Geçen yıl evlendim. Eşim peşimden çok koştu. Beni sevdiğini değer verdiğini hissettirdi. Ben de güvendim ona ama evlilik umduğum gbi geçmedi. Kavgalarımız vs olmuyo ama kocam benimle birlikte olmak istemiyor 1 senedir. Bu problemi çözmeye çalıştığım süreçte babamın evlilik kararını duydum. Evlenip başka bir şehire yerleşecekmiş. Eşim bunu duyunca bu nasıl baba çocuklarını nasıl bırakıp gider gbi cümleler kurdu ve evlenmeden önce böyle bir ailen olduğunu bilseydim asla evlenmezdim seninle dedi. Ben yıkıldım tabii. Kafam çok karışık. Çok detaylı da anlatamıyorum. Bende eşimle aynı düşünüyorum bu konuda çocuklarını bırakıp gitmesini doğru bulmuyorum ama yine de bunun benimle ne ilgisi var. Neden bana yansıtıyor bu durumu. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesele gayet açık. Ya hayatın da biri var, ya da akli, kalbi, ruhi çok ciddi travma ve sorunları var. Ama hayatın da biri olma seçeneği daha ağır basıyor. Yine de çok karamsar olmayalım desem de bunca iki üç kelime ile de işin özü nasıl anlaşılır. Çok sorularım var sana...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnne ya da baba figürünün bir hayatları olduğunu ve bir yaşamları olduğunu unutmamak lazım evlenmek başka şehirlerde yaşamak ya da boşanmak gibi tercihler saygı duyulması gereken durumlar
Bunun eşin tarafından bir şekilde ve konudan bağımsız olarak bahane olarak sana sunulması bir hata
Ilişkiye girmeme konusunda bir bahane ya da geçerli olan bir açıklama değil00 Yorumla
Öncelikle bu senin kocanın senin babanla ne ilgisi var senin babanın evlenip başka yerde yaşaması en doğal hakkı senin kocan bu konuyla niye ilgileniyo adamdan bir çıkarımı var ya da senin babandan bir cikarinmi var siz ikiniz en az 24.25 yaşında insanlarsiniz halami babaya minnet duygusu var
02 Yorumla
Soran+1 yılYok babamla alakası yok. Ne madden ne manevi olarak
Öncelikle eşinizin bahanesi bunlar. Eğer kendi geçiminizi sağlayabiliyorsanız. Biraz sert çıkın hatta sağlayamıyorsanızda sert çıkın. Boşanmaya götürecekse de sonuna kadar alın herşeyini. Sizinle evlendi aileleriniz ile değil. Bunların arkasında başka sebepler var gibi sanki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Olayin asli şu; esin pesinden kostu ve elde edip evlenince hisleri bitti. Baban bunu yapmasada degisen bisey olmazdi. Ya sen bisey yaptin soguttun ya da o zaten ilgisiz bahane ariyor. Sanirim sende onun gonlunu hos tutmaya calistin hep. Bunu yapmayi birak ilk is olarak. Biseyleri duzeltmeye calis ama olmazsa da ayriligi goze al. Hem bu durum onunda niyetini ortaya koyar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKüçük çocuk yokki, adam istediği yere yerleşir, Sizin başınızı bekleyecek hali yok.
Sen babana kızacağına, Eşine kızmalısın seninle ilgilenmiyor. Mutlaka başkalrı vardır. Başkası olduğunda insan eşi ile ilgilenmiyor. Bababn haklı eşinle konuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılBabanı neden yadırgıyorsunuz , kim yapıyor işlerini yemeği, yıkaması.
kocan saçma bahaneler üretmiş , sen nasıl sorumluluk sahibisin de , benimle
evlendiğine pişmanmış, hani her durumda pes etmek yoktu de
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde kardeşlerim ablam var. Her şeyi önünde babamın. burada kendi çocuklarını bırakıp kadının yanına gitmesi bizi sarstı. Onun erkek çocukları var evde.. Bizim evdeyse kız çocukları..
- +1 yıl
Bilemedim , kocana dert mi bu. Kocan bu konudan sana baskı yapmamalı
Baban ömür boyu sizin başınızı mı bekleyecek aw evlendirmiş barklanmış adam ne isterse yapar kocan denen sıyırma bahane üretmesin kendi seninle ayrı bir aile değilmi ona ne senin önceki ailenden.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece ben evliyim diğer kardeşlerim bekar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. esinin tutumu cok ilginc. yani herkesin hayati kendine. 1 kere dunyaya geliyoruz babanin hislerini anlayamayiz ve istedigi gibi davranabilir. esin seni severek degil ailenin biseyini gorup mu evkendi ki simdi bu yorumu yapiyor? sacmalamis
06 Yorumla
Soran+1 yılAilemi tanımıyodu tabii ki kötü bir ailede değil zaten. Her ailede özel problemler vardır. Evlenmeden önce seni her şekilde kabul ederim yeter ki evet de diyordu. Şimdi...
Soran+1 yılBilmiyorum çok üzgünüm. Ona da iç dünyasını sorsak kendince haklı bir yanı vardır belki. Ama görünen boyut bu
Soran+1 yılEşimin maddi açıdan sıkıntısı yok. Hatta bana sen üzerine düşenleri alma engelli kardeşine ver onun daha çok ihtiyacı var der hep. Kardeşlerimde hepsi çalışıyor iyi yerlerde. Kimse ona yükte olacak değil
+1 yılEşin bu durumları kesinlikle bahane ediyor onun derdi senin sandığından çok başka bence. Nasıl evlendiniz bilmiyorum ama eşin ya başkasına aşık ya da başkası ile ilişkisi var. Aksi halde gözünün üstünde kaş var deyip bahane etmezdi.
00 YorumlaAfedersin de zaten evlenmisin baban niye yanında bulunsun ki. Herkes kendi hayatini yaşasın. Hem eşine ne babanın ne yapip. ne ettiğinden. Babanla evlenmedi ki senle evlendi. Sen duzgunsen gerisini niye irdeliyor.
00 Yorumla
+1 yılBu nasil kocaymiş. Babandan da sen mo sorumlusun sanki. Babanin kendi hayati. Sen de deseydin ben de senin boyle cahil geri kafali oldugunu bilseydim senle evlenmezdim deseydin. Ben evleneyim var yaa kocacim kocacim diyee yanindan ayrilmayacagim kedi gibi cilve yapicamm. 🤭🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu bu galiba. Kadın olmak lazım. İnsanlıktan anlamıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBen suçu biraz sende buluyorum peşimden çok koştu ezik vs demek istiyor gibisin elde ettikten sonra onu zorladığın zamanlar aklına geldi demek ki şimdi biraz sen idare et
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de bendedir olabilir. Ama bir şey demek istiyor değilim. Hele ezik gbi bir kelimeyi bırak eşim için dışarıdaki bir insan için bile kullanmam. Bu cümleyi kurma sebebim severek evlendi ifadesini anlatmaktı
Sana olan sevgisi bir heves olabilir , gözü dışarıda olabilir , biraz mesafeli ol kendi haline bırak çok üstüne düşme egosunu şişirme normale donecektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen yoksa baban tekrar evlenir. Siz de büyümüşsünüz. Gitmesin mi evlenip? Herkesin kendi hayatı. Sen de zor bir süreçten geçiyorsun anlasilan sabret geçer. Büyütürsen büyür.
00 Yorumla Hep söylüyorum şu özgürlük budalası evlilik müessesesinin ağırlığını taşımaktan aciz yaratıklar evlenmemeli. Kanunen böylesi tiplerin evlenmesi yasaklanmalı
00 Yorumla
+1 yılBaban kocaman insan aklı başında kim karisir evlenirde bosanirda cok sacma dusunceniz var cocuklari derken ufak cocugumu var nedir onu anlamadim
00 Yorumla
+1 yılEger kardeşlerin küçükse onlara ister istemez bakmak zorunda kalabileceksin ve o da bu durumdan rahatsız oldugundan sana yansıtıyor ama küçük degilse ailevi durumlarının içinde çok bulunmuştur bu yüzddn böyle yapyor bu evliligini bitirebilir eşini seviyorsan ve evliliginin bitmesini istemiyorsan ailenle arana bir süre biraz mesafe koy
Bu biraz açık olacak ama eşini baş başa iken etkile 😉00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence eşinin aşırı kıskanmaya ihtiyacı var ona sen yapamazsan başkası yapar de boşanırız falan de yoksa başka çaresi yok eşini elinde tutmanın
018 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir cümleyi kuramam. Biri de bana kursun istemem
- +1 yıl
Ozaman abla eşin ile karşılıklı konuş yani gerekirse birbirinize bağıracak tartışacaksınız bende kadınım diyeceksin yani benimde ihtiyaçlarım var diyeceksin okadar yani
Soran+1 yılSaygı çercevesinde anlattım. Dısarda ki arkadasımdan farkın yok. Evliliğin farklı bir anlamı boyutu olmalı vs vs gbi cümleler kurdum bir kaç kez. Ama sonuca ulaşamadım. Sağlıksal açıdan bir problemi varsa diye çok kırmakta istemiyorum. Off sonuç olarak bilmiyorum
- +1 yıl
Söyle ozaman işte istemiyormusun de bir sorun mu var De seni düşünmekten kafayı yiyecem de baktın olmuyor ama bak şöyle bişi de olabilir bazen erkekler eşlerine ilgi alakayı kestikleri zamanlarda da aldatma olabiliyor
- +1 yıl
Biri mi var boşanmak mı istiyorsun de sor işte aklına geleni sor
- +1 yıl
Boşanmak bile istiyorsa bundan sonra olacak mutsuzluğa dur demelisin
Soran+1 yılBoşanmak istemiyor. Bir kaç kere söyledim. Böyle bir şeyi bir daha söyleme dedi
- +1 yıl
Ozaman bacım seni aldatıyor okadar basit yani ne boşanmak istiyor ne birlikte olmak istiyor ha bire aileni kötülüyorsa sana aldatıyor yani o kadar basit çünkü bir erkek helali olduğu sürece en fazla dayana bilme süresi 1 hafta ya rabbim biz erkek ve kadınlara öyle güzel bişi vermiş ki evlendiğin an itibariyle ile eşin ile arasındaki cinsellik aşkı çoğalıyor eşin senle olmak istemiyorsa da başkası ile işini görüyordur sor bacım sor susma ya
Soran+1 yılAklıma en son gelen ihtimal bu benm. Güvendiğim için mi bilmiyorum. Hiç sanmıyorum hayatında biri olduğunu. Olsa yakalardım Bi de. Dikkatlerim açıktır. Tabii büyükte konuşmuyorum yine de.. Yapmadan duramama olayına gelince kendi kendini tatmin ediyordur diye düşünüyordum hep
- +1 yıl
Nereye kadar kendi kendini tatmin edecek ben bile 31 yaşına geldim kendi kendimi tatmin ede ede sıkıldım yani eşin ise ille isteyecektir yani bir erkek iki aydan fazla yapmayınca falan kuşkuya girmeye başlar eşim başkası ile olabilir mi düşüncesine girer ki ve kısıtlamalar başlar şunu yapma bunu yapma saçın açık kapat gibisinden şeyler başlar ama erkek hep ister bunu bil yeter ve bu kadar da iyi yürekli de olma bazen en yakınındaki bile sana ihanet eder
Soran+1 yılHaklısın. Daha dikkatli olacagm
- +1 yıl
Eşin eve geldiği zaman süslen senle ilgilenmiyor ya sende süslen merak edecektir seni ilgilenecektir niye yaptın falan der
Soran+1 yılSöylediğin her şeye karşıt çıkıyorum ama inanki onu da yapıyorum.
- +1 yıl
Ozaman dikkatli ol yani onu korkutmak için sorsana biri var mı diye heyecanlanır eli kolu birbirine bağlanır falan ozaman anlarsın sert çıkar yok yaw öyle bişey bak beni deli etme ha der
Soran+1 yılDeniyeceğim.. Bu arada çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim bacım yardımcı olduysam ne mutlu bana
- +1 yıl
Allah a emanet ol rabbim inşallah eşini sana geri getirir
Soran+1 yılİnşallah
Geçmiş olsun
Neden birlikte olmuyor
Cinsel problem mi yaşadı
Veya siz hiç onu reddettiniz mi
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel problemi benmle paylasmadı. Ama olabilir
Soran+1 yılMantıklı birisi. Kimseyi kıracak bir şey yapmadım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaban evlenir gider bundan size ne ki!
Aile çocuğu okuyorsa 25 yaşına kadar destekler sonra şutlar.
Asalaklık yapmaya gerek yok.
Kocan çocuklara baksın, parasal yardım etsin diye düşünüyor sanırım.
Ayrıl gitsin.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uu4uj3hko
Ruh ne?
Urperdi ne
Önce Türkçe yazmayı öğren sonra saçmala.
Cevap sahibi+1 yılTug ne yazacaktım.
Bak işine.
Cevap sahibi+1 yıl@uu4uj3hko
Türkçe yazmayı dene.
Ben ister severim ama ister sevmem sana ne düşer. 😂
+1 yılBakıyorumda insanların ruh halleri çok bozuldu. Eşin mantıklı biri değil ve sanırım bahane arıyormuş zaten.
00 YorumlaBaşka birine ilgisi kaymış senin aileni bahane edip senden uzaklaşmak istiyor ve kendi yaptığı yanlışa kendince haklı bahaneler üretiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. evlilikte seks yoksa bomboş bir evlilikti o heyecanı yok tutkusu yok bir şey yok yani... seninle yapmıyorsa ne yapıyor peki bu adam?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan neden bırakıp gitti madem seni. Babana laf etmesini biliyorsa neden kendi adam gibi başında durmuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaba baska sehire tasinabilir. Coxuklar kucuk degilse eger. Bunda bahane aramaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılBence seni aldatıyor güzelce. konus olmuyorsa bosan uzatmak yersiz çocuk yoksa bunu bi düşün derim
00 YorumlaMazeret arıyo küfür edecem ama kesin kızacaksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok ilginç bir durum seninle mi ilgili. anlatamadığın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seninle olmuyorsa sorun farklı istersen konuşalım bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAfedersin ama kocan tam bir odun. Senin babanın hayatına karışmaya ne hakkı var. Üstelik bu sebepten sana neden soğuk yapar. Buna hiçmi hiç hakkı yok.
00 YorumlaAşırı kilo falan mı aldın seninle birlikte olmaması çok saçma
00 Yorumla
+1 yılYaz konuşalım istersen sıkıntılı bi konu bu eşinin ayrımı yapması gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin aile meselenize bu kadar salca olması cok anlamsiz. Seninle ilgili bir durum olsa anlarim.
00 Yorumla
+1 yılKedi ciğere ulaştıktan sonra ki olay olmuş senin ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kimseyi ailesi ilgilendirmez o senle evli ailenle değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılesin gay falan mi , neden beraber olmak istemiyor
15 Yorumla- +1 yıl
Mantikli aslind aveya baska bilmesigimiz konular var.
Soran+1 yılNişanlıyken aramız gayet iyiydi
Soran+1 yıl@kuralsiz_pisikopat tabii tek olaya bakmayıp bütün değerlendirmek doğru sonuç verdirir ama o kadar şeyi buraya nasıl yazayım
Cevap sahibi+1 yılbosan bence cocuk yoksa
- +1 yıl
aten evliligi ayakta tutan cocuklardir. Ama esinjn bahaneside sacmalik
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın evliliği bahane, çok koştu elde etti ve bitti hevesi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocam benimle birlikte olmak istemiyor-- bu nasıl ilişki anlamadım genelde kadınlar kaçar.
birde babanın da hakkı var evlenmeye size ne
00 YorumlaÖzür dilerim ama umarım korktuğumuz şey basına gelmez ve düzelirsiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence resmen bahane ariyor. Başkası var hayatında gibi
00 Yorumla
+1 yılBsbanızın, ya da annenizin hatalarından çocukları sorumlu degildir. Siz eşinizi canım , cicim aylarında iyi tanıyamamışsınız.
Karekterli bir adam böyle konuşmaz ve hanımına sahip çıkar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabani bahane ediyor madem öyle niye evlenmiş acaba lanet olası erkekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaxı sorunları vardır ıstersen paylaşabılırz arkadasm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılesın bunu bahane yapms olayın senle alakası yok ayrıca bu durumdan oncede senınle olmuyordu sanırım baska bır sorun var
00 Yorumla Babanin evlenmesinden kocana ne bence kavga etmek icin bahane ariyor
11 Yorumla
Soran+1 yılİşin ilginç yanı kavga da etmiyor. Çok profesyonel.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🐦 ötmüyor olabilir veya sadece soğudu senden
00 Yorumla
+1 yılŞerefsizin Teki olduğunu söylemek istiyordum kusura bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban la sizin iliski apayri bisey. Senle olmuyosada ya saglik sorunu var onu ort pas etmek jstiyor. Sertlesme erken bosalma gibi. Yaada ssndd bir sorun gordu. Aldatmiyosa eger
00 YorumlaSabırlı ol ve durumu iyice anlat senin için de üzülmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden istemediğinin asıl sebebi ortada, bu sorunu aşman onu kendine bağlaman ilgili hale getirmen çok kolay bu sayede sen istemesen bile sürekli seninle olmak ister
00 YorumlaBence zorlamanın bı anlamı yok olmuyorsa en mantıklısı bitirmek
00 Yorumla
+1 yılBahane bu yaa artık evlenmişsiniz, seninle yatmamasi seni sevmiyor olduğun dan
00 Yorumlasenin babanın evlenmesinden eşine ne?
31 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde kovayız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocani kendine sevdir iste
00 Yorumla Şeyi çalışmıyor belki
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sanki başka sorunları var.
00 YorumlaBaşka biri olma ihtimali yüksek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin denecek o herif bahane aramış resmen.
00 Yorumla
+1 yılBi insan eşine nasıl bir yıldır dokunmaz ya
00 Yorumla
+1 yılçok fena durum aldatırsın valla
00 YorumlaGüvensizlik ve elde edip soğuma
00 Yorumlao olmak istemiyorsa ben varm ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat