ben mantık evliliği yaptım. aşkı bulamadım bir talip geldi işi iyi temiz iyi biri idealdi ailemde çok beğendi aşık olmadım nötr bakıyordum ona ve evlendik. resmi nikanı düğünden önce kıydık ve düğünde hareketlerinden ondan tiksinmeye başladım. çok geveze gevşek hareketler yapıyordu arkadaşlarının yanında. mutludur heralde ondan dedim görmezden geldim. geceleyin yorgunduk ilişkiye girmedik. sabah uyandı esnerken ayı gibi açıyor ağzını. kahvaltıyı hazırladım elini yüzünü yıkamadan oturuyor. yüzü gözü şiş midem bulandı söyleyemedim. nötr baktıgım için tiksinmem daha kolay oldu sanırım ve ben esnemeye falan çok dikkat ederim. tv izlerken ağzı açık bakıyor öyle. akşam yemeğinde parmağını yalıyor şapırdatıyor ağzını. 1 haftadır hala ilişkiye giremedim en başta korkuyorum falan dedim şimdide grip oldum diyorum haftayada reegl oldum derim. girmek istemiyorum aşırı tiksiniyorum anahtar verdim eve gelince kapıyı açmamak için. o saatte dyemek hazırlıyorum kulaklık takıyorum duymayabilirim diye bahane uydurdum. ama ne kadar tiksindiğimi bilemezsiniz. ne yapayım sizce? geçer mi bu durum yoksa yol yakından boşayayım mı? nasıl boşicam daha 1 haftalık evliyiz. 1 ay beklemeli miyim ama ilişkiye girmek istemiyorum bakireyim 1 ay daha ne kadar bahane bulabilirim yardım edin nolur
Cevabın nedir?
+1 yılBence biraz sakinles ilk olarak. Bunlar duzelmeyecek seyler degil. Buradaki g. tu kalkiklarinda asmasina kesmesine kulak asma. Her insanin kotu huylari olabilir. Insanca karsilikli oturur sevmediginiz seyleri konusur ve fedakarlik yaparak birbirinizin sevmedigi hareketleri yapmamaya calisirsiniz. Birbirinize isinmak icin beraber zaman harcarsiniz cinsellik sonraya ertelenebilir fakat erkekler pek dayanamaz buna. Yeni evlisiniz beraber gezip dolasabilir si. ema, yeni yerler vb. Vakit gecirebilirsiniz. Zamanla olur kanaatindeyim. Beterin beteri var cunku, sevsen ve dayak yesen surekli ne yapacaktin. Hic degilse bunun huylari o kadar kotu degil. Evlilik oncesi biraz vakit gecirseydiniz keske birbirinize isinmis olurdunuz belki. Neyse hayirlisi olsun, hemen duygularina yenilip hareket etme. Karsilikli konusun ve uzmanlardan destek alin. Ayrica konusmayi senin baslatman iyi olur.
54 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beni seviyor platonik. tanışmak istedi red ettim mantık evliliği yapmam dedim. ama sevdiğimi bulamayınca sevenimle devam edeyim dedim. ben hafif tiksinmeye başlayınca her hareketi gözüme batar oldu. şimdilik ayrılmicam 1 ay dayanıcam belki geçer kolay olmuyor ilk defa evi biriyle paylaşmak. onunla oturup konuşmak bu hareketlerini sevmiyorum demek biraz kırılır bence. bende mahçup olurum. onun yerine film izlerken ıyy adama bak nasıl esniyor midem kalktı, gibi cümellerimle bu hareketleri sevmediğim mesajını veebilirim anlar zaten o kadar öküz değil. umarım düzelir
- +1 yıl
O da bir secenek, sabredin, iki tarafta anlayisli olur ve sabrederse olmayacak is yoktur bence. Sizi 2 yildir sevdigine gore sizin herseyinize katlanir sanirim hastalikta sikintili zamanlarda, sadece sevmediginiz huylarinizi torpuleyin yeter. Yoksa gidip te dunyanin en iyi insanini ne siz ne de o bulur. Allah yardimciniz olsun.
Soran+1 yıl@pejoo3535 bu soruyu yazın sordum ve şimdi aramız iyi
En İyi Cevaplar
Tamam her ilişkide mantık mantık diyoruz ama aşk ve sevgi olmadan tek başına mantık olmaz.
Hiç mi beraber vakit geçirmedin?
Söz, nişan olmadı mı?
Bunların hepsi tanıma ve sevebilme sürecidir.
Kalbinde birşeyler hissetseydin ona karşı emin ol o yaptığı hareketler tatlı bile gelirdi sana.
İnsan sevdiğinin kustuğu yeri temizler, gözleri çapaklı iken gözlerinden öper, igrenmez yok öyle birsey ama biraz sevgi olmalıydı biraz.
Sevmen lazım senin. Bir destek almalısın psikologtan. Eğer zamanla onu seversen herşey düzelir inan.
Mutlu olursun insallah.10 Yorumla
Ben olsam boşanırdım. Evlenmek için evlenmek çok saçma bir insan evlenmeye muhtaç değildir. Ancak sevdiğin hep yanında istediğin esnemesini bile sevimli bulduğun, sabah uyandığında şişmiş gözlerinin kapaklarından öpmek isteyeceğin insanla karşılaşırsan evlenirsin ve bir anlamı olur. Yoksa elin adamıyla aynı evde ben ne diye uyanayım banane yani. O nedenle boşan tabii durumu açıkla..
154 Yorumla
Soran+1 yılaçık üni mezunuyum iişim var
- +1 yıl
👏🏼👍🏽
Mantık evliliği çok büyük bir hata. Ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim ben. Aşık olmayı beklemeliydin bence sevmediğin biriyle evlenerek hayatının hatasını yapmışsın. Evlilik zor zaten sorumluluk istiyor ayrıca bir erkekle aynı evde yaşamak zaten tuhaf olur ilk zamanlar ama sevmediğin bir insana nasıl alışabilirsinki? Bence ayrıl direk.
02 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim evlendikten sonra severim heralde dedi eli yüzü temiz iyi biri de işte çok tiksinmeye başladım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen eşinle bir psikoloğa gidin.. ya da sen yanlız git ve durumunu iza et, aldığın tavsiyeye göre hareket et..! ilişkiye sakın ha girme, bir an evvel harekete geç.. vakit kaybetme, sevme ihtimalin düşükse? ilişkiye girmek ve ona alışmaya çalışmaktan fayda gelmez..! bende mantık evliliği yaptım ve 1 sene içinde boşandık..! görücü usülü tanıştık çok az görüştürüldük, nikah baskısı oldu, kızın yüzü peçeliydi burna kadar kapalı 1 dakka gördüm yüzünü sonrası nikah olunca açtı yüzünü hiç ısınamadım ama evlenmiştik artık sonrası ne kadarda geçinmeye çalışsam olmadı, iyi niyetimi kullandı ve ailesi evimize ilişkimize müdahaleler etti derken boşandık..! 9 yıldır bekarım boşandım diye damgalanmış oldum, ne kadarda iyi biri olsan veya boşanmakta haklı olsanda ön yargıyla bakıyorlar..
Sen bakir olduğun için ve mahkeme tutanağına geçeceği için zararın olmaz..! aksi çok kötü olur.40 Yorumla Canım bence de aşık olmadığın için tiksiniyosun yoksa çok abartılı bir hareket yok yani. insanin evinde yaptığı normal hareketler bence arada sevgi olmadığı için adam sana sempatik gelmiyo hiç şekilde ve evlendiğine pişmansin. Zorla güzellik olmaz yol yakınken bir dava aç mutsuz evlilik sürmez canım
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğun konuları bir bir söyleyeceksin. Yemek yerken ağız şapırdatmat doğallık değil görgü kurallarını bilmemesinden kaynaklanır. Yüzünü yıkamaması temizliğe önem vermemesini gösterir. Esnemesine bir şey diyemem de ağzını kapatabilir. Hani daha kibar olabilir. Ben iğrendim ya. Keşke hiç bulaşmasaydın.
20 Yorumla
+1 yılGözünde büyütmüş olabilirsin. Şu an sana ne yapsa gözünde ÖKÜZ gibi duracak. Yaptığı şeyleri savunmuyorum da bunu birçok erkek yapıyor zaten. Hatta sana cinsel konuda zaman tanımış olması, seni incitmek istemediğinden kaynaklanıyor olabilir. Daha Bismillah.. bence şans ver ve hemen boşanma. Ne emeklerle evleniyorsunuz. Maddi, manevi zorluklar çekmeyin. 😊
30 Yorumla
+1 yılBirbirinizi tanimadan evlilik yapmışsınız anlaşılan
Size bir site söyleyeyim
Www.Eminsert.org o siteyi inceleyin
Ailevi gelişimi okuyun. Gerekirse emin hocaya ulaşın yardımcı olacaktır30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Aşk bu yüzden var insanın gözünü bir süre kör olması için zamanla alışması için alışırsında diyebilirim ama bunun garantisi yok kafanda şartlanma varsa zor.
oturup direk bu konuyu bize anlattığın gibi anlat adam bakmışsın elinden geleni yapacak bilemeyiz.00 Yorumla
+1 yılBu mantık evliliği değil ki? Bu bildiğin görücü usulünün biraz farklı versiyonu olmuş, mantık dediğin ilk önce geleceğini hesaba katarak olur, sen ise bu evlilikte faydadan çok zarara giriyorsun. Bunları kocanla konuş derim, hoşlanmadığın şeyleri yüzüne söyle değişmeye çalışmazsa boşan nasılsa ilişkiye de girmemişsiniz. Her evlilikte aşk bir yerden sonra bitiyor, saygı varsa sürüyor. Ama bu evlilik yeni olmasına rağmen ne aşk var ne sevgi. Phew!
00 Yorumla
+1 yılYani mantık evliliği dedikleri buysa bu cümle içinde mantık com tezat kalıyor ! Kaç yaşında sınıf bilmiyorum ama evlendiginiz adamdan igreniyorsunuz ne kadar surdurebilirsiniz ki belki buyutuyorda olabilirsiniz onu yüz yıkamak vs. Konularda uyarmayi deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer sevmiyorsan evlenmeyecektin. Zorla da onla beraber olmak zorunda değilsin. Boşansanda kusurlu taraf sensin. Eşin sana tazminat davası açabilir. Boşanma süreci sancılı bir süreçtir. Benden sana tavsiye eğer evliliği yürütemeyecek gibiysen eşinle konuş ve anlaşmalı boşanın.
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyosunki bunları
Cevap sahibi+1 yıl@gizliibursa bilmemem için sebep göremiyorum.
+1 yılanında boşanma davasını aç ve boşan. işte ben bu yüzden karşıyım mantık evliliklerine sevgi aşk olmalı. bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur yani onun esnemesini sana yaklaşımını yüzünü yıkayıp yıkamamasını değiştiremezsin 3 gün 5 gün değişir sonra aynıya döner geri boşan ve sevebileceğin biri ile evlen yazık etmişsin resmen kendine
00 Yorumla
+1 yılAilenle paylaş durumu önce bence. Eğer karşılıklı olursa ayrılabilirsiniz hemen diye biliyorum ya da 6 ay geçmesi gerekiyo da olabilir. Çok üzüldüm senin adına. Peki konuşsan hoşuna gitmeyen hal ve tavırlarını düzeltmesi için belki sana ben böyleyim kabul ediyosan et der yoksa sen bilirsin gibi şeyler söyler en azından biyerden başlamış olursun sonra da durumu ailene açarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne salaksin ya yaptigin salakliginin bedelini oduyorsun hayir yani ne mantigi ya insanin azda ici isinmali hicmi evlilik hakkinda konusmadiniz hepsini gectim oyle yapma boyle yapma diye bilirsin duzeltir kendini hemen bosanacagim nedir ya evlenmeseydin sanki kafana silahmi dayadilar sen kabul ettin ailen begense bile sen kabul etmemeye bilirdin iyi davran o insana bundan sonra zaten evlenip bosanan insana bakire gozuyle bakilmaz en azindan yapta bosan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanımadan mı evlendin? sanki bir kaç ay içinde herşey olmuş bitmiş gibi hissettim.
en azından ona karşı birşeyler hissetseydin emin ol bu kadar gözüne batmazdı. hele ki aşıksan sümüğü bile tatlı gelirdi sana, bu durumda tiksinmen soğuk olman normal.
ilişkiye girmek için henüz hazır olmadığını söyle önce onunla vakit geçirip alışmaya sevmeye bak, baltın olmadı yapacak birşey yok üzgünüm :(02 Yorumla
Soran+1 yıltanıyorum 2 yıldır peşimdeydi. ben sevdiğimi bulamayınca sevenimle devam edeyim dedim
Cevap sahibi+1 yılona karşı hiç mi birşey hissetmiyorsun?
+1 yılÇok üzücü... Ben mantık evliliğine de aşk evliliğine de karşıyım. Açıkçası ikisi de şart; o yüzden evlilik de zor. Bence annenin evine git; o hayat öyle geçmez, gitmeden de böyle böyle diye otur anlat :) Allah yardım etsin ...
10 YorumlaÇıkmadın mı bu adamla anlaman lazımdı davranışlarını ama evlenmiştir artık.. Bir hafta geçiştirmişsin elini sürmemiş anlayışsız biri olsa zorla yapardı. Sen kendi kopyanı arıyorsun evlenmek için öyle bir insan yok dört dörtlük bütün aradığınız vasıfları üzerinde taşıyacak. Ayrıca sevdiğin değil sevenle bulursun huzuru. Diyelim ki başka biriyle evlendin onda da olacak kusur o zaman ne yapacaksın obudamı değiştireceksin
00 Yorumlasenden çokkkk var paraya kariyere ruhunu satan sonra sevmediği hatta tiskindiği adamın altına yatan insanları ne zaman sınıflandırmadan sevip yuva kurmayı secerseniz o zaman mutlu olursunuz ben ne kadınlar biliyorum villalarda yaşayığ ciplerle gezip mutsuz olan en sonda kocalarını aldatıyorlar eski sevgilileri ile
00 Yorumla
+1 yılİşiİşi iyi işte sonuçta sen işi için evlenmişsin kolay bir hayatı seçmişsin senin mantığın onur kaldırıyorsun bundan sonra bunu kaldırman lazım bir yere kadar da bahane bulursun 10'dan sonra elbet beraber olmak ister yani boşanmak istersen de zaten yol yakınken dön
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç yapmasan bahane bulsam boşanmaya ısınır mı
- +1 yıl
Hayır başka yöntemler var özelden yaz
Düzelmez ilk hafta böyleyse ilerisini düşünemiyorum normalde yataktan cikmamaniz gerek isteyerek severek yapilir bakire olduğuna göre kaybetmiş değilsin bir bahane ile ayril derim bekara boşanmak kolay derler ama o eskidendi kolay su akiyor yolunu buluyor yinede karar senin
01 Yorumla
+1 yılkesinlikle gecmez. derhal bosan. zararin neresinden donulurse kaardir. baslarda boyleysen sonra daha kotu olur. hemen bosan dusunme bile. etraf ne der umursama ataturk bile elestirilio millete aldiris etme. cinsellik yasamadan ayril bence. evlenecegin kisiye durumu anlatirsin seni bekar gibi kabul eder. guven bana
00 Yorumla
+1 yılAh be madem sevmiyorsun neden evleniyorsun. Bu supriz kutu gibi olmuş. Yapacak bir şey yok alışırsın zamanla. İşimi yolunda gittikçe hep aşkı arayacağım boyle duruma düşmemek için yazık olmuş.
00 YorumlaKeşke tanımadan evlenmeseydiniz ama bu ilişki eninde sonunda olur eğer sevmiyorsan ayrıl ya da Kars'ına al konuş derim sizin için üzüldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben tanıyordum ama böyle cıvık hareketlerinin oldugunu bilmiyordum
+1 yılAy kuzum çok üzüldüm ben şu an ya. Sürekli kavga ara tartisma konusu bişey bul herşeyi kafana tak lafini et belki oda soğur. ama sakın ha ilişkiye girme istersede istemiyorum biraz daha bekleyelim de zorlarsa acik acik anlatirsin herşeyi
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bende de var ınanır mısın? Bende çok tiksiniyorum kocamdan. Ama boşanmaya cesaretim Yok. Sen ne yaptın şimdi? Tarih göremiyorum :/
00 Yorumla
+1 yılBence bu sorunları onunla uygun bir dille konuş ilk başta kırılır belki ama sonra o da tek çözümün bu olduğunu anlar
Bir evlilikte aşk olmasa da ten uyumu mutlaka olmalı00 YorumlaAllah akıl fikir versin senin gibilere... ne diye mantık evliliği yaptın? hadi şimdi mantıklı olsana? salak!!!
20 Yorumla
+1 yılAceleyle evlenmişsin ve başta soğuk baktığın için adamın nefes alması bile seni delirtiyor. Biraz güler yüzlü falan ol en azından sonra boşanırsan boşan
00 YorumlaSonrası ne olacak peki erteleye erteleye? En güzeli ayrılmak veya alışmaya çalışmak olumlu yanlarına bakarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılHemen dava aç. Boşan bence de. Al işte hiç birlikte yaşamayınca böyle oluyor. :/
00 Yorumla bu durumda düzelme olmaz aksine daha beter olur. tüm detaylara aşırı takılırsın ve vücut kitler kendini zaten. sonunda ya tecavüz olur ya boşanma şartları oluşur. zorlamanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılNeden tanımadan evlendin peki bir yolcuğa çık onsuz 3 hafta sonra gel direk boşanma davası aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mantık evliliğini çok yalnış anlamissin tirreekk 😂
10 Yorumla
+1 yılnereye kadar kaçabilirsin ki ilişkiden? bir ömür hayat geçmez böyle, yol yakınken boşan ya da iyi yönleriyle de düşünmeye bak varsa tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik budur mantikda olsa ask fa olsa bole olcak nasil sen gundelik hayatta bakimli makyajlisin yataktada makyajsizsin aliscaksin evlilik arkadaslikdir budur yani
02 Yorumla
Soran+1 yılben ev halimde bile fönlüyümdür makyajdan çok bakım yaparım çok dikkatliyim ama o değil bu da sinirimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılBunu onunla paylasabilirisin o hayat dostun bunu onunla konusabilirsin
+1 yılyol yakınken boşa gitsin bu ayıyla ömür geçmez, bir bahane bul uzak şehirde bir akrabana git 1-2 ay dönme sonra gel boşa bitsin
10 YorumlaAsik olmadiğin icin tiksiniyorsun bnce dedgın seyler cok normal şeyler adam evinde rahat davranamıycak mı cok sacma
10 Yorumla
+1 yılbu evlilik olmaz arkadaşım yazık değil mi adam dünya kadar masraf yaptırmışsın .
12 Yorumla
Soran+1 yıladam umrumda değil şu an
- +1 yıl
niye evlendin o zaman kızım? zavallıya kinin mi vardı ?
+1 yılAYRIL ya ailen bunlari bilmiyormuydu ya naptin sen igrenc bir adam arastirmadan evlenmisin namus kibarli bilen kisiyle evlen ondan tiskinmesin ve hic iliskiye girme hemen ayril
00 Yorumla
+1 yılBunlar bence o kadarda abartilcak şeyler değil ama sen başta sevmediğin için bir anda soğuma durumu oldu keşke aşkı arasaydın biraz şimdi o adama da yazık.
00 YorumlaBöyle devam edemezsin bacım, çok çekersin yazık olur sana yolun başındayken ayrılın derim...
00 Yorumlae be kızım görücü usulümü kalmış bu devirde, kendi hatanı kendin çek şimdi..
00 Yorumlahata yapmıs olabılırsın ama bazı hatalarının umarım duzeltebılırsın zor durumun bır bayan olarak senı cok ıyı anlayabılıyorum umarım karsındakı kısıde senı anlayısla karsılar ama zor 1 ay bekler sonra olanlar olabılır
00 YorumlaMantık evliliği nedir ya? Şirket kurmak gibi bişey mi? Şaka bir yana hiç hoşlanmamışsan, nötr bakıyorsan ne olmasını bekliyodun ki?
00 Yorumlabiraz sabret belki zamanla seversin çok kötü bir durum ya üzüldüm senin adına
01 Yorumla
Soran+1 yılelim kolum bağlı annemlere söyleyemiyorum desteklediler çünkü hatayı kendince aricak şimdi. iyi biri ama tiksindirici hareketleri var çok kötüyüm
valla çok zor ve kötü bir durum Allah yardımcın olsun.. yaş farkınız çokmu ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaş büyük benden
Vah vah bitanem balık baştan kokar yol yakınken dön evli kalmaya devam edersen ilk karşına çıkan kişiye aşık olur ve kocanı aldatmaya başlarsın kimse kimsenin KAHRINI çekmek zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılbence ilişkiye gir derim belkide senn ömrü hayatında göremicegin bir organa sahip ve cok iyi ilişkide belkide sırf oyuzden ısınacaksın bırakmak istemiceksn?
00 Yorumla
+1 yılbence yanlış yapıyorsun bütün bunlar konuşarak halledilebilir şeyler lakin yok illa boşanmak istiyorsan hala bakireyken ayrılman en doğrusu boşanma yıl dönümünden önce olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılOtur konuş hareketlerine dikkat etmesini öyle erkeklerden hoslanmadigini söyle. bende evliyim sevmediğim bir hareketini görünce öyle insanları sevmiyorum dikkat et biraz lütfen ya diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. hemen annenlerin evine git bence yol yakınken dön yoksa bir ömür boyu geçmez bu
00 Yorumla
+1 yılBence sen bunu aile büyüklerinle konuş ve yol yakınken dön
00 Yorumla
+1 yılBakireysen hemen kac kurtul ve bida birini tanimadan mallk yapma bosanmak hos değil ama sen anlatrken adamdan ben bile tiksndm
00 Yorumla
+1 yılmatık evliliğinin sonu budur ama bu dediklerini kendine söylemeyi denemedin mi işte yemeğe oturmadan yüzünü yıka filan diye hiç aklına gemeldimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu gerçekten sevmediğin için her hareketi itici gelecektir ama sevsen bunlara hiç takılmazsın böyle hayat geçmez ilişkiye girmeden boşan bence :(
00 Yorumla
+1 yıldirek söyle yenge sende ya da sevmiyorsun ne diye evleniyorsun kocasızlıktan öldün müydü ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. madem evlendin kahrını da çekeceksin. yok çekemiyorsan ayrılacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAcilen terapi git. Psikolog önemli. Böyle gitmez bubiliski
00 YorumlaAllah yardimcin olsun.. yapamiyorsan bosan cnku onu uzmeyede hakkin yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı. rahat sız oldugun bu hareketleri bir de kocana söyle bakalım kendisine bir çeki düzen vericek mi?
00 Yorumlaaynı durum tam tersi olarak ben de söz konusu istersen özelden yaz analtayım dertleşelim
00 Yorumlacanım biraz sakin olmalısın bence hemen kestirip atmamalısın... ve konuşmayı denemelisin bence..
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 haftadır evliyim kocamdan çok tiksiniyorum yardım edin nolur :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler