Nişanlım abisine çok bağlı, ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar nişanlımlaa yaklaşık 5 yıldan beri birlikteyiz şuandada 10 aydır nişanlıyımm nişanlımlaa aramızda dağlar kadar fark varki hangi birini anlatim bilmiyorum ve abisinede tapıyor durumdaa zaten 5 yıl beklememiznde sebebi abisini evlendirmekti dahaa benimlee çıkarken ve evlenmeyee de okadar müsaitken hep abisine hep abisinee yaptıı ve Şu an nişanlıyız halendee yapıyor durumdaa nişanlım gil kendisiyle birliktee 3 kardeşler babaları yıllar önce vefat etmiş abiside bir işee girer bir çıkar yanii nişanlım ve kaynanam üzerinden geçiniyor açıkçası nişanlımaa kardeş sen banaa şunu yap ben sanaa en kralını yapacam diyeee sürekli öylee kandırıyor bizimkidee inanıyor garibim en basit örneği biz daha çıkarken kendisinee kız bulunuyor nişanlım herşeyini üstleniyor ev eşyaları düğün masrafları derken herşiyini kendi karşılıyor budaa yetmiyor daha biz ilk nişanlandığmız zaman annesi ilee birlik olup kendini acındırıp nişanlımaa kredii çektiriyorlar ve üstüne üstlük onaa ev alıyorlar dahaa nişanlımın evi yokken nişandaa yardım edecez dediler hiçbiri elini bilee sürmedi herşeyi kendi yaptı şuanda okadar maddiyat sıkıntısı çekiyoruz ki anlatamam doğru düzgün dışarı bile çıkmıyoruz cebindee para yok dieee allah var hiçbirzaman para konusu olmadı aramızda yanımdaa bilee ollması yetiyor bana ama zorumaa giden nokta halen onları savunması okadar anlattım ben abinin karısından daha önce girdim hayatınıza neden hep onlar die o benimm abimm diyip konuyu sürekli kapatıyor. görümcemde aynı kezaa biz okadar yıl bekledik ha nişan için ucuzundan biyer kapatalım dedik eş dost gelir eğlenirdik dedim bu lafımaa herkez karşı çıktı masrafa ne gerek varda şuydu buydu onada kabul dedim ozaman görümceme ablaa madem evde olacak fazla kişi çağrmayalım dedimm bana tamm tabikide fazla kişi çağırma diyip ve hiç unutmam 5 6 arabaa insan toplamış nişana getirdii ben isee sadece ailem ve amcamı çağırmıştım yani bizim aileyi toplasan 10 kişi bile değildik hep köyden toplamışlar ha köyde demişken aramızda da kültür farkıda var ben şehirde büyüdüm yetiştim nişanlımın ailesi ise köyden kesinlikle yadırgamıyorum ki zaten herkezin sana göree değil demesine rağmen kimseyi takmayan bir insanım sırf sevidiğim için onada kabul dedim ama ailesinden şuanda okadar nefret ediyorumki evlerine bilee gidesim gelmiyor zatenn arada bir buçuk saatte yol farkı var velhasıl artık nişanlımlada anlaşamıyoruz ufuk bir sorunda sürekli ayrılığa kadar geliyoruz şuanda kendi abisi yüzünden maddiyat konusunda batmış durumda bunu ona söylediğimde yine olsa yine yaparım diyor ben daha nişanlıyken bu sorunları yaşıyorsam evlenince kim bilir neler olur arkadaşlar ne yapmalıyım fikirlerinize dertleşmeye okadar çok ihtiyacım varki şimdiden çok sağolun
Nişanlım abisine çok bağlı, ne yapmalıyım?