Selam...🍃 Gururun gider ama duygular hemen gitmez. Seviyorsan, bir süre daha kalırsın. Ama sonunda sevmek değil, vazgeç. 🤍🌸

Selam...🍃 Gururun gider ama duygular hemen gitmez. Seviyorsan, bir süre daha kalırsın. Ama sonunda sevmek değil, vazgeç. 🤍🌸

Sevdiğin birinin başkasını sevmesi, duygusal olarak çok zorlayıcı bir durumdur. Bu durumda sevmeye devam edip etmemek, kişisel tercihlere, duygusal olgunluğa ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Sevmeye Devam Etme İhtimali: Derin Bağlılık:Eğer sevgi çok derin ve karşılıksız olsa bile devam edecek kadar güçlüyse, kişi sevmeye devam edebilir. Umut:Belki bir gün duyguların değişebileceği veya durumun farklı bir yöne evrilebileceği umudu, sevmeye devam etme motivasyonu sağlayabilir.
Koşulsuz Sevgi:Bazı insanlar, sevdikleri kişinin mutluluğunu kendi mutluluklarının önüne koyabilir ve koşulsuz sevgiyle yaklaşabilir. Karşılıksız sevgi, büyük bir duygusal acıya neden olabilir ve bu acıyla başa çıkmak zor olabilir.
Kendine Saygı:Kişi, kendi duygusal sağlığını ve kendine saygısını korumak için sevmeyi bırakmayı tercih edebilir.
teşekkürler jsjd
sdfsd
Sen elmayı seviyorsun diye elma 🍎 da seni sevmek zorunda değil der, nazım. Sevmek güzel bir his. Seversin dünyan 🌐 o olur. Hayatın rengi değişir, sevdin mi yaşamaya da başlarsın. Ancak aşk iki kişiliktir. ✨🎗
Evet ya 2 kişilik olunca cenneti, tek kişi olunca cehennemi yaşatıyor lanet şey. jdjd jsjs
Biliyorum platonik sevenlerim hep derdi dgjkk
Hahhaha abla ya😂
😂😂😂
Duygularım, şak diye bitiyor. Başkasını sevmeye başladığında bende hiçbir şey kalmıyor. Bir süre o kişiye boş boş sevgi besliyormuş gibi oluyorum ama sonuçta bitiyor.
Yaa hoş geldin ablam
Hadi uyu hahah
iyi uykularr :))
Sevmek tek taraflı zaten aşk karşılık dir o sevmiyor diye ben neden sevmekten vazgeçeyim ki sadece kendimi kaybetmedigim sürece bence bir sorun yok
Bak senn
Evet Yamaal haklısın.
@profighter @Lordseyfo
Teşekkürler 😄😄
Aşk bazen kafa karıştırıcı bir labirent gibi oluyor, değil mi? 😊 Sevdiğin biri başkasını seviyorsa, duygular hemen susmaz, bu bir gerçek. Ama canını korumak da önemli. Kendine değer vermeyi unutma, çünkü sen kendini sevdikçe doğru kişi en beklenmedik anda hayatına girer. Peki, vazgeçmek mi daha zor yoksa gururunu korumak mı sence? ❤️
Gururunu korumak Lilam... Öp bakim Pro'nu, özlettin kendini😘
Prooo! 😍 Hayat enerjin eksik olmasın, yakaladım seni yine burada. Gururunu koruyorsan helal be sana! 🤗 Kocaman bir öpücük, enerjine bayılıyorum! 🙃❤️
Hahhaah ben de sana bayılıyorum hsjskdjjdkwowieke
Cevap
14Cevap
Belli bir süre devam eder o sevgi sonra azalır, eksilir ve biter en nihayetinde.
Katılıyorum 🤍
Merhaba,
Kendi kendime sevdiğim vardı, bilmiyordum sevgilisi olduğunu, ikisi de sevgilisinden ayrılıp gelmişti ama ben kabul etmedim! 😅
Adamsın
EyvAllah 😅sevilmek için sevmem uzaktan sevdiğim vardı. 😅Sevmek güzel 😅kendi kendime sevdikerim hiç üzmedi beni 😅 bakışırdık
Yaa ne güzell sevindim😇
Eskidendi işte anasını satiym şimdi tutulmuyorum kimseye 😅 içimden gelmiyor hoşuma giden çıkmıyor 😅keşke çıksa 😅
Yaa benim de çıkmıyor kafa rahat salla
Sallamam 😅çıkar inşaAllah 😅
😂😂 inşallah
Evet, sevdiği gün bitirmiştim. Evlendiğinde ise duygularım tamamen bitmişti. Kısmetim değilmiş deyip geçiyor insan...
En güzeli
Başkasını rahatça sevsin öyle bir duruma müdahil olmam
Aslinda bu kisiyi sevmemek lazım öncelikle onu dusunmek bu durumda aci verir ama bazen kalp dinlemes diyelim mantıksal acidan evet sevmemek lazım bence bolw durum yaşıyorum karşındaki kisiye cok derin bag kurdutsan vazgecmekte zor oluyor cevabim hangi kiz olduğuna gore değişir diyorum spor hocami hala seviyorum ama o sevmiyor bu takinti yapti bendebuda eksi yanım diyeyim
Hadi ya uzuldum
Evet zor tabii ya
Bir süre severim ama yavaş yavaş içimden silerim. Kendine değer vermeyen aşk zaten sağlam yürümez.
İlişkisi olursa tamamen vazgeçerim.. her zaman dogru insanları sevmeyebiliriz o da sevmeye bilir, beklerim tabii gercek aşkım olduğuna inanıyorsam yoksa vazgeçmem kolay zaten.
Vay
yanlış insanlara ayıracak zamanım enerjim yok olacaksa tam olsun dimi😌
Aynen öyleee
Ben bu konularda aşırı şekilde katı olduğumu düşünüyorum Beni sevmeyen saygı göstermeyen değer vermeyen kişinin yanında durmam konuşmaya devam etmem sevmesi için mücadele etmem Benim kendime olan saygım herkesten daha önemlidir
nadir durumda seveye deval edilir, kendi için daha uygun bi seçenek çıokmıştır, medenice gitmiştir, ille düşman olmaya gerek yok.
diğer durumda, 1 gün.. beynimin onu "kafir" ilan etmesi
İnsan duygularına engel olamayabilir ne söylesem yalan olur. Başıma gelmediği için anlayamam.
Aynenn duyguları kontrol edemiyoruz.
Aşık mı oldun ne
Yok olmadım. 😇
He iyi o zaman
Aşk bana tokunur jdjjd
boş ver gitsin o zaman
Öyle yaptım. 🙃🦋
Güzel
Çabuk biri küfür edince ne diye Şikayet edeceğimi söyle
Çabukk
Kaba polemik
Teşekkür ederim
Yorumları alacağım.
Tamam
Aldım, sen karşılık verme lütfen. Küfür edenleri mesaj yoluyla atabilirsin.
Ergenlik dönemlerinde yaşadım ama sonra hayır tabi ki
Sevindim...
bırakırım gider artık aklında başkası olan birisinin benim aklımda olmasının anlamı yok
Yani platonik zor ya
Yer vallaj jsjd
Nerde mutluysa orada olsun zorla tutamam firar serbest bende
Bende de... Bu yaşlarim 1 kerecik geliyor, o yüzden kıymetli
Ömür bi şekilde bitecek Rabbim güzel ve kolay olanı versin herkese
Amin ecmain
Gerçek sevgi bir anda fırtına gibi esip gitmiyor. Ben sevdiğimin mutlu olması için dua eder ve sevgimide içimde yavaş yavaş azaltmaya unutmaya gayret ederdim.
Sevmekten hemen vazgeçmem göstermekten vazgeçerim, bir müddet sonra o da azala Azala tükenecektir ve tükendi de zaten:(
Etmem illa ki billaki benden başkasını sevmeyecek aşk anlamında severse benim ona olan sevgimin ölüm fermanını imzalamış olur
İnsanın içindeki duygular öyle kolay kolay bitmiyor. Keşke gidenin ardından bitti artık deyipte her şey bitse.
gururdan değil de kabullenirim yüksek ihtimal çünkü sevmeyen sevmiyodur benim bişey yapmam bunu değiştirmez
Hayır kafamda direkt bitiririm yani ben varken başka alternatifler araya giriyorsa sonrasında dönse de ben kabul etmem zaten.
Başkasını sevdiğini anladığım an soğurum.
Bunu ben de isterim
Tavsiyeni beynime yazdım. 🎈 Pekii bunu nasil hemen yapıyorsun tebrik ederimm
Hımm anladım teşekkürler🙏
Onunla bi hayat yasamayacagini anlayinca vazgeçersin ama sevmekten vazgeçemezsin
Vazgeçmeye bakarım, boşu boşuna kendimi yiyip bitirmenin anlamı yok.
Beni sevmeyen kişiyi sevmem, değer vermem..
Ona da bir ders verip süründürürüm..
Bir şarkı sözü vardır bilirmisin yeğen söz şöyledir kalbime gömerim ozaman
Hayır sevmem kendi sınırımı korurum. En iyisi kendi yolunu çizmek..
Anında soğutan bi durum bu başkasını sevenle işimiz yok
Yoluma bakarım... o saf çocuğu öldüreli çok oldu içimde
Zaten hep öyle değil midir? sen seversin o seni sevmez, o seni sever sen onu sevmezsin..
Mutlu olması herşeyden daha çok önemli ben severim olmadığını anlarım giderim o başkasıyla mutluysada mutlu olurum
Edemem ya zaten nedense sevdiğim kişi başkasını sevince çok soğuyorum
Ya ben kolay vazgeçen bir insanım. Yapımda yok bu. Kolayca silerim,, unuturum.
Asla etmezdim o kadar da gurursuz değilim ben🫠
Ederim, sevgi bugünden yarine kaybolan bir sey degil maalesef
İnsan gerçekten severse unutmaz. Ve sevmeyide birakamaz. elinde olmadan onu sever. ne kadar sevmiyorum dese dili kalbi yine onu düşünürken bulur kendini...
Yani bir süre devam eder ama zamanla biter
Ne alaka ya şerefsiz gibi ne swvicez yoluna baksin
Tabii ki de hayır ya ben her şeyden çok daha önemliyim
Bir şekilde o sevgi azalır zamanla soğursu. Ama ne hızda olucaği bence kişinin verdiği değere göre değişir.
İlk başlarda çok zor ve derin bir kalp kırıklığı oluyor ama umut kalmadığı için de unutma süreci hızlanıyor
Sevgi zamanla biter karşılık almayınca
Katılıyorummmmm
Sevmem beter olsun 😂
😀😀
😂😂
Evet ederim ben onun beni sevmesini sevmedim ben onu severken karşılık beklemeden sevdim
Niye dünyada erkek kıtlığımı var o kdr gurursuz değilim
Gazdır o aşk zannediyordur sersem şey neyse geçince düzelir.
Şu soruların hakkındaki herşeyi söylemeye tetikliyor ya neyse
Ben sevmeye devam ettim sonra anladım bir b*k olmicak bıraktım
Yok unutmaya çalışırım
Sevmeye devam etmem. Anında soğurum
Bir anda vazgecilmiyor tabi ama zamanla biter
Olay benlik o yuzden devam edilir
Sevgi süt degilki abi bence hemen bitmez.
Sevmek şartsız koşulsuz dur zaten
Romantik olarak hayır
Hayır onamı kaldım ay
Hayır sevmeye devam etmenin manası yok.
Hayir ama aglarim
Hayır vazgeçerim beni sevmeyeni sevmem
Hayır. Bir süre sonra biter sevgim
Hayır sevmem heralde
İçimde sevsem bile artık aynı ortama bile girmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?