Aşkta arafta Kalmak?

Ayni sirkette calistigim biri bana asik oldugunu ve benimle evlenmek istedigini soyledi. Benim ilk sirkete geldigimde ustumde ki elbisemden sac modelime kadar herseyi hatirliyo ve bana gelmek icin bir bucuk sene beklemis. Bana ole bir zamanda geldi ki 4 ay boyunca yanlizligmn uzerine. Ilk etkiledi sonra dunya bakislarimizin farkli oldugunu farkettim. Bulustuk bizden olmaz konusmasini 10 dk da konusup 9 saat boyunca goy goy yapip evlere dagildik. 1 hafta hic konusmadik taki deprem olana kadar. Depremde insani bir mesajla iyi misin diye mesaj attigimda yine konusmaya basladik ama aramizda ole bir cekim var ki cok sacma. Ne ondan gidebildim ne ona gidebildim. Sonrasinda ben uzunca bir mesaj attim ben seni uzerim kalbini kirarim sana asik degilim beraber olursak sana asik olmazsan sknti diye baya yazdim. Yine konusmalar surdu ve en sonunda ben seni beklicem dedi. Hic tipim degil cinsel manada beni cekmiyor. Yanima yakismiyor. Benim elimi tutsa nasil tepki veririm bilmiyorum. Asik olmadigim icinde herhangi bir davranisindan igrenicem bunu da biliyorum. Ama o dusune yapisi o kadar naif ki beni ceken o. Bir kadina nasil yaklasmasi gerektigini aileye verdigi degeri her konuda cok naif ve anlayisli bana karsida asirinin asirisi dusunceli. Mantigim ve kalbim altust oldu. Arafta kalmak cok sacma. 😔
Aşkta arafta Kalmak?