Askta eğitim dengesi önemli midir?

herkese merhaba.

aklima takılan bir soru var, görüşlerinizi merak ediyorum

Şu an görüştüğüm biri var, ben üniversite bitirdim kendisi meslek yapti. konusmalarimiz gayet güzel gidiyor, görüşlerimiz ayni, sosyal medyada önüne geldigi kizi takip etmiyor, efendi, uysal, beğendiği videolar evlilikle ilgili, dindar, aslında her aradigim özellik var

sorun su ki annem de söyle bir düsünce tarzı var, görüştüğüm kisinin üniversite mezunu olmasını istiyor, yükseklere bak diyor bana hep

hakli oldugunu biliyorum. ama size kısaca yasadiklarimi anlatayim

gercekten güzel isleri ve güzel para kazananlarla buluştum, fakat hepsi cinselliği istemediğim icin benle görüşmeyi kestiler. birisi ilk buluşma öpüşmedim diye engelledi, digeri arka koltuğa geçmediğim icin bir daha yazmadi. bir digeri de ilk baslarda ciddi birsey istiyorum diyerek, sen evlilikten önce cinsellik yasamıyorsun, benim icin önemli diyip terk etti.

Şu an yasim 30, 31 e gireceğim bir kaç ay sonra. zorla güzellik olmaz elbette ama yavaş yavaş biriyle tanışmak istiyorum tabi ki. sonucta daha 1-2 sene taniyacagim, hemen evlenince de cocuk sahibi olmak istemiyorum mesela. tabi allah bilir, ama 1 sene cocuksuz geçirmek istiyorum evliliğimi. zaman da hızlıca akıp geciyor, yas ilerledikçe insanin her şey gözüne batmaya basliyor

siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma? neyin doğru neyin yanlış oldugunu bile bilmiyorum artık

Askta eğitim dengesi önemli midir?