• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ciddi ilişkilerde nasıl bir kızdan hiçbir zaman sıkılmazsınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor
Ciddi ilişkilerde nasıl bir kızdan hiçbir zaman sıkılmazsınız?
İlişki Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bana değer veren, her konuda konuşabileceğim, yanımda olan, sevgisini gösteren, karşılığım olan. Günümün ayrı geçmediği. Araya uzun uzun ayrılıkların, suskunlukların girmediği. Beraber film, dizi, kitap.. Hayat arkadaşım işte. Yemek hazırlarım, çocuk bakarım, kariyer yaparım. Sevgi, ilgi, duygusal değer ve paylaşım. Arkadaşlık dostluk ve sevginin bir arada yaşandığı ortaklık.

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kariyer ysptigim derken yani ayni iste mi olmalisiniz

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Kariyer yaparım derken ben yazılım alanında mühendisim. Ve bu alanda yurtiçi/yurt dışı kariyerimi yapmaktayım. Hem çalışırım hem de evime eşime vakit ayırırım demek istedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki esinizin de yazilim alaninda olsa daha mi iyi sizce boyle konusacak ortak konu daha mi cok bulursunuz yani bu sizin icin bi kriter mi

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Merhaba, hayır elbette. Öyle bir kriterim bulunmuyor. Bu çekici bile değil. Çünkü iş yerinde sabahtan akşama kadar yaptığım şey sadece bir iş. Ve o kadar yoruluyorum ki. Çoğu zaman bu konu hakkında daha fazla detayı konuşmak bile istemeyebiliyorum. Rahatlamak için, aklımı toparlamak için bambaşka şeylerle ilgilenerek kendimi mutlu edebiliyorum. Mesela yemek yaparım, fotoğraf çekmeye çıkarım, müzik enstrumanlarım var onlarla müzikler yapmaya çalışırım. Psikoloji alanında kitaplar okurum. Bazen içimi döker uzun uzun yazarım. Hatta dikiş dikmeye bile çok merakım var. El işi işlerini aşırı seviyorum. Çünkü emek dolu ve bu bana çok anlamlı geliyor. Daha önce pandemi döneminde kendi maskelerimi kendim dikiyordum. Böyle şeyleri çok seviyorum. O yüzden kendime güzel bir overlok makinası almak istiyorum. Ben bunun gibi şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. Eşim olan insan bana kendi ilgi ve değerlerini; yapmaktan hoşlandığı kendi hobi ve aktivitelerini öğretsin, benimle paylaşsın. Ben birbirimize karşılıklı değer katmayı seviyorum. Yemek bile yapıyor olsa bana öğretsin, beni de yaptığı her şeye katsın. Ayırmasın. Karşımda ki insandan beklediğim en değerli özelliği karşılıklı duygusal değer üretebilmek. Birbirimizin değer ve görüşlerine saygı ve sorumluluk hissetmek. Sevgi, güven dostluk ve arkadaşlık eşimde aradığım özellikler. Eşimin hayalleri, hedefleri olsun mesela. Ben sevgiyi seviyorum. Karşılıklı ortak değer ve güzellikleri paylaşmayı, geliştirmeyi çoğaltmayı. Beni bunlar mutlu ediyor. Duygusal bir insanım. Duygulara değer veriyorum. Karşımda ki insanın da benzer duygu değer ve isteklere sahip olmasını istiyorum.

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

O yüzden psikolojiden anlamasını, birbirimizin hislerine ve duygularına değer vermesini. Saygı ve sevgiyi karşılıklı bir ömür sürdürebilmeyi. Birbirimizin onurunu, kalbini, incitmeden kırmadan yaşayabilmeyi. Birbirimizi daha ileriye taşıyabilmeyi. Birbirimizi her zaman geliştirebilmeyi. Evlilik, arkadaşlık, sevgi ve dostluğun içinde ve özünde bence bu değerler olur. Ben bu değerleri paylaşmayı ve çoğaltmayı seviyorum. Karşımda ki insanın da bu değerleri benimsemiş olmasını istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle mi.. ben hep ciftlerin ayni alqnda olmasi onlar icin daga cazip saniyordum.. ama haklisiniz karsi tarafin kendi ilgi ve degerlerini ogretnesi daha verimli gibi geliyor. Hedefi olsun dediginiz yani isi ve meslegi ni olsun.. sadece ev isleri ile ve tabi para kazandirmayan hobileri olsa sizce cekici olmaz mi boyle bi kadin

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Elbette ona sadece mesleği ve kazandığı para için değer veriyor değilim. Kişiliği önemli benim için. Ancak karşımda ki insanın kendi ayakları üzerinde duruyor olması, benden bağımsız olarak kendi istek ve ihtiyaçlarını karşıyabilmesi onu gözümde daha örnek alabileceğim biri yapar. Sonucta ben yemek yapabiliyorum. Ekmegimi, peynirimi, yogurdumu dahil kendim yapıyorum. Dışarıdan asla almam. Giysilerimi her zaman yıkarım. Katlarım, asarım. Evi süpürür toplarım. Camları siler, banyo ve tuvaketi temizlerim. Eşimin bunlarla uğramasından hoşlanmam. Klasik biri degilim. Kadınımla eşitim. Ve onu yormayı sevmem. Ancak onun bir mesleği olmasını çok değerli bulurum. Çünkü ben onu hür görmek isterim. Benimle sadece beni sevdigi için olsun. Başka hiç bir neden için değil. Kendi geliri, kendi kariyeri olsun. Beni elinde her imkana sahipken beğeniyorsa, sevmek istiyorsa sevsin. Çünkü bende öyleyim. Onun maddi değer ve gücüne ihtiyacım yok. Sevgi ve sadakati, ilgi ve yakınlığı değerli. Ve bunu rahat yaşayabiliyor olmak için ikimizin de basitte olsa ufak bir işi veya geliri olması gerekiyor. Ben onun hayatının merkezinde olmayı istemem. Bu sağlıklı değil çünkü. Bunun bilincinde olmamız ikili ilişkilerde denge kurmak açısından önemli. Onun evet ve hayırlarının olması, onun kendi bağımsızlığını kazanmasına bağlı. Kendi güvenini bağımsızca elde etmesine bağlı. Ben eşimin bana bağımlı olmasını istemiyorum. Benimle bağlar kurabilir ama bağımlı olamaz. Bu onun kendini daha rahat, özgür ve güvende hissetmesini de sağlar. Ben, benden güç alan bir kadını değil, kendisinden güç alan ve bunu cevresiyle paylaşan kadını kendime örnek almayı severim. Bunu bence sen de öyle yapmalısın. Çünkü seni başı dik şekilde görmek istiyorum. Önünde ben eğilirim ama eşim kendi bilgi beceri ve kurallarıyla dimdik durmak zorunda. Çünkü hayatıma onu örnek alacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet dedikleriniz dogru onun isi olmasi sizinle sadece sizi sevdigi icin oldugunun belirtisidir.. ve de bagimsiz ve ozgur olmasi guzel.. ama bazen insanlar zamaninda dogru bolumu secmemisler ve o alanda is bulmalari zor, bi yandan da biliyorsunuz ki kadinlarin evlilik icin kisitli zamani var hem cocuk dogurmak acisindan hem de cok gec olursa dunku cocuklar genc ve evlilige hazir olurlar fe onlarla yarismak zorunda kalirlar yani bu evliligin yasi kadinlar icin gercekten onemli. Simdi bekleyip de kemdi meslegini kurup sonra evlenmek zaman alir. Sizce bu durumda kadin ne yapmali

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Ben şahsen evliliği, karşımda ki insana olan sevgi ve bağlılığımı, şimdi ve geleceğinde beni kabul ettiği sürece onun eşi olarak kalacağımı göstermenin bir yolu olarak gördügüm için istiyorum. Karşılıklı ilişki, iletişim ve arkadaşlıkta öncelik verdiğim konu karşılıklı sadakat oluyor. İki tarafı evliliğe hazırlayan, birlikte yaşama fikrine alıştıran karşılıklı ilgi, sevgi, güven ve iletişime önem veriyorum. Yani benim gördüğüm ve sağlıklı saydığım hiç bir evlilik veya ilişki çocuk yapmak amacıyla kurulmuyor. Hayatı ortak karşılamanın zevkleri ve güzellikleri arasından çocuklar dünyaya geliyor. Karşılıklı ve sağlıklı bir iletişimi, sevgiyi ve cinselliği ortakça yaşamanın ve paylaşmanın adımlarından sonra çocuklar dünyaya geliyor. Sonunda güzel cocukları dünyaya gelmesini isteyen her kadın, doğru insana doğru zamanı ayırmalı, aşkı ve arkadaşlığını karşılıklı gelistirebileceği insanı hayatında barındırmalıdır. Yoksa gercekten geriye sadece hiç bir şey yaşayamadığı biriyle sadece çocuğunun bir babası olduğunu görmek için evlenmek zorunda kalabilir. Nitelikli değerlere sahip hiç bir erkekte, hayatında hiç bir şeyi paylaşamadığı, ortak geçmişi ve anıları bulunmadığı, kendisinden sırf sadece bir çocuğu olsun diye evlenen bir kadınla olmak istemez. Kullanıldığını düşünür ve duygusal açıdan da kendisini öyle bir kadına ait hissetmez. O kadından ne kadar bir çocuğu da olsa, kendisini ona bağlı ve yakın görmez. O yuzden her şey, iletişim, iletişim ve iletişim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet orasi dogru gercekten sirf cocuk yapmak icin evlenilmemeli zaten boyle bir ailede dogan cocuk ve ebeveyn mutlu da olamaz. Benim sorum en cok o kariyer kismindaydi. Yani sizce kariyerini 28 yasina kadar kuramamis biri kariyerini kurmayi beklese evlilik icin gec olur diyelim ki biri ile guzel bir iletisimi vat. Sizce kariyeri yok diye evlenmemeli mi

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Aslında doğa o kadar sade, güzel ve bereketli ki. Bunu farketmek için her şeye para gözüyle bakmamak yeterli belki. Dünyanın en zengini olarak yaşayan bazı insanlar, onların standardına ulaşma hayali için her şeye katlanarak çalışan köleleri sayesinde bu refaha sahip. Oysa herkesin yaşamak için paradan daha değerli ama kolayca elde edebileceği şeylere ihtiyacı var. Doğanın en başından beri var ettiği gıdaya ve suya. Diğer geriye kalan her şey aslında birer uydurma. Doğanın ve doğalın dışında kalan şeyler. Biz, birbirimizin uydurduğu uydurma isim ve sıfatlara kariyer diyerek kendimizi kandırıyoruz. Saygı, statü beğeni ve bize biçilen bir hayatı yaşamak için. Bizden daha çok paraya sahip olan insanların, bizi çalıştırarak daha çok para kazanması adına verdiğimiz emeğe kariyer diyoruz.

Bu bakış açısını bir kenera bırakacak olursam, bence evlilik, arkadaşlık veya ikili ilişkiler ile kariyer aynı anda yürüyebilir. Eskiden çocuklara, derslerin varken okulun varken arkadaşın olmasın, sevgilin olamasın, derslerinden geri kalırsın yalanı söylenirdi. Oysa bu sekilde yasayan birinin derslerinden geri kalmasindan bile daha önemli olan, duygusal ve bilişsel zeka ve farkındalığının hiç gelişememesidir. Sağlıklı bir beyin, ancak ve ancak duygusal ilişki ve etkileşimler içinde kendisini var edebiliyorsa olur. Yani işinizi ve evliliginizi, sosyal ilişkilerinizi ve sevginizi her şey ile bir bütün olarak ilerlettiğiniz ölçüde sağlıklı bir psikolojiye sahipsinizdir. Aynı anda hem sevebilir hem de derslerinize çalışabilirsiniz. Hem çocuk hem kariyer yapabilirsiniz. İnsanı, insanın yapmak istediklerini kendi kendisinden başka kimse bu kadar çok engelleyemez.

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

28 yaş bence hiç bir şeyin kriteri değil. Ölene kadar yapmak istediğimiz her şeyi yapabilme hakkına sahibiz. Ve yapamadıklarımızın hiç biri bizi basarısız yapmaz. Daha farklı yol ve yöntemlerle denemeye devam etmemiz gerektiği sonucunu sadece ortaya çıkartır. Yeter ki hedeflerimiz olsun. Ve hedeflerimiz için cesaretimiz ve isteğimiz olsun.

Sorunuza dönecek olursam, eğer benim öyle biriyle kalıcı ve güzel bir iletişimim varsa karşımda ki insanın kariyerine bakmam elbette. Hayatını benimle birleştirmek istediği yerde onun değerlerinin birer parçası olurum. Ve hedefleri için onu desteklerim. Kaybetmekten korkmam, özgürlüğünden korkmam, ilerlemesi beni mutlu eder. Onu tüm yönleri ile örnek alırım. Hedefleri olan ve bunun için çabalayan insan çok değerlidir. Beni etkiler, çocuğumuzun olmasına onu değer biri olarak görmemi sağlar. Beni seçtiği için kendimi şanslı görmemi sağlar. Ben, eşimin beni aşmasını, ilerlemesini isterim. Kendisini düşünen, kendi hakkı için savaşan bir kadın yanında ki insanı da gelişime zorlar, hedef ve geleceğini şekillendirir, ilerletir. Benim görüşümde kadın pes edemez. Kadının vazgeçtiği yerde hayat biter. Yaşam yok olur. Gelişim durur. Dünya erkeklere kalırsa sadece kaos olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani kariyeri yoksa bile bari hedefi olsun diyorsunuz. Evet katiliyorum ama boyle geliri olmazsa maddi acidan size bagimli olur ve size bagimli oldugu icin degil de sadece sizi siz oldugunuz icin sevdigini hissettiremez

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

Evet kesinlikle öyle. Karşımda ki insanın bağımsızlığına, özgürlüğüne, kendi karar ve çizgilerinin olmasına hayranım. Ben kadını, başı dik ve onurlu duruşuyla beğeniyor seviyor ve örnek alıyorum. Ben bir kadının sahip olduğu kendi öz değer ve ruhuna, karakterine ve duruşuna aşık oluyorum. Onu kendisini gerçekleştirdiği değer ve mücadeleleri ile seviyorum. Ne kadar eşiti ve dengi olmaya da çabalasam onu liderim olarak görmeyi seviyorum. O nedenle eşimin benim bu yönlerimi iyi tanıyor olmasında fayda var. Gelenekçi değilim. Birbirimize lâyık değerler üretebilmek için, kendimizi gerçekleştirmiş ve yetiştirmiş olmak zorundayız. Yoksa gerçek anlamda bağlılığı değil, bağımlı bir hayatı kendimize değer sayarız. Ve bu üzücü. Çünkü kalıcı ve gerçekçi değil. Çıkar ve ihtiyaçlar üçgenin de sanrısal bir yaşam. İki taraf içinde doyurucu değil. Sadece yalanlar üzerine kurulu.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AliCabbar232323
    AliCabbar232323 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Seni sen olduğun için seven birisini bulduğunda sıkılmazsın. Sıkılırsan da bu senlik bir sorun olur. Şu hayatta herkes menfaat peşindeyken seni her halinle sevicek gerçekten hasta olsanda Allah göstermesin kaza geçirsen sakat kalsan ya da beş parasız kalsan bile seni bırakmayacak birini bulduğun an sıkılmazsın. Günlük eğlenceler geçici. Önemli olan bu bence.

0
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bence kız yapmacık olmamalı doğal olmalı. Bir de sürekli kendini sevdirmeye beğendirmeye calismamali kendini sürekli göstermeye beğendirmeye çalışırsa basitlesmeye başlar bir süre sonra

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Begendirmeye calistigini nerden anlarsiniz

Yorumla
    • olasılıklararenedak
      olasılıklararenedak
      +1 yıl

Hal ve hareketlerinden belli eder. Hiç yapmamalı demiyorum ama dozajı kaçırıp hayatı onun üzerine kurulu olursa olmaz. Mesela sürekli süslenip püsleniyorsa aklı fikri hep güzel gözükmekteyse hoş olmuyor. Sadece aşka odaklanmamali aşkın yanında hayata da bakmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet dogru.. bilmiyorum neden ask kizlarin oncelligi oldugu kadar erkeklerin onceligi degil tabi hayat gecmez sadece askla mesle de boyle de kizlar da cok aci cekiyorlar

Yorumla
    • olasılıklararenedak
      olasılıklararenedak
      +1 yıl

Bunun birçok sebebi var birincisi biyolojik faktör kadın yapısal olarak aşkla ilgileniyor. Bunun yanında yetiştirilme tarzı var. Erkekler çalışıyor başka başka şeylerle ilgileniyor ama kadınlarda bu yok. Kadınlar evde çocukluktan itibaren gelin olacak şekilde yetiştiriliyor. Kız çocuğu bebekle oynar, kız çocuğu evcilik oynar anne olur toplum küçüklükten bunu çocuğun zihnine kazıyor. Böyle bir durumda kadın evinin kadını olup mutlu bir aile kurmaktan başka ne düşünebilir ki. Toplum kadın ve erkeğin hayatı farklıdır. Kadının hayatı evin içi erkeğin hayatı geriye kalan her şeydir diyor. Kadınlar yeni yeni toplum içine karışıyor daha her şeyin başı. Zamanla kadınlar da erkeklere yaklasacaktir ama erkek gibi olması da biyolojik sebeplerden ötürü mümkün değil. Seçilim baskısına maruz kalma var evrimsel olarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen dogru noktakara degindiniz sorunun temeli cocukluktadir. Bunlarin yanlis oldugunu da yetiskin olarak kendimize kabullenmek de ne yazik ki cok zor ya da cok gec olur her sey icin.

Yorumla
  • Nazande26
    Nazande26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kadının karakteri oturmuş olmalı. Bir tarzı olmalı. Başkasını taklit etmemeli. Bir gün dediği başka bir günle farklı olmamalı. Böyle olmayan kadınlar bir süre sonra patlıyor. 6 yaşında kişilik şekillenir. O yaşta kendini seven, neşeli, geçimli eğlenceli olan insan ilerde de öyle oluyor ve öyle insanlarda genel olarak iyidir. Sevilir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

53

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Beni gerçekten seven baskın ve eğlenceli bir kız

0
    0 Yorumla
  • November_
    November_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Her konuda her şeyi paylaşabildiğim, sabırlı, anlayışlı, güven veren, anaç duygulara sahip ama bir o kadar cilveli, ne istediğini bilen, karşı cinsle işi olmayan ve ne istediğini bilen.. En önemlisi beni sayan ve bana bağlı olan birini isterim.. Zor şeyler değil insan istiyor..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anaç duygular icin ornegin ne mesela

Yorumla
  • Berkgay123
    Berkgay123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Yani orjinal olan yanında kendimde rahat olabilcegim ve tbiki dengim olan bir insan benden daha bilgili ve elit bir insanın yanında bir yerden sonra ezilirim benden daha bilgisiz bir insanda biryerden sonra sıkmaya başlar kafa ve kişilik uyuşması çok önemli

0
    0 Yorumla
  • SevgiyeAcBiri
    SevgiyeAcBiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Bir motorsiklet gibi koşulsuz şartsız itaat eden, istedğim güçe avucumun içindeki gazelciği kadar uzaklıkta olan, gazı hafif açtımmı hırlayan ve lütfen birlikte uçalım diye kulagıma yalvarış olarak gelen motor sesi gibi, zincirlerin o aktarım sesi, 4 silindirin içindeki pistonların benzini emiş sesi gibi, beni sürekli tahrik etmeli. Zaten herhalde öyle kız benim istasyonları kuruturdu herhalde

0
    0 Yorumla
  • sertgececi
    sertgececi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Herşeyi paylaşabildiğim kıymet bilen aşkı tutkuyu sonun kadar yaşayıp yaşatan benim gibi birisi olması lazım 😍

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her seyi paylasabildigin kizin ozelligi ne

Yorumla
    • sertgececi
      sertgececi
      +1 yıl

Gözlerinden dalıp kalbine indiysem o da aynı şekilde benim kalbime indiyse hatta ruhunu hissedip ruhuna kadar indiysem ruhlar dahi bir bütün olduysa iş tamamdır. Zor mu dersen çooooooook zor öyle mükemmel bir aşk kolay kolay denk gelen bir şey değil ömürde 1 2 şanslıysan 3 gerisi yüzeysel olur çok derine inmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet kalbine ineriz de temelli bi sekilde inmis olmak yetenek ister

Yorumla
    • sertgececi
      sertgececi
      +1 yıl

Biraz yetenek biraz onun kapasitesi biraz kısmet biraz nasip bir bileşke yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen ya bu kadar etkenin el ele vermesi gerektigi yerde gercekten bizim kontrolumuz disinda bosuna dememisler kismet diye

Yorumla
    • sertgececi
      sertgececi
      +1 yıl

Yani gerçekten birini sevmek çok başka bir şey hoşlanmak haz almak falan bunlardan çok farklı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarim nasip eder isteyenlere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

*nasip olur

Yorumla
    • sertgececi
      sertgececi
      +1 yıl

Umarım 🙂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben laylaylom iliski bilmem zaten, bu zamana kadar hic iliskim olmadi bu saatten sonra zaten ilk tek ve son olsun istiyorum esim olsun, esimden de sikilacak degilimdir heralde, artik kimi sevdiysem evlendiysem onun karakteri kisiligi nasilsa iste…

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok guzel keske butun erkekler sizi ornek alsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤷‍♂️😇

Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Sevgi ve saygıya önem verenden
    Dürüst olandan
    İlişkiye sadakatlı olandan
    Eğlenceli güler yüzlü pozitif olandan
    Sevgi dolu tutkulu birinden

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Kartları açık oynayan.
    Kendim gibi birini arıyorum.
    Sahte insanlara tahammülüm yok.
    Çünkü çok belli oluyorlar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil kartlar acik oynanir

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Ne istediğinizi ne düşündüğünüzü konu ne olsa açık ve doğru bi şekilde soyleyebilme.
      Tabi bunu söylediğiniz kişinin de gerçek bir insan olma ihtimalini unutmayalım.
      Dilimizin söylediğini fiile dökebilme durumu.

Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yorum yazmaya girerken yorumumu yazan heartoffire sanada selam, aynı şeyleri birebir yazmış olman sanki sorunun tek cevabı varmış gibi hissettirdi bana

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Öyle bir şey yok, kimse kendini kandırmasın. Şartlar aksini gösterdiği takdirde herkes birbirinden sıkılır..

1
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.

Insanlar maymun istahla, herkes herkesden birgün sikiliyor.

evlilik gibi baglayici bir iliski degilse agziyle kus tutsa biter

0
    0 Yorumla
  • ChivasCooper
    ChivasCooper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ona bağlı kalarak onunla vakit geçirip onunla eğlenerek tabiki

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Butun bunlar nasil olur

Yorumla
    • ChivasCooper
      ChivasCooper
      +1 yıl

Önce onun ilgi alanlarını sevdiği sevmediği şeyler neler konusarak bunları öğrenmelisin
      Daha sonra arastırıp ona göre planlamalar yapıp birlikte eğlenceli vakit geçiriniz
      Karşılıklı süprizler yapın birbirinize
      Ve arada macera yasayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet planlamalar yapmak onemlidir

Yorumla
    • ChivasCooper
      ChivasCooper
      +1 yıl

Öyle onu sevdiğini hissettirdin mi tamamdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hissettirecemmmmm

Yorumla
    • ChivasCooper
      ChivasCooper
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • Gunerite
    Gunerite Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Güzel, temiz, bilge, fedakar ve huzur verici sesi olan.

0
    0 Yorumla
  • iSooo1
    iSooo1 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Tecrübe edinince tekrar görürsek bu tip soruları cevaplarız :D

0
    0 Yorumla
  • Atyaprakkelebek
    Atyaprakkelebek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

çalışan ayaklarının üstünde duran, az masraflı kadınlardan sıkılmam

0
    0 Yorumla
  • mecrunner
    mecrunner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl

Her şartta gulumseye bilen, pozitif biriyle asla sikilmazdim

0
    0 Yorumla
  • Like_A_Rock
    Like_A_Rock Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Eğlenceli, hoş sohbet, neşeli, anlayışlı, duyarlı ve duygusal.

0
    0 Yorumla
  • TheDoge
    TheDoge Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kafamızın uyuştuğu insanlardan asla sıkılmam.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Konuskan ol onu sahiplenici ol hep mutlu et eline temas et dokun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aradada azdır tamamdir caktirmadan ciddiyim tapar sana☺

Yorumla
    • Pistantrofibi
      Pistantrofibi
      +1 yıl

Azdırmak Mii? 🙄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevdiğini anladığında s.. kmeye kalkmayan özgürce sevgini gösterebileceğin kız

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Sadik ahlakli düzgün sohbeti saran samimi saygılı sevgili

0
    0 Yorumla
  • GAYGünlükleɾi
    GAYGünlükleɾi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Anlayışlı saygılı nerede ne konuşulacağını bilen gerçekten sevginin anlamını bilen birinden sıkılmazdım

0
    0 Yorumla
  • Tembel_
    Tembel_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Sıkılsan bile bırakmıcan ya sonuç. ta nolcvk

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne tür kizdan demek istedigim

Yorumla
    • Tembel_
      Tembel_
      +1 yıl

Şımarık olmayan kız güven sorunu yaşatmıck kız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet guven onemli haklisin

Yorumla
    • Tembel_
      Tembel_
      +1 yıl

düzgün kız ol

Yorumla
  • tekBaran
    tekBaran Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Gereksiz trip atmayan ve oyunla yalan doalnla uğraşmayan kız olur herhalde ama zor jdmejd

0
    0 Yorumla
  • AYŞEECEYILMAZ
    AYŞEECEYILMAZ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Ya bence bir süre sonra alışıyorsun ve o rahatlikta sıkmıyor

0
    0 Yorumla
  • gilimsin9954
    gilimsin9954 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Bana sonsuz guvendiginde güvenli liman olduğunda değer verdiğinde

0
    0 Yorumla
  • Qeryuokhhggk
    Qeryuokhhggk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Çok çirkinim hiç sevgilim olmadı olmayacak hayatım boyunca

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Anaç karakter her zaman puanı alır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anaç karakter nasil olur

Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Anlayisli olmasi

0
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yalan olmadığı müddetçe sıkılmam.

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Karakterli, anlayışlı, bakımlı, güzel

0
    0 Yorumla
  • İzmirliHakanKıbrısta
    İzmirliHakanKıbrısta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatla barışık, Güler yüzlü ve sevecen...

0
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Kafa dengi olan sıkmaz.

0
    0 Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Enerjik samimi ve yalan söylemeyen

0
    0 Yorumla
  • Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Aklıma sokma kızım böyle şeyleri sokmaa :(

0
    1 Yorumla
    • Pistantrofibi
      Pistantrofibi
      +1 yıl

Sokmaaaaa)))

Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Seviyorsa asla yaşlanan kadar ölene kadar sikilmam

0
    0 Yorumla
  • Sefir34
    Sefir34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Samimi ve hainlik yapmayan

0
    0 Yorumla
  • Delibirisi1
    Delibirisi1 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Eğlenceli olursa sıkılmam

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eglenceli nasil olunur

• Delibirisi1
      Delibirisi1
      +1 yıl

Onu da ben öğretirsem sıkıcı olur

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben senin karsindaki kisin degilm ki sikıci olayim onemi yok asil kisiye uygularim

• Ultrasonreyz
    Ultrasonreyz Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Eğlenceli ve yeni şeyler yapmaya açık bir kızdan.

0
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Karşılıklı anlama

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saygılı neyi nerde yapacıgını

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğlenceli, kafa dengi.

0
    0 Yorumla
  • thescorpion
    thescorpion Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

poposu efsane olandan

0
    0 Yorumla
  • çaki5959
    çaki5959 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

İnsanoglunun sıkılmayqcağı bir şey yoktur

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

dürüst açık sözlü

0
    0 Yorumla
  • Kaçamak8358
    Kaçamak8358 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

surekli veren den kimse sklmaz bence haksizmiyim

0
    0 Yorumla
  • AlevliTosbaa
    AlevliTosbaa Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Pozitif, Zeki

0
    0 Yorumla
  • Musasönmezoğlu
    Musasönmezoğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Anlayışlı

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Paracı olmayanlardan

0
    0 Yorumla
  • gokhaniscimen
    gokhaniscimen Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Önemseyen

0
    0 Yorumla
  • Yujiİtadori
    Yujiİtadori Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 102%
    +1 yıl

Efendi

0
    0 Yorumla
  • maskulenkardesiniz
    maskulenkardesiniz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Aynı frekansı yakalıyorsak sıkılmam

0
    0 Yorumla
  • Adartmnskc
    Adartmnskc Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sorun çıkarmayandan

0
    0 Yorumla
  • kazuyax
    kazuyax Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

istediklerimi hemen vermediğinde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Libidosu yuksek olandan

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Mükemmel oràl yapan

0
    0 Yorumla
  • Umaysuu
    Umaysuu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 108
    +1 yıl

Aynen nasil

0
    0 Yorumla
  • Çılgın1Genç34
    Çılgın1Genç34 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Ağır başlı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ciddi ilişkilerde nasıl bir kızdan hiçbir zaman sıkılmazsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlişkilerde nasıl unutulmaz kız olunur? 18 cevap verildi
Kızlar, Beni terketmeyecek kadını nasıl anlarım? 3 cevap verildi
Kızlar ciddi uzun ilişki nasıl yapıyorsunuz ya? 21 cevap verildi
Sevgilim bir kızla sürekli samimi ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Ciddi ilişki düşündüğüm birinin ortamı hep kızlar, sizce ilişkiyi devam ettirmeli miyim? 7 cevap verildi
Bir kızla hiç ayrılmamak mümkün mü? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