Kocamı hiç sevmiyorum, nasıl katlanılır böyle bir evliliğe?

10 yıllık evliyim 2 çocuk var. Bu 10 yıl içerisinde bana o kadar zor zamanlar yaşattı ki kendimden vazgeçmiştim haftalarca saçımı taramazdım aynada kendime bakmazdım dışarı adım atmazdım hayatım bitti diyordum. Bi gün beni öyle bi dövdü ki hemde çok küçük bi sebepten dolayı, aldım çocukları baba evine gittim ailesi geldi yalvardı ağladı geri döndüm şans verdim ama gün öyle bi akıllandım ki kendimle barıştım hayata döndüm ve o adamı kafamdan kalbimden sildim bi anda. Şimdi bana yaklaşmasına konuşmasına yanımda nefes almasına bile tahammülüm yok az önce yaklaşmaya çalıştı adet oldum diye yalan söyledim bana neler neler söyledi bilerek yapmıyorsun istemediğin için yalan söylüyorsun falan.. bende banyoya gidip peçeteye boya sürdüm al bak dedim öyle ikna oldu.. ben bu adamdan nasıl boşanırım 2 çocuk var onlar etkilenecek ben nasıl yeni bi düzen kurucam böyle devam etmek bana eziyet ama kendimi düşünüp gitmekte çocuklara eziyet gibi geliyor onların düzenini bozmaya hakkım yok sanki... Off napıcam ben
Kocamı hiç sevmiyorum, nasıl katlanılır böyle bir evliliğe?