Kocam çok kötü biriymiş. 6 yıl sevgiliyken tanıyamamışım meğer, toplumsal bahane gibi duruyor bu belki ama doğrusu bu. Beni ezıyor hamileyim sürekli ağlatıyor, herkesi içinde aşağılıyor. Ben dış görünüşümle sürekli eleştiriyor ve başka bayanla kıyaslayıp senin neden şuran şöyle değil, senin şuran neden böyle değil diyor. Ailesine tapmami istiyor, onların her hakaretin beni maruz bırakıyor ve onların art niyeti yok, konuşma tarzları öyle diyor. ( BANA AİLESİ AHLAKSIZ NAMUSSUZ BİLE DESE)
Eve maddi tek katkısı ekmek alma. Kira borçlar faturalar gıda hep bana ait. Ve üstelik bir kere olsun bunlar benim görevim ya sen yapıyorsun teşekkür etmiyor da eltim yeni evlendi onun ailesi 6 aylık kira bedeli para vermiş diyor. Ben evlendiğim günden bu yana tüm masrafları yapıyorum neredeyse. Ama diyeceğim o ki aptal miyim, cesaret siz miyim ayrılmak ondan nefret etmek istiyorum ama onca yaptığına rağmen sevgim azalmıyor ve ileride beni ağlarım gene diye boşanamiyorum. Yardım edin. Ve sıkıcı yazıdan dolayı lütfen hakkınızı helal edin. Anca belki de bu kadar ifade edebiliyorum.
Eve maddi tek katkısı ekmek alma. Kira borçlar faturalar gıda hep bana ait. Ve üstelik bir kere olsun bunlar benim görevim ya sen yapıyorsun teşekkür etmiyor da eltim yeni evlendi onun ailesi 6 aylık kira bedeli para vermiş diyor. Ben evlendiğim günden bu yana tüm masrafları yapıyorum neredeyse. Ama diyeceğim o ki aptal miyim, cesaret siz miyim ayrılmak ondan nefret etmek istiyorum ama onca yaptığına rağmen sevgim azalmıyor ve ileride beni ağlarım gene diye boşanamiyorum. Yardım edin. Ve sıkıcı yazıdan dolayı lütfen hakkınızı helal edin. Anca belki de bu kadar ifade edebiliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer