Arkdslar biraz uzun yazdim ama lütfen okuyup fikir belirtir misiniz kafam cidden cok karisik?

Arkadaslar selam. Eski erkek arkadasım hakkında bir sey danisicam. Öncelikle kendisiyle 4 senedir tanısıyoruz son 2 senedir de sevgiliydik ben bazi sebeplerden ötürü ayrılmak durumunda kaldim kendisi de bana dünya tersine de dönse seninle daha barismam dedi. Ki bundan önce de her seferinde ayrilan taraf o oluyodu. Neyse Ayrildiktan sonra cok kez yazdim önce seni seviyorum özlüyorum ama iliski istemiyorum dedi, aradan 4 5 gün gecti artık sevmiyorum yolumuza bakalim dedi. Böyle konuştuktan kısa bir süre sonra ortak arkadaslar da cok olduğu icin aynı ortamda denk gelmeye basladik. Her gece oldugum ortama gelmeye basladı ki arkadslarımıb dediğine göre hic ugramazmıs önceden, beni gördüğünden beri her aksam geliyormus. İlk birkaç gün benle mesafesini korumaya dikkat ederken birden bire benle konuşmaya bana sataşmaya başladı hatta yakınlasmalarımızın ilk yasandığı yeri bile ima etti o derece düşünün yani. Sonra böyle davranınca ben de umutlandım dogum gününde mesaj attim hem kutladım hem de barışma niyetimi belli ettim bana dedi ki ne yaparsam yapayım bana yazacağını biliyordum ben yalnız iyiyim amacım seni üzmek değil benim inadım hicbir zaman gecmeyecek dedi ben de mesafenin koruyabilirdin deyince naptim sana yürüdüm mü sanki falan dedi her seye rağmen saygıyla karşıladım. Bana sana birini ayarliyim dedi fark etmez sen bilirsin dedikçe uzattı konuyu. 2 gün sknra alakasız bi konudan mesaj atti bi istekte bulundu tersledim. Olduğum ortama sık sık gelmeye devam etti, bana alakaszıca laflar söyledi maksat muhabbet olsun ama hic cevap bile vermedim, vermedikçe daha çok yazdı en sonunda dün neden verdiğin kararların arkasında durmuyorsun mümkün olduğunca muhatabı kesmek ikimiz için de daha iyi bir seçenek, sen bunu istedin ve bende kararına saygı duyuyorum dedim ve bana çok konuşma kız dedi? Ve hala sataşmaya devam ediyor simdi bu adamın amacı nedir? Beni bu kadar ikilemde birakmaya hakkı var mı cidden?

Arkdslar biraz uzun yazdim ama lütfen okuyup fikir belirtir misiniz kafam cidden cok karisik?