Kadınlar kendini 30’lu yaşlardan sonra tanıyor, bedenini ve isteklerini. Ateşli bir beden daha önceki yaşlarında kadına hata yaptırıyor ki bu erkekler içinde geçerlidir. Sonradan bakınca tatminsiz, ilgisiz ve monoton bir yaşamı olduğunu görüyor sonra özgürleşiyor. Böyle bir kadın sevmeyi, ilgiyi özellikle sekte neler yapması gerektiğini iyi biliyor. Yaşça daha küçük bir erkek arkadaşı varsa ona asla hayır demiyor, sayısız kez birleşebilir, her yerde sevişebilir, günlerce aynı evde yaşayıp yiyip, içip, seks yapabilir. Ayrıca tatmin üzerinde orgazmlar yaşayıp, her isteğe cevap veriyor oluşu, sevişirken o canlılığı muazzamdır. Bence bazı kadın bu konuda yaş aldıkça efsane oluyor, tanıyabilen ne dediğini anlayacaktır.
Biyolojik olarak çekildiklerini düşünüyorum. Yetişkin kadınların özgüven ve oturmuş cinsel güdülerini fark ediyorlar. Bunu koklayabilmekten ziyade cesaret edip ciddi düşünüyorsa ideal evlilik yapabilirler. Elbette her zaman olduğu gibi uyumlu olmaları da icabet eder.
Anne sorunları olduğundan. Yeteri kadar ane ilgisi şefkati sevgisi görmeyen çocuklar olgun kadın bataklığına sürükleniyorlar 🤣🤣 genç kızlarda da var maalesef.
Kadınlarla da durum aynı bence kendi üstümden konuşuyorum ve son zamanlarda gördüğüm kadarıyla kızlar büyük erkek istiyor çünkü çocuk yetiştirmekden bıktık
Kadınlarınkinden pek farkı yok bunun. Kadınlar da genel manada kendinden büyük erkek isterler. Daha tecrübeli yaşanmışlığı daha yüksek kişiler cazip gelir kişiye. Kendine birşeyler katmak adına bazen maddi bazen manevi olarak.
Bunun özel bir adı vardı ama unuttum, genelde ergenlerde görülür ya da ergen kızların “oramı elleme burama dokunma, pantolonumu çıkarmam” vs triplerinden bıkan erkeklerde görülür, yani cinsellik önemli bir etken ayrıca erkekler yaşça büyük kadınların her konuda tecrübeli olduğuna inanır ve çoğunun bekaret sorunu yoktur. Ama nerdeyse her yaştan kadınla çıkmış ya da flört etmiş biri olarak şunu rahatlıkta yazabilirim ki kadın 18’inde de aynı 48’inde de. Hep aynı tripler aynı laf sokmalar ruhları aynı yani 🙂
Büyük olması çekici gelebilir ama ilişkiyi de kötü etkileyebilir. Mesela karşıdaki kişiyi genelde annesi gibi görebilir ve eşten daha çok annelik yapmasını isteyebilir karşı tarafta bundan sıkılabilir haliyle. Evlilikte zaten birbirine hem kardeşlik hem arkadaşlık hem eşlik hemde ebeveynlik yapmak gerekli ama böyle olunca da karşı tarafı genelde belki annesi gibi görebilir annesini kaybetmiş biri için en azından büyük ihtimal böyle olur. Bazıları cinsel olarak tecrübeli diye ister bu cinsellik için olur birde sugar daddynin karşılığı olabilir bu kadın erkeğe para verir tatmin eder bunun da sevgiyle alakası yok. Sapık potansiyelde biri isterse eğer bu da videolarda gördüğü şeylerden dolayıdır.
gerçekten bunu anlamıyorum. flörtleştigim kşi 31 yaşındaydı ve beniim de yaşımı 40 sanıyordu sdsdsd. yaşımın 20 oldugunu ögrendigi an kayboldu sdfsdfdf
Cinsellik olarak tercih edildiği için ögretici konumda olduğundan dolayı kadınlarda olgun kendinden yaşça büyük erkekleri tercih ediyorlar sanmaki aşk var diye alakası yok her şey heves zevk için sonra kısa sürede ilişki bitiyor.
Piskolojik yönü de var ama olgun kadın bana hep cazip gelir çünkü ne isteğini az çok bilen taraf oluyor vıcık cıvık olmuyor olmadık kapris trip yapmıyor her gördüğüne yeni gelin gibi sarılıp heves etmiyor genç kızlara nazaran daha oturaraklı oluyor yaşanmışlığın getiresi ile anlayışlı olumsuzlukları doğruyu yanlışı aklında idreak edebiliyor daha çok neden sayılabilirim
Erkekler 25/26 lı yaşlara kadar kendilerinden büyük kadınlarla flörtleşir çünkü deneyimlidir Olgun kadınlar ve çoğu şeyi rahatça yaşayabilirler.30 lu yaşlardan sonra da kendilerinden gençlerle flörtleşir çünkü artık kendisi deneyimlidir ve gençken yaşadığı ortamları eğlenceleri özler ve 30 lu yaşlardan sonra kendinden büyük olan kadınların vücutlarının seksapalitesi kalmamıştır. Her iki dönemi de yaşayan birinin tecrübesiyle sabittir ☺️
Aklı başında bir kız istedikleri için. Çünkü genç olanların aklı bir karış havada. Ek olarak yaşı büyük kızlar çok iyi tavsiyelerde verebiliyor. Demek istediğim bir erkek bir fikir tanıştığında kızın fikrini çok daha iyi görebiliyor kendi fikrinden. Bu nedenle yaşı büyük kızlar daha iyidir.
aslında kadınlarla aynı sebepten. çocuk çocukla uğraşmak yerine ne istediğini bilen, karşındakini anlayan, 40 çeşit oyun yerine ne istiyorsa dile getiren vs. bu yüzden olgun severim ben.
tabi birde 20 li yaş grubu var. bunların gayesi de bakire değil, sekssiz yaoamaz, kesin verici gözüyle yaşı büyük kadınların peşinde olurlar
Onların kendi tercihi de, çok da genel bir durum olmasa gerek. Zira benim, kendimden yaşça büyük olan biriyle flört edip sevgili olma gibi bir düşüncem bulunmuyor. Aksine büyük olan birisi bana daha uzakta geliyor. Bir erkek olarak böyle düşünüyorum. 😊
bu istek 20 li yaşlarda çok yoğun oluyo nedenide yaşıtları olan kızların ergen hareketleri saçma tripleri yüzünden. yaşça büyük kadınlarla direk seks mevzusuna kolay giriş yapacaklarını düşündükleri için ortada bekaret sorunu olmadığı içindir. bi zaman sonra bu istek geçiyo tabi.
Benim için hiç bir nedeni yok sadece oldum olası olgun kadınlar dan hoşlandım, daha henüz 16 yaşımdayken ablamın 30 yaşındaki arkadaşına aşık olmuştum ve o kadına hâlâ aşığım diyebilirim her ne kadar artık görmüyor olsam da
herkes olgun birini aşık olabilir, mızmız ilgisiz çocuk gibi birini kimse istemez. Sohbetinde ilgiside her şeyi güzeldir, erkek kadın fark etmez olgun kişiyi herkes arzular
“Olgunlaşmamış davranış ve kafa oyunları ile başa çıkmak.” eylemselik ilkesine daha fazla yoğunluk getireceği için karşı cinsin iletişimde sıkıntı yaşamasına neden olur. Dolayısıyla ilişki arkadaşlık ve flört dönemlerinin uzun sürmesi olgun olan kadınların yapabileceği bir evreler silsilesini oluşturur. Millet ahooo derken küçük hanımefendiler bitmek tükenmek bilmeyen nazları ve kaprislerinden dolayı tercihen olgun ve yaşça büyüklerden yana olmak evladır
Daha sek-siler ondan :) Ama daha önce kimseyle sevgili olmadım. Ben eğlencesine sevenlerden değilim ben sevdinmi tam severim. Ama bir kere bir kızı çok sevdim. İns den yazdım seni seviyorum diye. Kız 1 gün düşündü reddetti. Ondan sonra o ilk ve sondu zaten sonra bir kız ne sevdim ne de sevdirdim
Anne sevgisine muhtaç olup bu sebeplerden dolayı psikolojik travmalar yaşayan erkekler kendilerinden büyük kadınları tercih ederler hatta ne kadar yaşlı olsa o kadar çok tercih ederler.
Ben de öyleydim ama artık öyle degilim çünkü kendimden 2 yaş büyük kız çocuk gibiydi ve ailem istemedi onu ve ayrıldık. Azeriydi ve çok fırıldak biriydi.
Küçükler fazla ergence oluyor ve kendilerini bir şey zannediyorlar. Büyükler ise daha olgun düşünüyor ve erkekleri iyi anlıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gereksiz ergen tripleri olmadığı için, anlayışlı oldukları için, oturmuş karakterli oldukları için, kişiye daha saygılı oldukları için, kişinin kendine ait olan alnına saygı gösterdikleri için... Uzar gider yani 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Zevk meselesi.. Tabi bunun da elbette bir psikolojik açıklaması olabilir. Kendinden büyük, tecrubeli, olgun bir kadini altına alıp onu zevkten inletme hissi bence bu ilgiyi tek başına açıklamaya kafi.