+1 yılŞöyle bir cevaplara baktım da farkındalık düzeyi hiç mi gelişmiş bir erkek yok arkadaş. Anlaşılan çoğu kişi kızların nasıl erkeklerden hoşlandıklarından ve çekici bulduklarından zerre kadar bilgi ve fikirleri yok. Kızlar karakter olarak kendilerinden daha sağlam buldukları erkeklerden hoşlanır. Yani bir erkek kızın karşısında duygusal ve sosyal olarak ne kadar fazla sağlam görünürse o kadar çekici olur. Senden 7-8 yaş büyük ve kendisini geliştirmiş bir erkek senden daha üst bir sosyal statüye sahip oldugu için sana çekici geliyor. Çoğu kıza çekici gelir fakat çoğu kız bu yaş farkını fazla bulduğu için 3-4 yaş büyük birisini ister.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet.
En İyi Cevaplar
+1 yılSapıklık ne alaka ya bu gayet doğal bisey evli olan çiftler arasında ortalama 5 yaş oluyo zaten
065 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ben 18 adam 25. Olmuyo haliyle
- +1 yıl
Neden olmasın kafa meselesi anlasmakta bitiyo herşey tamamen
Soran+1 yılNasil belli edeyim ki hocam bu
- +1 yıl
Ya. Yakınlaşmayı dene mesela
Soran+1 yılTanismiyoruz daha ama aklimda bir plan var
- +1 yıl
Karşılık gelmeme ihtimali büyük aslında ama denemeye değer bence
- +1 yıl
Bende de vardı o sorun hemde 15 yaşımda başlamıştı ya
Soran+1 yılHadi ya acildin mi peki
- +1 yıl
Nasıl bir pilanin var peki
- +1 yıl
İlk işin tanışmak olsun ozaman enkisa zamandq
- +1 yıl
Evet sayılır ama sadece elini tuta bilecek kadar
Soran+1 yılBirebir ders alacagim, zaten ihtiyacim vardi konu eksiğim var ama umarim hocaya odaklanip dersi kacirmam :D
- +1 yıl
Ya onunla ders konusman ve dinlemen pek mümkün olmaz bence
Soran+1 yılEe ne yapacagim:D kesin heyecanlanirim gecen de biri ondan etüt almış ben de etüt odasinda bekliyorum kizi tanimiyomus ben sandi yok hocam değilim dedim adimi sordu ama hatırlayacağını sanmam -.-
- +1 yıl
Ben ce hatırlayacak ama acila bilmen için heyecanını yenmen gerekiyor
Soran+1 yılEvet öyle. bir de soru çözerken bişey oldu güldü çok güzel gülüyorsunuz dedim bence fark etmiştir şimdi özellikle ondan etüt istemek :D bilemiyorum kız taktı bana diyecek shsjshshhs
- +1 yıl
Farkettirmen gerekiyo kendini. Bunlar güzel gelişmeler tabili de zaman kaybetmeden etüt işini ayarla bence
Soran+1 yılAyarlayacagim evet. Bana biraz yardimci olur musun etütte ne yapabilirim ilgimi belli etmek için nasıl davransam ilk kez bu kadar yakın olacağız :D
- +1 yıl
Bu aşk derslerini engellemesin ama dikkat et bugün dersin yok mu senin zuzu yat
- +1 yıl
Ya bence oldugun gibi davran.
Soran+1 yılYok engellemez de yardim etmedin:(
- +1 yıl
Ama dikkat çekmek ıstersen parfüm. U ne ve giyim çok önemli
Soran+1 yılTamam o zaman o gun icin ayri bir özen göstericem
- +1 yıl
Evet giyim saclar. Gulus ve bakış ilk etapta çok önemli
- +1 yıl
Eee negune alacaksın etutu peki
Soran+1 yılÇarşamba düşünüyorum
- +1 yıl
2 gün geçmez şimdi. Demi ya şimdi
Soran+1 yılAynen ya biraz plan yapayim bari ahahaha :D
Soran+1 yılSon bisey soracagim arkadasimla beraber alacaktik etütü aynı konulardan eksiğimiz var. Sence tek gitmem daha mı iyi olur aslında tek olursam gerilebilirim
- +1 yıl
Ya dediğine katılıyorum. 2 kişi olmanız daha iyi. Ama fark yarat arkadasina göre
- +1 yıl
Nasıl bir şey planlamayi dusuniyosun peki
- +1 yıl
Okul. Elbiseleriniz sabitmi peki yoksa serbesmi giyiniyosuzuz
Soran+1 yılSerbest degil de okuldan ciktiktan sonra dershaneye gitmek icin 1 saatim falan oluyor o ara değiştiririm :)
- +1 yıl
Ne giymeyi dusunuyosun peki
Soran+1 yılBilmem ince bir kazak+ pantolon düşünüyorum abartılı olmasın ama parfüm onemli:)
- +1 yıl
Evet süper dusunmussun abartiya kaçma bencede parfümve saçlara dikkat
Soran+1 yılSaclarimi duzlestirebilirim. Baska önerin var mi mesela nasil davranayim
- +1 yıl
Saçlarını. Duzlestir ama bence yandan baglamayi dene ve spor giyin bence kot kazak tan ziyade güzel bir esoman svit konbinasyonu daha güzel ola bilir. Çok sık olmamakla birlikte göz göze gelmeye cqlis ve gulumse. Hafif kadınsı bir parfüm e de evet
Soran+1 yılSaclarim kisa ve kut. Önerilerin icin teşekkür ederim 2 kişi gitmek daha iyi olur muhabbet açısından. Laubali olmamaya calisicam:)
Soran+1 yılGerçi o "la" diyerek konuşuyor öğretmen olduğu halde :D gerçi sonra pardon dedi saskin ya 😍
- +1 yıl
Evet.2kişi olmak tabiki ilk görüşme için süper tamam spordan vaz geçtik öyleyse salik dursun saçların dq
- +1 yıl
Ama la kelimesi kabaliktan ziyade samimiyet ayraci sanki l*n değil sonuçta. Yinede asirisi iyi karsilanmiyo bazen :-):-)
Soran+1 yılEvet samimi biri. gecen arkadasimla kütüphanede konusuyoduk car car car anca konusun dedi biraz bozuldum :Dd bir de arkadasimin kitabi bombostu bu niye bu kadar boş yeni mi aldin kitabi siz napıyosunuz dedi ahahaha hep bozuyor ya iyi baslangiclar olmadı tabii.. bir de adimizi sormuştu umarim hatirlar:)
- +1 yıl
Bak bbuna sevindim dobra biri tam benim kafadan ya. Başlangıç için gayet iyi merak etme. Bu arada hangi derse giriyor o ya
Soran+1 yılMatematik :)
- +1 yıl
Zuzum biseysoyleyeyim ki çok zor adamı sevmissin ya hayatta enzor insanlar matematik ve felsefecilerdir ya
Soran+1 yılNiye ya :( Canayakin biri bence
- +1 yıl
Ya zuzu çok soru sor sikistir sorularinla hem dersle ilgili hem hayatla ilgili ve yüzünü hiç birzaman asma tamammi
Soran+1 yılTamam tamam, normalde karakter olarak cekingenim ama suskun olmak yok:) sağol çok yardımcı oldun. gelişmeleri aktaracagim^^
- +1 yıl
Boslamadan usanmadan kırılmadan çekinmeden uzulmeden devam sabırsızlıkla bekliyorum. Zuzu gelişmeleri
Soran+1 yılAldim yarina:') gereksiz heyecanlıyım ya yarin olanlari aktaricam bdndndn
- +1 yıl
Tamam Zuzum herşey konuştuğumuz gibi sakin unutma sakin olmana sevindim bak
Soran+1 yılHic guzel hissetmiyorum ya.. Destegin icin cok sagol ama :')
- +1 yıl
Yalnız, iyi hoş da; bu kadar kolay değil bu işler. Yani senin söyleyeceğin bir yanlış cümle (-ki bu normal) rezil olmana sebep olur orada. Çok da iyi bozar, bir daha da ne etüt verir ne başka bir şey. Bu buna şuan, imkansız aşk gibi geliyor..
Soran+1 yılNasil bozar? Ayrica etütü ondan almadim ki :D
Soran+1 yılRehberlik hocasi veriyor
- +1 yıl
Ya kanka. Sen moralini bozma lütfen sonuçta ilk gün den acilmayacaksin ki tavırlarına göre hareket edeceksin yani sonuçta
Soran+1 yılEvet haklısın, yine de bozabilir söyleyeceklerime dikkat edeyim shksjshshs
- +1 yıl
Ya elbette soyleyeceklerin de fayda var ama zaten sen heyecandan fazla birşey soramayacaksin bile bu gidişle
Soran+1 yılYok su an gayet sakinim
Soran+1 yılNaber burada misin ahgddjjd etüt güzel geçti ama ders hariç bişey olmadı pek... Şarkı söyledi allahim yiycem...
Soran+1 yılVe dostum diye hitap ediyor giderken de ben gidiyom dedi dhsndnhshsj fazla samimi ya
- +1 yıl
İlk gün için herşey güzelmiş desene kanka. Senin Adına sevindim. Ama fazla samimi olması tuaf biraz sadece
- +1 yıl
Bir sonraki dersimiz nezaman peki bukez daha rahat olman gerekiyo farkindasin değilmi bunun
- +1 yıl
Kanka yasiyomusun zuzum
+1 yılCanım sen 18 yaşındasın galiba ben şu an 22 yaşındayım senin yaşındayken bende hep büyük istiyodum 3 4 yaş falan hatta çıktığım biride oldu 5 yaş büyük olgun erkek olursa beni korur kollar modundaydım ama yanılmışım ben daha unuv kazanmamıştım onun işi gücü vardı memurdu ben unuv kazandım falan adam gitti başkasıyla evlendi üzülen sen olursun bu takıntını bırak boşver bunlara kafa yorma derslerine yor guzel bir unuv kazan bolumun guzel olsun hayatını yaşa kariyer sahibi olduğun zaman onlar senin peşinden koşacaklar abla tavsiyesi sana yaşadığım tecrübeler bunlar
00 Yorumla
Canım aradaki yaş farkında problem yok demekki olgun birisin o yüzden olgun insanlarla ilişki kurmak istiyorsun mesela bana benim yaşımdaki bir erkek daha çocuk gibi geliyor buda olgunlukla alakalı bişi... Dediğim gibi büyük olması gayet normal ama hoşlanıyorum dediğin kişi öğretmenin se hele birde evliyse tabiki doğru ve uygun değil... O kadar kafana takma kendini biraz rahat bırak seni bulan bulur zaten :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki evli degilse? :(
Soran+1 yılAnladim canim sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. olgun insanlardan hoslaniyorsun
110 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar beni sevimli buluyor 😔
Soran+1 yılO yüzden bisey olmuyor :D bir tanesi cok tatlisin falan diyodu sonra yanagimi sıktı aramızda cok yas yok ama cocugum olsan ya :> dedi djdjhsflfjl Allah kahretmesin ya
Soran+1 yılYani evet shshshhsjdjd cocuğum ne yaa gerçi adam evli zaten shsjksjshs
Soran+1 yılYakin davranmasin o zaman... Sinir oldum 😒
Soran+1 yılYine yapiyor... Dengem bozuldu resmen dhdjhshd
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çünkü büyükler "adam", diğerleri ise "çocuk" ..
Adam ile çocuğun sana verebilecekleri farklıdır.. Hissettirdikleri de..
Genç biriyle çok daha fazla eğlenebilirsin, ama olgun biriyle kendini güvende hissedersin.. Bazı kızlar eğlenceli olanı tercih eder, bazıları da güven vereni..
Olay bu..00 Yorumla
+1 yılMantıklı olan kızın küçük olmasıdır. Bana göre kız erkekten en fazla 5-6 yaş küçük olması en fazla da 2 yaş büyük olması makuldur ;) Şahsen akıllı mantıklı evlenebileceğim gibi bir kızsa benden 7 yaş küçükle de ciddi bir şeyler düşünebilirim yani sıkıntı yok ama tavsiyem 3-5 yaş kadar senden büyük kişilerle sevgili olmandır. Merak etme çıkar karşına elbet birisi ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. yaşlardan daha fazla insanların kişilikleri ve fiziki özellikleri ön plana çıkar genellikle. yaş ilerledikce insanlar biraz daha durgunlaşır olgunlaşır davranışlarını daha fazlakontrol etmeye çalışır. buda size güven hissi veriyordur. söylediğin yaş farkı çok önemli degil. aralarında daha fazla yaş farkı olanlarda birbirlerini sevebiliyorlar. ögretmenlerde bu arada ilk cazibe merkezi oluyorlar. son derece normal
00 Yorumla
+1 yılLise ya da daha küçük bir donemde isen normal ama takma kafaya ve saf olma sakin seni kandırmaya calisanlar senden yararlanmak isteyenler olabilir dikkatli ol ;) :) hee birde Uni caglarinda falan geçer büyük ihtimal üniversiteler tas gibi hatun ve heriflerle dolu ;)
00 Yorumla
+1 yılişte önemLi olan bu senin kendinde gördüklerin insanlar duygu ve düşünceleriyle yeni hayatlarda umut ararken benim merak ettigim senin
dünyaya hayata insanlara nasıl baktıgın birini nasıl gördügün nasıl sevdigin kendini hayata karşı kendini nasıl ifade ettiğin? İnsanların büyük bir kısmı aslında kendine yol gösterecek ve düşünceleri ile onların yüreğini şekillendirecek imsanları arar dururlar tabi bunun idrakine varmak ve bunu bullmak biraz zaman alıyor00 Yorumla
+1 yılnedeni gayet içgüdüsel diyebilirim bence.. çünkü kızlar onlara güven verebilecek erkeklerden hşlanırlar.. ve bu güvenide olgun erkeklerde bulacaklarını düşünüyorlar.. yalnız kesin olan bşey vardırki oda olgunluğun karekterde gizli olduğu bazı erkekler olgun görünmelerine rağen halen çocukça hareketler yapabiliyorlar.. aynı şekilde genç bir erkekte şaşılacak derecede olgun davranışlar gösterebilir.. ama görünüş aldatıcıdır işte.. tanımak lazım kişiyi
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur 👍👍
yaş aralığına bakarak en az 18 yaşında olduğunu düşünecek olursak, aslında mantıklı olanın da senden en az 3 yaş büyük kişilere ilgi duyman ve hatta o yaşlarda kişiler ile ilişki yaşaman daha mantıklı. Çünkü erkekler kadınlara oranla daha geç olgunlaşırlar. Yani yaşıtın olan bir erkek ortalama olarak senin 15 16 yaşlarındaki düşünce ve ruh halinde olacağından anlaşmak zor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaa genelde kızlar kendilerinde yaşça büyük insanlarla evlenirler.. normal bişey.. çok kötü değil aynı yaş sakıncalı bence. ama en fazla 10 ya büyük olmalı 1 erkek kızdan fazlası zarar !!
10 Yorumla
+1 yılsenin yaşlarında ben d oyleydim ama bu gayet normal ama o yaslarda bir yas bile onemseniyor. inan bana 10 yas bile ilerde sorun olmuyor. hocalarina da bana kalirsa asik olmuyor hayranlik duyuyorsundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de hayranlik. soyle anlatiyim, ilk bas adamdan sadece etkileniyordum böyle az bisey, sonra sürekli düşünmeye başladım buraya soru falan yazinca birden platonikliğe doğru yol aldi su an görsem heyecanlaniyorum baya.
- +1 yıl
inaninir misin ayni sey benim basima da geldi 10 kizin 6 sina oluyo bu cidden sonra unive gectim ben muh kazandim. bu sırada da sinav bitince konusmayi dusunuyorum ua diyorum olur neden olmasin aramizda 8 yas var. unive bir gectim ua sacamalama dedim gizem her turlu farklisiniz. sonra o sene dershanede cok ama cok yakisikli bir hoca var mavi gözlü falan kizlarhasta ama ben pek swvmezdim. o bana univdeyken cikma teklifi etti adam 27 uasinda. tabi ben sok ama kabul etmedim. Çünkü dedigim gibi. uaslarda komikligi sempatikligi falan ilgi cekiyo sonra zaten takmiyosun. sen de yaskonusunu takma her turlu kafa uyuypsa yasmas onemli olmuyo bunun sebebi yasitlarini daha cocuk gormenden kaynakli
Soran+1 yılYa daha tanismiyoruz bile, biraz tanimam lazim sanırım. Yas konusu buyuk sıkıntı gibi ama onemli olan anlaşmak tabii olmazsa da olmaz yapacak bisey yok:)
Anlaşılan ruhun olgun. Erkeklerinde çocuksuluğu ve geç büyümelerini eklersek kendinden büyük erkeklerle kafa yapının uyuşması gayet doğal görülebilir. Genellikle evliliklerdede erkeğin büyük olması kafa yapısının anca uyuşmasıyla doğru orantılıdır.
10 Yorumla
+1 yıl7-8 yas abartilacak kadar buyuk bir yas farki degildir ustelik karakterin yerine oturmus ve dusumcelerin olgunlasmissa kendinden buyuk erkeklerden hoslanman cok normal sapik diyenlere ise asla kulak asma onemli olan senin kiminle mutlu oldugundur
00 YorumlaCunku yasitlarimiz daha cocuk. Olgun erkegin hali tavri hep daha cekicidir cunku neyi ne zaman yapmasi gerektigini bilir oturakli agirdir. 18 yasindaki erkeklerin cogu civik hos degil yani haklisin bence :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı büyük insanlardan hoşlanman çok normal. Belliki olgunluk senin için daha önemli. Tek eksik senin daha olgunluga erişememiş olman. Biraz daha büyü taliplerin artacaktır emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Olgun kişiliklerden hoşlanabilirsin bu gayet doğal bence.. Benimde sevgilim olmadı kız amaaan :) Umarım çok seviceğin ve senide çok sevecek olan doğru kişi bulursun :) Bunun sapıklıkla alakası da yok bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol:) inşallah sen de bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıl1. nedeni yaşında olgun olman olabilir.. Bu nedenle olgun erkeklerden etkileniyorsun.. Birde erkekler geç olgunlaşırlar, bu sebeble yanlış bir şey yapmıyorsun fikrimce.. Umarım tercihlerinle hep mutlu olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim, cok sagol :)
- +1 yıl
Sende :)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin aptallığından
ve çevrende erkek olmayışından
yanii boş bir şey erkek çakar gider de tam tersi tamamen boş08 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapmayin
- +1 yıl
nesi terbiyesizlikki o senin düşüncennn
7-8 yaş büyük adam evlidir barkldır
adamın neden kanına giriyorsunki yaşıtların yok mu çevrende=?
Soran+1 yılYok evli degil
- +1 yıl
olsun belli olmazz z bu sağlıklı bir şey değil
senin açındanda hiç iyi bir şey değil
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
7-8 yaş büyük yaş farklıarı onları kötü emellerine alet olursun
2-3 yaş neysede diğerleri olmaz sen direkt etkilenmeyi bilinç altına iletmişssin zaten
Soran+1 yılYapma ya shsjhsfj
- +1 yıl
sen bilinn
Çünkü öyle gerekiyormuş gibi hissediyorsunuz. Siz erkeklerden daha çabuk olgunlaşıyorsunuz, doğal olarak da bu olgunluğunuza cevap verebilecek daha olgun erkek arıyorsunuz. Cevap net.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da 2-3 yaş olur öyle ben 9 yaş büyüklerden hoşlanıyorum
Soran+1 yılBence de biraz anormal.. Hiç şansım yok gibi şu an bu durumun içindeyim ama vaz mı geçmeliyim bilmiyorum
Soran+1 yılDoğrudur ya. Hiç ilişkim olmadı zaten konulara uzağım
Sen 40 yaşınada gelsen etkileneceğin yaş gurubu erkek yine aynı yaş gurubu olacak kardeşim bizde, hala 20 li yaşlardan hoşlanıyoruz halis toprak ta değilmi şimdi yani bizler değişeceğiz ama, isteklerimiz değişmeyecek
10 Yorumlacunku senden buyuk insan her zaman daha olgun ve akilli dusunur ergen falan degildir sacma sapan konusmaz..
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe bu arkadaş zaten aklı başında az kız var bunlarıda hocalar götürüyor. Zaten gızık olurdum şu hocalara şimdi hiç sevmiyorum. Hocasından hoşlanan kızada aklı başında dedim ya daha bişey demiyom been :)
08 Yorumla
Soran+1 yılNaapalım-.-
- +1 yıl
Yaşıtlarını deneye bilirsin mesela
Soran+1 yılKimden hoslanacagima ben karar vermiyorum?
- +1 yıl
Ya aynı şeyleri bizde yaşadık bir ingilizce hocam vardı 30 yaşında at değil resmen mildilliydi :) ama olmuyor işte zamanla anlıyor insan. Sonra zamanla kendi yaşıtlarına dönüyosun :)
Soran+1 yıl30 çokmuş be:D
- +1 yıl
İyidi iyidi :) Laf ettirmem midilli me :)
Soran+1 yılIyidir o konuda lafim yok shndhdhdhdj
- +1 yıl
Heh şöle ya :) Şimdi kartlaşmıştır geçi :)
Sonra bakarım etrafıma 30 üstü erkekler 18lik çıtırlarla dolaşıyor. Derdim kendi kendime
bu olgun erkekler bu kızları nasıl buluyor, bu iş nasıl oluyor diye.
