Birini sevmek , Tutulmak?

Arkadaşlar selamün aleyküm;
Ben 2 gün önce daha yeni yani , bir tane kız tanıdım ve sevdim , tutuldum kısaca , adı da Büşra.
İlk ben yazmıştım , Konuşmaya başladık ,
2 gün boyunca konuştuk, çok ortak yönümüz vardı, çok kafa dengiydi , ben daha hayatımda kimseyle bu kadar uyuşmadım, bu kadar kafa dengi , bu kadar samimi birisini tanımamıştım,
dinlediğimiz şarkılar olsun , burçlarımız olsun , sevdiğimiz şeyler olsun vesayre..
her şey tıpa tıp aynıydı. Birbirimize komik videolar atıyorduk , güldüğümüz şeyler bile aynıydı..
Güzel güzel konuştuk, bana çok yakın davrandı, çok içtendi. Bilmiyorum şu an kendimi ne kadar iyi ifade ettim , umarım anlamışsınızdır ,

daha sonra 2. Gece yaklaşık 3 , 4 saat boyunca konuşmadık sonra bana yazdığı cümle şu oldu; " Mücahit ben arkadaşlık veya bir ilişki kurmak istemiyorum, kusura bakma olur mu? " Dedi.
Ve ben daha sonra uzun süre yazmadım ama dayanamadım az önce yazdım, aynı şekilde anlattım durumu , madem bir şey düşünmüyordun , bana neden böyle güzel davranıp ümit verip ( evet belki şu an güleceksiniz ama bu 2 gün de olsa ümit oluyor , evet ümit verdi.) Sonra da bir anda böyle bişey yazdın dedim.
Bana dediği şey şu oldu ; " Mücahit benim aklımda unutamadığım birisi var , ve aklımda biri varken seninle bir ilişki kurmak , sana büyük saygısızlık olurdu " dedi.
Bende , anladım teşekkür ederim bu düşüncen için demekle kaldım sonra da iyi akşamlar diyip çekildim..
Ve geleyim asıl soruma ; " ben çok hoşlandım , çok sevdim, çok ısındım , ne yapmam gerekiyor? Beklemeli miyim , yoksa ümidi kesmeli miyim? Ne yapabilirim?
Tekrar söylüyorum belki güleceksiniz 2 günde ne yaşadın da bu kadar tutuldun böyle oldun diye ama kalbim öyle söylemiyor..

, Yaşca Büyüklerim küçüklerim kim varsa bir yorum da olsa bırakırsa çok mutlu olurum.
Buraya kadar sıkılmadan okuduğunuz için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar, Allah'a emanet olun.
Birini sevmek , Tutulmak?