Kocamdan bıktım artık?

Merhabalar 4 yıllık evliyim bir oğlum var. Evlendiğim günden beridir eşim omuzlarımda yük olmaktan başka işe yaramadı. Maddi manevi her konuda ailem ve ben ona hep destek olduk. Kendi anne babası yok abileri ablaları var ama düşman başına bile gelmesin öyle insanlar, destek değil köstek olmak için ellerinden geleni yapan tipler hatta en son bir ablası eşime iftira atıp yuvamıza yıkmaya çalıştı düşünün ve kardeşi hakkında sağfa solda kötü konuşan biri. Velhasıl kelam kendi ailesi böyle tipler iken benim ailem en son bekarken ki icra borçlarını bile kapatmasına yardımcı oldular 1 ay önce. Gel gelelim ben hayatımda eşim kadar nankör bir insan görmedim. Babam iş için şehir dışındaydı geçen hafta eve geldi, gel babama gidelim hoş geldin e diyorum ben gitmem oraya diyor. Sebep diyorum susuyor. Ve kendisine tavır aldım, sanki hiç bir şey yokmuş gibi aileme karşı davranışını normalleştirmeye çalışacak hareketler de bulunuyor ve artık bu davranışlarından çok yoruldum. Çok kez bu tarz nankör davranışlarından evliliğimi bitirmek istedim. Artık o kadar yoruldum ki nasıl davranmalıyım bilemiyorum. Lütfen akıl verin.
Kocamdan bıktım artık?