Onca zaman sonra, sırf öylesine bile olsa hal hatır sormadan, hatta üstüne bu tarz çirkin bir üslupla bana yazan birini yerden yere gömerdim. Kendi değerini bunun gibi mahlukatların elinde düşürme 🌸. Ne yapıyorsa yapsın, ne yaptığını düşünmeye değer bir insan bile değil...
Sence nasıl bir cevap vermeliyim farklı bir numaradan yazmış baktım kendi numarasından engeli kaldırmış mı diye baktım oradan hala engelli sözde yaz falan demiş mesajda zaten yazmayı düşünmüyordum zaten ben de engellemiştim kaç yıldır üstelik yıllardır aynı şeyi yapıyor tam unuttum derken tekrar çıkıyor karşıma ne yapacağım bilmiyorum artık cidden numaramı değiştirsem bu sefer hesaplar banka falan çok uğraştıracak beni numaramı değiştirmeyi çok düşündüm ne yapacağım yardımcı olur musun
Gördüğüm mesajdan anladığım kadarıyla, sen ona görüldü attığında kuduracak biri gibi (ki bunun olması güzel olurdu). Çünkü bu insan başka biri tarafından kaale alınmamaya, görmezden gelinmeye tahammülü yok gibi. Bu mesajına görüldü atıp sonraki yazdıklarını hiç okumayıp takmadığını belirttiğinde, bana delirecekmiş gibi geliyor
Ya şöyle bir şey var zaten ben ona yıllardan beri kaç kere görüldü attım haddi hesabı yok ama pes etmeyip hatırlatmak için en az yılda bir kez yazıyor bildiğin ruh hastası ayrıca yazdığı yerden engellemiş çünkü farklı bir numaradan yazmıştı dediğim ve kendi numarasından da hala engel yazmamış nereden yazmamı istedi ki bu slk engeli kaldırmadan zaten yazmayacağım
Takıntılı bir eski sevgili daha 🤦🏻♀️. Böylelerini kötekle dövmek gerek. Engelle diyeceğim ama başka yerlerden de illaki yazıp rahatsız eder. Zamanında eski sevgilim de beni böyle rahatsız ederdi ve ben numaramı değiştirmişim de farklı biri olarak konuşuyor gibi davranmıştım ve o gün bugündür daha yazmadı bana :') Saplantılı biriyle uğraşamazsın. Kendinden uzaklaştırmaya çalışmak en iyisi
Artık benimle iletişim kurmanı istemediğimi daha önce belirtmiştim ve seni her yerden engelledim. Buna rağmen başka bir numaradan beni rahatsız etmeye devam ediyorsun. Eğer bu durumu sonlandırmazsan, yasal adımlar atmak zorunda kalacağım. Lütfen bu mesajımı ciddiye al ve bana bir daha ulaşma.
Rahatsız ettiğini dile getirmen onun ağzını iyice sulandırır. Kısa ve net olarak, bir daha yazdığı taktirde onu şikayet edeceğini söylemen daha iyi gibi. İyi laftan, lütfenden anlayan biri olsaydı bu zamana kadar aynı haltı yemezdi. Sert olman gerek, ki seni küçük lokma sanmasın
Her seferinde böyle yapması çok canımı sıkıyor unutmam çok zor oldu kötü zamanlar geçirdim zaten bunu israrla 2 yıl rahatsız etti ayrıldıktan sonra 1 senedir ortada yoktu seviniyordum yine başka bahaneyle kendini hatırlattı
Birini bulmamış değil hayatında benden ayrıldığı günden birisi var hatta aynı kişi var zaman zaman yazdı Bir buçuk sene boyunca bir senedir ses çıkmıyordu artık sonunda bitti dedim yine hatırlattı kendini