Merhaba arkadaşlar beni yargılamayın ben eşimi başta seviyordum sonra çok soğudum şimdi ise sevdiğim adamın hamileyim ondan bir oğlum olsunistiyordum fakat bu ortaya çıkar mi ilerde diye çok tereddütte kaldım.. bana kırmakta haklısınız belki ama ben Yanlış yaptığımın farkındayım hem ahiretimi hem şimdiki dünyamı kirlettim.. lakin bu saatten sonra geri dönüşü yok çok sevdim. ne yapmalıyım sizce vicdanlı yanıtlar verin. sevdiğim adam sahip çıkıyor her konuda destekçim. kocaman yanındayım arkandayım seninleyim hep diyor... ne bileyim şaşırdım?
Cevabın nedir?
Çocuk & Ebeveyn konusunda 708 cevap paylaştı. Öncelikle çok çirkin ve çok büyük günah olan bir iş yapmışsın. Allah hakkıyla tövbe etmeni bir daha böyle yanlışlara düşmemeni nasip etsin. Temenniden sonra bence yapman gerekenler; bebeğin yasal olarak aldırma sürecinde ise hemen onu aldır. Çünkü eşine benzemeyecektir mutlaka. İleride DNA testi ile filan açığa çıkacaktır. Bu daha büyük felaket olur. Bebeği aldırdıktan sonra acil eşinden ayrıl. Adamın daha fazla gururu ile oynama. Yani adamı daha fazla kirletme kirli bedeninle. Tüm bunları yaptıktan sonra bebek alındı ve eşinden boşandıktan sonra Allah'a tövbe et. Allah tövbeleri kabul edendir. Sonra sevgilin olan güya seni çok sevip seni eşinle paylaşan domuz gibi geniş olan o adamla evlen. Eğer tabi seni karısı olarak kabul ederse.
125 Yorumla- +1 yıl
Çocuk aldırmak günah, ne sucu var?
- +1 yıl
Sana sormadım?
- +1 yıl
İnsanlar hatalar yapabilir, sevgisizlikten başka bir adama aşık olmuş bir insanın böyle davranması gayet normal bir şey. Sadece daha ileri gidilmiş, ilişkiye devam edilmiş, üyenin doğru yaptığını savunmuyorum. Tabi ki de yanlış yapmış. Ama bunu doğacak olan minik bir bebeğin üstüne suç atamazsın. O bu olaylardan bir haber. Belki büyüyünce annesinden nefret edecek, kendisini sevmeyip hayata dair hiçbir mutluluğu kabul etmeyecek. Hâlâ söylüyorum; çocuğun bir suçu yok, suçlu olan anne-babadır.
- +1 yıl
Görüş sahibi öyle yazdığı için yorumumu da o yöne göre kullandım.
- +1 yıl
Baba derken sevgilisinden bahsetmiştim.😀
- +1 yıl
Evet onu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Ayrılmaması daha büyük bir hata tabi ki. Kimseyi kandırmaya gerek Yok..
- +1 yıl
Boşanıp, öyle karar verirdim hayatıma. Ama hayat bu her şey istediğin gibi olmayabiliyor.
- +1 yıl
O konuda kimseyi üzmem, üzülen ben olurum. Merak etmeyin. Herkes hata yapıyor önemli olan bu hataları düzeltmektir. @gizli2020 olan üyemizde boşanmaya karar versin. Eşine yazık olur..
En İyi Cevaplar
Zor bir durum bunu eşine söyleyemezsin. Hamile kaldığın kişiden uzak dur bir yanlış yaptın bari ikinci yanlışı yapam (Onunla kaçmak gibi)
Çocuk doğduğunda veya büyüdüğünde ola ki bir ilik nakli vs gerekti
babanın da tutmuyor DNA' sına bakacaklar o zaman ne yapacaksın?
Yerinde olsam eşin ile konuş konuyu söyleme hamile kaldığın kişiye uzak olmak amacı ile faklı bir yere taşın hatta il dışına ilerleyen zamanda senden daha başka istekleri olabilir, olmasın...
Başka bir çare daha var oda aldırma ama ben aldır istemem bebeğin ne suçu var...00 Yorumla
Bence evli olduğun adamdan bir boşan önce. Belli ki içinde güzel çok bir şey kalmamış ona karşı, ki başka birini sevmişsin. Sevdiğin adama da kendine de zarar vermek olur hala eşinle beraber olmanız.
Eşine de yazık tamam. Ama size de yazık.
İleride bir pişmanlık yaşayacaksan bu konuyla ilgili, "neden boşanmadım" diye pişman olursun.
İyi düşün yine de, sevdiğinin mutlu olduğunun mutlu olacağının yanında dur.00 Yorumla
+1 yılYargılamak bana düşmez de, neden boşanmıyorsun? Böyle yalanlar ve samimiyetsizlikler üzerine kurulu bir evliliğin bitmesi, sürmesinden daha mantıklı bence..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
57Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanlış yapmışsın doğru.. Ama asıl yapman gereken en başta eşine diyecektin bu durumu ben artık soğudum senden sana karşı bir sevgi beslemiyorum artık. Bu yüzden boşanmak istiyorum deyip önce boşanacaktın sonra kimle evleniyorsan evlenirdin. Yani şimdi seni adam vursa haklı yani..
02 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 667 cevap paylaştı. Ne diyebiliriz ki bir taraf kocan bir taraf sevdiğin. Yapılan hatalar bazen telafisiz olabilir ancak sen hayat amacını gerçekleştirdin çocuğun var. Sevdiğin adam ya da kocanın artık bir önemi yok tabi adama da güvenme fazla. Çocuğun için yaşa ortaya çıkarsa çıkar... olmuş ile ölmüşe çare yok.
10 Yorumlasizin gibiler yüzünden insanlara güvenemiyorum sevemiyorum evlenemiyorum severek evlendim diyorsun seviyorsun adam evine bakıyor sana bakıyor beğenmiyorsun birde gidip kendini bir başkasına s. ktiriyorsun ve ondan hamile kalıyorsun ve gidipte şimdiki eşine bu çocuk senin diyebilecek kadar terbiyesizleşiyorsun seni s. ken adama git söle alsın seni yoksa şimdiki eşine itiraf et herşeyi ya ayrıl ya da çocuğu aldır
20 YorumlaBu kıza ben sövsem haklı mıyim haksız mıyım şimdi onu düşünüyorum ama şu var sizleri gördükçe kızlardan kat kat soğuyorum artık ne igrencsiniz bir de erkekler öyle erkekler böyle derler erkekler sizin yaniniz da melek lan igrenc mahlukatlar
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 567 cevap paylaştı. cok ayip lan bari bosanaydiniz o adam yuh olsun ki boyçe bisi yapmis sizin icin en iyi yorumum itiraf edin bnce sonrasi icin daha buyuk felaketleri onlemis olursub tabi edebilirsen en azindan sehri terkedin bosanin... evçilikten sogudum mk
00 Yorumla
+1 yılAferim iyi yapmışsın diyemiyecem yazık aynı şeyi kocan yapsaydı cezan ne olurdu sadece Allahtan kork ve yaptığın gayri meşru şeyleri toplumda anlatma sadece biraz edep
00 Yorumlaeşinden biran önce ayrıl sonra sevdiğinle birlikte ol. Gerçi bu durumda ne kadar mutlu olursunuz bu günahla nasıl aile olunur bilemesemde allah yazdıysa bulsun diyorum eşin için çok üzülüyorum.
00 Yorumlaboşanmaktan başka çaren yok boşanıp sevgilinle evlenmelisin ahiretim dünyam mahvoldu diye düşünme herkes hata yapabilir Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla mikisirken bize mi sordun? O zaman iyiydi ooohhh oooffff mmmmm sesleri zevkten uçuyordun simdi gelmiş bize soruyorsun ne halin varsa gör kocan öğrenir de seni once ziker sonra da sokağa atar insallah sevgilinin zikini de kesip dotune sokar umarim
11 YorumlaSizin gibiler yüzünden kimseye güvenilmiyor işte... çok yanlış yoldasın haberin olsun. Gün gelir o arkandayım diyen kişiyi bulamazsın
20 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yüzünden daha çok nefret ettim insanlardan ve bu dünyadan.
Hemen boşanmaya bak.
Yaptığın yanlışın farkındasın.
Telafisi yok eğer birazcık haya varsa kendini öldürürsün.20 Yorumla
+1 yılaldatmasaydın keşke sevmiyorsan ayrıl niye aldatıyorun amacın ne allah senin gibi kadınları erkeklerden uzak tutsun
03 Yorumla- +1 yıl
utanmadan bide buraya yazmış inşallah kocan ah ederde ahıda tutar inş
- +1 yıl
bide allah kitap bilen insansın yazıklar olsun be inşallah yuvan olmaz senin
- +1 yıl
inşallah cadı sanıp yakarlar seni
sen bes kamyon kömürü yuklemiş cehenneme dogru yol almıssın ALLAH seni ıslah etsın...
10 Yorumla
+1 yılYa ileride cocugun bir hastaligi olurda babasindan kan isterlerse.
11 Yorumla- +1 yıl
Benzememesi şüphe uyandırabilir zaten, umarım aldattığı çevreden değildir
Çocuk & Ebeveyn konusunda 728 cevap paylaştı. Sen ve sen gibiler yüzünden evlenmekten korkar olduk.. acırım acırım da sizin için gece gündüz çalışan kocana acırım..
10 Yorumla
+1 yılAllah seni kahr-ı perişan eylesin
Bu dunyada yuzune gulmeyi nasip etmesin.
Sevdigim dedigin kisi adam olsaydi evli biriyle birlikte olmazdi. ayni dileklerim onun icinde gecerli.20 Yorumlabence vazgeç ilerde çocuğun öğrendiğinde sana karşı tavrı iyi olmayabilir
00 Yorumlailerisini düşün derim eşin duyarsa sevdigin kişi senin arkanda ilerde durmazsa eşin kapının önune koyarsa ne olacak
10 Yorumla
+1 yılBir şey derdinde edebilmiş senin gibi aşağılık bir insan için bozmaya deymez.
00 Yorumla
+1 yılkocandan ayrıl hamile olduğun kişi bekar ise onunla evlen bu rezillik ancak böyle temizlenir
00 YorumlaKimseyi yadırgamak yargılamak istemiyorum. Boşansaydın diyorum ilişkiye girmeden önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSenin gibileri rabbim resmen düşman başına bile vermesin. Evli ve başkasıyla yatıyor hemde normal gibi anlatıyor birde bunu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sevmiyorsanız ayrılın aldatmanın bahanesi olmaz diye yazıyoruz sürekli
00 Yorumla
+1 yılErken evliliğin zararlarının en kaçınılmaz sonuçlarından biri bence... yazık olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi eğer gerçekten 18 yaşındaysan
Dikkat cekmek icin salan soru atiyor. Arkadaslar herkes sikayet etsin
00 Yorumla
+1 yılLan aldatacagina git ayril sonra ne bok yersen ye niye aldatiyorsun terbiyesiz kari
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşan ayrıl napacagini nasıl bilmiyorsun madem seninleyim diyo çocuğu da koymuş ayrıl alsın seni
00 YorumlaAllah senin belanı vermesin birde gelmiş bunu toplum önünde söylüyorsun bu sitede genç kızlarda var şimdi senimi örnek alsınlar insan bu dünyada gururu için yaşar ama sende gurur dan eser kalmamış
10 YorumlaO bokuuu yedin madem boşanınca başkasından yapsaydın çocuğu adama yazık ya
00 Yorumla
+1 yılKlasikleşmiş senaryolara biraz daha orjinal bişey katın da inanalım😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen nasıl kalitesiz bir kadınsın yaa. Bunları okuyunca hayattan soğur insan. Allahım sen aklıma mukayyet ol.
00 Yorumla18 yaşında hem evli hemde başkasından hamilesin. inandırıcı evet
00 Yorumla
+1 yılYapacal birşey yok, etraf zaten o tarz çocuklardan kaynıyo, arada kaynar fark edilmez
00 YorumlaGurur varsa biraz ayrıl eşinden sonrada git kimle ne yapıyosan yap
00 Yorumla
+1 yılYav o ruspu hem yargilama diyon hem kahplik yapmis bir p ic doguracan kahpecseni
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,6b cevap paylaştı. boşancaksın o adamla evlenceksin başka çaren yok bakalım sahiplencekmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk doğunca belli olur herşey şimdi herşey el bebek gül bebek gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntılı bir durum söz konusu buyur gel uzunca konuşalım
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının yerine utanmaktan yoruldum.
10 YorumlaEşinden boşan o adamla evlen.
10 YorumlaBoşan kocandan, kimi seviyorsan git onunla evlen
11 Yorumla- +1 yıl
ama başkasına vermiş zaten :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanıp çocuğun babasıyla evlenmelisin
227 Yorumla- +1 yıl
Cehennemi ehlisin tövbe et 😡😡😡😡
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali ben mi? ne alaka? en uygunu çocuğun babasıyla evlenmesi
- +1 yıl
Ama büyük günah islemişsin tövbe et Allah seni afetsin. Ama senin gibi yapanlar cehennem ehli ve cehenmde kendi etini yiyeceksin.
Cevap sahibi+1 yılolmuş artık yapacak birşey yok. eşinden boşanıp sevgilinle evlenecen. :/
- +1 yıl
sen genede tövbeni et pişman olup samimi olarak allaha dua edersen affedebilir ama yaptığın şey allahı kızdırır bunuda söyleyeyim
- +1 yıl
Çocuk sevgilinden olduğuna emin misin
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali evet bir de o var. ya kocandansa? :/
- +1 yıl
@Arabulucuali evet doğru diyon oda var eminmisin harbidende
- +1 yıl
galiba kocasıyla uzun zamandır birbirlerine yaklaşmamışlar o yüzden emin galiba ama yaklaşmışlarsa bir dna testi yaptırsın genede
Cevap sahibi+1 yıleyvah eyvah her yeri boklu değnek :( öncelikle çocuğun kimden oduğunu tespit et
- +1 yıl
Bir hocaya Danış fatih kalender hoca var onu ara anlat doğru yolu gösterecek sana
- +1 yıl
eğer harbiden çocuck sevgilindense sen rezil olmayı fazlasıyla hakettin zaten
- +1 yıl
@Arabulucuali yolu belli pişman olup tövbe edecek he bide fakire sadaka ver
- +1 yıl
Çok karıştı burası 😡
- +1 yıl
sende merhamet vicdan yokki sen nasıl seviyorsun anlamadım
- +1 yıl
Çocuğun babasını öğren önce sonra hocaya git ama cami hocasına değil İsmail ağa cametinde fatih kalender hoca var ona git
- +1 yıl
ayrıca şunuda diyim allah hüteala günahlarınızı saklayın buyuruyor buraya yazmanda bir eksi -
- +1 yıl
cocugun sevgilinden olduğuna eminmisin sen
- +1 yıl
San ne yapman gerekeni söyleyecek
- +1 yıl
çocuk kaç aylık
+1 yılBoşanmak eşinden çocuğunu babasız bırakma
00 YorumlaAllah uzun ömür versin de 18 yaşındamısın sen?
00 YorumlaKocan biliyor mu çocuğu
00 Yorumla
+1 yılNe halt yiyorsanız yiyin midemi bulandırıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılortaya cıkar esın de senı öldurur klasık senaryo
00 Yorumlaçok kötüsün. Dogruyu vicdanin sana gostermistir.
00 Yorumla
+1 yıleşinden ayrılmalısın..
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama aklıma eysani getirdin :))
00 Yorumla
+1 yılİyi halt yemişsin
Ne diyelim00 Yorumla
+1 yılBurdan kimseden fetva alma direk hocaya sor
00 YorumlaAyrıl sevdiğinle evlen kahpelik yapma
03 Yorumla
+1 yılP. ç üretim oluyor bu
10 Yorumlakaç yıllık evlisiniz eşinizden çocuğunuz var mı?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhic bise olmaz dogur kocanada senden de kaktr gtsn
00 Yorumla
+1 yılSadık olun len😂
10 YorumlaBisey diyebilirmiyim
01 YorumlaBoşanmalısın
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi