Ben kekeliyorum benimle evlenmek isteyen biri çıkar mı bilmiyorum. Ailesi ister mi ya da kendisi sorun yapar mı. Güzelim aslında ama kekeliyorum
3 ay
Kekelemek evlenmeye engel değildir. 🌿
Doğru insan için önemli olan konuşmanın akıcılığı değil, kalbinin güzelliğidir.
Seni gerçekten seven biri kekemeliği sorun yapmaz.
Ayrıca kekemelik için tedavi seçenekleri de vardır:
Dil ve konuşma terapisi (en etkili yöntemdir)
Nefes ve konuşma teknikleri
Kaygı azaltmaya yönelik psikolojik destek
Bazı durumlarda destekleyici egzersiz programları
Birçok kişi terapiyle belirgin şekilde ilerleme kaydediyor. Ama şunu unutma: Tedavi olsan da olmasan da, değerini belirleyen şey konuşma akıcılığın değil. Doğru kişi seni olduğun gibi kabul eder. 💛
güzel bir bayan için sorun olmaz 😊😊 bende de var ve biraz çalışırsan üstesinde gelebilirim ancak tembellik yapıyorum. Ama bir süre sonra artık insan önemsememeye başlıyor. Hayat koşturmacası ve yoğun çalışma ortamı artık hiç önemsemiyor insan. İşinde başarılıysan zaten bunlar hiç görünmüyor. Bilgi güçtür ve her ayıbı örter😊😊😊
Bu bir ayıp değil.. Allah vergisi bişey. Tabi dersleri tedavileri var ama evlenirdim.. Yine derslere katılmasını tavsiye ederim ama
İlerde çocuk çoluk olacak
Biliyorsun çocuklar acımasız oluyor.. Arkadaşları dalga geçsin istemezsin
Yani ne demek istiyorsun çocuğum olmasın mı
Çocuğun olsun olmasına
Ama sende bu durumu düzeltmek için bişeyler yap.. Kurslara git
Bunu yazarken içinde küçücük bir kaygı olduğunu hissediyorum 💛 Şunu net söyleyeyim: Kekelemek evlenmeye engel bir şey değil. Aşk; sesin akışına değil, kalbin ritmine bakar 💫 Seni seven insan konuşmana takılmaz, seni dinlemekten keyif alır. Hem güzelliğin de varmış, özgüvenini kimseye yedirme 😌 Ailesi sorun yapacak biri zaten doğru kişi değildir. Sen kendini yeterince seviyor musun peki? 💕
Cevap
19Cevap
Her güzelin bir kusuru vardır. Her insanın bir kusuru vardır seni seven konuşmanı değil kalbini sevecek konuşmana takılan zaten sevmesin seni
Bunun egzersizleri var ve büyük oranda tedavi oluyor biliyorsun değil mi senin için sorunsa yoksa neden evlenmesinler
Seninle değil genel olarak evlenmeyi düşünmüyorum. Fekaat onun harici bunu sorun etmem beğenirsem çıkarım yani nope.
bunun bir tedavisi var ve bell, ölçüde düzeltilebiliyor diye biliyorum
Allah başka dert vermesin, ne olacak tabi evlenilir kimse 4 4’lük değil
Çıksa da kabul etmezsin. Senin kriterlerin vardır. Ona takılır
tedavis var sanıyorum ama kelekemsi sorun değil sevmesi lazım beni
Evlenirim de yasim buyuk sana uygun olmayabilir:)
orada misin?
Cok fazlami kekeluyor
Ben evlenirim tanismak istersen
Benim için Sorun yokk
Çözümü olan bir sorun.
Güzelse evlenirim
Niye sorun yapsınlar evlenirsin tabi
Bu kusur değil ki aksine sen kusursuzsun
Sorun olmaz. Geri kalan şeylerde iyiysen.
Memesi varsa olur
Seni kim ne yapsın yaşlı
O kadar emin olma canısı
Sorun değil
Ya ne alakası var tabi. evlenilir
Yazar mısın bana lütfen
Gizliden çıkman gerek
Çıktım
Hadi yazacak mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?