Sevgilim benden ayrıldı ve ayrılma sebebi ne mi?

Bugün sevgilimle oturuyorduk işte telefonuna baktığımda çalışma yerinden bir çocuk mesaj atmış işte hikaye atmıştı benim kız yeğenini paylaşmıştı, çocukta maç izliyor işte çocuk diye cevap vermiş ve benim kız bir şey yazıp çocuk kalp beğenisi atmış bende kızdım bu çocuk ne hakla sana mesaj atar nasıl atar kalp atacak samimiyet nerden geliyor falan diye kızdım neyse daha önce de çalıştığı yerdeki ekmeği düzenlemiş sana özel böyle düzenledim diyip wpden yazmıştı ben kızmıştım tabi ama sonra üstünü örttüm beni biliyor vs diye daha önce de bileklik almıştı ve benim ki herkese aldı dedi ve ben yine kızdım bu çocuk tam kardeşim vs diye sonra bugün hepsi birikince kıza biraz surat astım sonra o asmaya başladı ve ayrıldı benden heryerden engelledi. Benim İnstagramdan tim fotoğrafları kaldırdı, tarihi sildi ve engelledi ben mi hatalıyım anlamadım

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kıskançlık değilmiş. Bende bu samimiyet ona nerden geliyor. Sana özel yazacak kadar, sana kalp atacak kadar bu samimiyet nereden geliyor dedim ve baya kızdım
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış mı yaptım bilmiyorum. Ama keşke sussaydım diyorum şu an baksana ayrıldı benden resmen
Sevgilim benden ayrıldı ve ayrılma sebebi ne mi?