Şimdi anlıyorum ki genç kızlar buluyor o erkekleri...01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılYaşım 19 :D antalyada yasıyorum 1.88 boyum :)) facebook/gizemdogukanyucesoy link bu bak begenırsen ekle bende olgunum yanı cocuk kalmam yanında merak etme :D
00 Yorumla
+1 yılGayet dogal biz kizlar zaten cogunlugumuz kendimizden yasca buyuk ve olgun erkeklerden hoslaniriz sorun yok yani devammm :)
00 YorumlaBende de aynı problem var kendimden büyük ve olgun birinin sözleri ve davranışları daha çok dikkatimi çekiyo
00 Yorumlabenim kuzenim (erkek) kendisinden 8 yaş küçük biriyle evlenecek yani seviyorlar birbirlerini evet yaş farkı fazla ama 15 felan değil en azından 8
03 Yorumla
Soran+1 yılAma dershane hocam :/
Soran+1 yılYarina birebir ders aldim, sence nasil davranayim:/ cok heyecanliyim ajsdjfjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende benden büyük olmasını istiyorum ama bir 7 8 yaş değil tabikii :D maksimum 3 yaş büyük olabilir çünkü erkeklerin geç olgunlaştığını düşünüyorum hepsi olmayabilir belki ama geneli öyle :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama hoca olmasaydı belki acilirdim :/
Cevap sahibi+1 yılyok hoca biraz şey fazla xxxl sen boşver onu bence başka hedeflere yönel :)))
Soran+1 yılÜzdün :(
Cevap sahibi+1 yılgerçekler malesef böyle.. belki mucize olur ama bilemiyorum :)
Soran+1 yılbelki de. zamanla belli olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de öyleyim. yaşıtlarım ergen gibi davranıyor çünkü, tripleri hal hareketleri falan hiç çekilmiyor. ayrıca olgun erkekler sevişmeyi daha iyi biliyorlar ne yalan söyliyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendimden büyüklerden hoşlanıyorum nedense. Yaşıtlarım ve küçük olanlar çok çocuksu geliyor. Belki de benim olgun yapıya sahip olmamdandır bilinmez.
Not: Yaşım 1804 Yorumla
Soran+1 yılAyni yastayiz
Cevap sahibi+1 yıl:) Yaşıtlarımdan 'aşk' ını itiraf eden bile oldu ama çocuk gibi geliyorlar nedense bu yaşta. Tamam bende çok büyük değilim ama hal-hareketleri falan sıkıcı geliyor. Sizin öyle olup olmadığınızı bilmiyorum ama öyle değilseniz ne mutlu.
Soran+1 yılBana da yasitlarim çocuksu geliyor nedense.
Cevap sahibi+1 yılBu değişen bir şey. Yani normalde zaten yaşımız çocukluk yaşı şuan. Ama bazılarımız bu yaşı psikolojik olarak geçmiş oluyor. Bu yüzden de artık yaşıtlarımız, bizden küçükler sıkıcı ve çocuksu geliyor, yanlarında durmak istemiyoruz.
Size tavsiyem 4 yaşa kadar tamam ama 7-8 yaşa kadar fazla çıkmayın. Erkeğin kadından büyük olması gerektiği olayını da gerek yok bence. Gerektiğinde küçük dahi olabilir bu beyinsel yapının gelişimiyle alakalı. Fiziksel olarak 7-8 yaş büyük olan kişiler zorlayabilir sizi (psikolojik, dünya görüşü vs. ).
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir bu durum..
Kadın kendinden büyük olgun adamı ister..06 Yorumla
Soran+1 yılAma bakmıyorlar djfdjdsj
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1932788-evlenme-zamanimiz-geldi-artik-tripsiz-tavrsiz-erkegi-olmamis
Bak arkadaş da evlenecek kız arıyormuş :)
Soran+1 yılAhahahaha ben evlilik düşünmüyorum djhkfshbssfkdsg
- +1 yıl
Olgun adam evlilik ister ama.. :))
Soran+1 yılOkulun bitmesi lazim..:(
- +1 yıl
O zaman tamam :)
O konuda laf söylenmez :)
bu soruyu sormanın sebebi toplumda gördüğün kurallar yaşıtlarınla sevgili olma, hoşlanma felan filan, kimi seviyosan hoşlanıyorsan hoşlan sev yeterki sev, hocasına aşık olana abaza diyorduk lisede biz
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye hoca da insan degil mi
+1 yılBen de kendimden buyuklerden hoslaniyorum. 20-25 gibi. 18im. Hic sevgilim olmadi ve olmayacak benim de heralde :D Bana da cocuk gibi geliyor yasitlarim.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyniyiz.. Ama erkekler daha küçük tercih edebiliyor, sen zor bulursun ahahajkwjnwhw
- +1 yıl
Ama cok cocuklar be. Oralarini buralarini aciyorlar. Erkeklere kendilerini baktiriyorlar. ee. Hepsi bundan ibaret. Beyinlerinin daha gelismesi lazim.
Soran+1 yılBen de yasitlarimi cok çocuksu buluyorum. Keske bir hoslandigim buyuk erkek bana baksa hic yasi sorun etmem. Gerçi hiç açılmadım birine ama belli oluyor zaten davranışlardan falan.
- +1 yıl
Aceleci olma da.. Gerisi problem olmaz. Bulursun insallah dogru insani :)
Soran+1 yılİnsallah sen de bulursun:)
- +1 yıl
insallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Birilerinden hoşlanmak -yaşı büyük veya küçük- normaldir. Ancak nasıl bir gelecek beklediğin önemlidir. Evlilik düşünüyorsan olabilecek bir yaş aralığında birini tercih etmelisin. Yok ben sevmek istiyorum diyorsan, sağ serbest.
00 Yorumla
+1 yılBunun psikolojide yeri var biliyor muydun? Hasta - doktor, öğrenci - öğretmen gibi.
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum
- +1 yıl
Elbette aşka engel değil. Aradaki 5 yaş hiçbir şey değil.
Soran+1 yılAma hocam olması engel
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun? Hepmi hocan kalacak. İletişimini koru. Zamanın gidişine bırak. Biraz zaman lazım sana.
Soran+1 yılSu an olmaz yani okul bitince mi
- +1 yıl
Hepmi hoca kalacak bütün okul boyunca. Hiç mi değişmez? Yoksa işin çok hakikaten çok zor.
Soran+1 yılOkulda degil ya dershane
- +1 yıl
Oh be iyi bişi duyduk sonunda. Bence sorun olmaz. İçinden geldiği gibi davranmaya devam et. Yaza doğru açılırsın yavaş yavaş. Acelede edip tam tanımadan hareketde etmemiş olursun. ;)
Soran+1 yılPeki öyle yapayim:)
Belli bir noktadan sonra yaşın önemi yok. 60 yaşlarında yaşında bir adamla 25 yaşlarında bir bayanın bile evlendiğine şahit oldum. Önemli olan ikinizin durumu da bu ilişkiye müsait mi...
00 Yorumla
+1 yılSapıkla alakası yok. Bende 28 im ama 19-20 yaş civarı kızlar ilgimi çekiyor. Olgundan hoşlanman bence daha iyi ergen tribiyle uğraşmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar beni sadece tatlı buluyor ahaha :D
- +1 yıl
Evet tatlı ve meraklısınız. :)
+1 yılerkekler kızlara göre kafa yapısı olarak geç olgunlaşır. o yüzden osla gerek. seninle aynı yaştaki ki erkekler sana göre çocuksu davranırlar. kısacası erkek yıllanmış şarap gibi, seninle yaş farkı açıldıkca olgunluğu artar...
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim kendimden buyuk bayanlardan hoslaniyorum ben cok olgun biriyim ve cevremdeki insanlar ve dostlarimda hep buyuk yasta oldugu icin olabilir benimki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet
+1 yılBu yaslarda normaldir. Yanlış anlama kızlar kafa yapısı olarak geç olgunlaşır. Zaten doganizda duygusallık on planda olduğu için bu tarz durumlar kaçınılmaz oluyor haliyle ama zamanla geçer merak etme...
00 Yorumla
+1 yıldaha olgun oldukları ıcın. kafa olarak olgunsun bellıkı onların dusuncelerı senı daha cok mutlu edıyor. yasıtların senı mutlu edemeyecegını dusunuyorsun. bu normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman 25 yasima kadar falan hic sevgilim olmayacak
- +1 yıl
neden olmasın olur yeterkı sen kendıne guven.
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Yaşlardan çok kişilik olgun olanlar ilgini çekiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılS3n kismetine denk gelmemissin daha yoksa yas farki 1o olsa yine affetmezler :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılAffetmezler'e kadar iyi gidiyordu
- +1 yıl
Once beklwntiyi yukseltip sonlarda hayal kirikligi yaratmayi seviyorum. Gicik bir tipim :)
Soran+1 yılBence de😒
+1 yılGayet normal eger ciddi bir iliski istiyorsan
Bende hep 5-8buyuk olsun istiyorum
Nasip kismet00 Yorumlasapıklıkla ne alaka ya bu senin yapnla ilgili belkide daha iyi anlaşacagını düşünüyosundur
00 YorumlaErkek bayandan büyük. Olmalı eskilerimizde öyle der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHep akranlarından hoslanacaksın dıye bır sey yok belkı buyuk belkı kucu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle aynı durumda sayılırız canım, ben dahada büyük erkeklerden etkileniyorum, şuandada var biri öyle, ama birtürlü yakınlık kuramadım henüz
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle
Cevap sahibi+1 yıl:((
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 falansan normal seninle ilgilenmemeleri ama sen 22 onlar 30 olunca ilgilenecekler. Ben de olgun erkeklerden hoslaniyorum minimum 4 yas buyuk maksimum 8 yas buyuk olmali diyorum. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi işte olgun insanla evlenirsin olgun kararlar alırsınız.
00 Yorumla Olur öyle, ama kendi yaşıtlarını tercih et, yaşça büyük insan seni üzebilir.
00 Yorumlakadınlar böyledir. 30lu yaşlarına geldiğinde de çıtır erkek arayışına gireceksin ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hahaha ne çakallar bar hemen salça olmuşlar benden hoşlanabilirsiniz diyorlar :()))
01 Yorumla
Soran+1 yılGfjfkfjkgjkfhhhd aynen
+1 yılÖğretmeninle bu iş olmaz. Gercek bir öğretmen bunu yapmaz. Bence 10 yaşa kadar yolu var. Birazda yaşıtların ergen olduğu icin ilgini cekmiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılTersler mi yani
- +1 yıl
Mezun olduktan sonra şansını dene. Seni farketmiltir zaten.
Doğal bir yaş farkı bence bende yaşıtlarımla fikir, düşünce yapısından anlaşamıyorum erkek arkadaşımda 8 yaş büyük benden. Olgun erkeğin çekiciliği farklı oluyor nedense.
00 Yorumla
+1 yılSapık diyen haltetmiş, sen babanı çok sevdiğin için karşındaki birlikte olacağın erkeğide olgun olsun istiyorsun hepsi bu 😉😊👍
03 Yorumla
Soran+1 yılBabami cok sevmiyorum
- +1 yıl
O zaman benim yorumu görmemezlikten gel diğerlerinin yorumunu dikkate al 😉👍
Soran+1 yılPekala
acele etme olur inşallah bir sevgilin Allah büyük olgun erkeklerden hoşlanman normal bunda bir sıkıntın yok yani
12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah 😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayatında oluşan boşluklar var belliki şefkat sevgi eksikliği yaşıyorsun o doygunluğun olmayınca başkalarına bilinçaltın baba figürü ekliyor sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılYa :(( üzdün
Soran+1 yılFark ettim. Peki bunu nasıl onleyebilirim?
Soran+1 yılNe diyeceğim psikologa :/
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Bende öyle genellikle kendimden büyük erkekleri beğenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapıklıkla alakası yok bende mılflerden hoslanıyorum sebebı gencız gencken olgunlar her zaman daha ıyı olur yaslıların dedıgıde :D yaslandıgında gence donersın dıyorlar sana sorunun cevabı bu rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 21 yasındayım ama 28-42 yaş arasına ölüp bitiyorum ahhh
112 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılözellikle kır saçlı ve üniformalılar çok yakısıklılar
Soran+1 yılBence kirli sakal + karizmatik ses tonu.. Beni sürüklüyor baska diyarlara... Sonra nasil etkilenmeyelim ben mi sapigim ya shshdhdh
Cevap sahibi+1 yılbirde onlar daha sert oluyor ve olgun tavırlar daha çekici tam kıvamında
Soran+1 yılAynen ben de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılsana @yorum_yok :))
- Devamını Gör (221)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler