Eşimi sanal olarak aldattım ve öğrendi 1 hafta geçti ne yapacağım?

Merhaba biliyorum aforoz edileceğim bir çok kötü söz duyacağım ama inanın yapmayın çünkü insan neyi yaftalar kınar ise başına geliyormuş çok ama çok üzgünüm eşimi sanal olarak 5-6 aydır aldattım bir kaç kişi ile konuştum tek nedeni duygusal eksiklik değer görmemek şevkatsizlikti.. Aslında çok güçlü bir insanım ama yaptım işte hata beni sevmiyor evliliğimiz sadece çocuk için yürüyor zannediyordum 7 senelik evliyiz bir kez tek bir kez beni sevdiğini söylemedi her şey verdi maddi olarak ama 0 sevgi verdi geçtiğimiz perşembe sabaha yakın gelen bir mesaj yüzünden herşeyi öğrendi şimdi benden iğreniyor görmek istemiyor ama 5 yaşında 1 oğlumuz var ikimizi de çok seven onun için bu evdesin şu an dedi 3-4 kere ağladı borç yapmıştım 25.000 tl onuda kapadı kimseye söylemiyeceğiz dedi nefret de etsem oğlumun annesisin dedi öyle iyi ki ben ölüyorum eriyorum 5-6 kilo verdim bu zaman zarfından ağlamadan tek bir anım geçmiyor affetsin tek bir şans versin istiyorum ama ben kendimi nasıl affedicem hiç bilmiyorum evlilik ve aile terapistine de gitmeyi reddediyor lütfen yardım ailemi eşimi seviyorum kendimden vazgeçecek kadar o göz yaşlarını göreceğime ölse idim bu arada asla kimse ile beraber olmadım buluşmadım yatmadım asla tabi buna da inanmıyor yazışmaları gördüğü için ne yapacağım ben bir terapist varsa oda yol gösterebilir mi? @kızlarsoruyor

Eşimi sanal olarak aldattım ve öğrendi 1 hafta geçti ne yapacağım?