Bir kadın gerçekten seviyorsa neler yapar nasıl davranır? Kimin sevip kimin sevmediğini anlayamıyorum hemen terk ediliyorum :/
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben bir kadın olarak söylüyorum bunları. Bir kadın eğer gerçekten severse en ufak hatanda bile affeder. İki dk soğuk yapsa geri sıcak davranır sana yazmadan duramaz bazen sana güzel sözler söylemekten çekinir arada da olsa. Ama terketmeyecek hiç bir insan yoktur o yüzden fazla bağlanma sonra canın çok yanar
Haklısın ama kiminle olsam sonunda terk ediliyorum. Bağlanma diyorsun haklısın ama bağlanmadan da olmuyor sevmek sevilmek herkesin hakkı sonuçta, bağlanmadan da kimseyi sevemezsin ki. Belki de kader kısmettir bu işler.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki biri giriyo hayatına herşeyi ile kendine bağlıyor sonra bırakıp gidiyor terk ediyor sözler bile veriyor seni bırakmıcam diye ama öyle olmuyor Bee keşke her seven insan sevdiğini bırakmasa sevmeyen de sevmediği ile beraber olmasa olm ilk gün girdi hayatıma tanıştık her şey çok iyiydi bıraktı lan beni ben napayım o yüzden terketmeyecek insan yok be
Evet bunları ben de yaşadım ve de inan herkesle yaşadım ama sonunda illa ki terk ediliyorsun bu yüzden artık kimseden hiçbir şey beklemiyorum. Kader ve kısmet bu işler ya o insan karşına çıkmadığı sürece kalanlar hep boş ve sahte oluyor heveslerini alınca kaçıp gidiyorlar. Demem o ki birkaç günde bile bağlanabiliyorsun çünkü sana ümit veriyor. Sevmek için de bağlanmak gerek ama işte sonu hep hüsran.
Ben ilk günden bağlanmıştım çok pişmanım keşke gram aklım olsaydı yazdığı mesaja cevap vermeseydim sonu hep hüsran dediğin gibi
Sen de kimseyi gitmeyecekmiş gibi sevme ileride illaki çıkar karşına
Bağlanmak da kendi isteğimizle olmuyo maalesef ama insanız sonuçta yapcak bişey yok
Biliyorum elimizde değil hatta çok zor
Evet çok haklısınız o kadar karmaşık bir durum ki bağlansam bir türlü bağlanmasan bir türlü bağlanmadan da sevemiyorsun sevgi sadakat ve bağlılık istiyor ama bağlanınca da bakıyorsun sonu hep hüsran. Nereden nasıl kim çıkacak şaşırdım vallahi sanırım ben beceremiyorum bu işleri.
Sanırım herşeyi zamana bırakmanın vakti geldi ve geçiyor bile
Evet ama zaman da geçiyor bir taraftan 🙃
Vallaha bişey deyim mi ben ne desem boş kalp Bi kere sevince adı aşk oluyor işte. Ni hocam var beni de çok sever şey demişti sen kendini olabildiğince temiz tut nasibini Allah korur yani sen biraz içine kapan bu ilişkiler bu heyecanlar bu yaşta iyi değil demişti adam haklıymış zamanı gelince biraz daha evlilik yaşı artmış oluyor o zaman güvendiğin sevdiğin seni terk etmez biraz daha avantajımız olmuş oluyor düşününce mantıklı geldi bana seni ve sizi bilemem
Haklısın çok doğru ama yaşım da geldi benim artık yaa 🙈
Bekle kardeşim nasibini bekle
Bunu anlamak zaman alır
Zaman bile almadan bitiyor keşke zaman alsa ben seve seve beklerim
Anlayamazsın herkesten her şey beklenir
Öyle mi dersin kimse mi sevmez yani?
Yoo sever bende seviyorum ama sevsende gitmen gerekir bazen karşıdan terkedilmiş gibi görünür. Ama günümüzde kimseye güven olmaz seven insanın gitmicenin garentisini kimse veremez gerçekler acıdır 🙃
Doğru diyorsun en iyisi kimseye bağlanmamak gerek ama bağlanmadan da olmuyor ki işte