kocam çok odun hiç romantik değil ne bir tatlı söz söyler ne de hediye alır bunların hiçbirini yapmaz canım bişey çeker almaz dışarda yemek isterim evde yeriz der artık kaldıramıyorum artık bunları hiç mutlu değilim onunla uyuyasım bile gelmiyo ondan gizli eve tatlı vs alıyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmeden önce romantik, evlendikten sonra odun olduysa bu konuda kesinlikle haklısınız ama odun birisi olduğunu bildiğiniz halde evliliğe adım attıysan pek bir şey diyemem ama genede romantik, aşkını, sevgisini belli eden bir eş istemek elbette sizin en doğal hakkınız diyebilirim. Bu durumda yapılması gereken şey onu bu konuda uyarmanız ve gerekirse ortaya tepkinizi koyacaksınız ki bu durumun sizin için ne kadar önemli olduğunu görsün belki aklı başına gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAh ah ah ah hata etmişsin evlenmeden önce neden kendisini uzun süre iyice tanıyamadın şimdi acısını çekiyorsun işte iyi kötü katlanmak zorundasın dicem ama katlanılmaz böyle bir duruma da bence sen al eşini konuş karşılıklı bak ben bir insanım seni nasıl mutlu ediyorsam seni nasıl bir erkek bir insan yerine koyuyorsam sende beni koymak zorundasın de gerekirse yüz verme hatta birlikte bile yatma biraz aklı başına gelsin olmaz böyle ilişki insan sevdiğine karşılıklı değer vermeli konuya gelirsek belki parası yoktur onu anlarım ama insanın hiç mi birikmiş parası olmaz onu da anlamış değilim ya
04 Yorumla
Soran+1 yıldurumumuz iyi kendine kuruyemiş falan alıyo bana çikolata bile aldığını hatırlamıyorum
- +1 yıl
O zaman çekip söyle ben çikolata istiyorum de ben de evliyim bayansal dönemime girdiğim zaman bile çikolatalar alıyor senin kocan hayda hayda alması gerekiyor birde kadını olacaksın
- +1 yıl
İste kafasına vura vura aldır canım başka türlü beyni basmaz bunların eşini biraz benim eşime benzettim.
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler romantik olmayı bilmez. Mesela babam tatlı sözler söylemez iltifat falan ettiğini çok duymazsin. Ama evde bı şey yiyeceği zaman anneniz yedi mi ona da var mı diye sorar. . Bı şey alırken o şu rengi sever ondan alın gibi şeyler der. Yani sevgisini hissettirir düşünür annemi.
Geçen haberlerde gördüm birisi karısına böbreğini vermiş. Böyle adam sevdiğini söylemese de olur. Ama hem kaba kötü davraniyir hem de hissettirmiyor da cok bi sey diyemem. Bu durumun seni üzdugunu onunla paylasmani tavsiye ederim sadece
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu yoğun çalışıyor, bir şeyler onu yoruyor olmalı. Ya da kafasına bir şeyleri takıyor bence böyle koparma hemen ipleri, yanında ol ve problemin kaynağına inerek çözümlemeye çalış.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır yoğun çalışmıyor ona ilgi gösteriyorum bana bunların hiçbirini yapmıyor insan karısına 1 tane çikolata bile almaz mı onu bile yapmıyo kafayı yicem artık
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisin?
Soran+1 yıl2 senedir
- +1 yıl
Bir problem var o zaman söylettir ona..
Soran+1 yılkonuşucam yarın herşeyi doldum artık
- +1 yıl
Bak problem yaratma! Problemi ilk başta ortaya çıkar, bağırmadan.. Sorunun temeline in.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentileri karşılamıyorsa yapılacak şey belli erkekler nasıl kendilerini tatmin edemeyen bir kadından ayrılıyorlar kadında kendini tatmin edemeyen bir erkekten ayrılabilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
22 Yorumla- +1 yıl
Ufak bir ayrıntı var yalnız. Evliyim demiş.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu Bebeğim evililerinde mutlu olma hakkı var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle evlilik yürümez bir yuva olmaz evlilik bu değil çocuğunuz olsa mutlu sevgi dolu bir evde buyumucek boşanmanı öneririm sen değerlisin ve değerini bilecek biriyle olmalısın bir ömür böyle geçip gitsin mi istersin yoksa seni mutlu eden deger veren biriyle bir ömürü dolu dolu yasamak mi istersin
00 YorumlaYaptıkları tabi dogru degil. Ama erkekler kendilerini tatmin etmeyen kadınlara iyi davranmıyor. Bastırılmış libido, sinirli ve gergin olmalarını saglıyor. Cinsel hayatınız nasıl şu an merak ettim dedigim gibimi diye
07 Yorumla
Soran+1 yılonunla seks yapasım bile gelmiyor
- +1 yıl
Nokta atısı yapmışsın beravo
- +1 yıl
İşte seks hayatını düzeltmeye bak. İlk adımı sen at. Seksi giyin 2 günde bir cinsellik yaşa bak nasıl düzeliyor. Evliligin %80. Cinselliktir. O olmadımı bitmiştir evlilik. Bedenler uzaklaştıkça ruhlar da uzaklaşıyor. Sen evliligini kurtarmaya bak dediklerimi yap baktın yine olmuyor boşan.
- +1 yıl
Kesinlikle Katılıyorum
- +1 yıl
Baya çözmüssun erkekleri rahatlatıcaksı ki onunda kafası rahat olsun yüzü gülsün bak ozm nasıl degisiyor
+1 yılönceden de böyle ise kabul ederek aldın demektir. sırf evlenmek için evlendin de diyebiliriz. yok değişti diyosan yontacaksın söke söke başını şişire şişire öğreteceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılönceden böyle değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden once tam tersiydi. Diyorsan şimdi öyle yapması normal değil, şimdi hemen adamı asmayalim malum durum sartlar zor hayat pahalliligi diz boyu geliri nasıl bunların hepsini bilip öyle yargılamak da fayda var
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa boşan bence çünkü çocuk olunca bide zorundalık giriyor araya, mutlu olmak her kadının hakkı canım seneler geçince çok pişman oluyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBebce bu konularda konuşmalısınız. Çünkü bu tür bir evlilik sürmez. Senin ona olan soğukluğun zamanla onun da sana soğumasını ve birbirinizi belki boşanmadan aldatmaya yönlendirir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYani şu klasik şeyi demeden olmayacak. Gözün kapalı evlenmiş olamazsın değil mi, yani bunu görmeden bilmeden mümkün değil imza atman. Hani değişir kafası ise geçmiş olsun...
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen neden eşine hediye almıyorsun? Neden adamı yemeğe götürmüyorsun?
İşinize gelince dünyanın en nazlı kaprislisisiniz, işinize gelince eşitiz, kadınlar kadar iki yüzlü bir varlık daha yaratılmamıştır eminim ki
02 Yorumla
Soran+1 yıldenemedim mi sanıyosun benim neler çektiğimi bilmeden klavyeden yazmak kolay tabi !
Cevap sahibi+1 yılo halde haklısın, eşinde sıkıntı var, hakkını da veririz yani sıkıntı yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. odun oldukça fazla bu ülke de :D merak etme adım başı hem de erkekliği ile övünen var hayır dağları mı yarattın dünyayı mı sen belirlemedin bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan odunsa seni mutlu etmiyorsa böyle evlilik yürümez dışarı çıkarmıyorsa vakit ayırmıyorsa tatlı söz söylemiyosa öyle erkekle hayat geçmez hanfendi
27 Yorumla- +1 yıl
Aynen olmuyor öyle erkekle
- +1 yıl
Evet olmaz öyle erkekle kadınla ilgileneceksin
- +1 yıl
Abi lafa gelince hepiniz çok iyi biliyonuz da uygulamada mal gibi kalıyorsunuz. İkna etme döneminde her erkek her boka evet haklısın aynen diyor sonra ilişkiye başlıyoruz ilk günden mallıklara da başlıyorlar.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine laf da değilim ben neysem oyum herkes gibi değilim kadınlar benim için değerlidir rabbim kadınları iyi vermiş sizde iyi ki vermiş mal değilim
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine kadını mutlu edemeyen erkek adam demem kadınlar melektir
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine evlimisiniz
- +1 yıl
Mutlu edemeyen adamla seks olmazki
+1 yıluzun lafın kısasını barış abi söylemiş uzun zaman önce: altın çöpe düşse değerini kaybeder mi, tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi?
11 Yorumla
+1 yılGecmis olsun , kocanizi iyi secmelisiniz bence , etraf oluk oluk romantik , tatli , sempatik , erkek doluyken , yazik olmus
00 Yorumla
+1 yılBence sen yap önce ona senden örnek alir yapar ve baktin yapmiyor konus ilgi istiyorum de acık acık konuş ona bahset bu durumdan
00 YorumlaGeçim derdi çok zor belki de eşinizin sıkıntıları var size diyemediği onunla konuşmayi denediniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durumumuz iyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al sen götür, ben yapmadım eşim yaptı deyip, onu cesaretlendireceksin. Her şeyi erkekten beklemeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Aslan burcu bencil ve egoisttir senin burcun ne çok üzüldüm ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbalık
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Bunları yapmak için ekonomik durum müsait mi? Belki gelecek kaygıları ve yatırım planları var.
07 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum zaten
Soran+1 yılkocam 14 buçuk ben asgari ücret alıyorum
Soran+1 yılkendi evimiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana bunu yaşatan adam seni hal etmiyor. Severek evlenmediniz sanırım?
10 Yorumla Tatlıyı bile gizli alıyosan ne anlamı kalfı evliliğin
10 Yorumla
+1 yılBir tatlıyı alamamakta gönül fakirliğidir der susarım eşine...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSne onu mutlu etmeyi dene hak et sonra mutlu olmayı bekle
04 Yorumla- +1 yıl
Bazılarını mutlu etsende olmuyor, sen mutlu et dur sürekli o mutlu sen mutsuz, yani uzun lafın kısası odunu ne kadar yontsanda yine odundur. herkes aynı değil tabii
- +1 yıl
@ZorHayalllllll illaki öyle olduğuda oluyordur Bi denesin sonra beklentiye girsin olmazsa ayrılır zaten
- +1 yıl
Bilmem zannetmiyorum tecrübe konuşuyor
- +1 yıl
@ZorHayalllllll tecrübe derken kim. İçin?
- Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılahhh pep böyle kıymet vermiyebleri buluyorsunuz bize yüz vermiyorsunuz 🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSeçen sen yakınan sen. Tanımadan evlilik yapmış gibisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKış mevsimi geldi yakarsın artık. İşin şakası Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanı ondan habersiz burada paylaşmışsın, bu aldatmaya girmez mi? Bak aşağıya kocanla ilgili ne kadar kötü yorum yapmışlar...
Allah yardımcın olsun.021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocasından habersiz yapması aldatmaya girmez mi sonuçta? her şey fiziksel olunca gerçekleşecek diye bir şey yok
- +1 yıl
Şu kişiden hoşlanıyorum falan dememiş ki bi aldatma durumu yok. Sadece bazı konularda eşinden şikayetçi onları yazmış. Sen aldatmak nedir tekrar bi araştır bence
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnn her erkeğe aynı pencereden bakan bir kız daha, madem böyle düşüncen var evde kaldın desene, uğraşılcak biri değilsin
Cevap sahibi+1 yıl@kırmızılego tamam kanka sensin
- +1 yıl
Evet benim
Cevap sahibi+1 yılNe bu tavır almalar, kızların ilgisini çekme falan mı
- +1 yıl
Ne ilgisini çekicem yaa sadece aldatmak nedir yanlış biliyosun bunu söyledim
Cevap sahibi+1 yılKnka bende şunu söylüyorum, aldatmak neden sadece fiziksel olarak nitelendiriliyor, bu da yanlış bir şey değil mi?
- +1 yıl
Aldatmak evet sadece fiziksel olmaz. Biriyle yazışmak sanal ilişki de aldatmaktır ama soruyu soran kişinin böyle bir durumu yok. Sen onu anlamamışsın
Cevap sahibi+1 yılYok yok siz beni anlamadınız neyse. Empati yapamıyorsanız elimden bir şey gelmez
- +1 yıl
Sen empati yapamıyosun. Eşinden şikayetçi olduğu konuyu yazmak aldatmak değildir
Cevap sahibi+1 yılEşiyle konuşmadan burada paylaşmak peki, aşağıda kocanı aldat vs. kötü yorumlara ne demeli peki? Diğer yorumlara baktın mı
- +1 yıl
Eşiyle konuşmadan burada paylaşabilir bi fikir yol arayışıdır bu. Lakin diğer "kocanı aldat" vb yorumlar o kişilerin kendi terbiyesizliğidir
Cevap sahibi+1 yılSonuçta bunu istememiş olsa bile kocasına laf gitti
- +1 yıl
Kocasına giren çıkan yok giden bi laf yok. Burada dedikodusunu yapmış oluyoruz gibi düşün
Cevap sahibi+1 yılKocasına giden laf yok dimi aşağıdaki yorumlar çok temiz ya
Cevap sahibi+1 yılDedikodu olunca ne farkı oluyor o daha kötü
- +1 yıl
Dedikodu da yapmıyoruz anlaman için söyledim aldatmak ve dedikodu farklı ya öyle örnek verdim. Burada kimse kötü bişey yapmıyo
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirde değiliz neden uzatıyorsun hâla
+1 yılEvlilik aşkı öldürür lafını insanlığa anlatamadım anlatabilsem keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birisiyle nasıl evlendin peki? Yok hani evlilikler karşılıklı mutluluğa dayanır. Sizinkinde böyle bir şey söz konusu bile değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılönceden böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılOnun bu ilgisizliği seni git gide evliliğinden soğutup uzaklaştıracak farkındasin değil mi? Zamanla sen de drgiseceksin ve asla yapmam dediğin şeyleri yaparken bulacaksın kendini.
Eğer dediğin gibi biri olsaydı ileride sünepe ezik muamelesi görecekti, iyi ediyor..
00 Yorumla
+1 yılHayatt bu şekilde devamm etmez bence yol yakınken vazgeçç etrafındaki insanlar tepki gösterir diye korkma bende evliydim amaa artık hayat rutine bağlanmıştı rutinn bi hayatt anlaşılan sana göre de değill
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe Arıyorsun burada yeni odunlara gel gel mi yapıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşun değişim yapın
00 Yorumla
+1 yılSen onun için napıyorsun peki bahsettiğin şeyleri kendin yapıyor musun tatlı sözler söylemek hediye almak vs?
05 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum anlamıyor odun olduğu için
- +1 yıl
O zaman haklısın, bu konuda konuştunuz mu onunla?
Soran+1 yılkonuşmadım konuşucam
- +1 yıl
Konuş bencede aranızdaki sorun neyse çözmeye çalışın ama sakin ol baktın çözülmedi çocuk yoksa böyle devam ettiği takdirde boşanacağını söyle ya da sorunun bir şekilde çözülmesini bekle sen karar ver napacağına ama burdaki yorumları çokta dikkate alma derim seni yanlış yönlendirebilirler tamam bi değerlendirebilirsin burada söylenenleri ama kendi fikrinden öncelikli tutma zaten bu sitedekiler genellikle çok agresif ve içleri kin dolu bilip bilmedikleri her şeye salça olmaya bayılıyorlar kocam bana dokun desen ayrıl yazacaklar direkt ki zaten ayrıl yazanların çoğununda soru başlığından sonrasını okumadığına eminim
- +1 yıl
Dokundu desen*
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla romantik oluncada şutlanıyorlar o yüzden bir şey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan eninde sonunda bosanacaksın en guzeli simdiden bitirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1$ = 18,62 ₺ olduğu için az para harcıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmalısın böyle hayat eziyet olur kendine uygun birini bul
00 Yorumla
+1 yılzamanında tanımadın mı kocanı gorucu usulu mu evlendin
03 Yorumla
Soran+1 yılböyle değildi önceden
- +1 yıl
evlenince artık benim egosuna kapılmış
- +1 yıl
otur konus yoksa evlılık yurumez
bu odunluk degil resmen seni sevmiyor deger vermiyor insan karisina almazmk sakin cocuk yapma bundan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte böyle adamlar yüzünden hanımlar karşı komşuyla yatıp kalkıyo
00 Yorumla
+1 yılsenin beklentilerin çok yüksek o odun değil
eşşek gibi kullanıyorsun adamı nerdeyse semer vuracaksınız
00 YorumlaYuh artık sana bişey sormak istiyorum lütfen acil
00 Yorumla
+1 yılHep mi boyleydi yeni yeni mi kesfettin
03 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra değişmeye başladı
- +1 yıl
Himm yatakta nasil performansi
- +1 yıl
Ortalikta kknusmuyalim bna y. azrmisin ož. elden
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İşe gir çalış kendi paranı harca laf edemez
02 Yorumla
Soran+1 yılişim var
ablacığım niye evleniyorsun o zaman
012 Yorumla
Soran+1 yılaslan
Soran+1 yıl27 yaşında 2 yıldır evliyiz
Soran+1 yılo istiyor ama ben onunla seks yapmak bile istemiyorum zoraki yapıyorum yani
- +1 yıl
Peki size soruyorum eşime ilgimi belli etmem için ne yapmalıyım
Soran+1 yılhayır aldatma ihtimali yok öyle bişey yapmaz
- +1 yıl
@Aliii12306 illa öyle her hafta süprizler falan yapmanıza gerek yok, her işinizi beraber yapın beraber yemek yapın birlikte film izleyin birbirinizin işlerinde yardımcı olun. Sevgi her şekilde gösterilir, dokunmadanda öpmedende hissettirilebilir. Belki arada onu dışarı yemeğe çıkarırsanız 3 4 ayda bir gibi falan bu ona hazine gibi gelecektir. Hep iletişimde olmaya çalışın eşinizle çünkü arada iletişim eksikliği olunca kadında çok büyük bir boşluk hissi oluyor. Sohbet etmek bile ilgiyi belli etmektir.
+1 yılEvlilikten yine soğudum teşekkür
10 Yorumla
+1 yılen nefret ettiğim erkek tipi.
10 YorumlaAllah yardimcin olsun cocuk yoksa yapma bence
10 YorumlaYakmışsın kendini
00 Yorumlakocanı tanımadan mı evlendin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce gözün nereye bakıyordu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz böyle ben seni mutlu ederdim ya
00 Yorumla Yürümez ben de boşanmayı düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun , başka ne denebilir ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İnşallah aldatmadan ayrılırsın.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin böyle bi davarla ozaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır halınden memnun degılsen yürümez
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatındamı kötü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bosan gitsin sokakta bekar adam dolu
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem