+1 yılBen aşk üzerine bir ilişki düşünüyorum diyen insanların bu tür şeylere önem vermesi bence saçmalık. Bir ilişkide önemli olan kafa dengi olabilmek ve birbirini sevmek akademik denklik gibi bu şeyler mantık işine dönüşüyor..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için önemlidir. zamanında bir hata yaptımmm okuduğum liseseniin en iyi sayısalcısı bendim. okula 10. sınıfta gelmiştim hocalar 1 sene parmağıyla gösterdiler babama ve bana plaket o bu verdiler. birde fen lisesiydi tabi... bunların üstüne gittim mal gibi kaşar bir canım değer verdim. onun için üzüldüm. lan kızın karnesinin 50 olmasına mı gülüyüm yoksa 50 oratalama ile sosyotelik taslamasına mı kendinin beğinmişliğine mi gülüyüm. yok yani kızda eşitağırlık zekasıda yok kafa sadece güzel kardeşim çalışmış sonra anladım. tabi iş işten geçti... yapmayın canlarım yapmayın sizden iyi partneriniz varsa hayvan gibi çalışın birbirinize hırs kaynağı olun. davul dengi dengine açıkçası benim eşim doktor ben hemşire olsam bozulurum yani eşitlik önemli... en azında maddi ve kariyer olarak yarın birgün gelir senden bir halt olmadığını hemşire olmandan anlamalıydım der. babam anneme çok derdi... onun için özellikle kadınlara sesleniyorum! maddi özgürlüğünüz olsun ve aynı maddi güçte biri ile evlenin bir şey olmaz eve az maaş girince birtane çocuk eksik yapıver
14 Yorumla- +1 yıl
@Konuşmaaw isim gücüm yok ona mı dikkat edicem anlayan hertürlü anlar
- +1 yıl
@Konuşmaaw bölüm sayısal olunca böyle sorunlar çıkıyor paragraf çözdük ama TDK a ilgim yoktu
+1 yılKesinlikle önemli mesela ben bir diplomatla ilişki yaşamalıyım aşağısı beni sökmez sjdjskdka
(senin için sigara yaktım benim sol elimdeki sigara olur musun🥹🔫 ?) tutuşu sana özel sjsjjsjs
110 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar zor günlerde belli oluyor hahah.
- +1 yıl
Her zaman 🥹😂🌹
- +1 yıl
Bende senin için sigara yaktım :D
- +1 yıl
Benim için dımı Barış 🥹
- +1 yıl
Evet tabi ki 🥹
- +1 yıl
Ya 🥹 ağlıcam
- +1 yıl
Diplomat mı 😀😀
- +1 yıl
Evet diplomat noldu
- +1 yıl
Aklıma eski bir dizi geldi ya 😌
- +1 yıl
Tabiki de benim görüşüm en iyisi hah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılönemlidir aşko hsjdjss
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu lattenin kafası nasıl? xd
- +1 yıl
Daha içmedim 🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlişkide bu tip şeylerin bir önemi olmaması lazım. Fakat bu düşünce olgunluğuna erişmemiş insan maalesef bunlara kafa yoruyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu sorun olmamalı, oluyorsa da aşk ilişkisi değildir o.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değildir
10 Yorumla
ne hikmetse erkek hep daha egitimli,
daha zengin,
daha akilli,
daha daha daha olmak zorundadir.
denklik kriteri asla ask degildir, ruh denkligi degildir, birbirini anlamak degildir, birbiri icin her zorluga gogus gerecek olmak degildir. iliskilerde lise mezunu bir taraf varsa kadin, doktorali taraf varsa erkek olmalidir, yasi buyuk taraf erkek, kucuk taraf kadin olmalidir, cok para kazanan taraf erkek, para kazanmayan taraf kadin olmalidir.
dunya boyle mi kurulmustu? diye sormak aklina gelmez kimsenin. egitim 'ben falanca yerin mezunuyum' avunmasiyla egodaki delikleri tikamamiza yardimci olur. orjinal dusuncemizin, yaraticiligin, insani yanlarimizin icine eden bir sisteme guzelce daha universitede adapte edilmis olsanız da, diplomayiduvarınıza asinca iyi hissedersiniz. yanyana yurumesini bilenler icin, birbiri ile sidik yarisina girmeyecekler icin onemli olan asktir, diploma ise gereksiz bir teferruat.23 Yorumla
Soran+1 yılNedenn?
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seni ameliyat eder knk daha ne istiyorsun bırak yapsın
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım trolldür.
- +1 yıl
Bence anlamadı bile ckdkfjjsjxj
+1 yılSeven insan böyle şeylere takılmaz. Zaten kimse akedemik eğitime de bakmaz bunun yerine aylık gelire bakar, evlenirsem geçinebilir miyim, çocuklarıma ve bana iyi bir hayat sunabilir mı buna bakar. Karşımdaki kişiyle kafam uyuyorsa ve karşımdaki kendi ayakları üzerinde duruyorsa bu benim için yeterli akademik eğitim seviyesine bakmam.
20 YorumlaDiplomanın farklılığı düşüncemi etkilemez.
Kendim doktorasını yarıda kesmek zorunda kalmış, yüksek lisans mezunu biriyim.
İlk okul mezunu ama bilge bir kadın beni mutlu edebilir.
Doktora mezunu kompleksli bir kadın ise beni kendinden uzaklaştırır.
Ama maddi denklik önemli.
20 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine çalar. Elbette ilkokul mezunu biriyle yüksek lisans yapan birinin vizyonu aynı olamaz. Hayata bakış açıları bile farklıdır. Tabii her insan için geçerli değil bu. Kimi okumuş eşektir kimisi de kendi kendini büyütmüştür ancak durum genelde bu.
10 Yorumla
+1 yılTez yazıp, yüksek lisans yapan ne kadar tanıdığım varsa o benim altım diğeri benim üstüm diye diye evde kaldılar. Ün ve para için hayatı ıskalıyor bu tipler. Ne yani evlenince veya ilişki kurunca birbirlerine makale mi okuyacaklar? Tartışma çıkınca birbirinin kaynağına laf ederler felan.
10 Yorumla
+1 yılO kişiye göre değişir de, daha ziyade senin guncellemedeki insanları düşüncelerinden ötürü yaftaladigin onyargin daha çok dikkat çekiyor bence sorudan
28 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın bazen kötü insan olabiliyorum.
- +1 yıl
Ben kusura bakma neticede dünya küçük de olsa karşılaşma ihtimali yüzden çok düşük birisin:) ama sen onyargili olma bence. Önyargılar zehir gibidir
- +1 yıl
Ben kusura bakmam--
- +1 yıl
Yani demek istediğim kusura baksam da bu senin ne kadar umrunda olur 😂
Soran+1 yılİyi dedin bunu kral
- +1 yıl
Ego açını da düşür bakim
Soran+1 yılDüşürürsem bu senin ne kadar umurunda olur?
- +1 yıl
Hemfikir olabilmek çok güzel:)
+1 yıl- Theoria (spekülasyon felsefesi) ya da praksis (eylem felsefesi) felsefi kadim savaşlar hakkında temellendirme yapar mısın hayatım?
+ theoria kim la?
Max verimcilik budur
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam haklı bu arada :D
- +1 yıl
Erkekler çiçektir
Soran+1 yılHahahha
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim bir komşu var. Kendisi üniversitede öğretim görevlisi. Bir kavga ediyorlar varya yok böyle bir şey. Ben daha adamın sesini duyamadım ama eşi çok kavgalı bir ablamız. Yani ben adama üzülüyorum, namaz kılsa eğer kadına karşı olan sabrı onu cennete sokabilir yani o derece diyeyim. Ezer, ezilirsin..
18 Yorumla- +1 yıl
Demek eril dişil enerji şey olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@adamdeğilsin ne olmuş ne olmuş 😂
- +1 yıl
Swift yapmış🙂
- +1 yıl
Swap yapmış
Cevap sahibi+1 yıl@adamdeğilsin Anlamadım ama tamam diyeceğim 🙂
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yıl@adamdeğilsin ksksskslsnsmm
- +1 yıl
Dfg
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemli olan diplomalar değil, bakış açısıdır.
112 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme çok komik olmuş, ben üniversite mezunuyum böyle şeylere takılmam ne alaka çok komik gerçekten herkes sizinle aynı düşünmüyor diye kılıf bulmayın.😄
Soran+1 yılGüncellemeyi ilk paylaştığımda yayınlamıştım zaten yeni bir güncelleme değil ki 🤔 Siz neden üzerinize alındınız? Güncelleme saatine bakmanızı öneririm.
- +1 yıl
Üzerime alınmadım. Sadece herkes sizinle aynı düşünmüyor diye bu lise mezunu olduklarını göstermiyor. Bazı insanlar statüden çok mizaç, hal ve hareketlerinize bakar. Para, mevki edinilir, karakter sonradan edinilemez...
Soran+1 yılBeni tanımadan böyle laf sokmalar tam da Edebiyat Öğretmenine yakışır şeyler :D Her şeyi ciddiye almamanızı öneririm, bazı şeyleri anlamak da mizah anlayışı ister. İyi günler ^^
- +1 yıl
Üşenmeyip profilimi gezmişsiniz 😄tabi biri gerçekleri söyleyince böyle oluyor hahah 🤣
Soran+1 yılEvet tartıştığım kişiyle tartışmadan önce IQ seviyesine bir göz gezdirmek isterim :D Birinin profiline bakmak çok büyük bir olay mıdır sizin gözünüzde? Neyse lise mezunu kocanız veya sevgilinizle size hayatta başarılar dilerim. Oysa ki bir öğretmen olarak insanların okuyup öğrenmesine destek olacağınız yere burada mizah olarak yazılmış lise mezunlarını savunuyorsunuz :D Cidden çok gülünç.
- +1 yıl
Benim seviyemi merak edeceğinize kendi seviyenizi irdelemelisiniz... Çok boş yapmışsınız kusura bakmayın bu boşluğa kayıtsız kalamadım... öğretmen, doğru ve yanlışı söyleyen kişidir.. Paraya değer vereceğinize insan olmayı deneyebilirsiniz size üstün mevkili sevgilinizle eziklikler.. Eziklikse bu eziksiniz o halde. 😄
Soran+1 yılOysa ben size hiç ezik falan diye hakaret etmemiştim. Edebiyat öğretmenlerinin de kalitesi düşmüş demek ki. Madem paraya değer vermiyorsunuz, o zaman çalışmayın :D Cidden bu kadar seviyesiz biri olacağınızı düşünmemiştim, bilsem 1 kelime cevap bile vermezdim. Bu arada üç noktadan sonra cümle büyük harfle başlar xd
- +1 yıl
Beni ezer mi diye düşündüğünüze göre bu bir ezikliktşe biraz mantık. Tabi bir şey bulamayınca yazıma takılan kitlesiniz TDK sizsiniz çünkü. 😄
- +1 yıl
Seviyesiz ve Eziksin bunu düşüncelerin bir gösteriyor. Senin gibi seviyesiz bir insanla polemiğe girip zaman harcayamam sana o değerli bilmiş bakış açınla iyi oksijenli günler dilerim.. 🤣
Soran+1 yılBeni ezemezsiniz zaten :D Nerede görülmüş bir yazılımcının edebiyat öğretmenine ezildiği? Gidin öğrencilerinize Recaizade Mahmud Ekrem'in, Araba Sevdası isimli romanını öğretin, ileride hiçbir işlerine yaramayacak zaten :D
- +1 yıl
Zaten sen ezer mi beni sevgilim dediğine göre ezik olacağını düşünüyorsun. Off neyse işim var uğraşamam bu boş konulara takılacağınıza kitap okumanızı öneririm iyi günler 😂
akademik açıdan değil donanım olarak denk olmak önemlidir. örneğin vedat ozan'ın bildiğim kadarıyla lisansüstü bir eğitimi yok. doktora yapmış bir kişinin karşısında entelektüel yeterlilik açısından ezilir mi sence?
10 Yorumla
+1 yılKapasite meselesi yani zeki bir insan aradaki farkı kapatır muhtemelen ama alık bir insanla iletişim kurmak zorlaşır bir süre sonra çünkü kavrayamaz neyden bahsettiğini vs durumları ortaya çıkar.
10 Yorumla
+1 yılBu düşünce yapısı ilişki yürütmez. Hep bir huzursuzluk çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence önemli olan akademik başarı değil kişinin kendini ne derecede geliştirdiği. Okuyupta cahil olanlar da var bilinçli olanlar da
20 Yorumla
+1 yılYani çok aşırı olmadığı sürece önemli değil. Kafa denkliği daha önemli bence. Okumuş milyon tane ileri zekalı insan kaynıyor etraf
10 Yorumla
+1 yılDoktora yapan biri olarak söylüyorum, zerre umurumda değil. Lise mezunu olması yeterli. Lisans mezuniyeti bir anlam ifade etmiyor zaten artık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eğitim seviyesi bazen önem kazanıyor ama lisans sonrası çok da önemli değil. Yani prof profla olacak diye bir kaide yok
10 Yorumla
+1 yılBu tamamen kişilerin karakter yapılarına bağlı bir durum.
20 YorumlaEvet bir tık önemlidir önemsiz diyen de sokaktan bi evsize aşık olsun evlensin o zaman
10 Yorumla
+1 yılGörsele koptum gülmekten 😂😂
Statüsüne göre ayıran insanlar bunu yapar.10 Yorumla
+1 yılilk başta sorun olmasa bile ileride bu fark ortaya çıkıyor. O yüzden eğitim denkliği önemli
10 Yorumla
+1 yılKafa yapısı ve dünyaya bakışı düşünce yapısı benle denkse sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılBilmem, galiba benim için çokta sorun olmazdı. Ama bilemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEzmezde erkekler eşlerinden daha düşük akademik kariyeri kabullenemiyolar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir taraf aşırı egolu, diğer taraf da kompleksli değilse olur..
10 YorumlaKişiden kişiye değişir, bana göre önemli değil, başkasına göre önemli olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar çok dikkat ediyor buna ama kendileri bilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılDavul dengi dengine demişler. Ortak payda yoksa ilişki yürümez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Abartı olmadığı sürece fark etmez yeterki tembel olmasın işinde gücünde hayatında olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için önemli birde akademik kariyer yapmak istiyorum beraber olacağım kişi de anlayışlı olmalı desteklemeli beni
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence az çok yakın olmalı. Bi profla bi a101 çalışanı da olmaz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılönemli kendimden aşağı eğitim seviyesi olan biriyle evlenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli aslında ama kadın üstün olduğunda sorun oluyor erkek olduğunda ise normal karşılanıyor
10 YorumlaAkademikten ziyade genel kültür ve ilgi alanları önemli bence yoksa bambaşka alanda doktora yapmış iki kişide kendi aralarında konuşamayabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkademik denklik değil maaş sorunu ediyorlar.
113 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha fazla maaş alabilmesi için influencer olması lazım :D
- +1 yıl
Seninle evlensek senin maaş benim borçları da ödemeye yeter mi hakdkkdksksls
- +1 yıl
Öğrencinin kyk belası vardır borcu olarak bsjsjdj
- +1 yıl
Kyk yı artık saymıyorum bile hahsjs kyk kredi kredi kartları ve nakit avans hkfkkd
- +1 yıl
Ölmüşüz ağlayanımız yok hocam aynı dertler 🤪
- +1 yıl
🥲🥲🥲
Soran+1 yıl@öğrenimelemanı Senin borçları ödemek için bir yıl kuru ekmekle beslenmemiz lazım hahah
- +1 yıl
Ayda 5-6 bin ödesen biter
Soran+1 yıl@öğrenimelemanı Söz, evlenirsek ödeyecem :D
- +1 yıl
Ben şunu merak ediyorum borcu olan akademisyenlet derslerde çok mu gergin oluyor. Öttürüyor mu sınavlarda öğrencileri.
- +1 yıl
Hayır ya ne akademisi hahsjjs daha kadrom yokki🥲 öğrenim yazıyor nickte öğretim değil ama araştırma görevlileri falan da aşırı almıyor zaten 15k civarı
- +1 yıl
Yok yahu merak ediyorum dedim belki biliyorsunuzdur diye yapıyor musunuz diye sorardım yoksa nickten anladım zaten 🤪
- +1 yıl
Ben hiç yapanını görmedim ama benim hocalarım genelde zengindi zaten ihtiyaçları yoktu hajdjjsjsjjs
+1 yılBenden aşağı birisi olsun istemem çünkü erkekler sorun ediyor bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFoto çok iyi yanlız :)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSence ben neyim mesela merak ettim :)
Soran+1 yılBilmem, nesiniz?
Cevap sahibi+1 yılİlkokul mezunları belli etmiş demişsiniz ya
Soran+1 yılSiz fotoya yorum yapmışsınız, bence o yzadığımı üzerinize alınmamanız lazım 🤔
Cevap sahibi+1 yılDoğru tahmin o zaman :)
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalp denkliği lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKültürel denklik olduktan sonra önemsiz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fazlaca önemli ben anlaşamam
10 YorumlaHayır hiçbir önemi yok
10 Yorumla
+1 yılBu Gönül İşleri hiç belli olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence para daha önemli.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle önemli
10 Yorumla
+1 yılBu tür denkliklere önem veren var vermeyen var
10 Yorumla
+1 yılçok açıklık olmaması lazım bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAz biraz önemli bence
10 Yorumla
+1 yılUç noktalarda olmadığı sürece önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkademik denklik diye bir şey yoktur maddi denklik vardır
10 YorumlaO kadar boş yarışlar ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok saçma ya. Sevgi olduğu yerde ezmek bir yana kıyamaz insan bu nasıl sevgililik
10 Yorumla
+1 yılDeğil ama kadın erkekten yüksek olursa sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna göre sevmiyoruz ki aşka göre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki ezik kadınlarla isim olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli bence ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence en önemli kriterlerden biri.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar önemli değil brnce
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler