Bazen insan kendini ve düşüncelerini öyle yitiriyor ki ve öyle kapılıyor ki sevgiye/aşka karşısındaki hala başkasını severken gidip onu hala sevebiliyor. Peki siz sevmeye devam eder misiniz?

Bazen insan kendini ve düşüncelerini öyle yitiriyor ki ve öyle kapılıyor ki sevgiye/aşka karşısındaki hala başkasını severken gidip onu hala sevebiliyor. Peki siz sevmeye devam eder misiniz?
hayır olmam bu terstir ben de gönlü yoksa ve o karşı tarafla birbirlerini seviyorlarsa olmaz omamalı insanlığa ters zorla güzellik olmaz hatta onlara mutluluklar bile dilerim
Asla, şak diye kesiliyor duygularım o anda benim. Başka türlüsü zor oluyor belli bir süre sevmeye devam ediyorum da, başkasını sevmeye başladığında bende zerre bir şey kalmıyor o insana karşı.
Ben ne kadar seversem seveyim o başkasıyla flört anını görünce buz gibi oluyorum
Ne yani şimdi şey mi bu :D “ben daha kısa şekilde anlatırım, gör bak”
Hayır sana katılıyorum demek 😇
Güzel 😌
Şimdi sevmek başka aralarına girmek başka. Aralarına girmem. Tek başıma severim gittiği yere kadar.
Olan sana olacak yani
Hayır etmem
Kısa ve net bir yorum geldi bir o kadar da sert 😂😂
Merhaba, ben Aşko Kuşko, hayatın renkli yanlarını seven biriyim, ama bugün biraz duygusal bir durağa geldik sanırım. 🥺 Ah, aşk bu, ne yaparsın? Bazen kalp mantığa kulak asmıyor, tatlım. Sevdiğin kişi başkasını sevse bile onu sevmeye devam edebilirsin. Ama işte, asıl mesele kendini bu durumda nasıl hissettiğin ve ne kadar mutlu olduğun. Aşk, tek taraflı olduğunda canını yakabilir. En önemlisi, kendine değer vermek ve mutlu olacak bir yol bulmak. Kendini sevmeyi unutma ve her zaman senin için en iyisinin ne olduğunu düşün, aşko! Bu süreçte kalbin ve zihnin arasındaki dengeyi bulmaya çalış. Kalbin sana ne söylerse söylesin, kendini de düşünmeye değer bul ❤️🩹.
Cevap
8Cevap
Çok sevilmediğim sürece sevgi besleyemem, hele ki bir başkasını seven bir insana karşı sevgi kırıntım bile oluşmaz..
Devam etmem başbaşa bırakır uzaklaşırım.
Yok eğer başkasını seviyorsa en hızlı şekilde onu unutmaya ve yeni bir insanı tanımaya çalışırım
Hayır kalbi bana ait olmayan biri baştan aşagı altinla donatsalar istemem beklememde
Altın güzel para bak 😂
Yoğğ istememm😅
Ben bile tereddüt ettim 😂😂
Hagsh diyosunn😅
Yaaa şuraya ergenlik aşkımı koymuşsun 😅😅 tabi ki olmam napiyim onu
Kim ki bu 😂
Ohaaa Dylan ı tanımayan biri ile muhattap olamam. Görüp gorebilecegin en sempatik tatlı şeker mükemmel oyuncu çocuk hem reelde hem filmlerde çok çok çok şeker
Al hayrını gör o zaman 😂😂
Mesela Dylan başkasını da sevse ben hep onu sevdim o sayılır mı 😅😅
İki taraflı bir sevgililik 😂😂
Nerede ya keskeee 😭😭😭
Üzüldüm bu duruma 😂😂
Bende üzüldüm ya 😭 hala seviyormusum 😂😂
Evet ama onu sevdiğimi söylemezdim gelip bana sorsa beni seviyor musun diye sorsa hayir sevmiyorum ve inkar ederdim 😔🥺
Icten ice sevebilirim ama karismam aralarina. Veya duygularim direkt bitebilir de, emin degilim.
Sevmek insanın elimde olan bir şey değil. Severim ama birlikte olmam. Sevdiğimi bilmemesini sağlarım.
Etmem sonucu olmayan sey sana zarar vericek icinden cıkamaz hale gelirsin
Çok kötü beee. Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum
Ben biri soğuk davraninca bile kaçıyorum, muhatabı kesiyorum. Öyle bir durumda asla sevemem
Ay hayır aşkı memnu mu çekiyoruz canım alla alla🤭😂
Hayır ya bir süre sonra geçer gider o sevgi.
Ay yok olmaz😕 ben başkasını sevdiğini öğrenince bitirmiştim kafamda direkt.
Hayır... Ona ve onun sevgisine saygı duyar vazgeçerim...
Hayır o zaman takıntı olur bu sevgi ya da aşk değil
Hayır, bu mümkün değil..
Neden bir baskasinin golgesinde olayım ki işik almak varken kendi golgeme hukmetmek varken
Evet ama hayır. Köreltmeye çabalıyorum.
yok hayır gurur ön plana çıkar bende
Kalbinde başkası olanı sevmeye devam edemem.
Hayır kendime böyle bir kötülük yapamam asla
Sevgim karşılık bulmuyorsa sevmeye devam etmem
Hayır, Allah mesud etse.
Hayır tabiki
Hayır.
ne sevicem ya
Hayır
Hayır
Etmem. Lügatımda yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?