Psikolog geçinen Esra Ezmeci haklı falan değil. Kadını yatırım aracı olarak gören erkekler için doğru olabilir. Yatırım yapan erkek, enayi değilse yatırımının getirisini de bekler, bu beklenti de seks ve sadakattir. Kendini bir mal, eşya, emtia olarak gören kadınlar bu tip erkeklerle takılmaya devam etsin, tencere-kapak ilişkisi. KS sitesinin orijinali olan girlsaskguys. com sitesinde de tartışılıyor bu, ve kadınların konuya bakışı Türk kadınından fersah fersah ileride. "İlk buluşmada bile benim hesabımı ödemesini istemiyorum" diyor kadınlar, nedeni de "ikinci buluşma olmazsa erkeğin parasını yemiş gibi hissetmek istemem" diyor. Bir başkası da, "kendi hesabımı da erkeğe ödetirsem ikinci buluşmanın olup olmayacağına karar vermek için kendimi özgür hissedemem" diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Aptal erkekler sever evet. Aklı başında olan hiç bir erkek kendini kaz gibi yolan kadına tutulmaz
Erkekler kasın seviyor yatırım yapsın ya da yapmasın
Psikolog geçinen Esra Ezmeci haklı falan değil. Kadını yatırım aracı olarak gören erkekler için doğru olabilir. Yatırım yapan erkek, enayi değilse yatırımının getirisini de bekler, bu beklenti de seks ve sadakattir. Kendini bir mal, eşya, emtia olarak gören kadınlar bu tip erkeklerle takılmaya devam etsin, tencere-kapak ilişkisi. KS sitesinin orijinali olan girlsaskguys. com sitesinde de tartışılıyor bu, ve kadınların konuya bakışı Türk kadınından fersah fersah ileride. "İlk buluşmada bile benim hesabımı ödemesini istemiyorum" diyor kadınlar, nedeni de "ikinci buluşma olmazsa erkeğin parasını yemiş gibi hissetmek istemem" diyor. Bir başkası da, "kendi hesabımı da erkeğe ödetirsem ikinci buluşmanın olup olmayacağına karar vermek için kendimi özgür hissedemem" diyor.
Erkekler ya da kadınların bu ülkede gerçekten aşkı bildiğini sanmıyorum. kimisi parası olana kimisi yatırım aracı gibi gördüklerini seviyor maalesef
Evet, sonuç olarak kendimizden, zamanımızdan, paramızdan vs bir şeyler ayırdığımız kadın daha önemlidir
Yatırım yapmaktan kastedilen ekonomik degil , duygusal olarak paylaşım icinde olunan , bir noktaya gelmek icin emek sarfedilen.
Yok ya ortada bir yanlış varsa, yatırım falan dinlemem silerim.
Hayır sevmediğim birine içimden hiç bir şey yapasım gelmez paramı da sevgimi de harcamam
esra ezmeci benim ya... neyse agzimi bozmiyim simdi
Öyle olmayabiliyor hatta öyle olmayanları seven daha çok çıkar.
Selam gadası 🙃
Yani öylede denebilir.
Zannetmiyorum ben öyle değilim. Kadına zaten bir yatırım yapmam, kadını yatırırım.
Bence kadınlar yatırım yapmak için seviyor servet avcısı ünlü çok var
Yatirimdan kastin iliskiye ilan emekse evet hoslanir.
Yani yatırım yaptım boşa gitmesin diye düşünüyoruz bazen
Başımı ağrıtmayan beni düşünen kızları severim
O kadın baya saçmalıyor
Yatırım derken açarmısın biraz
değişir bu :D
Ne yatırımı?