Arkadaslar, eski sevgilim beni baskasi icin terk etti 6 ay önçe ve dün bana yazdi, ne yapmaya calisiyor? DETAYLARI OKUYUN LÜTFEN?

Arkadaslar eski sevgilim beni terk etti baskasi icin, kotu ayrildik. Kavgadan sonra o gidip hemen baskasiyla sevgili oldu 1 hafta sonra. Canim cok yandi, cunku cok guvendim ona cok sevdim onu. 2,5 yillik iliskimiz vardi 1 haftada silip ati beni baskasi icin. Canim cok yandi, Zaten kavgadan sonra bir kac kere yazdi bana ama ondan sonra hic ses cikmayincik merak ettim yazdim ona beni takmadi bile. Ve pesinden kostum neden boyle yapiyorsun diye ve baktim ki baskasi ile sevgili olmus. Tabi bunu ogrenene kadar kac kere pesinden kostum bi bilseniz. ama o beni kovdu yanina bile yaklastirmadi ban cok kötu davrandi bana bagirdi cagirdi ve umursamadi beni. Ve suanda 6 aydir beraberler. Bunu zaten aci bir sekilde ogrendim ne yazik ki. Engelli kaldirdi canini cok yakicak bu fotograf diye yazdi bana, canimi yakicaksa atma diye cevap verdim, ama o acimadi onla birlikte olan bir fotoğrafi atti bana. Ikisi birbirine sarilmis bir fotograf atti. Canimi cok yakti, evet dogru kotu ayrildik ikimizde aslinda ikimizde sucluyduk o kavga da. Ama neden bunu yaptin bana diye sordum da senin sucun hersey yazdi. Cok aci cektim geceler gunduzler agladim cok zoruma gitti cunku. Neyse engeli 6 ay sonra kaldirdi heryerden ve bir kac gun sonrada bana yazdi wp den. Bu numara kimin acaba diye bir mesaj atti bana bende yazdim niye bana yaziyorsun diye? su bu derken. Ben seni heryerden engelledim sanmistim yazdi bana. bende birsey yazmadim ondan sonra zaten oyle kaldi. Benim anlamdim birsey var. Neden heryerden engeli kaldirip ondan sonra bu numara kimin diye bir mesaj atar ki insan, ve daha sonra seni heryerden engelledim sanmistim diye yazar. Aklim almiyor heryerden engelli ayni anda kaldirmis bide. Ve simdi de yeni sevgilisiyle fotoğraf atı wp durumuna. Normalda benim bildigim eski sevgilim wp durumuna hic birsey koymaz koymadi da iliskimiz boyunca. Ve kendi fotograflarini koyuyor wp durumuna. Yani arkadaslar ne yapmaya calisiyor sizce? özellikle kizlara soruyorum bunu.
Arkadaslar, eski sevgilim beni baskasi icin terk etti 6 ay önçe ve dün bana yazdi, ne yapmaya calisiyor? DETAYLARI OKUYUN LÜTFEN?
Cevapla