Eşim cok kotu bir insan, 1 yasinda cocugumuz var, kufur hakaret, asaglama aileme cocugu gostermeme bana bile karsiyor, surekli kavga ediyoruz. Ne arkadasim ne ailem hic birseyim kalmadi. Musluman inancim olmasam Şu an intihar edecem. Siz siz olan evlenecegnz kisiyi iyi secin o iyi kiside zaten 100kisiden 1tane cikiyor, veya hic evlenmeyin hayatinizi yasayin sizcede oyle degilmi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nedense iyi insanlara hep değişik düşüncesiz insanlar denk geliyor gerçekten anlam veremiyorum dengin değil Allah sabır versin size
Hayir herkesin imtihani farkli seninki buymus ama evet ya bencede oyle Tek tabanca daha rahat
Dayan agabey her zorluktan sonra bir kolaylik vardir disini sk dayan
Insalah sagolasin yorumun icin cocugumu dusundugum icin dayaniyorumyorum babasiz buyumesin diye
Namusluysan ve bir aileyi ayakta tutmaya calisiyorsun sen cok guzel bir insansin bence. Sorumluluk sahibi bir babasin... Kimler neler neler yapiyor ne guzel.
Teşekkur ederim. Bu guzel yorumun icin. Eşimle 5yillik sevigilmzde ve evliligmizde bile bir kiz eli degmedi onuda geçtim ona araba aldım ehliyet aldım, cocugumla 2sini en iyi hastanede ozel sigortalattim ev temizligi camasir cocuk bakimi yemek yapmak onlara dahi yardim ettim, kotu aliskanligimda yok. ama maalesef insan icinde kotuluk allah korkusu olmadimi bunlar oluyor.:(
Tanımadan mı evlendin? Ben sevgilimi iyi tanıdığımı düşünüyorum, böyle olmaz herhalde. Ya da sende benim gibi mi düşünmüştün?
Boşan bence
Evlenenince cok farkli oluyor inan evlenene kadar cok mutluyduk
Ama evlendikten sonra isin icine aileler giriyor eltiler giriyor gorumculer giriyor akrabalar sonra 24saat esin yaninda oluyor sorun orada basliyor
Biz aynı evde de yaşıyoruz ama ailelerin karışması korkunç
Koltuk seciceksiniz 10 kafadan ayri ses altin alacaksiniz sen onu al ben onu. Daha bu baslangic:)
Derken güzelim ilişki zaten yıpranmış...
Gecmiş olsun.
Öyle insanlar daha çok kıymetli oluyor ama onu da ben anlayamıyorum.
Işte yuva çocugunu dusunuyorsun sirf bunlar icin katlaniyorsun bazi seylere cikmazsa giriyosun bu kadin icinde erkek icinde boyle maalesef
Boşan sırf çocuk için bu eziyete katlanma. Git kadının yaptığı şeyleri resmi bir şekilde belgele çocuğunu al boşan.
Bosanmayi cok denedik iste cocuk olunca ortada 1yasinda olmuyor maalesef onu dusunuyorsun bu sefer cocugu almamda zor kadinlrdan yana hersey maalesef
Üzüldüm adına
Boşanamıyor musunuz? Üzüldüm kardeşim
Denedik olmadi bosanmayi cocuk olunca olmuyor dostum
Ay ya. Bian yerine kendimi koydum da, zaten ölmek istiyorum. Üstüne tuz biber
Görücü mü evlendin
5 yillik iliski sonrasi evlendim evlendikten sonra hersey degisti
E problemi ne bunun bu kadar alıp psikoloğa götürsene ama sen problemlisin hadi seni hastaneye götürelim diye değil evliliğimiz için yardım alalım adı altında götürmelisin diğer türlü gelmez
Evet haklisiniz cok denedim ama basaramadim
Bi şekilde başarmak zorundasın illa bi sebebi vardır yükü ağırdır belki ya da salt manyaktır böyle ömür geçmez tut kolundan götür yaparım alırım randevu değil bugünden al randevunu kendine eziyet etme
Seni zorlamı evlendirdiler hiç mi tanımadın