Şöyle şimdi eski sevgilim askere gitmeden önce ayrılmıştık bende ona yazamıyorum diye sosyal medya hesabından takipçilerinin içinden aynı soyadından birini bulup sorcaktım nereye gitti nasıl falan diye buldum işte oda abisiymiş sordum bitti bi hafta sonra o mesaj attı bende atma diyemedim hani ayıp olur diye öyle arada bi yazıyodu bana 1 yıl sonra bana aşık olduğunu söyledi istemedim vallahi konuşmayı kestim aklımın ucundan geçmedi böyle bişey. Taktı bana bırakıyorum kendine zarar veriyor hastanelerden topluyoruz. Bende salak gibi kabul ettim ailemle tanıştırdım sorsan gram sevgi yok içimde 18 yaşına yeni girmiştim daha 4 yıldır hayatımda vallahi daha elini tutmadım adam bırakmıyor beni çok sonradan geldi aklım başıma şimdi de ben bırakamıyorum anneme söyledim kaç kere istemiyorum diye bırakmıyolar ayrılayım okulumu da bıraktım elimden bişey gelmiyo
Evden çıkmama bile müsade etmiyolar ya onlar okula göndermediler zaten bide kendim bok ettim tam oldu işte kurtulmak için evden kaçmaktan başka çarem yok ona da param yok mesleğim yok bide bunu öğrenirlerse ölmekten beter ederler beni ona da söyledim de inşallah evleninceye kadar bari susarlar ya
Nısanlınla konuş o zaman durumu anlat kimseye bir şey söylemesin. Nısanlin iyi birimi seni mutlu edebilir mi yoksa ailendeki huzursuzluk evlenincede devam eder mi yani nasıl biri belkide evlenince dahada mutsuz olursun ama hangi devirdeyiz ya okutmamak ne demek polise git şikayet et hem reşitsin karışamazlar ki sana okul sonuçta bu
Umrumda değil bunlar ya aklım başıma geldi elimden bişey gelmiyo bu sefer de. Ailemi ikna edemiyorum her söylediğimde dayak yiyorum napim kabullenmekten başka çarem kalmadı
Ya aileni de boşver O malı da boşver Ailen biraz döver O malum intihar bile etmeyi denese dönme 1-2 ay kötü olsan mı kötü? Yoksa bir ömür mü? Aklını başına topla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Of🤦♀️
Grup yap o**rospuluğunu ispatlamışsın level atlarsın.
sektir git
s**iker giderim ortalık ma*lı.
@hilly0 tamam küçük eşşek. o**rospu
nişanlın biliyor mu kardeşiyle olan geçmişini nasıl tanıştınız ki çok tuhaf
Biliyor onun ailesi de biliyor benim ailem bilmiyor sadece zaten öyle bi geçmişimiz de yok 1 hafta sanaldan konuştuk hepsi bu
nışanlınla nasil sevgili oldunuz tanıştınız e nişanlin seni savunsun
Şöyle şimdi eski sevgilim askere gitmeden önce ayrılmıştık bende ona yazamıyorum diye sosyal medya hesabından takipçilerinin içinden aynı soyadından birini bulup sorcaktım nereye gitti nasıl falan diye buldum işte oda abisiymiş sordum bitti bi hafta sonra o mesaj attı bende atma diyemedim hani ayıp olur diye öyle arada bi yazıyodu bana 1 yıl sonra bana aşık olduğunu söyledi istemedim vallahi konuşmayı kestim aklımın ucundan geçmedi böyle bişey. Taktı bana bırakıyorum kendine zarar veriyor hastanelerden topluyoruz. Bende salak gibi kabul ettim ailemle tanıştırdım sorsan gram sevgi yok içimde 18 yaşına yeni girmiştim daha 4 yıldır hayatımda vallahi daha elini tutmadım adam bırakmıyor beni çok sonradan geldi aklım başıma şimdi de ben bırakamıyorum anneme söyledim kaç kere istemiyorum diye bırakmıyolar ayrılayım okulumu da bıraktım elimden bişey gelmiyo
okulunu oku ikisinide bosver
Evden çıkmama bile müsade etmiyolar ya onlar okula göndermediler zaten bide kendim bok ettim tam oldu işte kurtulmak için evden kaçmaktan başka çarem yok ona da param yok mesleğim yok bide bunu öğrenirlerse ölmekten beter ederler beni ona da söyledim de inşallah evleninceye kadar bari susarlar ya
Nısanlınla konuş o zaman durumu anlat kimseye bir şey söylemesin. Nısanlin iyi birimi seni mutlu edebilir mi yoksa ailendeki huzursuzluk evlenincede devam eder mi yani nasıl biri belkide evlenince dahada mutsuz olursun ama hangi devirdeyiz ya okutmamak ne demek polise git şikayet et hem reşitsin karışamazlar ki sana okul sonuçta bu
Kardeşinin sevdiğine bakan insandan mı sevgi gelecek sanıyorsun?
Gelmeyecek biliyorum benim kendi hatam dönemiyorum bu yanlıştan
Nişanı at gitsin, yok kendine zararmış yok intiharmış
Bırak ne bok yapıyorsa yapsın.
Umrumda değil bunlar ya aklım başıma geldi elimden bişey gelmiyo bu sefer de.
Ailemi ikna edemiyorum her söylediğimde dayak yiyorum napim kabullenmekten başka çarem kalmadı
Hayır
Nişanı at
Dayak ye
1-2 ay aranız bozulur, ömrün kurtulur
Öyle dengesiz bir eş sana şiddet bile uygulayabilir
Gerçekten mi
Yapabilirim dimi düzelir sonra
Ya aileni de boşver
O malı da boşver
Ailen biraz döver
O malum intihar bile etmeyi denese dönme
1-2 ay kötü olsan mı kötü? Yoksa bir ömür mü?
Aklını başına topla
Gelmemiş aklım başıma
Birilerinin akıl vermesi gerekiyormuş bana. Valla anladım şimdi çok sağol teşekkür ederim
Öyle tabi
Bir malı bir ömür çekeceğine önüne bak
Dünyada erkek mi bitti?
ikisiyle devam
Belki ilerde kayinbaba amca dayıya da kayasin
Yok artık ağsşdşwlğwödğwöleöw
Komik değil.
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum açıkçası
Bi de utanmadan buraya mi yazıyorsun
Utanılacak ne var canım?
@hilly0 neyse canım