Onun bana karşı bir isteği yok. Ben onu gördükçe evimize geldikçe heyecanlanıyorum. Saçıma başıma özen gösteriyorum. Eşime de aşığım. Abisi evli ve çocuklu. Biz eşimle tanıştığımizda abisi bekardı o zamanlar da bir heyecan hissederdim ama buyutmezdim. Bizden sonra görücü usulüyle evlendirdiler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ne güzel yuvan var eşin var cocuk sahibi misin bilmiyorum.. Ama inan bunu içtenlikle söylüyorum sen bir boşluğa düşmüş olabilirsin ama sana senin gibi bir hanımefendiye yakışmaz..
Şeytan günahi cazip gosteripte sonra o günahın altında Allah'in kulunu ezermiş.. Bak bu dediğimi unutma. Pismanlik vicdan bunlar hicbirseye benzemez insanı yer bitirir diri diri. İpin ucunda iki yuva var. Digeri çocuklu... Onlara da yazık, günah. Sen bu vebali kaldiramazsin.
Herşeye rağmen kendine alanlar yarat, hobi edin.. gez dolaş arkadaş edin vs. Emin ol geçecektir bu hissiyat.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Ee yani bu durumda ne olmasını bekliyorsun.. ne yapacaksın söyleyeyim hiçbir şey yapmayacaksın bu kadar basit. Duygularına söz geçiremiyor olabilirsin her ne kadar bu durumu normal görmsem bile olan olmuş yani yapacak bir şey yok ama hal ve hareketlerine söz geçirebilir onları kontrol edebilirsin. Bir kere abisi gelince kendine özen gösterme alışkanlığını bırakmalısın. Aşırı yanlış bir davranış.
00 Yorumla
+1 yılBuyurun hoş geldiniz müge anlıya yakında onla yatar çocukta yaparsın bir kalpte iki aşk olmaz varsa aşk değil hoşlatıdır eşinden ayrıl abisine metres ol baldız baldan tatlı kayın herşeyden tatlı geçende biri kaynam oldü kayınbabamında cinsel ihdiyacını ben karşılıyorum diyor sanki adama yemek verir gibi normal anlatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi örnek verdiğiniz durumla benim ne alakam var? Ben zaten durumun farkındayım.
- +1 yıl
Örnek biraz abartı belki ama çoğaldı bu durum inan bana ve bayanlar daha çok meyilli ablam evden gidince eniştemin yanında kilotsuz ve sütyensiz dolaşıyorum bana baktıkca önün kabarmasından büyük haz alıyorum diyen aldızdan damadına asılan kaynana gibi çok örnek insanlar kendineden şüphelenir oldu aile evlilik bitti en iyisi islamın emrine uyup kadın erkek aynı ortama girmeyecek
+1 yılEvlisin o da evli ve çocuğu var bence bu istek ve hevesten vazgeçmelisin. Burada söz konusu olan 2 aile var ve 2 ailenin yıkılması demek heves ve istek uğruna her şeyi maf etme derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılYapma gadası uslu dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu nedir ya bu nasil soru esimin abisi nedir ya valla bu ülkede normal insan yok mu bu sorular ne böyle çok kötüsün yapmayin etmeyin ne edep kaldi ne ahlak millet aile dedin adamdn hoslanamasin yapma bunu gözünü sevim sorma bu sorulari buraya millet de etkileniyor sonra yanlis düsüncelere kapiliyor ya aklinizi basiniza alin uslu dur kocanlq mutlu ol onu görme etkileniyosan uzak dur yapma hayatini baska birisi icin bozma esinle mutlu ol
44 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar çok bozuldu artık
Soran+1 yıl@Karahisarkalesi sanane kardeşim sanane bilip bilmeden bekçilik yapma burada
- +1 yıl
Ağlama lan
Soran+1 yıl@Karahisarkalesi :)
zor bir durum senin için biraz takıntı olmuş sende ama sonu kötü biter gerçekden pişman olacağın bir şeye girişme çok sülsnirsen eşi şüphelenebilir. kadınlar cindir sen daha iyi bilirsin:) c şıkkı varsa ona git illa verceksen..
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle ilişki yaşamak istemiyorum. Sadece normal hissetmek istiyorum.
Bak bunun doğru olmadığını kendine telkin et ve uzak durmaya çalış. Kesinlikle geçici bir şey. Hem kendini bitirirsin hem de aileni. Sebeplerini sormak istersen özelden yaz anlatayım. Ama inan bu işin sonu kötüye gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCevaplarına baktım kurtulmak istemişsin bu düşünceden. Abisinden uzak dur gelip gitme ki onlarda sana çok gelip gitmesin eşine yogunlas birlikte kaliteli vakit geçirmeye bak
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılbi pskolağa. git istersen normal. bisy degil yardim. alsan iyi olur ilerde daha kotu olabilir. cunki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım bende ben eşimi seviyorum zaten eşimle ailesinden uzak durmak istiyorduk farklı şehire taşındık sadece hoşlantı gibi bir şey hissediyorum. Bana dokunsa ortalığı ayağa kaldırirdim öyle bir durum yok
- +1 yıl
anladim zaman la gecer bence sikinti bi durum. ama gecer
+1 yılSxtir bok eşime de aşığım diyor bir de. Aşık insanın gözü ondan başkasını görmez trollerken az düzgün trolleyin para veriyoruz bu İnternete biz
01 Yorumla
Soran+1 yılEnayi olma internetini yararlı yerlerde harca o zaman.
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmak istiyorsun ona göre bir şey söyleyelim. Bu düşünceden kurtulmak mı? Yoksa ne olursa olsun bir kez de olsa birşeyler yaşamak mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmak
- +1 yıl
Yoğun olmaya çalış ki size devamlı gelmesinler ve sen onlara gitme. Onu göreceğin için saçına kıyafetine özen gösteriyorsun. Yani giyindiğin kıfayette vucuduna bakacağını beğenip beğenmeyeceğini düşünüyorsun. Bunları da yapma. Yani extra bir şey yapma ve üstüne olabildiğince vucut hatlarını belli etmeyen şeyler giy ki. Bana baksa da beğenir mi hissi yok olsun. Birebirde onunla sohbet etme. Yavaş yavaş bu his yok olur. Eğer bu his onu arzulamaya giderse ve o da seni arzulasın diye kendini teşhir etmeye kadar ilerlerse psikolojik destek almalısın. Her psikoloğa da anlatılabilecek bir durum değil çözmen ve kurtulman lazım.
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim. 2-3 ayda bir geliyorlar bazen 6 ayda oluyor tabi pek sık görüsmuyoruz
- +1 yıl
Aaa ciddi misin? Onu düşünüyorsun sanırım. Yoksa 6 ayda gelen birine böyle his zor. Düşünme aklına gelince başka bir şey düşün. Bu geçer inan bana.
Bu durum kendi içinde senin hoşuna giden seni yükselten cinsel bir fantezi değilse gerçekten geçer. Düşünme. Cinsel fantezi ise başka önerim olur.
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yapılan yorumlara ve sizin verdiğiniz cevaplara baktım yazmadan önce. Soruyu okurken karaktersiz bu dedim, ama aynı zamanda m@ l mışsın.
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok akıllı bir ben kaldım hasbinallah yaa
Soran+1 yılAkilsizla fazla muhattap olmayacaksın o zaman
Soran+1 yılBeyefendi ben durumun farkında olmasam buraya soru yazar mıyım? Hayatıma devam ederim ama demek ki kendime engel olamamısım ki durumun yanlış olduğunu anlamışım ki buradan yardım istiyorum. Gidip eşime mi anlatayım ne yapayım? Durumu mesrulastirmaya nerede çalıştım? Durumun normal olmadığını kendim kaç kere söyledim şu an itileyici konuşan sizsiniz kendimi savunmaya çalışmadım
Soran+1 yıl@ireewmms anladım en ahlaklı sensin bir bardak su iç artık
Hem ayranım dökülmesin hem dötüm neyse. Bi de kocama da aşığım diyor. Aynen çok aşıksın maşallah. Böyle bir aşk yok, ilksin zaten. Tebrikler.
00 Yorumla
+1 yılSize gelip gittikten sonra eşinle birlikte olurken hayal ediyomusun onu gözlerini kapatip
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bir zaman olmadı
- +1 yıl
Onu çok istiyosun galiba
Soran+1 yılHayır istemiyorum
- +1 yıl
Peki hisetigin şey ne tam olarak ifade edememişsiniz galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılo da senden hoşlanıyorsa kardeşi boşa abiyle ilişkiye başla. ama herkes senden nefret edecek bunu da dikkate al tabi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanman normal ama içinde yaşaman lazım bunları
014 Yorumla
Soran+1 yılİçimde yaşıyorum zaten
- +1 yıl
ilişki anında aklına geliyor mu
Soran+1 yılHayır hiç bir zaman gelmiyor sadece gördükçe heyecanlanıyorum
- +1 yıl
iğreniyo musun bu düşünceden peki
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ilginin farkında mı sence peki
Soran+1 yılHayır öyle belli etmiyorum kendi halimdeyim
- +1 yıl
o zaman sadece bir hoşlanma var. cinsel arzu yok. basit bi hoşlanma diyebiliriz
Soran+1 yılCinsellik falan yok bana dokunmasını bile kaldiramam o derece sadece hoşlanti. Bir insanın hayran olduğu birini görünce ki heyecan gibi bir şey ne abartıldı anlamıyorum ben eşimle mutluyum zaten
- +1 yıl
bir kadın eşinin dışında bir erkekten hoşlanırsa genelde cinsellik temelli olur. ondan dolayı herkes bu yorumda bulunmuş olabilir. senin durumun farklıymış. anlamış olduk
Soran+1 yılBen cinsellik falan istemiyorum eşimle birbirimizin ilkini yaşadık ölene kadar da tek dokunan o olsun istiyorum. Her kafadan ayrı bir tel çalıyor
- +1 yıl
anlaşıldı, bu kadar tepki gösterme yaa :))
Soran+1 yılBenim yaptığım yanlış , bu his çok yanlış ama bir gün bile keşke bununla değil onunla evlenseydim demedim. Yorum için de teşekkürler
- +1 yıl
bak onu demediysen... geri yanı önemli değil
+1 yılBen sülaleye yeterim de başka gelin almasınlar 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla her kız böyle mi oluyor. Ben ilerde evlensem eşimin beni sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım. Senin arkadaşlarında böyle mi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamazsin maalesef
Kendini fark ettirirsen onunda dikkatini çekmeye başlar sana ilgi göstermeye başlar
00 Yorumla
+1 yılaşiret geliniysen kuman olsun be ahhgshah. Şaka tabiki normal değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eşine seni artık sevmiyorum deyip boşanıp adama yazık etmicen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Heyecanlanıyor isen hayallerini dolduruyor olmalı. Değil mi?
00 Yorumla
+1 yılaman dikkat et adam mutluysa hislerini kendine saklamayı öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma yapma fantezi arama durduk yere sapkınlık arama. Eşinin sizi yatakta bastığı anı düşün zaten hissedeceklerin yeterli olur,
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni yatakta basamaz öyle bir şey olmayacak çünkü
Cevap sahibi+1 yılOlmasın işte bende onu diyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye bende evli bir kadında hoşlanıyorum o 35 ben 30 kocasıyla ayrı yasıolar ıkımızde çok iyi anlasıoz dedı bana benn napcam
00 Yorumla
+1 yılbu heycan seni yanlışa sürükleye bilir bilgin olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Offf… ayrıca tek sorun onun evlş ve çocuklu olması değil😬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söylüyorum senin gibi insanlara hiç ihtiyacımız yok
00 Yorumla İnşallah sizin gibi insanları keserler ya gram üzülmüyorum
423 Yorumla
Soran+1 yılYardıma ihtiyacım var belkide psikoloğa ihtiyacım var
Soran+1 yılHerkes karakter hapı yuttu herhalde
Soran+1 yılOnunla evlenmek falan yine istemezdim dünyaya bin kere gelsem eşimi seçerim sadece onu görünce heyecanlanıyorum. Bir şeyler hissediyorum
Soran+1 yılBen eşimle 6.5 sene sevgiliydim. Abisinin kız arkadaşı bile yoktu. Kafamdan öyle bir şey hiç geçmedi. Konuyu farklı yerlere çekip durmayın
Soran+1 yılBurada düzgün insan pozları vermeye gerek yok düzgün insanın cinsel amaçlı bir sitede işi olmaz zaten boş beleş insanların işi olur buralarda. O yüzden yorumunuzu yapıp geçin kimse gözümde iyi ahlaklı değil maalesef burada.
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez ister giderim ister gitmem. 1 kere cevap verdim geçtim b##unu çıkartmayın artık. Bizde farkındayız ki durumu buraya yazmışız
Soran+1 yılİnşallah silinirimde kurtulurum böyle bir dünyadan
Soran+1 yılNe kadar cahilsin aslında biliyor musun? Allah'ın yarattığı Kulları yok etmek sana kalmamış. Allah zina yapanları , adam öldürenleri yok mu ediyor? Tövbe edin affedeyim diyor. Sen kimsin ki ortadan kaldırmaya çalışıyorsun. Fazla yorum yapma bence
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Kocan sana yapsa bunu kız kardeşinden hoslansa ama karimada aşığım dese hoşuna gider mi? Kocamla çok mutluyum çok mutluyum diyorsun sizin gibi kadınlar şiddetide cinayetide hakediyor abisinden hoslaniyorsan onu görünce heyecanlaniyorsan çik git kocanın hayatından adamı kandırma. Bide çok mutluyum diyorsun eğer kocanı seviyor olsaydın kocana kendini begendirmeye çalışırdin
- +1 yıl
Soran eşini aldatiyorsun senin edep ahlak ile ilgili konuşmana gerek yok sende bulunan kavramlar değil çünkü
Evli olması tamamda eşinin ağbisi yani kız kardeşin kocandan hoşlansa hoş bir durum olur mu? bence kocandan boşan, çünkü duygusal olarak ihanete uğramış eşine üzüldüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrabbim eşinin yardımcısı olsun diyelim işiniz zor şeytan devreye girmiş
00 Yorumlavardır eltinide eşine yönlendir sorun çıkmasın aranızda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenmeden bir şey yaşadınız mı? cinsel olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılabisi ile değil genel olarak sen yaşadın mı?
Soran+1 yılHayır ilkim eşim
Cevap sahibi+1 yılo zaman sıkıntı sizin kendiniz de aç gözlü olabilirsin doyumsuz
Cevap sahibi+1 yılhe birde şimdi evlenmiş ya daha çok kıskanıyorsun onu abisini yani :D neden benim olmasın diyorsun kadınlar çok fena ya
Soran+1 yılKıskanmıyorum biz 6 sene sevgiliydik öncesinde abisi hep bekardi bizden önce birini bulup evlendirdiler sonra hemen biz evlendik eşimle abisinin yüz siması her şeyi aynı diyebilirim aşırı benziyorlar belki bu yönden eşime aşık olduğum için ona da yakınlık hissediyorum ama bir şekilde duygumu bastırmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılaynen
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla seks yapmak mı istiyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum
- +1 yıl
Peki ne yapmak istiyorsun onunla
Soran+1 yılHiç bir şey istemiyorum. Sadece normal hissetmek istiyorum
- +1 yıl
Peki eşin dışında hiç başka kimseyle seks yaptın mı ve daha önce böyle duygular hissettiğim biriyle nasıl bu duyguyu bastırdın
Soran+1 yılHayır eşim dışında kimseyle ilişkim olmadı
- +1 yıl
Yani Anladığım kadarıyla cinsel anlamda tam olarak duymuyorsun gözün dışarıda farklı fantezlerim var
Soran+1 yılÖyle bir durum yok.
- +1 yıl
Yani şimdi cinsel anlamda Çok iyi doyuyorsun hiç farklı fantazilerin yaşayamadıkların yok öyle mi
+1 yılne zmn dır oyle
00 Yorumla
+1 yılEşine baya aşıkmışsın gerçekten
00 YorumlaSenin gibi eş düşman başına
00 Yorumla
+1 yılAbla yapacağın işi skm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAma geçer 😂ne büyük aşk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna da ver, nasıl olsa kapı açık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılLa havle ya git onla da yat yabancılık çekmezsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yakında Esra Erol'da izleriz sizi 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılNe ara bu kadar bokunu çıkardık.
00 Yorumla Hoşlanıyorum ne ya insanın kalbinde bir kişi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibi srfzlerden korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse yokken verip gececen
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de
Cevap sahibi+1 yılNe olacak ki kimse bilmez en azından içinde heves kalmaz
Cevap sahibi+1 yılGüvenilir birisimi hiç dikkat ettiniz mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şey
Cevap sahibi+1 yılOyle içinde yaşayacaksın gidecek karşılıklı oldugunu bilsen peki
Soran+1 yılUzak dururum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum seninle olur mu
Gizli Üye(18-24)+1 yılKalbin büyük demek ki bisi olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil bisi olmaz 😊olur emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. verde kurtul madem 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu aşkı böyle iğrenç şeylere malzeme etmeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. ahlak denen bir kavram var oda gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaa kafayı mı yediniz
00 YorumlaAma o bilmiyor dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
O.. kalpli mi deniyordu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem daha iyi bilirsiniz
Kisa sureli takil
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey istemiyorum
Soran+1 yılHayır
+1 yılOhaaa nasıl hoslaniyorsun ki dedin mi ona
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de
- +1 yıl
Eee belki isteği vardır nerden biliyorsun
Soran+1 yılBilemem
Sen kafayı yemişsin kanka
00 Yorumla
+1 yılkalbine gömmmmm
00 Yorumla
+1 yılHmm cok heycanli be yaslar kacki
00 YorumlaTroll mu?
00 Yorumla
+1 yılİnşallah seni sokağa atar kocan sürünursun
00 YorumlaUmarım trolldür ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayın ayıp
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin abisinden hoşlanıyorum. Evli ve çocuğu var. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler