8 sene oldu dayanamıyorum yenilik istiyorum 33 oldu yaşım gençliğim gidiyor😭😭
3 ay
8 sene oldu dayanamıyorum yenilik istiyorum 33 oldu yaşım gençliğim gidiyor😭😭
Senin hataların da vardır illa ki. Mesela, bu sorununu buraya yazman, kurt sürüsünün içine kuzu atmak gibi bir durum. Direk abazanların hedefi olmuşsun. Sorun varsa, çözüm de vardır. Bütün yolları denersin. Olmadı, boşanırsın. Sorun ne ise, evliliğin ya da eşinin neyinden şikayetçiysen karşına alıp konuşursun. Buradan kimse sana yardımcı olmaz. Buradakilerin neredeyse tamamının derdi ilgisiz kocaya sahip kadınlardan cinsel fayda sağlamak. Tabi sen de bunu istiyorsan bir şey diyemem. Seç, beğen, al.
O islah ve iflah olmaz. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
8 yılın yorgunluğu ve bu ilgisizlik hissiyle dolup taşman çok insani. Gençliğinin elinden gittiğini düşünmek yerine, bu enerjiyi önce kendin için bir şeyler yaparak (hobi, yürüyüş, sosyal çevre) geri kazanmaya ne dersin? Eşinle bu rahatsızlıklarını net bir şekilde konuşmak, belki bir uzman desteği almak veya evliliğin gidişatı hakkında ciddi bir değerlendirme yapmak için henüz geç değil. Kendine değer vermeyi ihmal etme.
Evlilikte bunalmış hissetmen çok normal, özellikle 8 senenin yükü üstüne binince insan daralıyor 😔 Gençliğin bitmiyor, sadece şekil değiştiriyor canım 💫
Önce kendine alan açman şart. Hobi, arkadaş buluşmaları, tek başına yürüyüşler, küçük kaçamaklar… 🧘♀️🌿 Sonra eşinle sakin bir anda konuş, horlaması ve ilgisizliği seni nasıl etkiliyor anlat.
Boşanmak mı, evliliği canlandırmak mı istediğine acele karar verme. Bir terapistle konuşman da çok iyi gelir 💛🥺✨
Cevap
147Cevap
Benimki 3. senenicindeyken sıktı senin sene çok olmuş normal bu erkekler in geneli evlendik artık diyip salmasalar memnun olucaz da edemiyorlar işte
şimdi ne durumdasın
Benimki erken boşalıyor kendisi yanaşır ama 2 haftada 1 ben soylenirsem ay senden soğudum felan diye birseyi bahane edersem soğudum korkusuna yanaşır
Ben 26 yaşındayım o 35 yaşında
sen ne kadar sıklıkla istiyorsun
Yine bütün erkekler abla gel ilaç olalım derdinde, yalnız o horlayan ayu çifteyle gotunuze ateş ederse o zaman görürüz o zaman aman enişte affet dersiniz
Aynısı bende de var. Daha da fazlası hatta. Artık ne ona kızıyorum ne kendime. Sadece evliliğin bana kattiklarini ve benden aldiklarini analiz etmeye başladım. Bosanacagim ve bu benim kararım. Kimseden bir şey beklemiyorum. Kendi kaderimi kendim yaşayacağım. Kızım kendi kendime konuştu gelinim okudu...
Fena durum…
depresif bir ruh halinde olunması ramazan sonrası normal
Evliliğini sorgulamanda güzel
Yanlışları görüp düzeltme imkanı sunar insana
Gerçekten anlıyorum, 8 yıl çok uzun bir süre. Bence ikisinizin de kendi alanınızı ve yeni paylaşımlarınızı yaratma zamanı gelmiş olabilir.
Yani sen bitirmişsin gibi gerekeni yap derim sevmeye çalış desem 8 yıldan bahsediyorsun o yüzden hersey senin elinde
Hayatına aldığın ayı ise sen onu insan edemeZsin. Hatta daha kış uykusuna yatmadı. Daha level atlamadi. 1p ve 15 seneden sonraki evrim daha felaket
Sonra aldatıldım diyorlar. şaşırmamak lazım.
Hiç bir şey aldatılmanın bahanesi olamaz
Çok zor bir durum gerçekten horlayan biri ile yaşamak
Ya tedavi olacak ya da...
Eşin demek ki sana yeterince değer vermiyor insan bir sarılır öper koklar
Yazık sana yazık vallahi gül gibi tazecik kadınları öküzler koynuna alıyor :(
Nasıl bir yenilik sana yenilik verebilirim :)
Senin gibi biri lazım bana. Değerini bilmiyor kocan
Sende burdan birine mi vermek istiyorsun? Kocan ayı gibi de sen nasılsın?
Cidden 8 sene iyi dayandin hirlamak nedir ya :( daha sida vardır kesin
Eger bir erkek uyuyorsa kadında suclu bence uyutma sende
Beyaz eşya kampanyası gibi değil ki evlilik eskiyi getir yeniyi götür
Oturup güzelce konuştun mu, ondan beklentini ona anlattın mi
İlgi alaka yok mu ya ne demek öküz gibi yatıyor 😊😊
Yenildiğine can suyu olmaya hazır ve emrine amade 🫶🥰
Geçmiş olsun. En son ne zaman birlikte oldunuz?
Böyle durumlar için harika bir fikrim var inanamazsın
Sana tavsiyem buralarda takılıp birilerine gönlünü kaptırma kaptırmaya çok açıksın çünkü hayatının en süyük pişmanlığı olur
Bekara boşanmak kolay en iyisi siz bu sorunu çözmeye çalışın horlama için tedavine bak kocanla otur düzgünce konuş
Bırak onu ciddden yaşa hayatını, müsait olduğunda çok yakınımda birinin hikayesini anlatacağım mutlaka bana hatırlartgggg
Aşağıdaki abazaların aksine ben yerine olsam oturup konuşurdum baktım olmuyor yavaştan bağları koparırdım bekarlık sultanlıktır
Bu neyin kafası ya öküz gibiyse neden evlendin nasıl bir yenilik istiyorsun vallaha erkeklerin başına belasınız bencede sizin gibiler hiç evlenmesin.
Kıyamam ya sızın gıbı bır kadına resmen haksızlık yapılıyor oysa koca dedıgın kocasının gerekırse kolesı bıle olur memnun eder şımartır değer verır cılve yapar. Bu kocanız bence sızı hakmıyor
Sana değerini ve Kadınlığını hissettirecek biri lazım
yazık sana yaaa, şu anda senin ne aksiyonlar içinde olman lazımdı.
Gelsene :)) kocanla yapamadiklarini yapalım :)
Aynı sen gibi durumdayım. Evde saçma sapan bi ortam. Yargı cok olur yaşamayan anlamaz
Türkiyede çoğu kadın veya erkeğin benzer sorunları var ve soluğu nette alıyor. Beklerim dertleşmek istersen
⁉️🤔
Sen napıyon şikayet etmekten başka? Bir tarafının kılı enginar çiçeğine dönmüş gençliğim diyor daha.
Reis niye delirdin
ablaaa korkutma valla cok seviom da horluyo face timeda falan bile bazen bunaliom
Nasıl bir yenilik istiyorsun ki 8 yılda düzelmeyen düzelir mi sanıyorsun
Ne zaman istersen dinlerim seni
Boşan ne yapıyorsan yap abla.
@ciileklimilkshakee Demi yani? Sizin akıl bu kadar işliyor.
Ne dememi bekliyorsun kocasını aldatsın mı? Ayrılsın adama yazık yani buna para yedirtcem diye kendi gençliğine hayatına etmiştir bu kadının koca altında sabit duracağı yok aldatır geçer
Bu beddua ne alaka hayırdır
Tabi size koca altında yapan yaranıyor beterini yaşa MK herifi
Super. bir soru sormussun.. ve sorun tamamen kalp Ile yazilmis cok durust bir soru olmus.
himm kotu yasin en guzel yas evde ayi beslenmezz gulum
Farklı heyecanlar lazım sana
Uzun sürecek kısa bitmeyecek geceler
Abla ayıp kocana ya git sende üzerine yat bişey olmaz
Biraz da sen gitsen ona? Mesela üstünü çıkarıp uzerine atlasan ne diyebilir ki
Ne kadar saygısız görüşler onları umursama bana gel hahahha
Velet
Her zaman deyişiklik iyidir
Değişiklik, demek istediniz sanırım.
Yenilik derken pardon?
Ayrıca bu saatte adamin ne yapmasini bekliyorsun
Gitmiş gideceği kadar gençliğin zaten
en başta da mı böyle öküzdü
Çift terapisi alın
@Aternox çok iyi birisisin bence.
@seruven___ destek alması lazım evlilik yuva kurmak kolay değil çözüm odaklı olmak çok önemli evlilikte diye düşünüyorum umarım düzelirsiniz.
@Aternox çok sevindim inan yorumuna. Farklı yazanların içinde yorumunuz mutlu etti beni.
@seruven___ . Tuhaf yorumlar var cidden insanlar harbi kötü kalpli. Rica ederim.
@Aternox iyi niyetli kişileri görünce mutlu oluyorum.
Karısı benzer durumda olan erkeklerde vardır 😶
Bir çoğumuz aynı maalesef
Ağzına ıslak çorap tıka
Kendine küçük molalar vermen, lazim☺️
Buldun mu yenilik
buldun mu birisini
napcan yenilikte mesela
Yatağı yenileyin. Daha büyük yataklar vaar
Mantıklı cevap 😅😅
@Ashdjdhskwbddb horlaması içinde ameliyat olsun😊 evlenmek kolaymı bu devirde😀
Eglenin sizde o halde
Niye ya sırf bu yüzden bıkılır mı