Çok seven birinden ayrılmak?

Arkadaşlar Merhaba; Sizlerle benim sorunumu paylaşacağım lütfen okuyun :( birazda düşüncelerinizi merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız :( 2 yıldır birlikte olduğum insandan tamamen ayrıldım bugün. Aynı iş yerinde calısıyorduk daha dogrusu şirket amcasının bu da yanındaydı. Dayısı kaza sonucu vefat edince büssürü borçlar kaldı bunların üzerine. İlişkimizin ilk zamanlarından beri birbirimize evlilik niyeti ile yaklaştık ama borclardan sıkıntılar sebep hiç bir zaman bana bekledigim ilgiyi degeri vermedi arkadas ortamlarında olsun kız kardeslerinin yanında olsun yalnız kaldıgımızda olsun çoğu zaman beni yalnız bırakırdı umursamazdı azarladı çok mutlu ettiği günlerde oldu hayatımda ilk defa yasadıgım günler.. bende çok sevdim onu ve hep sabrettim... sürekli psikolojim bozuk sana bir gelecek veremeyeceğim fakir kalacagız o olcak bu olcak diye ayrılıp gidiyordu sonra yıne yapamıyorum cok seviyorum diye kendi geliyordu ve kabul ediyordum.. en sonunda ramazan bayramında bir gitti bende bir daha geri gelme dedim yüzüğümü alıp geleceğim dedi bende istemıyorum artık dedim ama o günden beri sürekli peşimde sürekli mesajlar atıyor ben bir iki cevap verdim eskisi gibi sevgim kalmadı erittin tükettin yavas yavas sogukluk var ne yapsam olmuyor dedim ama en sonunda o kdr bitirmişim ki 6 ayda resmen soğudum :( o kadar cok sevdiğim adamdan yavas yavas sogudum.. ben seninle evleneceğim senden baskasını sevemem 2015 te ailenden isteyeceğim seni... sevdiğim kadın için bütün mücadelemi vereceğim cok hatam var hepsini telafi edeceğim yemin ederim değişiyorum asla olmayacak bir daha kıymetini çok iyi anladım diyor surekli ama ben ayrılmak istediğimi bir daha aramaması gerektiğini söyledim bir türlü tekrar ısınamıyorum tekrar istemıyorum :( bu hali cok içimi acıtıyor ama yinede yapamıyorum acaba son bir şans vermeliyim sizce biraz uzun oldu ama lütfen fikirlerinizi söyleyin :((( ?
Çok seven birinden ayrılmak?