Bana aşık ama ben ona değilim ve sevgilim var istesemde olamam zaten. Kimse beni sevmiyor falan diyip diyor, bende ona benden daha iyilerini bulabileceğine dair umutlar gerçekçi tavsiyeler veriyorum, sevinmesini belkerken tam tersine dahada üzülüyor. Belli ki onun hala istediği tek şey benim, bir başkasını istemiyor bu dediklerime ondan üzülmüş olmalı. Bana karşı açıldığından beri bir sürü ilişkisi olup ayrıldı ama aklı hala bende, beni hala unutamıyor. Ben onunla sadece arkadaş kalmak istiyorum, onunda bana aynı gözle bakabilmesini umuyorum, hatta bir süre için öyle sanmıştım ama hala seviyormuş beni. Onu üzmeden nasıl vazgeçirebilirim onu kendimden?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin zaten bir sevgilin var kız kusura bakmasın ama üzülürse üzülsün. Sende kızla konuşup durma. Daha çok yüz veriyorsun oda umut doluyor. Senden ilgi alamayınca zaten umudu keser. Ama sen sürekli konuşup ona tavsiye verip kendini hatırlatırsan kız tabi unutamaz. Sen deki benim sevgilim var onunla mutluyum o kadar yani hayatta her zaman sevdiğimiz insanlar bizi sevmek zorunda değil hayat bu.
Ya zaten bayadir konuşmuyoruz yüz verdiğim falan yok sadece 40 yılda bir bi mesajına bakim dedim zaten artık bana olan sevgisi bitmiştir diye düşünmüştüm hatta bunu kendiside söylemişti ama bitmemiş
Ben ona karşı duygusal bir şey hissetmesemde görmezden gelmek okadar kolay değil çünkü arkadaşlık olarak samimiyetim var. Üzülsün istemem.
Aslında son zamanlarda konuşuyorduk biraz ama ben onu artık bana normal arkadaş gözüyle bakıyor sanıyordum işte...
Ya boş ver başka arkadaşın mı yok. Olan düzenini bozmana deymez. şu an ki kız arkadaşın bunu biliyor mu? Sen onu la aynı durumda olmak istemezdin.
Evet bashetmiştim, biraz sinirlenmiştide bana güveniyor o
Zaten birşeyler saklıyor olsam bu kızdan ona bahsetmezdimde mantiken
İşte sinirlenmesi çok normal. Bu ilişkinde mutluysan şu an ki sevgilini seviyorsan dediğimi yap. Diğeriyle iletişimi kes. Yazarsada bakma ya da engelle. Ama kızla arkadaş olmak istiyorsanda karışamayız ona sen diceksin ki ben mutluyum sen benim mutluluğumu istersin dost kalıyorsak kalalım yoksa eyw.
Bide beni seven kız intihara meyilli birisi, çok hassas ve arkadaş çevresi olada güvenebileceği pek bir kimse yok.
Ama benim sevgilide az değil yani son zamanlarda bana pek ilgi vermemeye başladı e benimde sıkılınca onla konuşamayınca başkaları ile konuşmam gerekiyor yani
Ve bu benden hoşlanan kızda bu sebepten diyor ki o kız seni hak etmiyor
Ee sende kardeşim beni günaha sokcaksın. Eğer öyle bir durum varsa bir psikolojik destek alsın. Yani senin yapabileceğin bir durum yok. Yani herkes kendisinden sorumlu şimdi biz napalım? Ama senin öyle bir şey yapmasından şüphelerin varsa hemen tak diye iletişimi kesme ama arada yaz. Biraz olgun olsunlar ya öyle her küçük şeyde ölmeyi göze alıyorlarsa daha hiç bişeyi kaldırmaz.
Yok öyle küçük sebepten değil tabiki bundan değil sadece
Neyse sevgilime kızgın değilim şu sıralar ciddi anlamda ağır bir dönemden geçiyor. Bu yüzden kimse ile konuşmak istemiyor ve benide üzmek istemiyor gergin ve sinirli olduğu için yoksa 7/24 konuşuyoruz ama onla konuşamayinca ve başkada bi kişi olmayınca geriye seçenek kalmıyor işte birileri ile konuşmam gerrken zamanlarda bazen
Sevgilin zor bir dönemden geçiyorsa zaten senin ona destek olman vazife düşer. Ama sende de suç var sen konuşacak biri olmayınca hemen ilgi arıyorsun. İlla biriyle konuşmak zorunda değilsin.
Ben elimden geleni yapıyorum benim ona nekadar destek olduğumu bir bilsen var ya... inanamazsın, annesi bile benim kadar destek olmamıştır muhtemelen ama o konuşmamayı, yalnız kalmayı tercih ediyor napim. Ben sürekli söylüyorum sorunlarını bana anlatmaktan çekinme diye ama o kendi sorunları ile benimde moralimi bozmaktan endişelendiğini söyleyip duruyor. Yani olay o bana ilgi vermedi bende başkasından göreyim şeklinde değil. Evet konuşmak zorunda değilim ve her boş zamanımda konuşmuyorum tabi. Bu sıralar pek arkadaşım yok ve o kızla sadece bazen konuşuyorum konuşma ihtiyacımı gidermek için. Oda çok fazla ihtiyacım olursa, aşırı yalnız hissedersem falan ama soru bunun üzerine olduğundan sanki hep konuşuyormuşum gibi bir algı oluşuyor galiba.
Bu kadarına bence kendiside çok bişey demez bana güvenir o ama mesela bi kıza bu kızdan çok daha fazla sinir olmuştu engelle şunu dedi bende engelledim ve bidahada konuşmadım.
Ama onun benden hala hoşlandığını bilmiyor tabi açıkçası ama bende bilmiyordum yeni öğrendim, sevgilim ile konuşurken bi şekilde konusu açılırsa bahsederim bundan. Ya da açılmasına gerek yok bahsederim yani konuştuğumuzda.
Ama kavga çıkmas muhtemel ve çıkarsada o haklı yani aa senden mi hoşlanıyormuş hala, konuşun ya hatta öpüşün sevişin sorun yok dicek hali yok djkxjxjdjdhdb
Çıkması*
Neyse işte konu çok karıştı bu yüzden soruya dönelim. Bu yüzden diyorum ki bu kızın bana karşı duygusal bir şey hissetmemesini nasıl sağlarım işte, böylelikle oda üzülmez bende rahatlarım win win durumu olur.
La kadinlarinda abazasi baska oluyor bana boyle yapan yok
Konunun abazalık ile alakası nedir tam olarak?
Takintili abaza olmasa pesini birakir
Takıntılı olduğu doğru, biraz abazalıkta var kızda evet. Ama bunun abazalık ile alakası yok, tamamen duygusal bir şey bu, sevgi ile takintı bağlantılı durumlar tabi ama abazalığın pek alakası oldugunu sanmıyorum bu durum ile. Belkide vardır ama doğrudan değil.
Ne duyon kardes 😂
boş ver dayı anlama kapasiten gelişmemiş galiba, abazalık aynen.
Ahaga git yav yuru isine abazanin birude sensin zaten 😂
Ok
cık onunla güzel deyilmi kız
Sevgilim varken niye başkasıyla çıkim manyak mısın? Tavsiyeye bak, ondan sonrada erkekler niye aldatıyor.