Bana değer veren, her konuda konuşabileceğim, yanımda olan, sevgisini gösteren, karşılığım olan. Günümün ayrı geçmediği. Araya uzun uzun ayrılıkların, suskunlukların girmediği. Beraber film, dizi, kitap.. Hayat arkadaşım işte. Yemek hazırlarım, çocuk bakarım, kariyer yaparım. Sevgi, ilgi, duygusal değer ve paylaşım. Arkadaşlık dostluk ve sevginin bir arada yaşandığı ortaklık.
014 Yorumla
Soran+1 yılKariyer ysptigim derken yani ayni iste mi olmalisiniz
Soran+1 yılPeki esinizin de yazilim alaninda olsa daha mi iyi sizce boyle konusacak ortak konu daha mi cok bulursunuz yani bu sizin icin bi kriter mi
- +1 yıl
Merhaba, hayır elbette. Öyle bir kriterim bulunmuyor. Bu çekici bile değil. Çünkü iş yerinde sabahtan akşama kadar yaptığım şey sadece bir iş. Ve o kadar yoruluyorum ki. Çoğu zaman bu konu hakkında daha fazla detayı konuşmak bile istemeyebiliyorum. Rahatlamak için, aklımı toparlamak için bambaşka şeylerle ilgilenerek kendimi mutlu edebiliyorum. Mesela yemek yaparım, fotoğraf çekmeye çıkarım, müzik enstrumanlarım var onlarla müzikler yapmaya çalışırım. Psikoloji alanında kitaplar okurum. Bazen içimi döker uzun uzun yazarım. Hatta dikiş dikmeye bile çok merakım var. El işi işlerini aşırı seviyorum. Çünkü emek dolu ve bu bana çok anlamlı geliyor. Daha önce pandemi döneminde kendi maskelerimi kendim dikiyordum. Böyle şeyleri çok seviyorum. O yüzden kendime güzel bir overlok makinası almak istiyorum. Ben bunun gibi şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. Eşim olan insan bana kendi ilgi ve değerlerini; yapmaktan hoşlandığı kendi hobi ve aktivitelerini öğretsin, benimle paylaşsın. Ben birbirimize karşılıklı değer katmayı seviyorum. Yemek bile yapıyor olsa bana öğretsin, beni de yaptığı her şeye katsın. Ayırmasın. Karşımda ki insandan beklediğim en değerli özelliği karşılıklı duygusal değer üretebilmek. Birbirimizin değer ve görüşlerine saygı ve sorumluluk hissetmek. Sevgi, güven dostluk ve arkadaşlık eşimde aradığım özellikler. Eşimin hayalleri, hedefleri olsun mesela. Ben sevgiyi seviyorum. Karşılıklı ortak değer ve güzellikleri paylaşmayı, geliştirmeyi çoğaltmayı. Beni bunlar mutlu ediyor. Duygusal bir insanım. Duygulara değer veriyorum. Karşımda ki insanın da benzer duygu değer ve isteklere sahip olmasını istiyorum.
- +1 yıl
O yüzden psikolojiden anlamasını, birbirimizin hislerine ve duygularına değer vermesini. Saygı ve sevgiyi karşılıklı bir ömür sürdürebilmeyi. Birbirimizin onurunu, kalbini, incitmeden kırmadan yaşayabilmeyi. Birbirimizi daha ileriye taşıyabilmeyi. Birbirimizi her zaman geliştirebilmeyi. Evlilik, arkadaşlık, sevgi ve dostluğun içinde ve özünde bence bu değerler olur. Ben bu değerleri paylaşmayı ve çoğaltmayı seviyorum. Karşımda ki insanın da bu değerleri benimsemiş olmasını istiyorum.
Soran+1 yılOyle mi.. ben hep ciftlerin ayni alqnda olmasi onlar icin daga cazip saniyordum.. ama haklisiniz karsi tarafin kendi ilgi ve degerlerini ogretnesi daha verimli gibi geliyor. Hedefi olsun dediginiz yani isi ve meslegi ni olsun.. sadece ev isleri ile ve tabi para kazandirmayan hobileri olsa sizce cekici olmaz mi boyle bi kadin
- +1 yıl
Elbette ona sadece mesleği ve kazandığı para için değer veriyor değilim. Kişiliği önemli benim için. Ancak karşımda ki insanın kendi ayakları üzerinde duruyor olması, benden bağımsız olarak kendi istek ve ihtiyaçlarını karşıyabilmesi onu gözümde daha örnek alabileceğim biri yapar. Sonucta ben yemek yapabiliyorum. Ekmegimi, peynirimi, yogurdumu dahil kendim yapıyorum. Dışarıdan asla almam. Giysilerimi her zaman yıkarım. Katlarım, asarım. Evi süpürür toplarım. Camları siler, banyo ve tuvaketi temizlerim. Eşimin bunlarla uğramasından hoşlanmam. Klasik biri degilim. Kadınımla eşitim. Ve onu yormayı sevmem. Ancak onun bir mesleği olmasını çok değerli bulurum. Çünkü ben onu hür görmek isterim. Benimle sadece beni sevdigi için olsun. Başka hiç bir neden için değil. Kendi geliri, kendi kariyeri olsun. Beni elinde her imkana sahipken beğeniyorsa, sevmek istiyorsa sevsin. Çünkü bende öyleyim. Onun maddi değer ve gücüne ihtiyacım yok. Sevgi ve sadakati, ilgi ve yakınlığı değerli. Ve bunu rahat yaşayabiliyor olmak için ikimizin de basitte olsa ufak bir işi veya geliri olması gerekiyor. Ben onun hayatının merkezinde olmayı istemem. Bu sağlıklı değil çünkü. Bunun bilincinde olmamız ikili ilişkilerde denge kurmak açısından önemli. Onun evet ve hayırlarının olması, onun kendi bağımsızlığını kazanmasına bağlı. Kendi güvenini bağımsızca elde etmesine bağlı. Ben eşimin bana bağımlı olmasını istemiyorum. Benimle bağlar kurabilir ama bağımlı olamaz. Bu onun kendini daha rahat, özgür ve güvende hissetmesini de sağlar. Ben, benden güç alan bir kadını değil, kendisinden güç alan ve bunu cevresiyle paylaşan kadını kendime örnek almayı severim. Bunu bence sen de öyle yapmalısın. Çünkü seni başı dik şekilde görmek istiyorum. Önünde ben eğilirim ama eşim kendi bilgi beceri ve kurallarıyla dimdik durmak zorunda. Çünkü hayatıma onu örnek alacağım.
Soran+1 yılEvet dedikleriniz dogru onun isi olmasi sizinle sadece sizi sevdigi icin oldugunun belirtisidir.. ve de bagimsiz ve ozgur olmasi guzel.. ama bazen insanlar zamaninda dogru bolumu secmemisler ve o alanda is bulmalari zor, bi yandan da biliyorsunuz ki kadinlarin evlilik icin kisitli zamani var hem cocuk dogurmak acisindan hem de cok gec olursa dunku cocuklar genc ve evlilige hazir olurlar fe onlarla yarismak zorunda kalirlar yani bu evliligin yasi kadinlar icin gercekten onemli. Simdi bekleyip de kemdi meslegini kurup sonra evlenmek zaman alir. Sizce bu durumda kadin ne yapmali
- +1 yıl
Ben şahsen evliliği, karşımda ki insana olan sevgi ve bağlılığımı, şimdi ve geleceğinde beni kabul ettiği sürece onun eşi olarak kalacağımı göstermenin bir yolu olarak gördügüm için istiyorum. Karşılıklı ilişki, iletişim ve arkadaşlıkta öncelik verdiğim konu karşılıklı sadakat oluyor. İki tarafı evliliğe hazırlayan, birlikte yaşama fikrine alıştıran karşılıklı ilgi, sevgi, güven ve iletişime önem veriyorum. Yani benim gördüğüm ve sağlıklı saydığım hiç bir evlilik veya ilişki çocuk yapmak amacıyla kurulmuyor. Hayatı ortak karşılamanın zevkleri ve güzellikleri arasından çocuklar dünyaya geliyor. Karşılıklı ve sağlıklı bir iletişimi, sevgiyi ve cinselliği ortakça yaşamanın ve paylaşmanın adımlarından sonra çocuklar dünyaya geliyor. Sonunda güzel cocukları dünyaya gelmesini isteyen her kadın, doğru insana doğru zamanı ayırmalı, aşkı ve arkadaşlığını karşılıklı gelistirebileceği insanı hayatında barındırmalıdır. Yoksa gercekten geriye sadece hiç bir şey yaşayamadığı biriyle sadece çocuğunun bir babası olduğunu görmek için evlenmek zorunda kalabilir. Nitelikli değerlere sahip hiç bir erkekte, hayatında hiç bir şeyi paylaşamadığı, ortak geçmişi ve anıları bulunmadığı, kendisinden sırf sadece bir çocuğu olsun diye evlenen bir kadınla olmak istemez. Kullanıldığını düşünür ve duygusal açıdan da kendisini öyle bir kadına ait hissetmez. O kadından ne kadar bir çocuğu da olsa, kendisini ona bağlı ve yakın görmez. O yuzden her şey, iletişim, iletişim ve iletişim.
Soran+1 yılEvet orasi dogru gercekten sirf cocuk yapmak icin evlenilmemeli zaten boyle bir ailede dogan cocuk ve ebeveyn mutlu da olamaz. Benim sorum en cok o kariyer kismindaydi. Yani sizce kariyerini 28 yasina kadar kuramamis biri kariyerini kurmayi beklese evlilik icin gec olur diyelim ki biri ile guzel bir iletisimi vat. Sizce kariyeri yok diye evlenmemeli mi
- +1 yıl
Aslında doğa o kadar sade, güzel ve bereketli ki. Bunu farketmek için her şeye para gözüyle bakmamak yeterli belki. Dünyanın en zengini olarak yaşayan bazı insanlar, onların standardına ulaşma hayali için her şeye katlanarak çalışan köleleri sayesinde bu refaha sahip. Oysa herkesin yaşamak için paradan daha değerli ama kolayca elde edebileceği şeylere ihtiyacı var. Doğanın en başından beri var ettiği gıdaya ve suya. Diğer geriye kalan her şey aslında birer uydurma. Doğanın ve doğalın dışında kalan şeyler. Biz, birbirimizin uydurduğu uydurma isim ve sıfatlara kariyer diyerek kendimizi kandırıyoruz. Saygı, statü beğeni ve bize biçilen bir hayatı yaşamak için. Bizden daha çok paraya sahip olan insanların, bizi çalıştırarak daha çok para kazanması adına verdiğimiz emeğe kariyer diyoruz.
Bu bakış açısını bir kenera bırakacak olursam, bence evlilik, arkadaşlık veya ikili ilişkiler ile kariyer aynı anda yürüyebilir. Eskiden çocuklara, derslerin varken okulun varken arkadaşın olmasın, sevgilin olamasın, derslerinden geri kalırsın yalanı söylenirdi. Oysa bu sekilde yasayan birinin derslerinden geri kalmasindan bile daha önemli olan, duygusal ve bilişsel zeka ve farkındalığının hiç gelişememesidir. Sağlıklı bir beyin, ancak ve ancak duygusal ilişki ve etkileşimler içinde kendisini var edebiliyorsa olur. Yani işinizi ve evliliginizi, sosyal ilişkilerinizi ve sevginizi her şey ile bir bütün olarak ilerlettiğiniz ölçüde sağlıklı bir psikolojiye sahipsinizdir. Aynı anda hem sevebilir hem de derslerinize çalışabilirsiniz. Hem çocuk hem kariyer yapabilirsiniz. İnsanı, insanın yapmak istediklerini kendi kendisinden başka kimse bu kadar çok engelleyemez. - +1 yıl
28 yaş bence hiç bir şeyin kriteri değil. Ölene kadar yapmak istediğimiz her şeyi yapabilme hakkına sahibiz. Ve yapamadıklarımızın hiç biri bizi basarısız yapmaz. Daha farklı yol ve yöntemlerle denemeye devam etmemiz gerektiği sonucunu sadece ortaya çıkartır. Yeter ki hedeflerimiz olsun. Ve hedeflerimiz için cesaretimiz ve isteğimiz olsun.
Sorunuza dönecek olursam, eğer benim öyle biriyle kalıcı ve güzel bir iletişimim varsa karşımda ki insanın kariyerine bakmam elbette. Hayatını benimle birleştirmek istediği yerde onun değerlerinin birer parçası olurum. Ve hedefleri için onu desteklerim. Kaybetmekten korkmam, özgürlüğünden korkmam, ilerlemesi beni mutlu eder. Onu tüm yönleri ile örnek alırım. Hedefleri olan ve bunun için çabalayan insan çok değerlidir. Beni etkiler, çocuğumuzun olmasına onu değer biri olarak görmemi sağlar. Beni seçtiği için kendimi şanslı görmemi sağlar. Ben, eşimin beni aşmasını, ilerlemesini isterim. Kendisini düşünen, kendi hakkı için savaşan bir kadın yanında ki insanı da gelişime zorlar, hedef ve geleceğini şekillendirir, ilerletir. Benim görüşümde kadın pes edemez. Kadının vazgeçtiği yerde hayat biter. Yaşam yok olur. Gelişim durur. Dünya erkeklere kalırsa sadece kaos olur.
Soran+1 yılYani kariyeri yoksa bile bari hedefi olsun diyorsunuz. Evet katiliyorum ama boyle geliri olmazsa maddi acidan size bagimli olur ve size bagimli oldugu icin degil de sadece sizi siz oldugunuz icin sevdigini hissettiremez
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle. Karşımda ki insanın bağımsızlığına, özgürlüğüne, kendi karar ve çizgilerinin olmasına hayranım. Ben kadını, başı dik ve onurlu duruşuyla beğeniyor seviyor ve örnek alıyorum. Ben bir kadının sahip olduğu kendi öz değer ve ruhuna, karakterine ve duruşuna aşık oluyorum. Onu kendisini gerçekleştirdiği değer ve mücadeleleri ile seviyorum. Ne kadar eşiti ve dengi olmaya da çabalasam onu liderim olarak görmeyi seviyorum. O nedenle eşimin benim bu yönlerimi iyi tanıyor olmasında fayda var. Gelenekçi değilim. Birbirimize lâyık değerler üretebilmek için, kendimizi gerçekleştirmiş ve yetiştirmiş olmak zorundayız. Yoksa gerçek anlamda bağlılığı değil, bağımlı bir hayatı kendimize değer sayarız. Ve bu üzücü. Çünkü kalıcı ve gerçekçi değil. Çıkar ve ihtiyaçlar üçgenin de sanrısal bir yaşam. İki taraf içinde doyurucu değil. Sadece yalanlar üzerine kurulu.
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni sen olduğun için seven birisini bulduğunda sıkılmazsın. Sıkılırsan da bu senlik bir sorun olur. Şu hayatta herkes menfaat peşindeyken seni her halinle sevicek gerçekten hasta olsanda Allah göstermesin kaza geçirsen sakat kalsan ya da beş parasız kalsan bile seni bırakmayacak birini bulduğun an sıkılmazsın. Günlük eğlenceler geçici. Önemli olan bu bence.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kız yapmacık olmamalı doğal olmalı. Bir de sürekli kendini sevdirmeye beğendirmeye calismamali kendini sürekli göstermeye beğendirmeye çalışırsa basitlesmeye başlar bir süre sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılBegendirmeye calistigini nerden anlarsiniz
- +1 yıl
Hal ve hareketlerinden belli eder. Hiç yapmamalı demiyorum ama dozajı kaçırıp hayatı onun üzerine kurulu olursa olmaz. Mesela sürekli süslenip püsleniyorsa aklı fikri hep güzel gözükmekteyse hoş olmuyor. Sadece aşka odaklanmamali aşkın yanında hayata da bakmalı
Soran+1 yılEvet dogru.. bilmiyorum neden ask kizlarin oncelligi oldugu kadar erkeklerin onceligi degil tabi hayat gecmez sadece askla mesle de boyle de kizlar da cok aci cekiyorlar
- +1 yıl
Bunun birçok sebebi var birincisi biyolojik faktör kadın yapısal olarak aşkla ilgileniyor. Bunun yanında yetiştirilme tarzı var. Erkekler çalışıyor başka başka şeylerle ilgileniyor ama kadınlarda bu yok. Kadınlar evde çocukluktan itibaren gelin olacak şekilde yetiştiriliyor. Kız çocuğu bebekle oynar, kız çocuğu evcilik oynar anne olur toplum küçüklükten bunu çocuğun zihnine kazıyor. Böyle bir durumda kadın evinin kadını olup mutlu bir aile kurmaktan başka ne düşünebilir ki. Toplum kadın ve erkeğin hayatı farklıdır. Kadının hayatı evin içi erkeğin hayatı geriye kalan her şeydir diyor. Kadınlar yeni yeni toplum içine karışıyor daha her şeyin başı. Zamanla kadınlar da erkeklere yaklasacaktir ama erkek gibi olması da biyolojik sebeplerden ötürü mümkün değil. Seçilim baskısına maruz kalma var evrimsel olarak.
Soran+1 yılAynen dogru noktakara degindiniz sorunun temeli cocukluktadir. Bunlarin yanlis oldugunu da yetiskin olarak kendimize kabullenmek de ne yazik ki cok zor ya da cok gec olur her sey icin.
Bir kadının karakteri oturmuş olmalı. Bir tarzı olmalı. Başkasını taklit etmemeli. Bir gün dediği başka bir günle farklı olmamalı. Böyle olmayan kadınlar bir süre sonra patlıyor. 6 yaşında kişilik şekillenir. O yaşta kendini seven, neşeli, geçimli eğlenceli olan insan ilerde de öyle oluyor ve öyle insanlarda genel olarak iyidir. Sevilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni gerçekten seven baskın ve eğlenceli bir kız
00 Yorumla Her konuda her şeyi paylaşabildiğim, sabırlı, anlayışlı, güven veren, anaç duygulara sahip ama bir o kadar cilveli, ne istediğini bilen, karşı cinsle işi olmayan ve ne istediğini bilen.. En önemlisi beni sayan ve bana bağlı olan birini isterim.. Zor şeyler değil insan istiyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılAnaç duygular icin ornegin ne mesela
+1 yılYani orjinal olan yanında kendimde rahat olabilcegim ve tbiki dengim olan bir insan benden daha bilgili ve elit bir insanın yanında bir yerden sonra ezilirim benden daha bilgisiz bir insanda biryerden sonra sıkmaya başlar kafa ve kişilik uyuşması çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBir motorsiklet gibi koşulsuz şartsız itaat eden, istedğim güçe avucumun içindeki gazelciği kadar uzaklıkta olan, gazı hafif açtımmı hırlayan ve lütfen birlikte uçalım diye kulagıma yalvarış olarak gelen motor sesi gibi, zincirlerin o aktarım sesi, 4 silindirin içindeki pistonların benzini emiş sesi gibi, beni sürekli tahrik etmeli. Zaten herhalde öyle kız benim istasyonları kuruturdu herhalde
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi paylaşabildiğim kıymet bilen aşkı tutkuyu sonun kadar yaşayıp yaşatan benim gibi birisi olması lazım 😍
19 Yorumla
Soran+1 yılHer seyi paylasabildigin kizin ozelligi ne
- +1 yıl
Gözlerinden dalıp kalbine indiysem o da aynı şekilde benim kalbime indiyse hatta ruhunu hissedip ruhuna kadar indiysem ruhlar dahi bir bütün olduysa iş tamamdır. Zor mu dersen çooooooook zor öyle mükemmel bir aşk kolay kolay denk gelen bir şey değil ömürde 1 2 şanslıysan 3 gerisi yüzeysel olur çok derine inmez
Soran+1 yılEvet kalbine ineriz de temelli bi sekilde inmis olmak yetenek ister
- +1 yıl
Biraz yetenek biraz onun kapasitesi biraz kısmet biraz nasip bir bileşke yani
Soran+1 yılAynen ya bu kadar etkenin el ele vermesi gerektigi yerde gercekten bizim kontrolumuz disinda bosuna dememisler kismet diye
- +1 yıl
Yani gerçekten birini sevmek çok başka bir şey hoşlanmak haz almak falan bunlardan çok farklı
Soran+1 yılUmarim nasip eder isteyenlere
Soran+1 yıl*nasip olur
- +1 yıl
Umarım 🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen laylaylom iliski bilmem zaten, bu zamana kadar hic iliskim olmadi bu saatten sonra zaten ilk tek ve son olsun istiyorum esim olsun, esimden de sikilacak degilimdir heralde, artik kimi sevdiysem evlendiysem onun karakteri kisiligi nasilsa iste…
02 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel keske butun erkekler sizi ornek alsa
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️😇
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ve saygıya önem verenden
Dürüst olandan
İlişkiye sadakatlı olandan
Eğlenceli güler yüzlü pozitif olandan
Sevgi dolu tutkulu birinden00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKartları açık oynayan.
Kendim gibi birini arıyorum.
Sahte insanlara tahammülüm yok.
Çünkü çok belli oluyorlar.02 Yorumla
Soran+1 yılNasil kartlar acik oynanir
- +1 yıl
Ne istediğinizi ne düşündüğünüzü konu ne olsa açık ve doğru bi şekilde soyleyebilme.
Tabi bunu söylediğiniz kişinin de gerçek bir insan olma ihtimalini unutmayalım.
Dilimizin söylediğini fiile dökebilme durumu.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorum yazmaya girerken yorumumu yazan heartoffire sanada selam, aynı şeyleri birebir yazmış olman sanki sorunun tek cevabı varmış gibi hissettirdi bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok, kimse kendini kandırmasın. Şartlar aksini gösterdiği takdirde herkes birbirinden sıkılır..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Insanlar maymun istahla, herkes herkesden birgün sikiliyor.
evlilik gibi baglayici bir iliski degilse agziyle kus tutsa biter
00 Yorumla
+1 yılOna bağlı kalarak onunla vakit geçirip onunla eğlenerek tabiki
06 Yorumla
Soran+1 yılButun bunlar nasil olur
- +1 yıl
Önce onun ilgi alanlarını sevdiği sevmediği şeyler neler konusarak bunları öğrenmelisin
Daha sonra arastırıp ona göre planlamalar yapıp birlikte eğlenceli vakit geçiriniz
Karşılıklı süprizler yapın birbirinize
Ve arada macera yasayın
Soran+1 yılEvet planlamalar yapmak onemlidir
- +1 yıl
Öyle onu sevdiğini hissettirdin mi tamamdır
Soran+1 yılHissettirecemmmmm
- +1 yıl
👏👏👏
Güzel, temiz, bilge, fedakar ve huzur verici sesi olan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tecrübe edinince tekrar görürsek bu tip soruları cevaplarız :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılçalışan ayaklarının üstünde duran, az masraflı kadınlardan sıkılmam
00 Yorumla Her şartta gulumseye bilen, pozitif biriyle asla sikilmazdim
00 Yorumla
+1 yılEğlenceli, hoş sohbet, neşeli, anlayışlı, duyarlı ve duygusal.
00 YorumlaKafamızın uyuştuğu insanlardan asla sıkılmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuskan ol onu sahiplenici ol hep mutlu et eline temas et dokun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAradada azdır tamamdir caktirmadan ciddiyim tapar sana☺
- +1 yıl
Azdırmak Mii? 🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğini anladığında s.. kmeye kalkmayan özgürce sevgini gösterebileceğin kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadik ahlakli düzgün sohbeti saran samimi saygılı sevgili
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı saygılı nerede ne konuşulacağını bilen gerçekten sevginin anlamını bilen birinden sıkılmazdım
00 YorumlaSıkılsan bile bırakmıcan ya sonuç. ta nolcvk
04 Yorumla
Soran+1 yılNe tür kizdan demek istedigim
Soran+1 yılEvet guven onemli haklisin
Gereksiz trip atmayan ve oyunla yalan doalnla uğraşmayan kız olur herhalde ama zor jdmejd
00 Yorumla
+1 yılYa bence bir süre sonra alışıyorsun ve o rahatlikta sıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılBana sonsuz guvendiginde güvenli liman olduğunda değer verdiğinde
00 Yorumla
+1 yılÇok çirkinim hiç sevgilim olmadı olmayacak hayatım boyunca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnaç karakter her zaman puanı alır
01 Yorumla
Soran+1 yılAnaç karakter nasil olur
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Anlayisli olmasi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalan olmadığı müddetçe sıkılmam.
00 Yorumla
+1 yılKarakterli, anlayışlı, bakımlı, güzel
00 Yorumla
+1 yılHayatla barışık, Güler yüzlü ve sevecen...
00 YorumlaKafa dengi olan sıkmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEnerjik samimi ve yalan söylemeyen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aklıma sokma kızım böyle şeyleri sokmaa :(
01 Yorumla- +1 yıl
Sokmaaaaa)))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa asla yaşlanan kadar ölene kadar sikilmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Samimi ve hainlik yapmayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenceli olursa sıkılmam
03 Yorumla
Soran+1 yılEglenceli nasil olunur
- +1 yıl
Onu da ben öğretirsem sıkıcı olur
Soran+1 yılBen senin karsindaki kisin degilm ki sikıci olayim onemi yok asil kisiye uygularim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenceli ve yeni şeyler yapmaya açık bir kızdan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı anlama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygılı neyi nerde yapacıgını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğlenceli, kafa dengi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılpoposu efsane olandan
00 Yorumla İnsanoglunun sıkılmayqcağı bir şey yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldürüst açık sözlü
00 Yorumla
+1 yılsurekli veren den kimse sklmaz bence haksizmiyim
00 Yorumla
+1 yılPozitif, Zeki
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Paracı olmayanlardan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemseyen
00 Yorumla
+1 yılEfendi
00 Yorumla
+1 yılAynı frekansı yakalıyorsak sıkılmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun çıkarmayandan
00 Yorumla istediklerimi hemen vermediğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu yuksek olandan
00 Yorumla
+1 yılMükemmel oràl yapan
00 YorumlaAynen nasil
00 Yorumla
+1 yılAğır başlı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!