AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Hayır tabii ki ya şaka mı bu soru
Çevrem evlen baskısı yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur. Artik kafayı yeme durumuna geldim
Bu devirde bu allahım sen akıl ver nikah masasında hayır dersin olur biter hadi bakalım evlendirsinler
Yok o şekilde zorla nikah masasına oturtmazlar. Piskolojimi bozuyorlar artık sanki şu saatten sonra severek evlenmem imkansızmiş gibi.
Bu nasıl bir soruya kimse böyle istemez
Bencede. Çevrem evlen baskısı yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur
Milletin ağzı torba değilki buzesin işte😬
Benim yerimde olsan ne yapardın?
Sen öyle mi oldun
İçime sinmeyen biriyle niye evleneyim zaten
Yaşin geldiyse? Evlen baskisi oluyorsa ve çevrendeki iyi erkekler evlendiyse ve sana kötüleri kaldıysa. Napardin?
Kötüleri kaldı diye bisey yok hiç mi iyi kalmadi abilerime göre biri değilse içime sinmiyosa evlenmem
Böyle biri mi var
Ben de sunu merak ediyorum acaba evlenecgim kişi malum konuda bana yetecek mi sırf bu yüzden evlenmeden biriyle bir iki kere ilişki yaşamak istiyorum
Bir kismetim var. Çoçuk çok iyi ama boyu aşırı kısa ve annesi ile yaşamam gerekicek çunku babası vefat etti ama hiç içime sinmedi
Peki evlenmek zorunda mısın
Yani yaş kaç yaşın mi geciyor da evlenmek zorunda hissediuorsun
27 yaşındayım
Peki evlenmek zorunda mı hissediyorsun kenduni
Evet. Talıplerım içime sınmıyor ve baskı var
Hmm evlenme o zaman sonuçta hayatı sen yasicajsin
Çok mu geç kaldım?
Bence hayir içine sinmeyen bir evliliği yapmak çok mantikli degil
Teşekkürler
Rica ederim
İçime sinmeyen pantolonu bile giymem ben
İçime sinmeyen biriyle niye evleneyim
İçime sinmiyorsa olmaz o iş. Evlenmezdim.
Asla evlenmem. Gönlüme sinmeyen gözüme görünmesin.
Bir ömür diyosun tabiki evlenilmez içine sinmezse
Öyle bir hata yapmam umarım.
Evlenmezdim ben aşık olmadığım kimseyle evlenmem
Sevgili bile olamıyorum ne evlenmesi
Hayır diye düşünüyorum
Asla. Nefret edwrim kendimden yuva yuva olmaz
Evet evleniliyor ve tamda dediğin şey oluyor
Yazık etmiş olurum kendime evlenirsem
hayir evlenmem gerçekten içime sinen biriyle evlenmek isterim
Hayır niye böyle bir şey yapayım ki
İçime sinmiyorsa niye evleniyim
hayır aklımı kaçırmadım o kadar
İçine sinmiyorsa hayırlı değilidir zaten
İmkansız olan sorular devam ediyor.
Bir hatayla belki olabilir
Büyük konuşmayayım ama hayır
Canim sıkılır
Beyin önemli
Hayir sevmeden "güvenmeden "olmaz
Evlenmem. Sonra 2-3 yıl boşanmakla uğraşamam.
30 yaşında mısın? Çevren evlen baskısı yapmıyor mu? Çevrem bana evleniyim diye baski yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım?
Evlilik hayat planlarım arasında hiç olmadı.
Pişman olmaktan korkmuyor musun? Yaşlaninca gelen gidenin olmasa?
Yaşlanınca birileri olsun çevremde diye amaçlı bir evlilik yapmak çok saçma. Elden ayaktan düşersem devlet bakar bana bakımevinde. Düşmezsem de ben zaten yaparım kendi işimi.
Ne güzel yanlizlik fobinin olmaması. Çocukları çok seviyorum belki anne olamasam bu bir omur içimde kalır
Annelik iç güdüsü başka bir olay. Umarım istediğine ulaşırsın.
Teşekkür ederim. Umarım her şey senin içinde istediğin gibi olur
Teşekkürler.
Hayir sevmeden olamam
Çevrem evlenmem için baskısı yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur. Artik kafayı yeme durumuna geldim
Düşünceleri cahilce. Henuz yaşın genç evlilik yaşı ilerledi hiçbişey kaçmış değil. Kafana gore çıkar karşına sakin sabırlı ve akışta ol. Ben de seninle ayni durumdayim
Senin yaşın kaç? Ben birde Almanyada yaşıyorum. Müslüman olsun istiyorum. Yaşitlarim hepsi evli sayılır. Piskolojimi bozdular
Yirmi altiyım
Niye evleneyim deli miyim ben
Yaşin geldiyse? Evlen baskisi oluyorsa ve çevrendeki iyi erkekler evlendiyse ve sana kötüleri kaldıysa. Napardin?
evlenirim diyen gerişiizekalı var mı acaba
Çevrem evlenmem için baskısı yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur. Artik kafayı yeme durumuna geldim. Bu durumda sen Napardin?
öyle bir şey yok evlilik bu ciddi bi olay kumar oynanmaz
Bencede teşekkürler
ricalar
İçime sinmeyen biri ile evlenmem
olir bende disardaa sence
Bunu günün sorusu seçen mal bana yaz
Asla
Yaşim 27 ve Piskolojik baski görüyorum. Sence bu yaştan sonra severek evlenmem imkansız mı
Kimden psikolojik baskı görüyorsun?
Akrabalar, arkadas hepsinden
Kulak asma ya. Sen evlenince onlara ne olacak? Yarayacak mı? Ailen baskı yapmıyorsa sorun değil. Arkadaşların yapıyorsa da arkadaşlığını gözden geçir. Kimse evlenmek zorunda değil ki?
Ailemde istiyor ama aşiri baskı yok
O zaman boş ver. Evlilik öyle oldu bittiye gelmez. Gerçekten tanımalı vs güvenmelisin
Asla
Yaşim 27 ve bu saatten sonra evlenmek ıstesem sadece mantık evliliği olurmuş çok geç kalmışım. Annem dahil çevrem kötülüğümü istiyor demek ki. Bencede oyle sevmediğim biriyle mutlu olamam. Kendimi biliyorum sevmesem omur boyu mutsuz olurum. Çevrem evlenmem için baskısı yapiyor. çevremdeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur. Artik kafayı yeme durumuna geldim
Bana yaz özelden aynı durumdayım 😒
Bide ben 21 yaşındayım öyle düşün
Zenginse düşünürüm
Zengin olsa bile eliyorum. Beğenmedikten sonra neye yarar ki o para
Sevmeme😄yok kız takılıyorum gün içinde o adamla aynı masaya oturup yemek yemek zorundayım gün sonunda aynı yatakta uyumalıyım vs zor iş
Sadece parayı seven kizlar yapıyor bunu. Öyle kızları bile kiskaniyorum. Keşke diş görünüşe, hoşlanmaya bu kadar onem vermeseydim
Hep bu yüzden kaybediyoruz😄
Evlendim
Mutlu musun?
Hiç değilim
Boşanamaz mısın
Çocuğum var öyle kolay olmuyor
Peki ekonomik özgürlüğün olsa, ailende arkanda dursa evlenir miydin?
Şu an mutlu musunu. Aynı hatayı bende yaptım 13 yıl sonunda boşandım. Sadece ölmedim.
Hayır ya
niye evlenip kendime ızdırap cektireyim ki
Çevrem evlenmem için baskısı yapiyor. çevrendeki iyi erkekler evlendi ve bana kötüleri kaldı. Bu durumda ne yapmam lazım? Tek ağızdan sözleşmişler gibi tutturmuşlar evlenirsen zamanla seversin diye. Midemin almadığı biriye evlilik işkence olur. Artik kafayı yeme durumuna geldim
onlara kulak asma sen içine sinen birisi ile evlen onları dinlersen mutsu olursun
Peki teşekkürler
takıldıgın yer olursa dm at :)
içine sinöeyen biri ile mi evlisin
Evli değilim
bilgi için dm hahaha
İstemediğim sevmediğim ile evlenmem
Sende çevremdekilerle evlenme o zaman tanış başka biriyle
Ortak tanıdık olmadığı zaman büyük bir risk almiş olmuyor muyuz?
Risk almak iyidir 😂
Asla öyle bir hata yapma
Hayir asla
hayırrrr
Asla evlenmem
Aynen de öyle
Hayır tabiki
güzel bir kadınsa evlenirim
Zaten güzel olunca gdndlde insanın içine sinmiş demektir.
Evlenmem.
Evlenmezdim
Hayır insan emin olduğu kişi ile evlenmeli.
Evlenmem
Hayır evlenmezdim.
Evlenilmez
Tövbeler tövbesi
Evlenmem gerçek aşkı bulana kadar beklerim
Evlenmem
Hayır
Hayır