Hayatımda kimseyi istemiyorum ama arada da duygusal boşluğa giriyorum sizce ne yapmalıyım?

Daha önce üç kez sevgilim olmuştu kısa sürdü ikisi de sevgilileriyle kavga etmişti unutmak için çıkmışlar benimle barıştıklarında terkettiler beni. Diğeri de zaten başka sevgilisi var benle de çıktı ama benim onun sevgilisi olduğundan haberim yoktu sonradan öğrendim. 2 terkedilme 1 aldatılma yaşadım. Hevesim kalmadı o yüzden çünkü küçüklüğümden beri ailemden de ilgi görmemiştim sevgili olunca azıcık ilgi görsem bile çok mutlu oluyodum ama kandırılınca daha kötü oluyorum. Yaş 30 a gelmek üzere ama arada bakıyorum evli çiftler var ya da anne çocuğunu gezdiriyor ya da baba çocuğunu gezdiriyor bende özeniyorum benimde çocuğum olsa keşke ailem olsa evlensem diye filan bazen sevgilileri görüyorum bazenn yalnız kalınca da konuşacak kimsem olmadığını farkediyorum üzülüyorum. Biriyle tanışayım diyorum ama yine aynı şeyleri de yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Hayatımda kimseyi istemiyorum ama arada da duygusal boşluğa giriyorum sizce ne yapmalıyım?