"Bu yaz da evlenemedim evde kaldım." Diyen misin, "Bekarlık sultanlıktır." diyen taraf mısın?

#DeliMavi
8 KASIM 2022
"Bu yaz da evlenemedim evde kaldım." Diyen misin, "Bekarlık sultanlıktır." diyen taraf mısın?

#DeliMavi
8 KASIM 2022

Evliliğe karşı duruşum bu şekilde.
Yanlış kişilerle arkadaşlık hu..
Yazın değil, 01 Kasım 2022 tarihi itibariyle evliliğe karar verdim ve hazırım.
Maddi ve manevi hedeflerime ulaştım.
Her şeyi (haram ve gayri ahlaki yaşam hariç) yaşadım. Dolu dolu bir ömür sürdüm.
Rabb'im yeniden nasip ettiyse evliliği yeniden yaşamak istiyorum.
Hem gerçek hayatta hem de internet ortamında (burası da dahil) eş adayımı arıyorum.
Ama sorun şu ki aşırı derecede seçici ve kriterleri yüksek biriyim. İstediğimi bulamıyorum.
Evliliğe b0k atıp, evlenmek isteyenlere ezik gözüyle bakan sütü bozuklar dün olduğu gibi bugün ve yarın da benden her türlü ayarı yiyecektir. Allah'ın "evlenin" dediği emredici ayeti, Peygamberimin "evlilik benim sünnetimdir, sünnetimi reddeden benden değildir" uyarısına ve "evlilikte cennetten bir lezzet vardır " sözüne bile bile karşı çıkanlar benim gözümde namussuz mahluklardır.
Hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın inşAllah …
Teşekkür ederim @Hayatİstanbul77
Rica ederim.
Evlenmeyi çok düşünen taraf değilim. Ülkemizde sırf evlenmek için zorunluluk var gibi evleniyorlar. Bekarım ve yaşım ilerledikçe evlenmedim için ayrı bir seviniyorum 😂
Ben iki tarafta da değilim gerçekten seveceğin bir adam hayatıma girsin güzel bir ilişkim olsun isterim açıkçası
Cevap
40Cevap
Birkaç yıl içinde evleneceğim
Hayırlısı olsun.
Çok teşekkürler
Çok şükür evliyim ve mutlu bir evliliğim var. Allah bekarlara da evlenmeyi imanının yarısını tamamlamayı nasip etsin.
Rabbım mutluluğunu daim etsin.
Amin
Kış gelini olucam diye diye oluyorum çok az kaldı 😂
Hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim
Evliligin iyi bisey ama dogru insanla olduğunu dusunen. Bi yandanda bekarlik icin gun saymaya baslayan biriyim. Bidaha evlenir miyim neden olmasin ama yakin zamanda beni buna ikna edicek kadin cikarmi bilmem.
Evlenemeyip evde kaldığımız için bekarlık sultanlıktır laflarının arkasına sığınan taraftayım.
Evde kaldım demiyorum ama bekarlık sultanlıktır da demiyorum. Yakın zamanda evlenma planım yok, ilişki planım da yok. Ama zamanı geldiğinde evlenirim kısmetse.
Valla kimseye hayatıma müdahale hakkını vermem, kimsenin keyfi saçmalıklarına tahammül edemem.
Ben böyle iyiyim. Özgürüm, canım ne isterse onu yapıyorum.
Bu senede bekar gezelim diyen tarafım. Evlenmeyi düşünmüyorum.
Evlenmek mi? Allah yazdıysa bozsun. Hele bi birinciden kurtulayım da...
Bunu falcıya sordum 1 sene içinde evleneceksin demesinin üzerinden birkaç ay geçti.. Vakit daralıyor ve ben hala yıldırım aşkımı bekliyorum..
Evlenmeyi düşünmüyorum beni tanıyan bilir. Bekarlık sultanlık evet sıkıntı istemiyorum. Sevgililiği bile beceremiyorum.
Bu nasıl sultanlık arkadaş canın onu çekti yatağında yok mastürbasyon yap gerçeği ile sıcacık yapmak varken uğraş dur batsın böyle sultanlik
Elin şımarık oğlunun derdini çekmek zor. Bekarlık sultanlıkmış valla mis gibi
Çevredeki, orada burdaki ilişkileri, evlilikleri görünce en iyisi yalnızlık diyorum.
Ben daha farkli bir taraftayim. 😁
Is sahibi olduktan sonra dusunebilirim.
Değilim yaşıtlarimin aksine ben sıcak bakıyorum evliliğe ama tabii ki doğru kişi olması lazım
Bu yaz da evlenmek için değil de hayatı paylaşmaya değer bir kişi bulamadım demeyi tercih ediyorum.
İmam nikahlı evlenirim en fazla nafaka altınlar kadının oluyor boşanmada çünkü
Evlenmeyi kendi düzenim olmasını isterdim ama şu an bunu ypacak durumum yok
Bekarlık sultanlıksa evlilikte imparatorluktur ama benim acelem yok.
Bir yıl önce abim evlendi o yüzden bekarlık diyorum ama nasip kısmet
Bekarlık sultanlık dedim sanırım uzun zaman böyle gidicem 🤣🙃
Bekarlık var ya üfff kendi özellikle kendi paramı aileme ve kendime yediriyorum daha ne
Ne evlilik ne yanlışlık sadece doğru kişiyi bulamamanin kaybi
Karıma yakalannasam iyi olur diyen tarafım 😈🤫
evlenmeyin arkadaşlar bu hayaat pahalılığında öperler sizi valla 😂😂
Kişiye göre değişir.
İki kişiye de o denilecek lafı dedirtirim hatta tek kişiye o iki kelimeyi söyleyip yaşatırım çözdüm konuyu evlilik enfes bi bağ ama bekarlık da vazgeçilmez bi an dükkan 😀
Bekarlık benim için şu an sultanlık diyebiliriz...
Bekarlık varken evlenene aptal gözüyle bakıyorum
Evliyim 24 yıllık...
Tamam
Bekarlık sultanlık diyorum ben her yaz.. 😄
Bekarlık sultanlık
Evlenme, seviş
Daha iyi bekarlık
Bekarlık sultanlıktır 😄
Bekarlık sultanlık tabi
Evleninceye kadar bekarlık sultanlık))
Daima bekarlık sultanlıktır
Unu mu eledim eleğimi astım diyen taraf.
Evlilik en güzelidir, temiz yoldur.
Bekarlık sultanliktır dedim hep.
Bekarlık sultanlıktır. Kafalar rahat.
Tabiki bekarlık sultanliktir.
İkisini de demiyorum. :)
Bekarlık iyi böyle diyen tarafım
Her canlı ölümü tadacaktır 🤣
Bu yaz evde kaldım diyenlerdenim ben
Artık kestim umudu ya hacca gidecem 😀
Bu yaz nişanlandım 😂
Yaza çok var belki de bu son bekar kışımdır🙃
Neden olmasın? Hayatta her şey insanlar için
Yalan yok evde kaldık kadınsız hayat mı olur
Bekarlık sultanlıktir
Sultanlık devam
İkiside değilim
Bekarlık sultanlık.
Evde kaldıık vallah 😒😆
Bekarlik 👑
Kısmet olursa neden evlenmeyeyim nasip bu işler...
Bekarlik her zaman sultanlik
bekarlık sultanlıktır tek amacım sekstir.
Böyle iyi
Evlenemediö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?