Değerli KS Üyesi Dostlarım Hepinize Merhabalar! Pandemi ve kapanma döneminde umarım evlerde canınız sıkılmıyordur. Bende sizlerin canı sıkılmasın diyerekten yeni bir soru ile karşınızdayım. Bu soruyu, Eğitim ve Kariyer Fenomeni olmamdan ötürü ve KS' de öğrenci kesiminin daha çok olduğunu bildiğimden dolayı soruyorum. Sizce, günümüzde eğitim ne kadar önemlidir?Eğitim MateryalleriYorumlarınız bizler için çok kıymetlidir. Saygılarımla...
Eğitim tüm çağlar boyunca önemli olmuştur. Tüm çağlar boyunca araştırıp sorgulayan kişiler saygı görmüştür. Onlar ve onların öğrencileri bugünün kilometre taşları olmuştur. Bugünün eğitimi geleceğin kilometre taşı olacaktır. Hele ki bilgi seviyesi arttıkça gelişmişlik seviyesi de hızla artarken. O yüzden günümüzde eğitim geçmiştekinden belki daha fazla öneme de sahip olabilir. Eğitim çok önemlidir diyorum.
Her geçen gün okuyan ve okumayan insanların arasında fark göremediğimiz bir devirdeyiz. Böyle düşünsek de iyi şartlar altında çalışabilmek için diplamo oldukça ilgi görüyor. Işsiz kalmamak adına en azından lise diplamosu şart tanınıyor. Hiç olmazsa işsizlik oranını aza indirip sana bir çok çalışma kapısı açabiliyor.
Eğitim çok önemli siz bakmayın önemsiz diyenlere ya da okullara bakıp eğitim önemsiz diyenlere. Eğitim bir kişiyi geliştirir okulsuz eğitim olur ama eğitimsiz okul olmaz çok fazla örnek verebiliriz bu duruma en basitten filozoflar ya da en güzel örnek olan Wright kardeşler kendileri bisiklet tamircisi herhangi bir mühendislik mezunu değil ama uçak icad ediyorlar ya da Hipokrat ortada sağlık fakülteleri yokken bu alanın en önemlisi oluyor. Eğitim 4 duvar arasında yapılan bir faaliyet değildir biz de ne eğitim sistemi ne de üniversite olmadığı için böyle düşünüyorsanız da yanlış düşünüyorsunuz kendinizi eğitebilirsiniz.
Rica ederim ben yurt dışındaki üniversitelerin derslerine giriyorum bence samimi bir merak her türlü kapıyı açar eğitim okulla olmaz sonuçta ilk eğitimi verenler ailelerimiz
Eğitim fazlasıyla önemli çünkü her geçen gün insanaşr biraz daha pisleşiyor. Öncelikle insan olma eğitimi, sonrasında insanların birbirine saygı duyması için eğitimler, sonrasında kendilerini geliştirmeleri için bilgi amaçlı eğitim görülmeli ve bence insanaşr sürekli bir eğitim içinde olup kendini geliştirmeli. Meslek için üniversite okuma devri git gide kapanıyor. Umarım insanlar üniversite okumayı bırakmak yerine kendilerini geliştirmek amacıyla üniversite okur.
önemli falan değil şarkıcı olmak istiyorsanız gidin olun , müzisyen olmak istiyorsanız gidin olun , yazar olmak istiyorsanız gidin olun , yani kısacası gidin ne istiyorsanız ne hayal ediyorsanız onu olun hayallerinizin peşinden koşun emin olun keşke demeyeceksiniz. herkes doktor mühendis avukat olmak zorunda değil ama ağzı olan da şarkı yapmasın pls.
Eğitim her zaman önemlidir ancak eğitim ile öğretiö birbiriyle karıştırılmamalıdır. Eğitim bir kültür davranış oluşturma ikeb öğretim bilgi beceri birikimidir.
Merhaba. Günümüzde eğitim, insan yaşamında kilit bir rol oynamaktadır, çünkü insanlar inanılmaz yükseklere ulaşabilir, kendileri için bir kariyer kurabilir, talepte olabilir ve faaliyet alanlarında profesyonel uzmanlar olabilir.
Eğitimin sosyolojik bir yönüne vurgu yapmanız beni sevindirdi. Zira eğitim içinde uzmanlaşma ve profesyonelleşme barındırmaktadır. Yorumunuz için teşekkür ederim.
bence günümüzde önemsiz millet kısa yolsan zengin olmak için video felan çekiyo samimi davranıyor veya dolandırıcı oluyor zengin adamın eğitim seviyesi sorulmuyor insanlığa faydası olanda çabuk unutuluyor maalesef günümüzde
eğitim bi boka yaramıyor ya okuyup çooooook çalıştıktan sonra ülkenin ekonomi o kadar gelişmediği için en seçkinin bile en seçkinini alıyorlar ondan sonra 6 yıl bekletildikten sonra yoğurdumuz kullanıma hazır abi 5 6 sene bok gibi geçiyor ondan sonrada kuş kadar maaşla göt gibi yerde tatil yook o yook şu yoook ah amerikalı sen neler sığdırmışsın galbine sen 2 sene tatil yapmışsın kıyamam ulan biz tatil yapmıyoruz lann siz ya gidiyosunuz bi pompacıda aylık 1800 2400 dolar alıyorsunuz şimdi bak yaaa en az 1000 dolar alsa yine bi kendi birosunu açmamış tecrübeli avukatlardan daha fazla 8.302.60 tl kazanıyorlar pompacı ya pompacı oranın pompacısı her ay orda 4000 5000 harcıyor desek 1 yılda en az getirebileceği para 39.615,60 bu sayı 12588dan büyük peki bu sayı ne en az bir öğretmenin biriktirebileceği sayı ikisinin
türkiyede öğretmen 2021 1 yıllık yaptığı para=72588 orada ya bir pompacısı= en az 99.610,80 evet öğretim bu yüzden çok işe yarar
Kadınlara Ve Çocuklara Zulüm Edenler Varken Eğitim Kesinlikle Çok Önemli.. İlk Başta Aile Eğitimi Tabikide.. İnsanlarımızın Hem Eğitime Hem de Öğrenmeye Daha Çok İhtiyacı Var Gibi.. Bir Kadına Çocuğa En Önemlisi İnsanlara Nasıl Davranacağını Öğrenip Bilinçlenmesi Gerekiyor.. Bu Çok Büyük Eksiklik.. Biran Önce Bilinçlenip Ona Göre Hareket Etmekte Fayda Var.. Ahlâk Edep Sıkıntısı Çeken Çok İnsan Var..