The End.
Sevmek katlanmak mıdır?
The End.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben her ikisi ile de hareket ediyorum yeri geliyor arzular şelale oluyor ama kontrolüde kaybetmiyorum.. aşk sevgi fedakarlık gerektirir her iki taraf içinde. ilişki bu şekilde ayakta kalır kapris olur kıskançlık olur bunlar çekilir ama ilişkiye zarar vermeye başladığı anda durum değişir oturup düşünürsünüz. birlikteliği ayakta tutmak için herşeye katlanırsınız ama her zaman bir sınır vardır bu demek değil ki kendinizi yıpratıcaksınız mutluluk bittiği anda ızdırap başlar o zaman bitirmek en iyisi olur.. büyük aşklar bu şekilde ayakta kalır. mutlu iseniz karşılıklı sevgi ve saygı duyuyorsanız devam edersiniz birbirinize aşkınıza sahip çıkarsınız mücadele edersiniz önemli olan buna değmesi yoksa dediğim gibi ızdırap ve mutsuzluk olur. yürümüyorsa yürümez..
yoo tabi ki değil sonuna kadar mücadele etmek lazım zaten benim için bir anlamı varsa asla bitirmem bitmesinede izin vermem bir çok şeyi görmezden gelirim fedakarlık ederim.. sevmek sevilmek benim için ciddi birşey asla basit değil kaldı ki balık burcuyum duygusalım bana ne yapılsada ben gene severim
Haklisin peki sence nasil olmali
bkz. sevgi anlaşmak demektir nedensizde sevilir
seven insan idare eden insandır, sevdiğini olduğu gibi kabul edendir, değiştirmeye çalışmayandır, eksileriyle artılarıyla bütün huylarını, davranışlarını kabul etmiş insandır
ben erkeğim, sevgilim yok, bir arkadaşımı o kadar çok seviyorumki, bazı huyları hoşuma gitmiyor ama onu öyle kabul ediyorum, onunda tarzı bu, kimseyi değiştirmeye çalışmamak lazım, hele hele sevdiğini
Hayır. İnsan sevdiği uğruna taviz verir bazı şeyleri alttan alıcaksın fedakar olucaksın ama karaktersiz olmucaksın.
her yaptığına katlanmak karaktersizliktir
evet ilişkiyi hep az sven ilerletir çok seven herşeye olur tamam peki der çünkü ;)
Cevap
8Cevap
Mantığıma göre nedeni ise beni seviyorsa ve ben beni sevdiğine inanıyorsam katlanırım. Aksi halde kapım açık yol alır canı istediği yere ya da istediğinin yanına gidebilir. :D
Karşı tarafın da sevdiği kesinse katlanmak diye birşey kalmaz ortada. Seven insan kendine katlandırılacak bir pozisyon oluşturmamalı.
Her zaman dinginliği koruyamıyoruz diye en çok sevdiğimize patlamamız da gerekmiyor ama akabinde. Dinginlik bozulsun istemez elbet kimse, gel gelelim patlamak yerine hayatın her anında yanında olabilecek (sadece fizikseli kastetmiyorum) biri var. Bu durum zaten patlamayı gerektirmez. İçini açar dökersin ve oda eşin olarak zehrini dökmene yardımcı olur. Patlasa bile ki direkt olarak şahsa patlamaz. Dışarıdan bir durum olabilir bu durum karakter durumuna göre küfür edebilir rahatlatabilir kendini (ki bu durum şu zamana kadar asla kabul etmediğim bir durum bayanın yanındayken) ve tam o patlama esnasında da devreye eşinin anlayışı girer. Girmese bile girmeli. Sadece sevgiye dayandırılmamalı birliktelikler. Anlayış, saygı, dürüstlük te bu işin tuzu, baharatı ve biberi.
Mantıklı şekilde sevmeyi tercih ediyorum. Tahammül ettiğim ve edemediğim noktalar oluyor bu yüzden katlanadabilirim.
hayır katlanmak değildir, ama sevgin sayesinde daha fazla katlanabilirsin. Ayrıca katlanmak kendinden uzaklaşmaktır. Kendin kalarak sevmek en güzelidir, kaybetsen bile.
yani katlanma durumu varsa sevgi tek taraflıdır, insan sevdiğini bir şeylere katlanmak zorunda bırakmaz, varsa bir zorluk beraber katlanırsın.
o haliyle sevmiştir o zaman :)
benim yorumlarım daha çok mantığa dayalı, idealist yaklaşıyorum ben :)
Beni sevdiğine emin olduğum sürece katlanırım. Ama sırf ben seviyorum diye katlanmam.
katlanmak sevmek midir?
tabiyikide sevmek herşeyi ğöze almaktir
bak sımdı kıskanclık bendede vardır benı kıskanıyorsa onu daha cok severim alınğanlığa ğelirsek fazla olmuyacak olsada uzatmıyacak huysuzluğa ğelirsek şimarık kızları severım aşırıya kacmıyacak tabiyikide bunlar ilk tanışdıktan sonra 1 ay ıcınde onu cözdüysem ondan sonrakı ğünlerde herşeyine katlanırım suna bir sevğilim yok zaten belirtdiyim ğibi ilk tanişdimiz ğünlerden sonra onu cözdükden sonra her tepğisine anlıyışla karşılarım
kışılık meselesi başta nasıl tanıdıysan o oşekilde ğider bir insanın kişiyini hıc bır şekilde değişdiremesin bazı insanlar dedin ğibi kız arakdaşım değişdi huyları derler ayrılırlar aslında o öyle değil sen değişmişindirki kız arkadaşında değişmiştir sonucta herşey karşılıklı
herşeyine katlanmak :/
Sevmek katlanmaktır bencede.
Kesinlikle oyle
kısmen evet
bir yere kadar
Sevdiğim var ama onun herseyinede katlamam konuya gore tabi :)
Kesinlikle :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar