Kocamı artık istemiyorum, haksız mıyım?

2 senelik evliyiz. ben 23 O 28 yaşında. Severek evlendik aslında. Ailesi yüzünden boş boş kavgalar yaptık hep ailesi beni istemezdi. Ailesimi doldurdu bilmiyorum ama beni istememeye başladı dokunmamaya başladı sarılmıyordu öpmüyordu. Yanına gidip tatlılık yapıyordum itiyordu ne bu tavir diyordu. Hep iliskiyi ayakta tutmaya onun gonlunu almaya calisiyordum fakat eşim hep ailesiyle ilgilenirdi bende dış kapının dış mandalı gibi kalırdım. Akşamları baş başa kalamıyorduk sürekli halasi yengesi bizdeydi ailesi bizdeydi. Bende çok sıkılmaya başladım cidden artık benimde ihtiaclarim var benimde bir kocam var isteklerim var. ama hic yokmus gibi geliyor. Ben boyle hayal etmemiştim. Kocam var ama yok gibi :( ben onun ilkiyim oda benim ilkim. Fakat bu sol yanimi hic doldurmuyor. 1 ay once boşanmak istedim sen bilirsin dedi dunya basima yikildi sanki. Tum ümidimi yitirdim artık. Ondan sonra abimin yaninda kaldim boşanma duruşması gelene kadar 2 haftadır abimin yanındayım. Çaliştiğim iş yerinde beyfendi var çok nazik çok kibar hoşuma gitti onun bana ilgisi çok mutlu etti ve akşam yemeği yedik sinemaya gittik. Ben defalarca kez eşimle konuşmuştum duzeltebiliriz dedim ailemizi dinlemeyelim yuvamizi bozmayalim dedim boyle kotu gidiyoruz dedim. dinlememişti beni hiç. şimdi ise mesaj atıyor sürekli o adam kim falan ya da gitme kal diyor. Ama benim ona karşi olan ilgimi yitirdi. Ben nasil bir yol izlemeliyim? Bu beyfendi çok iyi bir adam Yaşi yaşima boyu boyuma biri. çok ilgili ve kültürlü konuşması çok hoş ve hoşuma gitti bu huyu. Ona sanki ilgi duyuuorum ama yaptiğim yanliş gibi geliyor. Eşim benle hic ilgilenmemisti ama :( Ben yanlişmi yapiyorum?

Kocamı artık istemiyorum, haksız mıyım?