Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 3 yıl boyunca tek taraflı sevdim ölecek kadar geleceğim dedi gelmedi ve sevdiği kız ile olan fotoları mesajları attı dünyam başıma yıkıldı sabaha kadar hüngür hüngür ağladım hastalandım neler çektim ve şu an evleniyor elbise ayarlıyorum 😃 ondan sonraki yarabandı olarak kullandı yarı yolda bıraktı kandırdı ayrılmak istedi yalvardım umursamadı sildim heryerden sonra bı baktım kendi yazmış ama umrumda değil çünkü çok kırıldım ona senin anlayacağın gerçekten değmiyorlar birgün anlarsın sil gitsin üstüne gittikçe değer verdikçe kendilerini bir şey sanıyorlar gidenlere yol verki gelenlere yer açılsın
112 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten haklısın tamamen silmem de mesafeli olurum iyiliği de oldu ama dediğin gibi olan değer verene oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ben yarabandı olarak kullanana o kadar değer verdim saygı gösterdim dobra davrandım ama hiç umursamadı ve sildi bende tamamen vazgeçtik ten sonra yazmış eklemiş ama önemi yok sende öyle yap yoksa sen üzülürsün pişman olursun
Soran+1 yılBen 15 yıldır tanıyorum ikimizde bedensel engelliyiz kas hastası engeli ağır evlendi boşandı aslında evli olduğu dönemlerde görüşmüyorduk boşandıktan sonra görüşmeye başladık onun gittiği tedavi merkezine gidiyorum ama işte geçen gün özel şeyler konuşmak istedim düşünmek istedi sonra da olmaz dedi sanırım ümit ettim.
Cevap sahibi+1 yılKısacası günahını almayayım ama kullandı seni Allaha havale et ya da başka birini bulmuştur boş ver sil gitsin değmez napcaksin böyle birini daha duygularında emin bile değil
Soran+1 yılGerçi benim de isteğim normal değildi aslında hep benden sana dost olur ama aşk olmaz diyordu o gün gece öyle deyince 🥺
Cevap sahibi+1 yılKardeş unut sil gitsin boş ver
Soran+1 yılSonrada diyor ki ben sana Ümit vermedim
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı sil gitsin
Soran+1 yılPeki İnstagram da duruyor ama herşeyini sessize aldım olur mu yani şimdi istediği olmadı da sildi demesin
Soran+1 yılBirde faydası oldu ek tedavi hakkım olduğunu bilmiyordum sayesinde iyi yere gittim
Cevap sahibi+1 yılNe derse desin bilsinki sen ondan vazgeçtin sil herşeyi Allaha havale et yoluna bak düşünme boşu boşuna
Soran+1 yılCinsellik konuşmayı istemek doğru değil ama oda düşünmem lazım deyince izin ver gibilerinden şeyler söyleyince ben de kabul eder sandım
En İyi Cevaplar
+1 yılBak canım öncelikle seni istemeyen birini sen asla istemeyeceksin tamam mı Bu konuda kendini kesinlikle bir sınır noktası belirle o sınırı aşma o Instagram'da bahsettiğin fotoğrafı da kaldır seni istemeyen birisinin fotoğrafı senin özel Instagram hesabında durmasın sana değer verene değer vermeyene verme kimse için hayatında hiçbir şeyi değiştirme Bu fizik tedavi merkezin olsun hayatındaki bir karar olsun her şey için geçerli hiçbir şeyini değiştirme değer ve sevgi karşılıklı olunca güzeldir karşılık bulamadığın hiçbir şey için kendinden fedakarlık etme canım tamam mı bırak ne hali varsa görsün onu hiç muhatap olma kendine ilgilenme onunla yazarsa da böyle normal günlük muhabbet işte ne yapıyorsun ne ediyorsun falan gibisinden sen de ona o şekilde cevap ver konuyu kapat yani seninle ilgilenmeyen başkasıyla ilgileniyordur. Bu tür şeyleri kafana takma Çok geçmiş olsun bu arada sen tedavinle ilgilen hayatında kendi sağlığından başka hiç kimseyi düşünme ve umursama 💚
13 Yorumla
Soran+1 yılAyy teşekkür ederim ☺️ zaten söyledim de olursa ayarlama yapacaklar, olmazsa da mesafeli olurum yeter, tabi benimde istediğim şey normal bir şey değil ama umut ettim
- +1 yıl
Hayatın da hep güzellikler olsun inşallah
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılgayette doğru karardır. kötü atıştırmalıklarıda çok severiz ama zararlı olduğu egrçeği değişmez...
17 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.
Yani cinsellik konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.
birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm
Teşekkür ederim sence instagram’da tedavi merkezinde çekilmiştik fotoğraf var etiket yapmıştım sence sileyim mi?
- +1 yıl
kalsın yaşadıkların kötü şeyler değil ki güzel tatlı anı olarak kalsın bence daha hayatın abi ton insan girer
Soran+1 yılTakip ettim seni
- +1 yıl
teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılAma fotoğrafı sildim
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Senin durumumda olan bir insan için moral çok önemlidir. O yüzden her yerden uzak durman onu uzak tutman daha iyi olur. Her kul kendi kaderini yaşar. Senin bu durumun bile çoğu insanın hayali olabiliyor. Bunun farkında olacak kadar olgun bir yapın var. Hele şu tedavin güzel geçsin. Belli mi olur o kızdan daha iyisini seni daha iyi anlayan birine denk gelirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sence Instagram da olan fotoğrafı silmem gerekiyor mu? Tedavi merkezinde çekilmiştik
- +1 yıl
Bence o kalsın sonuçta hatıra denen şeyi de unutmamak gerekiyor. Önemli olan duygusal bağı koparmayı bilmektir
Soran+1 yılAnladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılDoğru bir karar vermişsin bence. Uzak durup hayatına yeni bir yoldan bakman belki daha güzel süprizler getirecek. Bunu bilemezsin, hayat her gün yeni bir başlangıç.
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın çok teşekkür ederim hatta aynı tedavi merkezinde birlikte çekildiğimiz fotoğraf vardı Ben ona etiket yapmıştım o fotoğrafı da kaldırdım sence doğru mu yaptım
- +1 yıl
uzaklaşma niyeti için bence mantıklı bir hamle. Fazla üstüne düşünme hayatın için yapabileceklerine odaklan derim.
Soran+1 yılSorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.
Yani cinsellik konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.
birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm
Seni istemiyorsa zorlamanın anlamı yok. Vazgeçmek zorundasın. Onunla ilgilenmeyi bırak, sağlığına odaklan sen. Nasibinde varsa olur zaten faza kasma.
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki İnstagram da profilini sessize aldım hatta tedavi merkezinde çekildiğimiz fotoğraf falan vardı o da dursun mu sileyim mi biraz çocukken mi olur
Soran+1 yılÇocukça mı davranış olur
Soran+1 yılPeki ınstagram'dan sileyim mi
Soran+1 yılAma beraber çekildiğiniz fotoğrafı kaldır diyorsun doğru mu
Soran+1 yılBu sefer bir şey demez mi işte benden menfaat alamadı da sildi diye
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAçıkçası benim de isteğim normal bir şey değildi sanal bir şeyler yaşamak istemiştim oda izin ver düşüneyim kendime izin vermem lazım gibilerinden şeyler söyleyince ben bende ümit ettim sonradan da istemiyorum deyince kötü oldum, birde ümit vermedim diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun ama 14 yıl bir insanı severek iyi sabır göstermişsin umarım mutlu olacağın insanı bulursun , ama seni istemiyorsa eğer yapabilirsen arkadaş ol
119 Yorumla
Soran+1 yılYani zaten aramızda arkadaşlık vardı ama geçen gün aramızda bir mevzu geçti ben kendisinden özel bir istekte bulundum başlarda kabul etmedi sonra da düşünmem için bana zaman ver dedi zaman verdiğimde de istemedi bu durumda beni kötü yaptı ve daha sonrasında da iki gün sonra sevgilim olursa ne yapacaksın dedi ve iyice kötü oldum, aynı tedavi merkezine gidiyoruz fakat kendisinden bir süre uzak kalmak için aynı günler gitmemeyi düşündüm bir de acaba Instagram hesabını sessize aldım yani ben onun gönderilerini görmüyorum dolayısıyla beraber çekildiğimiz bir fotoğraf da vardı sence onu kaldırmalı mıyım
- +1 yıl
Eğer seni istemiyorsa yapacak bişiy yok biliyorum 14 yıl uzun bir zaman
Soran+1 yılAçıkçası benim de isteğim normal bir şey değildi sanal bir şeyler yaşamak istemiştim oda izin ver düşüneyim kendime izin vermem lazım gibilerinden şeyler söyleyince ben bende ümit ettim sonradan da istemiyorum deyince kötü oldum, birde ümit vermedim diyor
- +1 yıl
Anladım ama durum değerlendirmesi yapmak gerek
Soran+1 yılŞimdi aynı saatte tedaviye gitmeme kararı aldım
- +1 yıl
Peki hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılSence Instagram'da ki fotoğrafı silmem gerekiyor mu
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAma derse ki işine gelmedi sildi
- +1 yıl
Biraz bekle o zaman
Soran+1 yılTamam birde bana hep arkadaşlık dostluk dedi aslında ama cinsellik konusunda düşünmek isteyince umut ettim sonradan üzüldüm
- +1 yıl
Anladım dost olarak gör o zaman
Soran+1 yılAma işte ümit verir gibi konuştu üzüldüm
- +1 yıl
Karar vermiş sende yoluna bak artık
Soran+1 yılAnladım peki aynı zamanda tedaviye gitmemek normal
- +1 yıl
Evet artık durum değerlendirmeni yap ona gôre
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılTakip ettim seni
Dogru karar onun ilgisi yoksa, birde onu ve kendini daha fazla daraltıp üzmeye gerek yok kralım. Hem kendini topla hem farklı işler edin ki unutmana yardımcı olsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılZaten tedaviyi ayarlayan kişilere de söylüyorum
Soran+1 yılPeki İnstagram da duruyor ama herşeyini sessize aldım olur mu yani şimdi istediği olmadı da sildi demesin
Soran+1 yılBirde faydası oldu ek tedavi hakkım olduğunu bilmiyordum sayesinde iyi yere gittim
Soran+1 yılYazarsa mesafeli olurum tedavi de de görmem zaten İnstagram profilini sessize aldım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevdiğin birisinden uzaklaşıyorum? Bir sıkıntı mı var? İstersen konuşabiliriz mesajda sana iyi gelecekse abi
112 Yorumla
Soran+1 yılDetay da yazmıştım da yazarım
- +1 yıl
Detayı görmemişim çok pardon bir dakika okuyup ona göre fikrimi söyleyeceğim
Soran+1 yılTamamdır mesaj da da yazdım
- +1 yıl
Bak abi seni istemeyeni sen hiç isteme uzaklaşmak gerçektende en iyisi
Sonradan seni arayacak değerini anlayacak ama o zaman geç olacak işte
Hem belki de o senin için hayırlı değildir ki böyle oldu hani senin için uzaklaşmak en iyisi gibi gözüküyor
Umarım üzüntün geçer Allah umarım kalbine ferahlık verir bu konuda
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
Ne demek teşekküre bile gerek yok
Asıl böyle günlerde insan destek duyar
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Sende de abi
- +1 yıl
Senden*
Soran+1 yılSence Instagram'da olan fotoğrafımız vardı silmem gerekiyor mu
- +1 yıl
Tamamen uzaklaşmak istiyorsan abi silmelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılUzaklasmak doğru seni istemiyorsa ama hala bir umut var der isen uzaklasma o umut atesi ani bir kivilcimla yanabilir 😌
17 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle böyle bir şey yok hatta kız şunu dedi yani iki gün sonra benim sevgilim olursa ne yapacaksın dedi böyle diyen bir kızla sen nasıl bir umut bekliyorsun
- +1 yıl
O zaman boş ver
Soran+1 yılHayır yani Bir de mesela ben cinsellik konuşalım diyorum başında kabul etmiyor sonrasında diyor ki bana düşünmek için zaman ver bir gün sonra da diyor ki hayır ben yapamam madem yapamayacaksan niye zaman istiyorsun
- +1 yıl
Aman aman uzak dur kafası güzel bunun 😀
Soran+1 yılYa işte öyle Instagram da Mart 2021 de çekilen fotoğrafı silmem gerekiyor mu
- +1 yıl
Fotoda sadece o varsa sil baskasi varsa silme onu cok onemsiyorsun sanmasin simdi havalara falan girer
Soran+1 yılİkimiz vardık
- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen birine neden yakın durasın?
Sevdiğin insandan uzaklaşmak elbette zor ama senin için en iyisi buysa yapmalısın16 Yorumla
Soran+1 yılHani arkadaşlık falan da dedim ama aramızda bir şey geçti düşünmem lazım dedi ama olmaz dedi
- +1 yıl
Ben arkadaşlık olacağını da zannetmiyorum
Soran+1 yılYani eskisi gibi olmaz ama iyiliği de oldu mesafeli olurum
- +1 yıl
En doğrusunu sen bilirsin içinden nasıl geliyorsa
Soran+1 yılAma aynı saatte aynı günde tedavi almam pek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru yapıyorsun. Seni istemeyeni hiç isteme.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sence instagram'da tedavi merkezinde çekilmiştik fotoğraf var etiket yapmıştım sence sileyim mi?
- +1 yıl
Çok rahatsız olduysanız silebilirsiniz. Ama önemli olan mesafeli davranabilmek .
+1 yılHayır bence değil sevdiğimiz insanlarla huzur buluruz. Ama tek taraflı sevgi ise uzak durulmalıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yılsorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm- +1 yıl
Sadece yakın arkadaş arak görmüş sizi. Duygusal anlamda bisey hissetmemiş size. Bence üzülmeyin
Soran+1 yılAma işte önce düşünmeme izin ver dedi bana zaman ver dedi ondan belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsa uzak durmak en doğru su kendine eziyet etme bence
17 Yorumla
Soran+1 yılSence Instagram da olan fotoğrafı silmem gerekiyor mu?
Açıkçası benim de isteğim normal bir şey değildi sanal bir şeyler yaşamak istemiştim oda izin ver düşüneyim kendime izin vermem lazım gibilerinden şeyler söyleyince ben bende ümit ettim sonradan da istemiyorum deyince kötü oldum, birde ümit vermedim diyor- +1 yıl
Şimdi konuyu tam bilmediğim için ne desem bilmiyorum ne kadar doğru olur. ama bence şu durumda en iyisi uzak durmak diye düşünüyorum
Soran+1 yılSence Instagram'da ki fotoğrafı silmem gerekiyor mu
- +1 yıl
Evet bence sil
Soran+1 yılPeki demez mı işine gelmedi sildi menfaatçi diye
- +1 yıl
Gerçekten istemiyorsa seni demez
Soran+1 yılAnladım
Seni sevmeyen birisini zorla kendini sevdiremezsin. Kararını doğru vermişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani zaten aramızda arkadaşlık vardı ama geçen gün aramızda bir mevzu geçti ben kendisinden özel bir istekte bulundum başlarda kabul etmedi sonra da düşünmem için bana zaman ver dedi zaman verdiğimde de istemedi bu durumda beni kötü yaptı ve daha sonrasında da iki gün sonra sevgilim olursa ne yapacaksın dedi ve iyice kötü oldum, aynı tedavi merkezine gidiyoruz fakat kendisinden bir süre uzak kalmak için aynı günler gitmemeyi düşündüm bir de acaba Instagram hesabını sessize aldım yani ben onun gönderilerini görmüyorum dolayısıyla beraber çekildiğimiz bir fotoğraf da vardı sence onu kaldırmalı mıyım
Açıkçası benim de isteğim normal bir şey değildi sanal bir şeyler yaşamak istemiştim oda izin ver düşüneyim kendime izin vermem lazım gibilerinden şeyler söyleyince ben bende ümit ettim sonradan da istemiyorum deyince kötü oldum, birde ümit vermedim diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru karar vermişsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki İnstagram da duruyor ama herşeyini sessize aldım olur mu
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uzaklaşmak doğru karar. Sevgi asla tek başına bir çözüm değildir.
11 Yorumla
Açıkçası benim de isteğim normal bir şey değildi sanal bir şeyler yaşamak istemiştim oda izin ver düşüneyim kendime izin vermem lazım gibilerinden şeyler söyleyince ben bende ümit ettim sonradan da istemiyorum deyince kötü oldum, birde ümit vermedim diyor
+1 yılSeviyorsun tamam çok normal bişey bu ama karşılıksızsa anlamı kalmıyor bunun tek taraflı ilişki olmaz seni istemeyen birni sen niye isteyesin demi verdiğin karara devam et hiç bozma seni de hakedecek biri çıkar elbet üzme kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sence Instagram da olan fotoğrafı silmem gerekiyor mu? Tedavi merkezinde çekilmiştik
- +1 yıl
Ben olsam silerim hayatımda yeni biri olacak illaki ona saygısızlık olmasın
Soran+1 yılSevgilim değildi aslında
+1 yılKendini bir kimseye ısrarla sevdiremezsin. Seven her türlü sever. Bence hayatını o insanı bekleyerek karartmayı bırak.
11 Yorumla
Uzaklaşmak en iyisi zor gelir ilk başta ama alışırsın zamanla
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSenin hayatın depresyon 🤣🤣 kız peşinde ölüp gideceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünüyorsun peki
- +1 yıl
Kasma koyver gidenin yolu açık olsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana değer vermeyen birine bu şekil üzülmek yakışmıyor sana doğru olanı yapmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Sorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
+1 yılUnut gitsin artık onu. Yeni hayata başla
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Instagram da fotoğrafımız vardı silmem gerekiyor mu tedavi merkezinde çekilmiştik
- +1 yıl
Evet onunla ilgili herşeyi silersen daha çabuk unutursun
Soran+1 yılYani hiç sevgilim olmadı aslında ama yaptıkları çok üzdü
Soran+1 yılsorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Doğru
14 Yorumla
Soran+1 yılSence Instagram'da olan fotoğrafımız vardı silmem gerekiyor mu
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
+1 yılDoğru yoldasın
11 Yorumla
Soran+1 yılİnstagram da profilini sessize aldım beraber çekildiğiniz fotoğrafı vardı 14 yıllık arkadaşlık diye sileyim mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar