Kocamla 1 senedir evliyiz ama aşırı kavga ediyoruz ya en ufak şeyden bile tartışıyoruz birbirimize kesinlikle tahammülümüz kalmadı iyice anladım bana diyoki bebeğe dua et yoksa ağzını gözünü dağıtırım diye döşeyip duruyo en son 3 tane cipsi almış onları bulamayınca senmi yesin dedi bende evet ben yedim dedim vay efendim nasıl yersin işte şöle böyle sonra bende koydum masaya işte sonra milletin karısı nekadar efendi ben 1 senedir çekiyorum felan dedim benimde öyle kocam olsa bende efendi olurum kalktı üzerime yürüdü vurcaktı bana gitti yastık battaniye getirdi yatmıyo artık hergünümüz kavga yani ilerisi göremiyorum mutsuzluğun dibini yaşıyorum napıcam milletin karısını övüyo 2 sene sonra boşanmaya kafama koydum çünkü gittikçe batıyoruz. Siz olsanız sürekli kavga eden ni eşi nasıl dize getirirdinx
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
dize getirilmez, adam neyse o, maalesef evlenmeden önce dikkat etmek gerekliydi, sevgi evlenmek için yeterli olabilir ama evliliğin devamı için yeterli değildir, extra olarak saygı, anlayış, sadakat, alttan alma gibi şeyler de gereklidir.. Umarım istediğiniz gibi bir hayat yaşarsınız..
35 Yorumla
Soran+1 yılAbi biz 1 sene nişanlı kaldık demek beni elde edene kadarmış elde ettikten sonra beni köle sandı ama çok eziyet ediyo okadar mutsuzum Allah karetsin çocukta girdi işin içine denize atıcam kendimi kurtulcam
Soran+1 yılİşte sonrası gelmiyor napıcam ben şok çaresizim alahım
Soran+1 yılBana neler yaşatıyor böyle diye milletin karısına çok imreniyorum nekadar mutlular ama biz çok mutsuz 1 senedir bikere mutlu olmamış
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayrıldım ama bende ki aldatılanlar klubundeyim yakaladım anasının babasının evine gönderdim boşandık... Sizin ki boş muhabbet e sıkıntı yapıyorsunuz adam senden kaçacak yanına yanaşmayacaksa ya da aldığı cips yiyecek içeceği yemeyip içemeyeceksen neden evlendi?
Garipsedim doğrusu...00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce ne kadar flört süresi oldu? Çocuk kaç yaşında? Eğer çocuk yeni doğduysa sıkıntılı bir süreç olabilir. Erkekler için testesteron azalır biraz sabret bakalım Ne olacak!!
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evli kuzeni bile sana yürüyor ise ise girsattir deme oyun olabilir. Ne ara bosanirsin o zaman kuzeniyle ilgilen eğer beynin kalbin ok der ise kuzeniyle birlikte olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana karşı çok kibar saygılı bakıyo yani ama evli oda 2 cocuhu var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
53Cevap
+1 yılInsanın en ıyı psıkologu kendısııdr.. Akıllı kadın oldugunu dusunuyorum sımdı ayrıl bosan naraları atmaya baslarlar.. Aldırıs etme
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi peki ne
Soran+1 yılİyi peki napayım
- +1 yıl
Nasıl yorum yapayımkı burdan..
+1 yılKendi ayaklarinin üzerinde dura biliyorsan 1 dk düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben jigoloyum senin durumunda olan o kadar kadın var ki , sırf 1 gün mutlu huzurlu kadın gibi hissedebilmek için her şeyi yapıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHadiya 2 kere gecelikle yanına gittim bir f ünya hakaret etti istemiyor beni
Cevap sahibi+1 yılkocasından memnun olmayan mutsuz, çok kadın var özellikle 30 yaş üstü kadınların kocalarından pek memnun değil, bu demek değil ki hepsiyle seks yapıyorum kimisi sadece duygusal tatmin için hafta sonu birlikte geçirmek isteyebiliyor, eğlenme beraber uyuma kahvaltı sinema vs
Bulundugunuz ortamı biraz güzelleştirmeye çalışsanız keşke. Umarim hayirlisi olur🙏🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta çok alttan aldım ama hep kavga ediyo bende dayanamıyorum artık karşılık veriyorum iyice seviye yerlerde küfürler hakaretler git başkasıyla evlen diyo git diyo ya ağzında çok bozuk ben başka kızlarla konusuyorum mesajlaşouorum diyo yanımda osurıyo geyiriyo pislik oldu tam şimdide üzerime yürümeye başladı yani dövmeye baya meyilli çocugum 3 yaşına gelsin boşancam tazminat nafaka ev yarısı herşeyi söle söke alıcam
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dize getirmek icin uğraşmam ben. Evlenince nasil davranmasi gerektigini bilmiyorsa eşim olamaz kendisi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlendikten 2 ay sonra değişti 5 kuruş param da yok beni eziyo işte bütün altınlarımı ona verdim ev için şimdi çaresiz im Allah Im ölümü düşünüyorum çok kez denize atlamayı düşündüm gece 3 te evden çıkıp ama şimdi bebeğim var napıcam ona bağırıyorum sarsıyorum sanki ona zarar veriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. çok kötü bir kocan varmış. başka sözüm yok. kadından uzak duran adamdan hayır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılBurada istemediğin kadar koca bilursun dert etme 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra evleneceğimi kim söyledik yiyip içip yatıp erkek parası yicem çatır çatır bekarlık sultanlık TIR ben malmıyım birdaha kocamı töbeeeeeeee
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTaraf olmaktansa çözüme yönelmek daha mantıklı? Durduk yerde böyle olmadı değil mi?
015 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında evlendikten 2 ay sonra anlaşamadığımız anladım nişanlıyken herdediği mi alttan alırdı hep yumuşaktı ama evlendikten sonra altınlarımıda verdim komple 5 parasız kaldım ev için verdim. Bu değişti çok agresif çete gibi dövme dışında bana resmen psikolojik şiddet uyguluyor psikolojim bozuldu iyice yok esrayı karış yapıcam eve karı getircem seni kolundan tutup kapının önüne koycam artık üzerime yürümeye de başladı kucagımda bebeğim varken bana vurcaktı tam
- +1 yıl
Bu kadarı da fazla fakat bunu para mı bozdu ne oldu tam olarak?
Soran+1 yılParamız yokki olduğu gibi krediye gidiyo parasızlıktan aslında yıprandık
- +1 yıl
Belki de sebeb budur? Huzursuz olduğu için en ufak olayı büyüyen olaya bağlı olarak büyütüyor olamaz mı?
Soran+1 yılEn ufak şeyi büyütüyor aymennmmm
- +1 yıl
O zaman borç ne zaman bitiyor?
- +1 yıl
Hayırlısı için dua et tâbiki. İnan bana bende çekiniyorum artık herşeyden
- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum her zaman bir pürüz çıktı özellikle her ne hikmetse karşı taraf kaynaklı ağırlıkla
- +1 yıl
Benden de kaynakli da oldu aman olmadi bir türlü ben kolay hoslanirim birinden hoslantida begeni ama hani öyle herkesi begenme de değil tabiki ama kolay sevmem birini ama Allah güzel birini ayarlamisstr Rabbim nar tanelerini güzel güzel dizen bana güzel güzel bir seyler ayarlamistr
- +1 yıl
Olay bu bizi yaratan bizim için en iyisini düşünmüştür fakat neden sabırsız oluyoruz? Bunun cevabını düşünüyor musun?
- +1 yıl
Aynısı bende de var? Nasıl aşacağız bu durumu?
Ortada çocuk varsa ona da yazık. O kadar kavga içinde psikolojisi mahfolur. Ayrılmak en iyisi olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılYani bebek kucagımda ydı kalktı üzerime yürüdü
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki işte doğumdan sonra iyice aramız açıldı kavga ederken bana esraya gamzayle konusuyorum bu eve karı getiririm seni kapının önüne koyarım ya çok ağır konusuyo gidicem bir adamla yatıcam bu kadar sadakat ve namuslu olmamın karşılığı bu olamaz git evlen eski konustuklarından biriyle ben zaten çok pişmanım senle evlendiğime bin pişmanım diyo ya neler neler öldürse beni daha iyi ama üzerime yürümeye de başladı hemde bebeğim kucagımdayken bana vurcaktı tam
Soran+1 yılBilmiyorum ama bir gece 3 te denize atmayı düşünüyorum kendimi
+1 yılAilenin rızası var mıydı sen evlenirken boşanmak istesen ailen arkanda durur mu?
00 Yorumla
+1 yılBoşanma gibi bir durumun yoksa Aile büyüklerinizi bir araya getirin yaşadığınız sorunlara çözüm bulsunlar en doğrusu bu olur
00 YorumlaÇok mutsuzsan ilerlemiyorsa yapacak bir şey yok ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim var birde hayatım yok zaten
+1 yılDüzeltmeye çalışın önce yazık bebekte var nasıl bir erkekmiş o
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim lanet olsun bana 2 yüzlü yaklaştı evlendikten 2 ay sonra kavgalarımız başladı çok ağır konusuyo çok hakaret küfür ediyo git eskşlerinden biriyle evlen ben bin pişmanım çok mutsuzum keşke evlenmeseydim seni evden atıcam eve karı getiririm felan neler nrler
- +1 yıl
Evlilik hiç kolay değil işte bazı erkekler kıymet bilmez adam olamamış
Aman dikkat et bence o adamdan boşan allah korusun daha kötü şeyler yapabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yani evet gözü dönüyo böyle konusurken kendini tutuyo bebek kucagıkdaniyken fırladı üzerime yürüdü vurcaktı tam
Soran+1 yılBana diyoki bu kadın cinayetleri boşuna olmuyo onlar hakediyo keseceksin böyle kadınları sende hakediyosun diyo mahallede bir kadını öldürmüş adam bana diyoki iyi yapmış hakettmiştir diyo. Beni de sürekli tehtit ediyo ağzını gözünü dağıtıcam seni boğucam eve karı getircem seni evden atıcam siz evli msnsz bana yardımcı olun ne olur
+1 yılSoruyla yazdiklarin çok farklı amaç yatağa gelmesimi yoksa bu adamla ne yapcammi
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi spnuöta yatmak için evlenmiştim ama hiç bir tık yok mal gibi kabfa ediyırx
+1 yılKuzum etrafına dikkat et vardır yatak da seni mutlu edecek biti
02 Yorumla
Soran+1 yılBen evden dışarı çıkan bşrş değilim yani kocam dısındada öyle pislik yapamama
- +1 yıl
Ama kocan sana karşı o kadar düzgün değil
Şikayet et polise
Hanzo gul gibi kadın var moruk gücün kadınlara mi yetiyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKavga bile etsen o yatağa girecen yatakta küs olmaz
00 YorumlaDize getiremezsin, boşan.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olcak sonumuz 😔
+1 yıl1 yıl yeni daha. Onun düşünce si aklı başkasında.
01 Yorumla
Soran+1 yılZatbien yanımda diyo esraylavkonusuyorum aşkım dedi bana diyo. Gamzeyle konusuyorum işte diyo seni evden atıcam eve wkrı getircem napıcam ben kaçmak istiyorum
kıyamam sana gel dert dinlerim
02 Yorumla
Soran+1 yılGidicem eskileri den biriyle yatayım sonra ondan hamile kalayım sonra buna dava açayım buda mal gibi hseray nafaka ödese ne güzel 8lur hakediyo
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. biraz davetkar ol sende
02 Yorumla
Soran+1 yılAdettim Kırmızı bir gecelik giydim içeri gittim bana kızdı yine 2. kere oldu böyle kızıyo işte sen napmaya calışıyorsun felan neler neler yanaşmıyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek mi evlendiniz?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet severek evlendik 1 sene nişanlı kaldık
Cevap sahibi+1 yılBende herseye ramen eski sevgilimi cok seviyorum acaba onunla evlensem mutsuz mu olurum. Burclariniz nedir
+1 yılÖyle bir erkekle neden evlendiniz 😕
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBoşaN ayrıl kurtar kendini hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılYola gelmez artık. Seni kölesi olarak görüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBana çok ağır konusuyor
Öyle yürümez sanırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda bile yürümüyor ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz onun yattıgı yere gidiniz.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizi bir yerden tanıyorum gibi geldi.🙂
Soran+1 yılYok dedim yatagı ayırırssn daha seni eve sokmam dedim
+1 yılvalla ladatmaya gider bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hakediyo ama Alah korkusu var bende 2 kere gecelikle gittim ikisinde kıyamet koptu bağırdı çağırdı bana
merhaba .. allah sabır versın dıcem de zor
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir insan çekilir mi yaa bir sürü kabus gördüm demin beni ne hale getirdi
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Boşan istemedigin adamsa
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama ucunda bebek var Allahın kafayı yicem beni döcivcek en sonunda ya da bana zarar vericek
Zor bir durum bebeğin var inşallah düzelir
09 Yorumla
Soran+1 yılBebek olsun bak şeref namusum üzerine yemin olsunki düzelicem sana asla kötğvdavranmıcam sana hep iyi davran * asla bağırmıcam ne sözler verdi şimdi bebeğim kucagımdayken bana diyo eve karış getircem seni kolundan tutup kapının önüne koycam bebeyim kucagımdayken üzerime yürüdü
Soran+1 yılNasıl daha kötü ne olabilir bana diyoki bu kadın cinayetleri boşuna olmuyo o kadınlar hakediyo seni kecisecem boğacam diyo ağzını gözünü kurcam diyo neler neler hep tehtit hakaret
Soran+1 yılİşte ama nerde bilebilirsin evlendikten sonra değişçeği 1 sne boyunca nişanlı kaldık biz
+1 yılYuh ya yatağa girmeyen koca da ne bileyim 🙄😅
04 Yorumla
Soran+1 yılKırmızı gecelikle gittim önce yine yamaşmadı hakaretler havada ucustu şöle beni becer cek bir erkek olacaktı bu anca kavga bıktım artık
- +1 yıl
Kıyamam bee 😔 Hakaret nedir ya istemiyorum desen anlarım öküz..
Soran+1 yılHertülğ canımı cok acıtıyor zaten istemediğimi çok iyi oiannlıyotum ruhum çok incindş
- +1 yıl
Yazık be senin gibi kadınlara 😔 İnan en güzelini hakediyorsun.. Dertleşmek istersen takip at sohbet edelim..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu ilişkiyi ya bitirin ya da piskologa görünün
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikologluk oldum ben
+1 yılAranizdaki sevgi saygi bitmis
02 Yorumla
Soran+1 yılYerlerde hemde can çekişiyoo
- +1 yıl
Aynen oyle aslinda can cekismiyor olmus haberin yok
Çok üzüldüm 😔😖
111 Yorumla
Soran+1 yılHerşeye kızıyor bana uyuz oluyo galiba yani bana tahammülü yok diyoki eve karış getircem seni bu evden atıcsm
Soran+1 yılSen nie ölmek istiyorsun gel beraberdir bir ev tutsak sağlam ayaklarımın üzerinde dursak okadar yalnızım ki kşmsemvyok
+1 yılbende de tam tersi sıkıntı var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sıkıntısı var sizde
+1 yılYatağa gelecek erkekte çoktur iyi bak etrafa
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli kuzenı bile bana yürüyo ama bilmiyorum
+1 yılYok artık ya cips için kavga mi etti
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani ayıptır ben 10 bileziğimi verdim ev için çocuk 3 cipsin lafını ediyo
- +1 yıl
Boşa hayır gelmez bu adamdan yediğin lokmayi sayıyor
Gel ben yardım edeyim sana bu gece
02 Yorumla
Soran+1 yılYa git benim eski kırıklarımdan biri beni halledecek
ben olsam kucagima alirdim seni
00 Yorumla
+1 yılVala Al bendende okadar kim mutluki
00 Yorumla
+1 yılTek çare kalmış bosanmak
00 Yorumla
+1 yılSende birini bul yatacak
00 YorumlaKonuşmak istersen yaz ya da takip et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilinden hamile kalmak istemen ayip
00 YorumlaAyetel Kürsi oku
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuuayımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde de aynı durum
08 Yorumla- +1 yıl
Nasibyani
Cevap sahibi+1 yıl@Sorun_var_34 çocuk sonrası soğuma var karşılıklı
Cevap sahibi+1 yıl@Sorun_var_34 gerek yok, iyi akşamlar
Soran+1 yılHadi ya neniden öyle oldu sizden kaynaklı mı karından kaynaklımı
Cevap sahibi+1 yılkarımla ilgili
Cevap sahibi+1 yılneyse buralarda bu konuları anlatmayacağım
Soran+1 yılAnlatabilirsin seninde karınmı böyle
Cevap sahibi+1 yılSorun var ama alenen anlatmayı doğru bulmuyorum
Dişiliğini kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo artık 2 kere gecelikle gittim ikisinde kıyamet koptu ask seks yerine kavgaaaaaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılboşanın
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene sonra boşancam ama ozamana kadar buna nasıl dayanırım bilmiyorum
- +1 yıl
Nie iki
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmuyomu
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok daha nelerr
00 Yorumla
+1 yılBoşver umursama
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk basta öyleydim ama sonradan iyice bozdu eve karı getircem seni evden atıcam yok esrayla mesajlaşıyor bana aşkım diyo hangi evli çift dayanır zulüm bu
- +1 yıl
Sen de yap onun gibi?
+1 yılDüzelmez o malesef
00 YorumlaNe yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yılHala tartışıyoruz ben ayrılmak istiyorum ama korkıyırum işte
+1 yılCiddi olamassn bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte cocuk olmasa bende ciddi olmazdım da ya gece bir sürü kabusla uyandım psikolim bitti
Tek uyu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok dedim tek içerde uyursan daha yatak odasına sokmam hatta eve sokmam dedim zorla yatak odasına getirdim ama konusmuyıruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayrıl ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kimsem yok bebeğime bakıcak. Biraz büyüsün işe girince ozaman görüşçem tazminat nafaka evi yarısı ne arsa söke söke alıcam eve karı getircem nedemek seni kolundan tutup kapının önüne koycam diyip duruyo
+1 yılGerçek mi bu ya
00 YorumlaMerak ettim seni
01 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri