+1 yılÇok merak ederek bir şey soracağım böyle Troll soruları sormaktan artık gerçekten sıkılmadınız mı ne demek yani sen evlendin ve evli olduğun helaline dokunmaktan titriyorsun veya onun sana dokunmasından tiksiniyorsun bunu gerçekten bir toplumda deme Çünkü seni hemen dislarlar ben sana söyleyeyim mantık evliliği Yapmış olman sana başka hiçbir şekilde bir ayrıcalık ın kazandırmaz o zaman başta neredeydin Bak bence sana gerçekten bir tavsiye vereyim alinma darilma Bak bu yargılar nitelikte bir şey değil ama bence sen herhangi bir ilişkiye başlayacak veya evliliği kaldırabilecek bir olgunluğa sahip değilsin Biraz daha zamanı bekle bu zamana eriştiğini zaman Bence bir ilişkiye başlayabilirsin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu soru, ben şimdi ne kadar bir şeyler anlatsam da soran kişinin yaptıklarından dolayı yardım edilmeyi hak etmiyor diye geceleyin gördüğüm gibi öylesine bakıp geçtiğim, görüşümü ortaya koyacakken bu sebeple görüş yazmaktan vazgeçtiğim bir soruydu. Bu nasıl popüler olabildi ya? KS toplumunun en son böyle kafayı yediğini gördüğüm zaman, bir kız TÜM erkeklerin her zaman kızlara "Üstünüzde ne var?" sorusunu soruyor olduğunu düşünüp bu konuda saçma bir genelleme yaptığında 90 beğeni aldığı zamandı. Allahım daha neler göreceğim acaba? 😂😂😂
21 Yorumla
Pratik zekalı değil vs gibi tüm saydıkların onu ''sevgilin'' ya da ''eşin'' olarak görmediğin için. İnsan sevmediği zaman kusurlara odaklanır. İyi bir insan olması onu seveceğin anlamına da gelmiyor. Bazı insanlar mantıklarıyla yürütebiliyor ama sanırım sen bunu yapamayanlardansın.
Tiksindiğin birini nasıl sevebilirsin.. Bunun cevabı yok.11 Yorumla- +1 yıl
Adamla parası için evlenmiş ve bedenini onu satıyor gibi hissediyor yani kendinde tiksiniyor bence
+1 yılSevebilirsin. Herseyin cinsellik beden uyumu olmadığını zamanla anlayacaksın. Yarın hasta oldugunda sana bakıp bir corba getiriyorsa eşin sev onu. Yoksa ten uyumu bence fasa fiso ben inanmıyorum
35 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
Evli olmama gerek yok bu yorumu yapmak icin
- +1 yıl
Ama tiksiniyirsan yürümüyorsa ayrilabilirsin. Kendi tercihin
Soran+1 yılEvli isen. tutku olmadan da evlilik yürür mü diye soracaktım
- +1 yıl
Haklisin ben uzaktan konusuyorum icinde olan sensin. :)) ama tiksiniyorsan yurumez i is gibi sen gene bi olç biç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılo zaman neden evlendin
asla sevemeyeceksin durum bu..
kendini bu duruma getirdiğin için sende hatalısın93 Yorumla
Soran+1 yılYaşım geçiyor evleneyim bari dedim evlendim
- +1 yıl
iyi halt ettin..
aferim sana o halde
şimdide bunu temizle o zaman
Soran+1 yılKader
Ben haz almadığım erkekle olmak istemem. Bence boşanmalısın. Düşünsene uyurken onu izleyebilecegin. Her an foto çekilip araya mesafe girince özleyip bakabilecegin. Koynunda kendini huzurlu ve için içine sıgmadıgı dakikalar yaşayacagın. Zamanlar olmalı. şu an ki hem kendi piskolojin hemde gecen zaman ve gençligin için kötü bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen kendinden iğreniyorsun. Mantık evliliği yaptım dediğine göre adamın para var. Sende sanki onunla parası için yattığını düşünüyorsun ve bedenini sattığın aklına geliyor. Yani kendini fahişe olarak görüyorsun. Birazcık dürüst biriysen adama açık açık söyle ayrıl sevmene gerek yok
22 Yorumla
Soran+1 yılMantık evliliği diyince aklınıza sadece para mı geliyor
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle üzüldüm. Burada yargılayanlar olacaktır seni ama anlıyorum. Bazen bende ailemden kaçmak, evde kalmamak , milletin ağzına düşmemek için hiç tip olarak ya da huy olarak beğenmeyeceğim insanlarla evlenmeyi aklımdan geçirmiyor değilim. Bu kafese kapatılmışlık duygusu. Kendi içinde aşman gerekiyor. Eğer aşamıyorsan da bir psikolog daha iyi. Ya da başka şeyler düşün o dokunduğunda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sevgi ve mantik evlililigi dediniz hic birseyi hosuna gitmezken. neyi ni sevdiniz neyi mantiginiza yatti bunu anlamak. zor acaba o donemde parasi vardida o mu mantiginiza yatti cok garip olan seyde bedenimi satiyormusum gibi dusunuyorum demissiniz dusunmenize gerek yokki sevmefiginiz ve uyusamafiginiz adamla yaptiginiz evlikte zaten kendinizi satmis olmuyormusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir eş olucağını düşündüm sadece bun
+1 yılZorla sevemezsin, zamana bıraksan zaman geçmez, eşinle beraber bir şeyler deniyebilir, spor yapabilir, kitap okuyabilirsiniz, madem bu halinden tiksiniyorsun, sende senin ilgini çekebilecek birine çevir, ve uğraşamam dersen de para için güzelim hayatından vazgeçme.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerini yaparkende sevmiyorum onu. eşimin ruhunu sevmiyorum. hor görüyorum onu elimde değil
- +1 yıl
bir çözüm üreticeksin, hor görme bir şekil yap dene, sevmiyorsan hayatını boşuna harcama, unutma sende yaşlanacaksın.
Soran+1 yılBoşanmaya cesaretim yok
- +1 yıl
Hayatını böyle mi geçirmeyi düşünüyorsun
Soran+1 yılOna muhtacım
- +1 yıl
Neden mecbursun?, hem mecbur olsan bir şekilde bu konuyu halletmen lazım.
Soran+1 yılEkonomik özgürlük meselesi
- +1 yıl
Hayatından mutlu değilsen ne kadar ekonomin olursa olsun, mutsuz olmana değmez.
+1 yılAdamı sevmiyorsun, ayak üstü 40 tane bahane saymışsın. Psikolojik olarak suçluluk duygusu içerisinde olmamak için yapıyorsun bunu. Pratik zekaymış, cüsseli ve iri biriymiş, onu sevmiyormuş. Ee niye evlendin o zaman? Evlenirken ki mantığın devre dışı mı kaldı şu an? Para ya da mal mülk mutlu etmedi mi seni! Bence boşan adamdan da adam mutlu olsun hiç değilse. Sende kendin gibi ne istediğini bilmeyen, kullanıp kullanıp toz bezi gibi kenara atan erkeklerle olursun. Herkes layığını bulmuş olur.
10 YorumlaYaşım geçiyor evleneyim bari demiş bir de. Hayatımda bu kadar gereksiz yapılan bir evlilik görmedim. Yazık etmişsin adama da kendine de senden başka birini bulabilirdi. İlla da bu durumun düzelmesini istiyorsan onu sevmeye çalış. Mesela birlikte sinemaya gidebilirsiniz, yemeğe çıkabilirsiniz, bir oyuncakçıya gidip yaşınıza bakmadan eğlenebilirsiniz. Maddi durumunuz iyiyse seyehat edin. Bu adamla olur mu, sevmediğim adamla gezmeye çıkılır mı diye sıkıcı bulursan en azından denemiş ol. Tabi bunları yapmak için pandemi döneminde biraz dişini sıkman gerekecek. Bu soruyu artık gerçekten hayatında bir şeylerin düzelmesini istediğin için mi sordun bilmiyorum ama hiç olmuyorsa sorunu beraberce konuşup olmadı düzeltemiyorsanız boşanmanız şart
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTüm bunları hissederek onuasla sevemezsin. Seni tamamlamıyor, sana uygun değil, aşık değilsin. Dediğin gibi her şey bir oldu bitti den ibaret. Böyle şeylerle dolu olduğun birini sevmeyi başaramazsın. Evet yol yakın iken bitir ve başka birine odaklan...
14 Yorumla- +1 yıl
@Erotltp Abi değil, Erhan Bey! Ve bu karakter meselesi, adamlık, olgunluk, sağ duyu ve tarafsız olmak, empati kurmak, insanlıktır.
- +1 yıl
@Erotltp Ünlem koymak sadece türk dil kurallarındandır ve dikkat çekecek kadar etkili ve anlaşılır konuşma ifadelerini temsil eden bir imla kuralıdır. Yoksa ne kızdım, ne hakaret ettim, ne de aşağıladım. Evet hanfendi bu kadar alınmayın. Ben kendimi de haddimi de bilen biriyim ve seni asla üzmek istemem.
+1 yılYazık bu eşin içinde çok üzücü nasıl hissetmiyor böyle bir şeyi hakikaten zekasına laf etmek istemem ama zeki bir erkek anlar eşim dudağını uzatsın karşılık vermiyim zorla çeker kendine bunu 3 kere yapsam sen hayırdır bir sorun mu var canım der yani gerçekten ilginç ne diyebilirim hayat bir ilişki terapistine gidin bence veya eşine imaj yaptır beraber imaj değiştirelim de heyecan katar falan de ne biliyim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamun aleykum kardeşim.
Eşinizi daha nahif, daha temiz ve zarif yapabilirsiniz. Yönlendirin onu, daha farklı yaşasın, her şey sizin elinizde. onu da üzmeden anlatın durumu. İnanın helal dairesi çok keyifli bir hale gelebilir birkaç minik dokunuşla.14 Yorumla
Soran+1 yılAldığım en mantıklı cevaptı. teşekkür ederim
Soran+1 yılZarif olabilir mi sizce mümkün mü bu
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, siz sağ olun.
Kendimi yerinize koyup düşündüm, Allah korusun, zor😔
Bir tanıdık var...
Öyle zarif ki, anlatamam. Biriyle evlendi ama af edersiniz tanıdığım en odun kişidir kendisi. Ve kızın üç katı adam. Üzüldüm, yakışmıyorlar da.
Devaminda seneler geçti. Adamin o eski paspallığı yok, ne bileyim, minik durumlarla daha zarif davranıyor kıza. Çok sevindim onlar adina. Dedim ki kendime "erkek odunsa da her şey eşinde bitiyor".
Neden umudu kesesiniz?
Cevap sahibi+1 yılBen inanılmaz derecede zarif, nezaket bilen, evvelâ kadının "tamamen" mutlu olmasını dileyen biriyim. Elim de kimsenin eline değmemiştir inanın ama düşünüyorum nasıl olur diye. Nasip olur da biriyle evlenirsem kesinlikle evvelâ onu mutlu etmek, rahat ettirmek, kendini harika bjr dişi hissetmesini sağlarım. Ancak öyle mutlu olurum ama erkekler genelde maalesef bencil ve anlayışsızlar.
Siz ahlaksiz biri değilsiniz diye düşünüp samimiyetle yazıyorum. Ahlâkta sıkıntı yoksa, onu kasanın.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için zor eşin için daha zor bir durum. En iyisi konuş ve ayrılın
20 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama buna mantık değil mantıksızlık denir. Zekayı sadece cinsiyete indirgemek nedir? Bunun bir yolu yok ne yapacaksın adama yeni beyin mi takcan? Hangi mantık üzerinden karar kıldıysan o başlangıç noktan olmalı
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir eş olacağını düşündüm
- +1 yıl
Peki iyi bir eş yapamayan şey ne?
Soran+1 yılYani kendine ait bir fikri yok. bence erkek evlilikte baskın ve yöneten karakter olmalı. en basitinden arabada giderken navigasyonu açmadan yoku bulabilmeli. ha açıkkende bulamıyor o ayrı bir konu. sonra ben söyleyince bana çiçek alıyor kendisinin aklına gelmez mi hiç. ya da ince düşünmez mi bir insan çevreme bakıyorum arkadaşlarım eşleri onlara küçük ama romantik şeyler almış örneğin kar küresi müzik kutusu gibi ya da görüşte güzelmiş dediğim bir şey gibi
- +1 yıl
Geç geç bunları tiksindirirsek kadar dolduracak başka şeyler olmalı bunlar belki mızmızlık için sebep olabilir.
İlişki bitmiş çoktan. Bunun düzelme şansı ne yazık ki yok. Birbirinize eziyet etmeyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDahaaa neden evlendin o zaman? Bu durumda pek mantıklı olduğun söylenemezz ha mantık diye kastettiğiniz sey adamın parası için rahat ederim umuduyla evlenmekseee beraber olurkende bedenini satıyor hissi yaşaman gayet normal. Beğenmiyorsanız boşanın gelip buralarda ağlamayın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Bosa gitsin o ayıyı sevebileceğin kişiyi bul hayat zaten kısa galiba üstüne çıkıp debelenip iniyor galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Pardon da adam niye ayı oluyormus? Sırf yalaklık yapmak icin tanımadığın birisi hakkında söylediğin seye bak ayrıca birisine ayı diyebiliyorsan kendin mükemmel olmalısın ama göremiyoruz profilinden zaten bu kullanıcı adıyla da bu zeka baya uyumlu
- +1 yıl
Bide konuyu cinsellige bağlamak icin boş durmamış hemen sondaki cümleyi yapıştırmış ahahjsjs valla eziksiniz
+1 yılHmm. Anladığım kadarıyla eşinin vücudunu beğenmiyorsun.
Önce tam olarak neresini beğenmediğine karar ver.
Kılları mı, göbeği mi neyse artık.
Sonra eşinle oturup bu konuyu konuş.
Bir de internetten eşini ilişki sırasında en az görebildiğin pozisyonlara bak.
Ve eşinden üst düzey performans iste.
Bence hallolur.12 Yorumla
Soran+1 yılProblem cinsellik değil anlamıyor musunuz. karı ile koca hunharca bu işimi yapmalı durmadan iğrenç. ya da ben eşimi sevmediğim için güzel gelmiyor bana. belki de hayran olduğum biri ile evlensem daha iyi olurdu
- +1 yıl
Anladım. Peki hoşlandığınız birisini nereden bulacaksınız?
Öncede boşanmanız gerek.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1nx1qjCAS3IL
mantık bitmiş gördün mü?10 Yorumla
+1 yılNeden evlendin o zaman? Başta bile hem biraz hoşlanıyordum hem de mantık evliliği yaptım diyip bu söylediğin özellikleri son cümlelerinde çürüttüğünü görüyorum. Kendinle bile çelişiyorsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz hoşlanmak demek ki sevmeye yetmiyormuş
- +1 yıl
Kaç yaşında insansın insan kendini bilir tanır yani
Soran+1 yılAynı yaştayız. seni de görürüz bakalım. hemcins olmaktan utanın seninle
- +1 yıl
Her hemcinsime gaz verseydim ortalık kaynardı. Ben kendimden gayet emin adımlar atıyorım. Ayrıca seni kötülemiyorum sadece söylüyorum yaşadığın şeyi
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Kocandan boşan malum bizim ülkemizde öyle birşey yok git bi kadınla Hollanda'da nikah kiy erkek dusmanligi nda Bu kadarı bide sana yok evlilik terapistine git diyen gerizekalilar olmuş trajikomedi
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek düşmanı olduğumu nerden çıkardın. Zeki ve kibar biriyle gayrette anlaşabilirim
Soran+1 yılArayışta değilim zaten ama kadınlar kendilerinden her anlamda zeka pratiklik problem çözme gibi yönleri üstün olan kişilere önemsiyorlar
+1 yılOnun baskın olmasına izin ver. Ozaman zekasını gerçekten gösterecektir. İlişki konusuna gelecek olursak ben nişanlıyım ama öpülmek bile istemiyorum çogu zaman senin gibi düşünüyorum da napıcam bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılValla zor işin. Üzücü ama sevmeye çalış az gör belki özlersin az ayrı kalın
10 Yorumla
+1 yılO kendini sevdirmeye çalışsın. İlişkiniz bitmiş. Ayrılsan daha iyi olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Yazık adama. Boşan en iyisi de daha fazla yazık olmasın. Tiksiniyorum nedir yaa. Çok ağır bi kelime o adamın yerinde olmak istemezdim. Sende tiksinç bi insansın belli. Adam çalışıp getitecek sen yiyeceksin birde tiksineceksin. O halde yeme adamın ekmeğini. Haram senin yediğin her lokma.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden haram olsun ben ona saygıda kusur etmiyorum. kalbini kırmıyorum. sözünden dışarı çıkmıyorum. yemeğini yapıyorum ütü çamaşır yapıyorum neden haram olucakmış
- +1 yıl
Benim yorumlarımı sen mi sildin soruyu soran arkadaş? Bu görüş altına yazmak zorunda kaldım başkan k. bakmayasin.
+1 yılSevmeye zorlamak kendini. Kötü bi şey olsa gerek.. Üzüldüm.
10 Yorumla
+1 yılOturup konuşun. Ona beklentilerini anlat. Onun kiyafet seçimlerini sen yap, sana hitap eden bir hale getir. Zeki olmamasını avantaj haline getir.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hiç Zeki değil. arkadaşımın evinde buzdolabı bozulmuş eşi tamir etmiş benimki edemez mesela. kıyafet seçimi güzel fikir. beklentilerimi anlatsam umursar mı acaba
- +1 yıl
Zeki değilse umursar. Ayrıca tamir işleri zekayla bağlantılı değildir.
Soran+1 yılEl ve motor becerisi yok yani. nasıl değiştirebilirim onu nasıl biraz daha pratik zekalı olabilir
- +1 yıl
O yaşta kimseye zeka ya da el becerisi kazandıramazsın.
Soran+1 yılDeniycem bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmediğin birsürü özelliği var ve düzelecek gibi görünmüyor.. Hayata böyle devam edemem dersen çaren ayrılmak olacaktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamam böyle yaşamak zorundayım belki bir gün düzelir ümidi ile
Sevemezsin,. Yani tutkulu, heyecanlı bi sevgi olamaz. Çok uzatma, boşanabiliyprsan boşan. Onu da oyalama
03 Yorumla
Soran+1 yılTutku olmadan evlilik yürümez mi diyorsun. evlenenlerin hepsi tutkulu aşk mı yaşıyor
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sevmen zor mesala sende yazmşsın zeki olmalı hemen anında cozum bulmalı seni yönlendirmeli bu sekilde seviyorsun oda bu adamda yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Ahh onu şimdiye kadar sevemediysen şansı yok bence ve mantık evliliği yaptıysan sonuçları böyşe olur gider hoşuna giden biriyle sevişirsin aöa kocanla evli kalırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siz başka macera peşindesiniz ama inanın kaybedersiniz ve kaybeden siz olacaksınız sosyal medyada fazla dolaymayin
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben yanlış anlamışım o zaman
Soran+1 yılYok etkilemezler o konuda zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl severek evlendin o vakit? muhtemelen görücü usulü parası için evlenmişsin anlayışı çıkıyor burdan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ruhunu başka kişiye ait hissettiğinden olabilir mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılHissettiğim kişi benden önce evlendi. onu unutamadığım doğrudur ama irtibatımı kestim o evlenince
Soran+1 yılSöyleyin
Soran+1 yılKüfür mü ediceksin sende
+1 yılKötü olmuş. Tam sevmeden evlenmişsiniz. Sevmiyorsan ona da eziyet etme. Boşanabiliyorsan uzatma derim
00 YorumlaNefret ederken aynı zamanda sevemezsin ilk olarak nefreti öfkeyi bırakıp beraber ortak bir şeyler yapmanız gerekmektedir
00 Yorumla
+1 yılSen bir kere de olsa aile danışmanı ya da teapiste gitmelisin m
Ten uyumu yok sorun yaşann normal.
ya da hamile kalmak!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma senin istediğin farklı bir beyin fatklı bir beden. Sıkılmışsın ve onu küçük gördüğünden sevişmek istemiyorsun. Sana en zeki insanı getirsem emin ol ondan da 2 günde sıkılırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılOnun için tat almaya bal elindekiyle. Ama alamazsan işin zor
Soran+1 yılHer şey cinsellik değil. ondan daha önemli şeyler var. ben eşimin ruhuna aşık olmak istiyorum. ve şuna inanamıyorum Zeki insanlar hem ruha hem göze hitap edebiliyor. yani duygusal zekası da yüksek oluyor
Cevap sahibi+1 yılZeki erkek veya kadın. Her zaman insanı etkiler. bugün yaklaşık 20 25 milyon evli çift var kaçı birbirine zekasından dolayı evlenmiştir. ayrıca çok zeki insan eline avucuna sığmaz seni aldatır haberin olmaz. dikkat et. kocan okadar mı nefret ediyorsun
Soran+1 yılEşime saygı duymuyorum. benden akıllı olsa evliliği o yönetse o zaman duyardım. ama ben yönetiyorum. bir yere gidince vs hep beyin ben oluyorum. çok mu şey istiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılisteklerinde haklısın. erkek dedğin yönetici olmalı , lafı sözü dinlenmeli. sizin mesleğiniz var mı hep evdemisin. eşinin mesleği nedir.
Soran+1 yılBenim mesleğim vardı. çalışmak istemediğimi söyledim bunu bilerek benle evlen dedim o da kabul etti evlendik. ben bıraktım işi. ama 2 üni ve yüksek lisans mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılGayet eğitimli birisisiniz. eşinizin eğitim seviyesi muhtemelen sizden düşük. yapacağınız şey eşinizi çok üzmeden karşınıza alıp konuşmanız ama çok da beklentin olmasın huyu suyu neyse değişmez asla. sana saygısı varsa bu güzel bir şey. çocuk var mı düşünüyor musun
Soran+1 yılEşimin eğitim seviyesi benden düşük haklısın ama o da üni okumuş. zaten onu hor görmemin bir sebebi de bu diye tahmin ediyorum. övünmek gibi olmasın zeka seviyemin yüksek olduğunu düşünüyorum en azından problem çözme kabiliyetim yüksek yani bir ortamda bir sorun varsa ve orada ben varsam herkes derki sen çözersin bunu. ama gelgelelim eş seçimi yanlış olmuş kendi problemimi çözemedim
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bu eşini neden seçtin yaşın mı geçiyordu. çok mu güzelsin ve o çirkin mi yanına yakışmıyor mu. bir acemilik yapmışsın ama boşanmak biraz zordur. sana tavsiyem artıları ve eksileri bir kağıda yazman hangisi çoksa onu uygula
+1 yılÖyleyse nasıl severek evlendim diyebiliyorsun. Madem sevdiğin hiç bir özellik yoksa ikinizin de günahına girmeyecektin.
00 Yorumladedıgın gıbı bırıyse ısın zor yıllarını gecırmek dahada dusunsene nasıl cınsellık yasıcaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde bu durum değişmez mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları yaşayan biri olarak söylüyorum. Tek yol boşanmak. Başka yolu yok emin ol. Ben kurtuldum, sıra sende. Keşke daha önce yapsaydım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle vakit gecir onu daha yakindan tanimaya calis
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimin benden tiksindiğini duysam üzülürdüm herhalde. sevmediğin bir adamla aynı yatağa girerek adama yazık ediyorsun başka bir şey değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılO da üzülüyor mudur bu duruma
Cevap sahibi+1 yılYani sen söylemesen bile bir insanın davranışından sevmediği arzulamadığı belli olur. Kafası biraz çalışıyorsa o da anlamıştır içten içe üzülüyordur.
Soran+1 yılAnladıysa neden kibar olmaya çalışmıyor peki. ya da deha iyi görünmeye. o da çabalamıyor ki hiç
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl olsa sevmiyorsun Kıvanç Tatlıtuğ olsa ne farkeder. Bakımsız olması bahane
+1 yılAlışabilirsin ama onun için bile hoşlanmak lazım bence. Tek yol boşanmak gibi
10 YorumlaOnun olumlu yanlarını ön plana çıkar yok diyorsan ayrılmak en güzeli birbirinizi üzmeden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 'biraz severek' + 'onu sevmiyorum' öncelikle kendinle çelişmeyi bırak, en azından dene... Sonra gerisi gelir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam gayet zeki
Sen evlenceğin adamı bile seçememişsin zekasız olan sensin dövün dur şimdi. Adama pok atma11 Yorumla
Soran+1 yılSalak
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neye göre sevip aldın maden mantık evliliği yaptıysanız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. İyide en başından biliyordun bu adamın bu özelliklerin o zaman neden evlendin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni hicbir zaman terketmeyecek we aldatmiyacak biriyse egr onu gelistir we begendigin kisi olmasinda yardimci ol
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gözü benden başkasını görmez yani öyle tahmin ediyorum. yaşı küçük olsa eğitilir geliştirilir ama bu saatten sonra nasıl yapacak eğitme işini
Cevap sahibi+1 yılSen yapicaksin egitimi
Zor bir durum , zamana bırak diyecem ama oda çözüm değil gibi. Bu şekilde bir ömür sursurmen zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta nasıl sevip evlendin ki şimdi sevemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılonu sevemezsin artık maalesef gözün başkasında bundan eminim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılHer evliliğin bir sonu vardır sen nasıl mutlu hissetmek istiyorsan o şekilde devam et bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Ayrıl bacım ne uğraşıyorsun sevmediğin adamla ve mantık evliliği derken nasıl anlamadım
00 Yorumla
+1 yılTiksindiğin biriyle niye birliktesin hala ayrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılOncelik zayıflamasını sağla. Spora gitmesini iste. Ufaktan ufaktan sevmediğin özelliklerini soyle. (Değiştirebileceği yapısını)
110 Yorumla- +1 yıl
bence uzatmaya gerek yok ya kendisi için karşındakını değişmek bencillik olur, bence ayrılmalı
- +1 yıl
@nancyveronica değiştıreğı seyler karakter değil, kısısel bakım ve fiziksel yapı. En önemlisi seks te kadının zev alması, bunu basaramazsa kadın dopal olarak heyecan duymuyor, ve sevısme anında kocasının fızııksel kusurlarını düşünerek sevısıyor,
Ne açıklama yatım sankım haydar dumen 😁 - +1 yıl
Sevmek sevisme esnasında yaranmıyor, ve birinin görünüşüne müdahele etmek zaten bencillik
- +1 yıl
@nancyveronica oyle deme, mesela evlendık eşim kılo almaya başladı şişti. Benım ona artık zayıfla dıkkat et deme hakkım var. Bakımlı ol deme hakkım var. Kendını salamaz yani.
Soran+1 yılNe spor seviyor ne futbol seviyor. futbol sevmeyen insan mı olur. evet haklısın onu spora yönlendirilen giderse tabi gitmez ama eminim. vücut yapsa onu biraz beğensem durum değişebilir
- +1 yıl
Ona sevısırken hıç zevk alamıyorum de. O an bunu onemsemıyor gıbı davransada kafasına takar. Beraber dıyete baslayın. Spora gonderemıyorsanız evde deneyın
Soran+1 yılDenerim bu dediklerini. ama o göbek evde erimez
- +1 yıl
Kıskanıyormusun zayıf kocası olanları. Yatakta onları düşünürsen daha köyü olursun. Bende w sevmıyorum şu an eşim dıyette ama, bazen ınternette kılolu kadınların aevisme vıdeolarını ızlıyorum, avantajlı taraflarını kafamda tutmayı denıyorum ;)
Soran+1 yılÜçgen vücut yapılan onu
- +1 yıl
Anlamadm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocani guzel giydir ve ona sevgili yap. O zaman kesin severdin...
00 Yorumla Onun için evlenmeden ilişkiye karşı olanlar var alın bu size ders olsun. Şimdi o adama yazık değilmi, içimden çok kötü şeyler geçiyor söylemeyim
10 Yorumla
+1 yılAyrılmayı düşünmüyorsan ortak nokta bulmaya odaklan
20 YorumlaDüşünsens abi karınla severek evleniyosun sonra bi bakıyosun kızlar soruyora kocamdan tiksiniyorum yazıyor Allahım düşmanıma nasip etme çok kötü be
23 Yorumla
Soran+1 yılErkek için bahsettiğin kadar gurur kırıcı mı bu durum
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler