Allaha güvenip yarı yolda kaldiginiz oldu mu?

Alakası yok. Sevgili olup evlenenlerin mükemmel bir hayatı olacağını sana söyleyen kim? Sevgili olup evlenen ama berbat bir evlilik sürdürenler var ki yakından da tanıyorum. Kendini sakınıp görücü usülü evlenen de tanıyorum. Hatta ailede hep huzur var. Bir kişinin bir anlık mutluluğuna aldanıp neden hemen böyle çıkarımlarda bulunuyorsunuz?
İstemsiz dertleşmeye ihtiyacım yoksa içimi sogutamiyorum
İnsanlara anlatma pişman ederler
Anlatamıyorum sadece burada paylaşıyorum
Allah'a açsan derdini? O mutlaka bir yol gösterir sana
Acıyorum sürekli diye diye kötü hissettim artık ara verdim
Neden ki
Eyw bibot
Görüş
4Görüş
Tanri inancim yok olsaydi bile yaratdigi insana yardim etmeyen bir tanri olurdu bana gore tabii.
Mesele o değil aslında ben guceniyorum zoruma gidiyor
Bu ne biçim bir düşünce Allah hangi kulunu yarı yolda bıraktı ki seni bıraksın bizi bıraksın
Musa’yı (as) mı?
Nuh’umu?
Adem’i mi?
Muhammed’imi (sav)?
Kimi? Hangisini?
Kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum
Peygamberler de kendilerini yanlız hisseti Allah güvendiler ona dayandılar bizde yanlız hissettik Allah güvendik oda bizi yarı yolda bırakmadı daha güzel günler yaşattı bizlere
insanın hayatında hep iyi olacak diye bir şey yeri geldiğinde daha çok kötü şeyler yaşayacağız yanlızda hissedeceğiz ama hepsi yine geçecek
Filistinli müslümanları 1 asırdır yarı yolda bırakıyor, İsrail katliamları devam ediyor.
Ben sadece dertleşmek istedim
Bu kainatta her şeyin bir sebebi vardır, bizim için neyin hayırlı olup olmadığını da Allah bilir.
Bir şey olmadı diye de hemen Allah'ı suçlama yoluna girmemek lazım, çünkü her şey olması gerektiği gibi olur. Biraz da acaba biz mi eksik bir şey yapıyoruz diye sorgulamak lazım
Elimden gelen bir şey yok Allah istedi mi herşeyi sebep yapar istemiyor
Her şey nasip
1 asırdır müslümanları katleden İsrail’e bir müdahale yokken bi senin gönül işin kaldı onla mı ilgilenecek Allah
allah büyük tür her insan görür ve her insan bir yardım eder bizim ona olan inancımız her tefasında göstermek görek o bizim ona olan sevgimiz yeter de artar bile o bize yardım eder
Allaha beklentilerin için ibadet etme. Karşılık bekleyerek yapılan ibadet alışveriş gibidir. Sen rahatı huzuru bulmak için ibadet et. Doğru yolda olursan zaten işlerinde doğru gider gerek maddi gerek manevi. Hayırlı olan vaktinde gerçekleşir. Sabret
İbadeti karşılıklı yapmıyorum ama bazı şeyler zoruma gidiyor
Kendine Müslümanım diyorsan artık deme böyle bir konuşma düşünme olamaz
En İyi Görüş