Sevgilimi severek terk ettim niye boyle oldu?

8aydir cikiyoruz aileisyle tanistirdi onlarda kaldim 2hafta. O da benim ailemle tanisti. 21Yasindayiz
Benim icin okulunu degistirecekti sehir degistirip yanima gelecekti. Ama bu aralar amcasi hastaydi olmek uzereydi bana o kadar kotu davrandi ki haksiz yere, bir suru kufurler etti agiza alinmayacak hakaretler etti kolumu sıktı mosmor yapti. Sonra pisman olup ozur diledi seni seviyorum cok seviyorum dedi ama bir insan sevdiğine o kadar zulum eder mi?
Ozur diledikten sonra gene ayni seyi yapti.
Aylar once bir yere basvurmustum yaz tatilinde calismak icin, mulakata cagirdilar gitmeyecem dedim. bir ton kufur etti benim neden haberim yok sen beyinsizsin o... sun falan bir daha bana mesaj atma dedi. Tam o gun amcasi vefat etmisti. Siniri gecince kendine gelip sirnasacakti ama bende dayanamadim ve dedim ki senden ayrilmak istiyorum. Yeter artik sen yoluna ben yoluma dedim. Butun hesaplarimi sildim watsabi falan onu da engelledim. Ailemin numarasini biliyor istese arayabilir, beni de arayabilir engellemedim. Ama cok bunaldim. Daha once de böyle bir ayrilik yasadi 10gun sonra dayanamadi yalvard cok seviyorum nolur birakma diye. Gene pisman olur diye düşünüyorum. Cunku kalbim cok kirik. Gelirse nasil davranayim ne diyeyim. Onu cok seviyorum ama bana boyle kotu davranmaya hakki yok
Sevgilimi severek terk ettim niye boyle oldu?