Sevdiğim çocuk başkasıyla evlendi ve boşandı, ben de başkasıyla evliyim. Ne yapmalıyım?

Selamunaleyküm. Ben bundan 2-3 sene önce başka şehirden bir çocukla tanıştım. Bi süre konuştuk yazıştık birbirimizi tanıdık. Daha sonra ben konuyu anneme açınca kesin bir dille olmayacağını söyledi. Ailem mutaassıp bir aile, bende çarşaflıyım. Çevremizde dışarıya kız verilmiyor. Annem kabul etmemesine rağmen biz görüşmeye devam ettik. Daha sonra o benden pek ümit göremeyince ani bir şekilde evlilik yaptı ve kısa zaman içinde eşi gebe kaldı. O sırada ailem de bana gelen görücülerden biri ile beni nişanlandırdılar. Ben her ne kadar istemesemde sevdiğim erkek başkasıyla evli olduğu için pek fazla itiraz edemedim. 4 ay kadar önce de nişanlımla evlendik. Görüştüğüm çocuk ise hem hala beni seviyor olmasından dolayı ve eşiyle geçinemediğinden boşandılar. Bu arada çocuklarıda doğdu. Şimdi sevdiğim çocuk birlikte olmamız istiyor, kavuşmak istiyor. Ama ben aileme bu durumu açıklayamıyorum. Ve bana şuanki durumumuz çok karmaşık geliyor. Yani yanlış geliyor. Sizce ben ne yapmalıyım. O bir şekilde, artık nasıl olursa olsun, kaçarak veya ailemi yok sayarak onla kavuşmamı istiyor. Bense artık her şey için çok geç gözüyle bakıyorum. Sürekli tartışıyoruz. Sizce ben ne yapmayılıyım. Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız.
Sevdiğim çocuk başkasıyla evlendi ve boşandı, ben de başkasıyla evliyim. Ne yapmalıyım?