Yakar gemileri, içimdeki deli..
Miadını doldurdun da dank etmedi dimi..
Takmam yüzüğünü, evde kalmış sen de..
Bekarlık sultanlık hocam, dünya varmış oh be.. 😎🔥
#smellsmoke

Merhaba.
Bekarlık sultanlıksa evlilik imparatorluktur bu da böyle bilinsin.
Evlenirsin kapıyı açan biri olur, bu seni gülümsetir evlenirsin beraber yemek yiyebileceğin bir insan olur, bu seni mutlu eder evlenirsin gece sarılarak uyuyabileceğin bir insan olur, bu sana huzur verir evlenirsin yaşamın boyunca yanında bir yol arkadaşın olur, bu sana güç verir evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bir eş seçmeyiz, kendi dünyamızı belirleriz aslında.
Hakkımız da en güzeli değil, en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sizi emanetleri kaybolmayan, Allah’a emanet ediyorum.
Bekarlık evlilikten önce doyasıya yaşanacak bir durumken , evlilikten sonra da aranacak bir durum olmamalıdır.
Bu durum evliliğin temelinin sağlam ve bireyin önce kendine sonra eşine saygılı olmasıyla başlayarak sürdürülmelidir.
Yani bir eş evlendikten sonra arada bir arkadaşlarıyla ya da tek başına bekarlıkta yaptığı güncel aktivitelerini özler ve bunları gerçekleştiremeyecek bir durumdaysa evlilik zaten güvensizliğe dayalı bir haldedir.
Sevgiler..
🥂🌼
Benim için çok güzel bir sultanlık dönemi geçti ama artık evlenebilirim. Yani denk gelirse o da. Gerçi evleneyim desem en az iki seneyi bulur da. Kendine bakan, kendine bakabilen bilinçli bir erkek için sefillik olma ihtimali söz konusu değil bence. Yıllarca tek yaşadım ve mükemmel zamanlar geçirdim. Anıları yeter bize.
Ricalar..
Bekarlık sultanlık bence de
Bekar olabilene başarabilene.Evlilik hem zor hemde fazlaca yükümlülük.
Insanın özgür olması gibisi yok.
Teşekkürler 🙆
Ricalar.. :)
Cevap
59Cevap
Bekarlığın ömrü aşk gelene kadardır😊
Bekarlik sultanlik ama uzun zmndir yalniz kaliyorum annem babam surekli tatile gittigi icin evin icinde ses yok butun is bana bakiyor daha pazartesi gunu geldiler tatilden babam tutturdu yilbasinda geri giderim diye 🙄 o yuzden madem bu kadar sorumluluk alicam kendi evimin sorumlulugunu alayim diye dusunuyorum ( bahanee haa ztn evlenmeyi dusunuyodum 😏) ve evlilige sicak bakiyorum. Evlenmek iyidir guzeldir hojjdurrr ❤️
Amaca bağlı amaç cinsellikse bekarlık sultanlık. Ama amaç ortak bir amaçta çarpışmak ise ben evlilikten yanayım beraber omuz omuza mücadele edeceğim bir kadın arıyorum o yüzden ancak çoğu insan cinsellik için evleniyor ya din kaygilarindan ya da toplum aile falan zaten. Sonra ağlıyorlar
Ya takıyor muyum takmıyor muyum bilmiyorum. Takmak ya da takmamak nasıl bir şey ki. Normal yaşıyorum işte. Annem evlen deyince sinirlerim tepeme zıplıyor ama
5 yıl bekar kaldım, 1.5 senedir ilişkin var. İlişki yürütmek her şekilde zor, kolay değil ama kesinlikle bunu tercih ederim. Bekarlığı çok sevseniz de illaki arada isyan ettiğiniz dönemler olur. Bence sultanlık falan değil. Hayat paylaşınca güzel. :)
Bir sene öncesine kadar evlenip yuva kurmak istiyordum ve suanki kız arkadaşımı tanıdım muhafazakar elhamdülillah kadını erkeği hayattan soğuttu beni Allah 1 hakkı için ne evlenmesi olan evimden ailemden bile kaçıyorum artık
Selamlar,
Eğer başının çaresine bakabiliyor ve kendine yetebiliyorsan bekarlık ne olarak sultanlıktır. Bir tabak yemek yiyeceğim diye hayatımı cehenneme çevirecek biri ile evlenmenin anlamı yok.
Bazen yuvarlak ve çıkık bir popoya sahip bir karımın olmasını çok istiyorum sonra diyorum ki amaaan boş ver sabah kalkıcak wc ye kakasını yapıcak sonra sen gireceksin o koku o toz bulutu ehhh 😔 bekarlık sultanlık çikom ❤️
bakış açım tam olarak şöyle; sevdiğin biriyle evlenmek elbette güzel bir şeydir fakat benim özgürlüğüm herşeyden daha güzeldir. bu yüzden evlenmiyorum evlenemiyorum.
Yerine düşen güzel olur düşürmeyen gazel olurmuş😁 bunlar iyi günlerin var diyorsa bekarlık sultanlıktır. Uçacaksın uçacaksın kalbime konacaksın diyorsa güzel olmuşsunuz demektir 😏🤤😍😘🔥
Camasir makinasinin icadindan once b. k yikayan sultan gorulmemistir, kii hala o camasir makinasini calistiramayanlari da isin icine katarsak sefilliktir, sayin fenomen ✌️
Selam,
Bu işler nasip ama evlenmek istiyorum ben. Bence bekarlıkdan ziyade evlilik sultanlık. Hayat arkadaşınla geçireceğin bir ömür var işin ucunda.
Kimine göre sultanlık kimine göre sefillik
Bana göre kesinlikle sultanlık
Dogru zaman doğru insan yanlış doğru insan nedir anlaşabildiğin uyumlanabildigindir bunu yakalarsan neden mutsuz olasinki
Bunun gibi sanırım.
Her saltanatın bir sonu vardır.
Bekarlığın, sultanlığı da bir yere kadar, yaşlanınca pek saltanat falan kalmıyor bence.
Sevdiğin ve anlaştığın karşılıklı her konuda birbirinize destek olan biri ile evlenmişsen sultanlıktır.
sultanlık diye bişey kalmadı bu devirde hepimiz sefiliz... Kaptan şurdan bir sefil alır mısın :)
Bekarken sultanlıktı aşk gelinceye kadar şimdi büyük bir kraliçelik
Yalnızlığımın İmparatoruyum ve bununla yaşamak zor dahi olsa, mutlu olmaya çalışıyorum.
Kendi hayatınızı kurduğunuz sürece. Bekarlık efsane güzel
Bekarlık sultanlıktır. Ama parası olan sultan olur. Kendi donunu yıkayan sultan olmaz 😂
Artık bir şeyler yaşamak istiyorum en doğru kişiyle
tabi ki de sultanlık ye iç gez takılıyorum ne karışan var ne soran miss
Bence bekarlık sultanlık felan değil hakeden biri varsa en güzeli evlenip yuva kurmak 😊
Bunu hep merak etmişimdir bekarlıktan pek memnun değilim evli olsam nasıl olurdu diye düşünüyorum hep, evleneceğim kişinin çok temiz kalpli güler yüzlü olması gerekiyor yoksa ben mutlu olamam bekarlik daha iyi ozaman
18 yaşından beri tek yaşıyorum..
bu yaşıma kadar evlenmedim, sultan değil, kralım :)
Bekarlik bana sultanlik. Bekar olduğum için henuz pişman olmadim. Evlen derseler: inşaallah nasip der geçerim.
Bence sultanlık bekar olucan evlilik sorumluluk iş birsey degil mi zaten ne bilim bana göre bekarlık
Uzun bı ilişkiden çıktıktan sonra fark edeceksiniz ki sultanlık😂
Boşanmış biri olarak söylüyorum.
Evlilik pişmanlık bekarlık sultanlıktır.
Yalnızlık bir yerden sonra sıkar hayat son nefese kadar yalnız geçmez
Erkekler için kesin sultanlık. Kazandığım para bana kalıyor istedimi yapıyorum
Bekarlık sultanlıktır
Doğru insanı bulmak mesele. işte o zaman evlilik sultanlıktır. aksi halde rezillik, pişmanlıktan ibaret olur
Siz hiç bulaşık yıkayan sultan gördünüz mü hgfds
😃😃😃😃👏👏
Her halükarda sultanlık. Yeter ki yaşamayı bil.
Bekarlık sultanlık Bana😎
Bence hepsinin ayrı bir güzelliği var
Bekarlık benim için imparatorluk resmen :)
Cinsel dürtüler olmasa sultanlık da işte...
Ayrı eve de çıkabilirsim bu iş tamam
Bekarlık sadece mastürbasyon yaptırır bence
Bilmiyorum iyi tarafında göremedik daha
kafa dengini bulursam evlenmeyi tercih ederim...
Sultanlık ya karışanım edenim yok. Kafa rahat 😊
Belli bir yaşa kadar sultanlıktır.
Kimine göre sefillik kimine göre sultanlık
Bu devirde sultanlık olsa gerek
Evlilik sorumluluk demektir.. kisaca bu.
Erkek için sefillik 😅
Ne desem bilemedim :)
Sultanlık kesinlikle👏👍
Sultanlık
sultanlık
Sultanlıktır. d evlenmek kadar saçma iş olamaz
Sultanlık bence.
Sultanlık. Hele ki bu dönemde
Karı istiyorum artık evlenmek istiyorum 😁😁😁
Sultanlık 👏👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?