Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben artık başkasını seviyorum nedenini sormayın. Sevdiğim kız da onunla gorusmemi istemiyor kendimden soğutmaya çalışıyorum neden hala böyle yapıyor taktik verin kızdan ayrılmam lazım aileye arkadaşlara ne dicem
Gercegi ona söyle inan bana yalan konusman suclu oldugun halde kiza ters davranman okdr yanliski. Kiza kötü. davrnama msjdan anladima göre senin ilgini sevgini bekliyor neden gec yazdn demesi seni beklemesi sevmese beklemes kiza s. g yaziyorsun ayip. Kiza dogrulari de kirmadan hakaret etmeden. Birak o hakaret etsin etcekse kizgin olbr ama sen gercegi söyle kardesim ozmn allah yolunuda acar, saygilar.
Ilk basda evet sevdim seni fakat bu aralar kendimle cok bas basa kaldim seni üzmek kirmak istemiyorum ama seni gercekden sevmedimi biliyorum artik. Bunu sana söylemek okdr zorki sen cok iyi birisin ama aradigim. ask degilsin affet beni seni daha üzmemek icin ve kendimi üzmemek icin birdaha seninle görüsmek istemiyorum kendine iyi bak. Bunu yazardim..
Allah bildiği gibi yapsın ya madem böyle yapcan iki yıl kızla naptın boşuna şimdi yeni birini görünce onu boşver zaten o kızla mutlu olabiliceğinimi zannediyosun sevgilinin beduaları rahat bırakmaz söyliyim bu yenisiyle sıkılana kadar takılırsın sonra sevgili mum gibi ararsında bulamassın pişman olrsun
Şimdi şu cümle zaten meseleyi bitirdi: "Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben artık başkasını seviyorum nedenini sormayın" Çünkü işin içinde aldatma bile olabilir. Yine de soralım: Sen bu kıza böyle davranıp senden ayrılmasını sağlarsan ve yarın bir gün bunu kendisi için yaptığın insan da bir başka erkek için aynısını sana yapsa ne hissedersin?
Değişkenlik gösteren insan temsili asla bırakmam diyip büyük lokma yiyip büyük ve arkasında duramıcak büyük söz vermişsin olum iki taraflı başlıyan bişeyi hangi hakla tek taraflı açıklamasız bitirirsin severken canım cicim terk ederken hadi ordan git diyorsun kişiliğinde sıkıntı var anladık ama kıza tatminkar bir açıklama yap bari dana
evet neden sapım cevabı burada, boşuna yıllarımı vereceğime 1 tane sevgilim olucak ve 1 saniyesi bile boşuna gitmeyecek. Ayrılacağınız ve emin olmadığınız biriyle birlikte olmayın, illa ki bir taraf acı çekiyor ve boşuna zamanınızı vermiş oluyorsunuz.
ya abi salakmısınız eğer ciddi olmicaksa ve bu ilişkinin elbet bir sonu olucaksa ne diye başlıyosunuz ki kıza tutup neler demişsin 5 kuruş etmezsiniz ya
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya işte geçici olarak bu kızı oyaliyordum yaptık bir hata
En İyi Cevaplar