Biz 5 aydır evliyiz yeni evlendik çok uzun tutmadık bu evlenme sürecini söz falan oldu sonra 6 ay nişanlı kaldık evlendik. Fakat şöyle bir şey var ki kocam alışamadı yemeklerimi beğenmiyor annesinin yemeklerini istiyor yapamadığımı söylüyor. Onun haricinde eve gelmek istemiyor geç geliyor fark ediyorum hep eve geç geliyor neredeyse iş yerinde uyuyacak. Sadece arada yakınlaşıyoruz bir iletişimimiz yok öyle sohbet muhabbet film izlemeler o bu şu yok. Bana sevgisini hissedemiyorum. Mesela şey dedi uzun süre çocukta istemiyor. Nasıl düzeltebilirim bu evliliği?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En iyi seçmiş olduğun kız cevabındaki kişi sana konuyu çok güzel açıklamış bende açıklayacak olursam şayet tabi ki en başta iletişiminizin güçlülüğlüyle konuyu anlamaya çalış, ikincisi ise yardım alın önce evlilik terapistine gidin belki adam sana diyemediklerini üçüncü kişiye rahatlıkla açıklayacaktır bu üçüncü kişide belki sizi bir psikoloğa yönlendirecektir adamda belki bir problem vardır, geçmişinde unutamadığı biri ya da sorumlulukları almaya hazır değildir, belkide seninle aile baskı üzerine evlendi süreçleriniz hızlıca ilerlemiş evlilik sürecinizden bahsediyorum bunların açığa çıkabilmesi için uzman kişilerin araya girmesi daha iyi olacaktır ilişkiniz adına üçüncü bir seçenek ise sen bir kadın olarak yetersiz kalıyorsundur, giyiminle, hal, hareketler ve tavırlarınla yetersiz ya da alakasız kalıyor olabilirsin, bunların tespit edilip buna göre bir yol izlenmesi gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliliğinizde mutsuzluk yaşamanız üzücü bir durumdur, ancak bu tür sorunlar üzerinde çalışabilir ve ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. İşte yapabileceğiniz bazı adımlar:
1. İletişim: Kocanızla açık ve dürüst bir iletişim kurun. Onun evlilikle ilgili düşüncelerini ve duygularını anlamaya çalışın. Aynı şekilde, sizin de hissettiklerinizi paylaşın.
2. Terapi: Birlikte bir evlilik terapistine gitmek, ilişkinizi geliştirmenizde yardımcı olabilir. Profesyonel yardım, iletişim sorunlarına ve diğer evlilik sorunlarına odaklanmanıza yardımcı olabilir.
3. Birlikte Zaman Geçirin: Ortak ilgi alanlarınıza odaklanarak birlikte zaman geçirin. Ortak aktiviteler ve paylaşılan anılar, ilişkinizi güçlendirebilir.
4. Sorunları Tanımlayın: Kocanızın evliliğe alışamamasının nedenlerini anlamaya çalışın. Belirli sorunları tanımlayarak, bu sorunlarla başa çıkmak için çözüm yolları bulabilirsiniz.
5. Kendi İhtiyaçlarınıza Dikkat Edin: Kendi mutluluğunuzu ihmal etmeyin. Kişisel mutluluğunuz, evliliğinizi daha sağlam hale getirebilir.
6. Sabır Gösterin: İlişki sorunları zaman alabilir. Sabır ve anlayış göstermek önemlidir. İlerleme kaydetmeye başladığınızda, ilişkinizin daha iyi bir durumda olacağını görebilirsiniz.
7. Destek Grupları: Evlilik sorunlarıyla başa çıkmaya yardımcı olabilecek destek gruplarına katılmayı düşünebilirsiniz.
Evliliğinizdeki sorunların üzerine açık bir şekilde gitmek önemlidir. Ancak, durumunuz çok ciddi veya zararlısa, profesyonel bir danışman veya terapistten yardım almayı düşünmelisiniz. İlişki terapisi, çiftlerin sorunlarına odaklanarak ilişkilerini daha sağlıklı hale getirmelerine yardımcı olabilir.10 Yorumla
+1 yılVerdiğin bilgilerle net bir kaç fikir yazamıyorum maalesef ama şunu diyebilirim. Bazı insanlar toplum aile baskısı yaşım geldi artık düşüncesiyle evlenebiliyor. Tabi ki eşin bu yüzden evlenmiş olabilir diyemem. Sana verebileceğim tek tavsiye bu durum duzelmeden asla çocuk yapma bazı insanlar çocuk olunca düzelir vs diye düşünüyor ama çocuk durumu düzeltmek daha da karmaşık hale getirir. Açıkça al karşına konuş sebebini sor neden böyle yapıyorsun diye suçlayıcı bir şekilde değil bu durumda olma sebebimiz nedir? Bilmeden birbirimizi kiricak bir olay mi oldu. Bu durumu nasıl düzeltebilir şeklinde konus. Sen veya ben değil biz diye cümleler kur mutlaka ve sorunun cevabı eşinde burada değil maalesef elimden bu kadarı geliyor. Umarım aranız düzelir.
102 Yorumla- +1 yıl
Bazen konuşmayla bile olmuyor
Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı. Zamana bırak derim benim arkadaşım evleneli bir seneyi geçtiği halde alışamadı ki daha büyük ciddi sorunlar oluyorsa bir çift terapistine gidin derim ve bir de şunu dene sen de şikayet olarak adlandırdığı ne kadar şey varsa biraz daha özenerek daha iyi yapmaya çalış bakalım o zaman durumunda bir düzelme olacak mı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence onunla konuşun bu konuyu açıkça
00 Yorumla Yani okurken gerçekten üzüldüm durumunuza ve bu durum bana çok tanıdık geldi biliyorum böyle birisini ve böyle insanlar maalesef evlenirken kendine eş edinmiyor anne bulmuş oluyor ama annesi gibi olmayınca da kafasında bitiriyor. Eğer annesi gibi yemek yapsanız da annesi olmuş olacaksınız başka bir şekilde yaklaşamayacaktır. Keşke Oluru olan bir çözüm söylebilsem ama maalesef yok çünkü kafa yapısı itibari ile o bir çocuk ve siz de eş değil koca bir bebek aldınız çocuk olsa bile bu durum düzelmez babalık bilinci yoktur eşe karşı sorumluluklardan bi haberdir zaman kaybı ve ömür törpüsüdür. Bir zaman sonra 23 yılımı heba ettim diyeceksiniz bunu da çok iyi biliyorum. Kendinize eziyet etmeyin. İnsan değer görmek, partnerini koruyup kollamak ister, ince düşünceli insan ister ama bir çocuktan bunları beklemek abesle iştigal bir durumdur. şu an hiçbir şey için geç değil.
10 YorumlaSeverekmi görücü mu evlendiniz bu da önemli Bide seni doldurmak ya da aklına sokma istemem ama aldatıyor olabilir ye bi evli olan biri daha çok karısına doymak ister yakınlaşmak ister onunla daha cicim ayindayken böyleyse sicim ayında düşünemiyorum yani onun dışında başka bi sebeb olamaz yani ya seni sevmiyor ya aldatıyor bu adam yani dost acı söylermiş ama bu yani annesinin yemeklerini seviyorsa evlenmeseymis ozaman biraz idare etmesi lazım zamanla ogrenirsin sende yemek yapmayı hepimiz bu yolda geçtik sonuçta bu kadar tammulsuzlugun sebebi ne sana karşı önce onu bulman gerekiyor adamda anlayış yok zevk yok duyarlılık yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Ayrıl. Seni zerre umursamayip istemeyen birsiyle ne kadar beraber kalabilirsin. Kendine yazık edersin. Nasıl tanistiniz veya nisanliyken nasildi? Böyle kişiler genelde aldatiyor da. Hatta aldattigina %80-90 emin de olabilirsin bilemedim ama buyuk ihtimal aldatir da seni istemiyorsa. Düzgünce karşına al konus sana karşı davrandığı tavırlar hakkında. beni de dusun bu yuzden mi evlendik bana böyle davranicaksan neden benimle evlendin gibisinden. Israrla devam ederse bosanacagin soyle. Seni zerre umursamayan birisini de affetme hayatindan çıkar kendine yazik edersin keşke düzgünce tanimadan evlenmeseniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu insan evliliğe alışamamıştır zaman alır falan demişte. ben de 5 aylık evliyim eşim ilk günden bu güne kadar ilgisini sevgisini sürekli artırdı. ilk gün nasıl ilgili sevgi doluysa şu an daha da fazlası. hiç eksik olmadı yani. siz hiç mi flört etmediniz? muhtemelen evlilik baskısıyla evlendi seninle ama aklı hala dışardaki hayatta olabilir. insan kendini daha nişanlıyken evliliğe hazırlıyor zaten. bir anda evlenince nooldu ya olmuyorsun. sevgisiz ve ilgisiz bir evliliği yürütmek çok zor. ben hadi şuraya gidelim desem eşim hemen kabul eder, evde oturalım desem ona da uyar. şunu yiyelim şunu yapalım desem seve seve yapar. evlilik böyle güzel ve anlamlı olabilir. eğer seninki gibi olsaydı şu an ben de eve gitmek istemezdim açıkçası. senin için zor bir durum allah yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılNe güzel ortada çocuk da yok henüz. Boşanmak için mükemmel bir fırsat. Seni sevgisizliğe boğan adamın yanında konu mankeni gibi durmaktansa boşa ve yeni insanlarla tanış. Koca her zaman bulunur. Erkeklerin bir çoğu nasılsa evlendik kafasıyla salıyorlar. İlgi ve sevgi 0. Bu durumda ömrün boyunca bu tavırları mı çekeceksin ki saçma yani..
Ayrıca annesinin yemeklerini istiyorsa annesiyle evlenseymiş. 😒
31 Yorumla- +1 yıl
Anneci erkekten nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum
+1 yılSen de de ki ben de annemin evinde rahattim, burada sürekli ev temizliyorum, sen de bir hizmet tut, de.
Gez toz, arkadaslarinla takil. Aksam eve gelince de disardaydim yapmadim yemek, zaten yemiyorsun de.
Annesinin yemeklerini cok begeniyorsa her aksam gelip size yemek yapsin o zaman. Bu kadinlar bu adamin arkasını toplamak icin ki var?22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Bence 5 ay çok kısa bir süre aslında. Eşinizle bir gün belirleyip bütün problemleri yüzyüze otelemeden konuşmalasiniz. Bazen ilk başlarda böyle olabiliyor yapıcı olmaya çalışın bence bir süre sonra hersey rayına oturur. Soğuk yapmamaya çalış. Evlenmekte ayrılmakta çok kolay ama hemen soğuyup boşanma durumlarına girmeyin mücadele güzeldir. En azından olumsuz da olsa elimden geleni yaptım dersiniz.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe alışma durumu değil bu eşinde sevgi yok sana karşı. Evlenmek için evlenmiş. Duygularını sor sana karşı ne hissedip hissetmediğini, açık olmasını iste ondan. Eğer sevmiyorsa ki bence sevmediği belli, yol yakınken dönün bu hatadan. Sevgisiz evlilik zulümdür
10 Yorumlaevlilik kötü gidiyorsa boşanın, düzeltmek için tatlı kahramanlıklara girişme kardeş daha da kötü olur yoksa. iki insan aşk evliliği yapmıyorsa evlenmesin bence. evde kalacam, ailem baskı yapıyor vs korkularını da bir kenara bırakmak lazım. herkes evlenmek zorunda da değil
11 Yorumla- +1 yıl
evlilik ne biliyor musun? o mutlu ben mutlu hadi gel bunu biz yapalım. sırf ailem, çevrem istiyor diye ben onlara uymak zorunda değilim. gelenek falan geç bu işleri. karım olacak kişi benimle mutlu mu? hayattaki zorluklarda yanımda durma azmi var mı, biz beraber aynı çatı altında birlikte yaşayabilir miyiz sen ondan haber ver bana. daha sonra aile takacaksa taksın çeyreğini yarımını her neyse
Psikoloji olarak ya da başka bir sorunu olabilir. Sakinliğinizi koruyun.
Unutmayın iyi günde kötü günde diye söz verdiniz evlenirken.
Anlayışlı olmaya çalışın.
Onu anlamaya çalışın.
Kırıldığınızı söyleyin.
Onunla sakince neden böyle davrandığını konuşun.
Bi de ayrıl vb. olumsuz yorumları dinlemeyin lütfen.
Sabırlı olun.
Allah kolaylık versin kardeşim.
Allah sıkıntınızı gidersin, birbirinize sevgi ve bağlılığınızı arttırsın.
Amin.00 YorumlaNaçizane hiç bir şey yapma üstüne gitme
Gerekmedikçe konuşmada
Kabuğuna çekil
Onunda kabuğundan çıkmasını bekle
Erkek anne evinde yetiştiği gibi
Eşiyle aynı çatı altında aynı olmuyor
Biraz zaman geçmesi lazım
Kendi kendine geçmesini bekle
Konuşarak çözülecek gibi durmuyor
Üstüne gitme hiç bir şey yapma
Sen yemeğini yap, temizliğini yap ,
İlgi alakanı kesme
İletişimini de kesme ama sürekli iletişim halinde olmaya çalışma
Çok yakında düzelecek...
Emin olabilirsin.☺️☺️☺️
Sabır herşeyin ilacıdır.
Üstüne gidersen gereksiz tartışmalar ve kalp kırıklıkları başlayacak dikkat.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle oturup iki medeni insan gibi konuşup birbirinizin eksiklerini artıları konuşmalı birbirinizi yeterince tanımalisınız evlilik zor kurulan bir müessese ve aynı anda çabuk dağılan bir kurumdur.
Yıkmak yerine yapıcı olmaya çalışın göreceksiniz zamanla her şey değişecektır.00 Yorumla Neden evlendiniz? Görücü usulü mü?
Bir erkek annesinden ayrılmadan, evlenmemesi gerektiğinin kanıtı.. herkes evliliğe uygun değilmiş demek ki, kaldıramayacağı sorumlulukların altında eziliyorlar sonra böyle.30 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Evet daha yolun çok başındaymışsın ama şimdiden önlem alınmazsa yarın bir gün çocuk olduğunda daha da zor olur. İşler çıkmaza girebilir. Konuşma yoluna git ilk etapta. Baktın olmuyor çift terapisi güzel olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta böyle sorumluluktan kaçan insan çocuk olunca nasıl olur bilmiyorum kimseyi düzeltmek için ömrünü heba etme biraz dene elinden geleni yap baktın olmuyor kendiyle baş başa bırak kimse kendinizden daha değerli değil ben bunu çok acı şekilde tecrübe ettim ne yazikki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsın çok zor bende 2 ay lik evliyim eşim her gece kahveye arkadaşına gider babası geçende kızmış yeni evlisin utan diye bende geç kalsa hemen ararim ama bazen film felan izleriz benimki çocuk ta istiyor benimkide tam alışamadı ama sen ara sen sor gel artık geç oluyor bak de sen soyle buaksam evde dur film izleyelim de sen konuş sen çek kendine belki düzelir aranızda ki sexs durumu nasıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence evliliğe hazır olmayan biri ile evlenmek iyi bir şey değil çünkü kimse evlenince değişmiyor ya da düzelmiyor. Yani eşinin de kendini bir şekilde hazır hissetmesi lazım çünkü evlilik ciddi bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve ben anne olmak istiyorum. Adam düzelmeden çocuk yapmicam. Düzelmesi lazım
+1 yılDüzeltemezsin yüksek ihtimal beyefeni evlendi mi evlendi desinler diye evlenmiş seninle hicbir ilişki tek taraflı yürümez annesinin evinde aklı hazır çocuğun da yok yolla anasının evine
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanın karakteri sıkıntılı kendine yüklenme kendi huzurunu kaçırma sorunlu olan kocan. Senin bir hatan yok. Sen onu değiştiremezsin o değişmek isterse alışmak isterse alışır. Sen kendini parçala yıprat dişini tırnağına tak yine de değiştiremezsin. Eğer modern bir adamsa güzelce konuş evlilik terapistine gitmeyi teklif et anca böyle düzelir
20 Yorumlamerhaba abla o seni hak etmiyor
yemek yapiyorsun yoruluyorsun ama begenmiyor o zaman annesinin yemeklerini seviyorsa o zaman onunla evlensin bunu hakliniza koyun bir kadin esinin kolesi degil
onunla bosuna vakit kaybetme cocukta istemiyor cocuk olmadan bence ayril tabi sen bilirsin sana kucuk kardes tavsiyesi
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor çok acı bir şey ama seven erkek evine eşine sahip çıkar dışarılarda fink atmaz boşuna uğraşma kızım ne yaparsan yap sen güdemezsin anası gütseydi düzelticem diye gençliğini heba etme düzelmez boşa gitsin ailesine rezil kepaze et ve boşan
00 YorumlaBence sende hemen çocuk isteme. Biraz zaman verin birbirinize sen plan yap akşam icin ne bileyim bir film sen seç sokul yanina izleyin. Yemek konusunda da sacmalamis ama daha yenisiniz umarim yoluna girer
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Birisinin yemeğini beğenmeyebilirsin de kıyaslama nedir. Bu saygısızlık. Sana verebileceğim tek tavsiye sakın çocuk yapma. Çocuk yapmak evliliği kurtarmaz
10 Yorumla
+1 yılCilveli ve eğlenceli ol onu sürekli güldür İş yerindeyken mesajlar at ondan bişeyler işte, çikolata, tatlı falan mesela, senin için bişeyler yapmasını sağla sana odaklansın. O kadarda üstüne gitme. Kısacası Annesi gibi olma, yoksa senden sıkılır. Evli olsanız bile Sevgilisi gibi ol. İç çamaşırlar al, onu güzel karşıla her gün süslen püslen. Bir gün çok ilgili ol bir gün sadece kendinle ilgilen. Senin bu dengesizliğini fark edicektir
15 Yorumla- +1 yıl
Neden😂
- +1 yıl
Bilmem bunu konuşabiliriz bence
+1 yılYavrum bu adamdan sana koca filan olmaz aklı daha çocuk bu adamin annemin yemeklerini özledim ne aqk canım Allah bana neden sizin gibi bir eş nasip etmiyor ki
10 YorumlaAlışamadı değil seni sevmiyor bence bitir hazır çocuk yokken üstelik annemin yemekleri daha güzel ne alaka evlenmeseydi anasının dizinin dibinde otursaydı o zaman küstah
00 Yorumla
+1 yılAferin sana sureyi kısa tutarak en akillı işi yapmişsin atlı mi kovaliyo tanisana adami bu durumlara düşmeseydin evlenmek icin evlenmişsin şimdi de ugraş keko bulmak konusunda da uzmansiniz zaten kesin kocan da oyle bırseydir boşan sen bu evlilikten bişe cikmaz
00 YorumlaBu evlilik bitmiş düzelmez imkansız bir süre sonrasa aldatarak zaten yol yakınken hazır çocuk ta yokken ayril sevginin olmadığı bir evlilik yurumez gururunu onurunu bağrı cignettirme
00 Yorumla
+1 yılO zaman niye evlenmiş diye bir sorsana kuzum. Alismamis.. peh.. yalan dolan şeyler. Erkekler canlari isteyince şak diye alışiyor valla kuzum alınma ama ya seni istemiyor ya da baska bisey var..
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir cinselliğiniz var? Cinsellikte senden memnun mu? Karşılıklı tatmin olabiliyor musunuz? Yoksa biriniz tatmin olurken diğeri olmuyor mu? Belki de senin sorunun cevabı bu durumda gizli olabilir
00 Yorumladüzelmez adam seni sevmemiş yapacak bir şey yok canım ayrılacaksın ve çocuk olmaması çok iyi olsaydı bo ku tam yemiştin...
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzeninin yanında görüp beğenmişti ama.. sevemedi demek ki
+1 yıldüzelmez sen yenisine geç yemiyorsa da yapma buna yemek onun eli ayağı yok mu anası gibi yemek yapıyon sonra kadın yerine konmak istiyon
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Hiç düzelecek diye kendini yıpratma düzelme iki tarafın isteğiyle olur çocuk yokken sen yol ver çünkü çocuk olunca çoğu şeye mecbur kalıyorsun
10 Yorumla
+1 yılSadece sevişmek için evlenen erkek tipi. asla değişmez bir insan iki olmaz. bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBu daha başları. Savrulmalar olabilir ve olağan. Biraz sabret, sakin ol, düzelir mutlaka.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye düzeltiyosun bırak ne yoruyosun kendini nisanliyken farketmeden mi hemenden sukoyu verip kendini ortaya atma sen de onu. Gibi davrab
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kişi ayrıl vs demiş, ayrılmadan önce bir uzman desteği almanızı tavsiye ederim… onlarda çare bulamaz ise o zaman ayrılığı düşünebilirsiniz.
00 Yorumla Kocanin net olarak söylüyorum psikolojisi bozuk tecrübe konuşuyor bu sözümü hafife alma ve sanirim sana karşı sevgiside biraz az
00 YorumlaSevgililik dönemi ve evlilik öncesi bir şeyler yaşamak bu yüzden önemli. S e k s olmasa bile kişiler pat diye evlenmemeli bence.
00 YorumlaNiye evlenmiş beyefendi o zaman? Bir sorun varsa ikiniz beraber çözmelisiniz. Tek sen değil. Sırf evlenmek için evlenmiş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı ol isteklerini yerine getirmeye çaĺıs mutlu etmeye bak
Dua et kendinden bişey bırakma düzelir inşallah00 Yorumla
+1 yılYani kısacası adam seni de istemiyoe düzeltmen çok zor baskaları akllını karıstıyor onun pardon ama yaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte değil karşındakinde sorun var. Bu da düzelecek bişey değil. Senin yaptığın hata evlenmek böyle çoluk çocuk beyinli ile.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam sevgi olsa sen ona boş tabakta versem yalar, saka tabiki ama yemegi begenmese bile bunu duzgun sekilde soyler. Yememezlik yapmaz ama , seven adamda sevdigine surekli dokunmak sarılmak ister. Onun sana sevgisi az olabilid
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi değiştirmeye uğraşma, boşuna kürek cekersin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte böyle değil ama bence
- +1 yıl
Sen devam et, bir gün yorulup tükenince aynı kelimeleri söylersin
+1 yılYapcak bişey yok başa gelen çekilir. Çocuk yapmayında ona bari yazık olnasın siz yarın birgün boşanırsınız muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapalımda çözeriz kafasına girmede naparsan yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben istiyorum çocuk ilerleyen zamanda ama adam düzelmeden asla yapmam
- +1 yıl
Seviyorsun demekki ilgilendiği konularda fikir edinmeye çalış belki yardımcı olur ilişkinize
+1 yılNeden mücadele edeyim?
Şahsen ben etmem alırım karşıma düzeliyor mu konuşurum yoksa selametle.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çünkü evlilikte karşılıklı paylaşımlar olacak nasıl geçecek böyle bir ömür? İletişimsiz. Kahvaltı yap işe git işten gel otur otur sevişmek için yanaş uyu
Soran+1 yılNereye kadarr
- +1 yıl
Tabiki de öyle.
Derdin var mı diyecek gelip bir neyi ne yaparız nasıl daha iyi olur oluruz.
Sevişmek için evlenmeye gerek yok sokakta hayvanlarda bir birini buluyor bir şekilde hissiz olması kötü.
Yerinde olsam kendime saygı duyar ve bitiririm istemem yanlış anlama bende boşandım bitsin istemem bir evlilik ama görünen köy kılavuz istemez
+1 yılseks hayatınız nasıl birde erkeklerin evliliğe alışma süresi 1 2 seneyi bulur
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet alışamadı belli yani
Soran+1 yılGüzel her gece yanaşıyor
- +1 yıl
seks hayatınız zevkli ve heyecanlı ise onu eve bağlamak için normal günlerde onu etkilen güzel iç çamaşırlı resimler at video at mesajlar ile cinsellik konuş
Çocuk istemiyorum dediyse bitmiştir zaten
İnsan sevdiğinden çocuk ister10 YorumlaGörücü usulü evlilik mi? Alışması zaman alabilir ama bunun için çabalamıyorsa bu evlilik uzun sürmez
10 YorumlaAile terapistine gidin sonra ne gerekiyorsa onu yapın
10 YorumlaUfaktan annesine durumu anlat düzeltirse annesi düzeltir onu
Benimle istemeden mi evlendin beni istemiyormusun diye de sor kendisine00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer evlilik ölene kadar sürmek zorunda değil. Hazır çocuk da yok bosanabilirsin. En azından sizde iş baştan belli olmus. Çocuk olduktan sonra daha zor olurmuş
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGitgide kopuş başlamış. Seninle vakit geçirmek istemiyor. Sorumsuz
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. bir kadın daha mundar olmuş yazık :(
boşan demek çok kolay ama insanları değiştirmek mümkün değil ya katlan ya da git
06 Yorumla
Soran+1 yılYani evlilikte gezme olacak tozma olacak
Soran+1 yılSohbet muhabbet
Soran+1 yılHiç konuşmuyor kahvaltıyı yapıyor alıyor ceketi hooop işe geliyor yemek yiyor
Soran+1 yılTelefona bakıyor sevişiyoruz
Soran+1 yılUyuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kısa sürede birbirinizi tanımadan evlenirseniz maalesef boyle olmasi gayet normal..
Hiç uzatmadan boşanın hayatiniza bakın. Nekadar uzarsa okadar zor olacak..10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce çok mu iyiydi her şey, evlenince ne oldu da 180 derece oldu
00 YorumlaZaman lazım.
Alışma süreci şart.
Sanırım birbirinizi tanıma fırsatı olmamış.
Bu süreçte birbirinizi tanımaya çalışın.00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam evliliğe bir türlü alışamadı, mutlu olamıyoruz. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler