başarı da erkeğin egosunu oksuyor..
Bir diğer sebep de kadının yaşının verdiği olgunlukla erkeği fazla yormaması, yıpratmaması, erkeğin bu faktörlere bağlı olarak daha relax daha sakin bir ilişki yürütebilecek olduğunu bilmesi.
3 maddemiz biraz iğrenç gelebilir ancak sen de yaptığın işten ötürü konuya hakimsin hayatım. Çocukluklarında yaşadıkları travmalar, şefkatsiz ve sevgisiz büyümüş olmaları gibi durumlarda erkekler zaman zaman bu kadınlarda anne şefkati ile arayabiliyorlar.
İşte böyle hayatım 🥰
😘😭
bir arabaya benzetirsek genç olsa manuel vites geçişi yapmak zorunda kalırsın, olgun olursa otomatik vites bir araba gibi, yani şunu bunu yap demek var, karşındaki düşünerek hareket ettiğinden dolayı ekstra bir güç harcamıyorsun
Cevap
99Cevap
Bir olgun sevdası var erkeklerde ben de fark ettim.
kızlar neden istiyorsa. olgun kadın sevdiğim için
Selam gadası 🙃
Çünkü ergen tiplerle uğraşmak istemezler.
Benim bir kere böyle bir deneyimim oldu ve gerçekten çok güzeldi. Şu bir gerçek ki; olgun kadın gerçekten ne istediğini biliyor ve seni çok yorup üzmüyor. İlişki içinde daha fedakar, daha anlayışlı olup; değerini daha iyi biliyor..
Cok yas farki olmadan olabilir neden olmasin lakin gercekten sevgi ve saygi cercevesinde baglilikla olursa anlamli olur yoksa yasca büyük kadin olgun tecrübeli zaten kendi ayaklari uzerindede duruyordur muhtemelen kullanirim keyfimi surerim derdiyle olursa cok cirkin
şöyle düşün: üniversitedesin, öğrenci ya da öğretim görevlisisin, konusunda profesör olmuş hocalar ikili çalışma grupları kuruyorlar kendi aralarında ve çalışıyorlar ama sen proflardan birini ikna edip üst seviye çalışma fırsatı buluyorsun. çalışmanın sana her türlü kazanımının ne kadar büyük olacağını düşün.
şimdi onu çok daha basit şekilde hayvani içgüdülere yansıt :)
Erkekler olgun kadın ister çünkü bir erkeği güçlü kılan şey arkasında duran kadındır, ergen, genç kadınlar erkeğine sahip çıkmaz, koruyup kollamaz. arkasındaysa hiç durmaz. aşırı tahammülsüz olur, en ufak hatasında arkasını döner çeker gider. Fakat olgun kadın tam aksine erkeğine her zaman yanında olduğunu hissettirir, ayrıca cinsellik konusunda da önce her zaman erkeğini düşünür, sonra kendisini.
Yaşı küçük erkekler olgun kadınları daha çekici bulur çünkü yaşı küçük kizlar gibi acemi ve çekingen davranmadıklarini bilirler
olabilir pek tabi
mutlu olduktan sonra yaş farkının ne önemi varki
yaş sayılardan ibaret
ancak büyük uçurum farklar olmamalı bana göre
Olabilir tabikide hatta bazı açılardan iyi genç ve ergen olanlar çok tutarsız tecrübesiz nerde ne yapcağını bilmeyen tipler oluyor kafalar baya güzel yani bu tür konularda olgun kadınlar Kafa olarak katbe kat öndeler
Benim bütün sevgilerim bende büyüktü bu benim özellikle ayarladigim bir şey olmadı.
Öyle denk geldi anlaştığımı veya anlasabilecegimi düşündüm.
Özellikle arayan vardır tabiki.
Onlara sormak lazım.
27 yaşına kadar hep 30-40 yaş arası kadınları beğeniyordum hatta 20 likler bana göre değilde sonra yaş arttıkça 22 lik kızlar dikkatimi çekmeye başladı sebebi onlarda kendi gençliğimi bulmaya başladım :)
Ben öyle düşünmüyorum arada bir ısınma olması lazım ama çoğu erkek kendin den büyük istiyor cunki kucukler başa bela ay oy vay dokunma yapma elleme😏😏😏
Olabilir tabiki. Hatta bazen çokta güzel sonuçları olur. Yani kadınların genelde büyük erkekleri tercih ettikleri doğrudur. Bazı kadınlar vardır Şarap gibi. 50 yaşına gelir sanat eseridir.
Teyzemin acaba parası olmasa gerçekten onu sevebilecek biri olurmuydu.. Erkek müsfeddeleri kadınla para için olurlar..50 yaşında kadınla başka ne işi olacak
Kendinden ufak genç dinamik erkek arayan yaşlı kadınlar var 😄eh haklılarda
Ne yapacak yaşıtının şeyi bile tam kalkmıyo jsjsjsj
30 yaş altı çoğu kadın muhabbet etmeyi bile bilmez ama olgun kadın hem muhabbette hem yatakta hem mutfakta heryerde çok iyidir
Pınar Altuğ itici tipinden başka bunun örneği yok.
Benim hiç tercihim değil
Taze çıtır olacak hatun dediğin 🤪
Hayatı daha mantıklı gerçekçi yaşayıp ne istediklerini bilip kararlı ve net oldukları için olabilirmi
Ben yasitimi tercih ediyorum çünkü dengeli bi yasanti istiyorum saygi sevgi ve ayni seylere hitap etmek bence en guzeli bu.
25 yaşına kadar kendilerinden büyük kadınlar daha çekici geliyor, sonrası için gençler radara giriyor.
Benim hiç böyle bir Arzum olmadı. Ben benden küçük severim.
Herkes için geçerli değil de, sebebi olgun davranislar
Olgun hatuna bayılıyorlar nedense hükmedilmeyi seviliyor olmalılar
Sıkıldım artık küçük kızların oyun oynama sevdasından
Biz boyun eğmezdik ama milf göndermişler kafası bu. Kimisi olgun sever tercih
Ben istemiyorum ki, aynı yaş olsun hatta 1 yaş aşağı olsun mutlu olayım yeter
Güya olgun kadınlar daha ağır ergen ergen davranmaz diyorlar da alakası yok kadınlar her yaşta aynı
Daha olgun kendilerinin anlaşıldığını değerli olduğunu hissetmek icin
Erkeğin gençlik zamanlarında, tecrübeli oldukları için
Karakter olarak olgunlar, zeki olabiliyorlar, sorumluluk sahipleri falan.
Erkekler daha genç olgunlaştıgi için anne şefkati aramaya devam eder 🤣
Daha olgun düşünüyorlar ve erkekleri daha iyi anlıyorlar.
35 /55 arası baczı baynlar aşırı anormal oldukları ıcın erkekleri kendine bağlarlar kurulmakta cok zordur sadece sanalda yazışırken kollu kuvetlıyim dedim diye kadın ankardan ıstanbul geldi zor kurtardım kendimi 🤭
Çünkü bu ulkede 30. olmus kendisini seks yaptigini sanan kadınlarla dolu. Türkiye sekste sıfır bayanlar eğitim almalısınız
Bilmem. Ben genelde yaşıtlarım ilgimi çekiyor.
İnan öyle bir derdim yok ve öyle olanları da hiç anlayamıyorum.
Yani dediğin gibi, erkek büyük olunca sorun yokken kadın büyük olunca neden sorun olsun ki. Herkesin kendi tercihi
Olabilir herkes kendinde eksik olan birseye elektrik alır sever aşık olur yani birsekilde uyum saklamışlar hayırlısı olsun diyelim
yaşca büyük kadınlar yürüyor bana tam tersi olmasını isterdim herhalde benim hiç ilgimi çekmiyor çünkü
Bilmem onların daha tecrübeli olduğunu düşündükleri için olabilir
Olgunlar daha iyi çünkü..
Çoluk çocukla kimse uğraşmak istemiyor herkes kolayın peşinde.
Nazını kahrını çekmiyor çoğu insan.
Aynenn yaa bende anlamadim ama gelgelelim
Bende 40 45 yas arasi bakimli milf seviyorum ya nedense çok dikkatimi cekiyor
Milf sevdam 18 yaşımdan beri var :D zengin milfler beni bitiriyor :DD
Genlerden ümüdini kesmiştir baktı olmuyor ne gelirse 😂😂😂
Ergenlerle uğrasmaya gerek yokda ondan olgun olursa akli basinda olur g. erizekalii olmaz
Toplumsal sıkıntı olmasa çoktan evlenirdim çok büyükle en azından sevgili olurdum.
Gayet basit olgun kadın yatakta erkeğine her türlü Seksi yaşatır naz trip yapmaz
Olabilir tabi niye olması yalnız menfaatçi insanlar olabiliyor. Onlara dikkat edilmeli...
Yaşça büyük kadın daha olgun olur tecrübesi daha fazladır ne istediğini bilir oyüzden
Bende büyük seviyorum yaşım 23 en az 33-35 olmalı beni o yastakiler tahrik ediyor. Yaşıtlarım çocuk gibi
Bilmiyorum ya saçma nedenleri oluyor her zaman
Minimum beklenti maksimum şefkat özelliklerinden dolayı
Erkekleri özgür bırakmaları icin
Çıtırlar için yaşa, milfler için öl diye boşuna dememişler
Ablamın kaynanası ile kısa Bir süre ilişkimiz olmuştu
Olabilir tabiki, erkekler bunu yapmasının sebebi yaşlı kadınlar daha olgunlardır. Değer bilirler. Küçük şeylere kafa yormazlar. Cinsellik konusunda daha bilgililerdir.
Kısa vadeli zevkler için
mantık ve zevki bir arada oldugunu düşündüğü için.
Coluk cocuk tribi cekmek istemedigimizden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?